- Köszönetek: 4
Éowyn
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Coralie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Gyönyörü!!!Adrael írta: www.warofthering.net/photoforum/showphot...medium&cat=514&page=
Még sohasem láttam ezt a képet. Azt hittem, elájulok, amikor ráakadtam...
Találtam egy témához illö emoticont is:
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Lyra
- Nem elérhető
Adrael írta: www.warofthering.net/photoforum/showphot...medium&cat=514&page=
Ez ugye nem montázs????? 8O 8O
Iszonyat jó!!!!!!
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Artemisz
- Nem elérhető
:eek2:Adrael írta: www.warofthering.net/photoforum/ ... =514&page=
Iiiiistenemistenemisteneem!!
De drága! De édes! Meghalok!!!
Csudaszép!!
Hurráá!! :hello: :dance:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Adrael
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Artemisz
- Nem elérhető
A kép igazán gyönyörű! :agree:Lyra írta: szép háttérkép
Gandalf: igazad lehet, hiszen Aragorn valamennyire példakép volt a számára, és elképzelhető, hogy ettől kezdett el vonzódni hozzá
Faramirban már nem a királyt, a nagy hadvezért látta, őt teljes szívével szerette.
Amúgy, Lyra, szvsz igazad van, javaslom, lessetek át az Éomer-topicra, Eruntale a minap megörvendeztetett bennünket egy bűbájos novellával e tárgyban....
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Enna Silme
- Nem elérhető
Ez a két kép elszomorít.... Iszonyat, hogy a Tolkien-rajongóknak szánalmas kis összevágásokra kell hagyatkozniuk, hogy két főszereplőt, akiknek a sorsuk egybefonódik, igazán láthassanak együtt!!!! Miért nem lehetett jobban kidolgozni őket?! Grrrrrrr. Szánalmas, hogy Faramirt Gríma helyére kellett bevágni....***Éowyn*** írta: Még egy kis kép:
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=2595
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=2599
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Lyra
- Nem elérhető
kovacstimi írta: Hmmmmm....... biztos ezt is ki fogod szedni, de nem igazán értem, mi volt a probléma a hozzászólásokkal.....feltettek egy kérdést, én meg adtam egy infót, ez szokott menni a fórumon, nem????
Most én is OFF vagyok, de pl gondolom az a prob. a hsz-sal, hogy pl. Arwen nyaklánca nem igazán az Éowyn topicba tartozik (erre való a privi, besz. topic...) [/size]
ON: www.warofthering.net/photoforum/ ... =1&cat=525
szép háttérkép
Gandalf: igazad lehet, hiszen Aragorn valamennyire példakép volt a számára, és elképzelhető, hogy ettől kezdett el vonzódni hozzá
Faramirban már nem a királyt, a nagy hadvezért látta, őt teljes szívével szerette.
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ilweran
- Nem elérhető
Lehet benne valami....hiszen régebben is haraggal vegyes féltékenységgel tekintett a férfiakra, amiért ők harcolhatnak, kalandokat gyűjthetnek, Ő meg nem.... aztán jött Aragorn, aki felébresztette a benne szunnyadó Nőt, majd csalódnia kellett...... Ezek után el tudom képzelni, hogy abban a pillanatban minden férfira megvetéssel tekintett......Enna írta:
Szerintem meg pont Aragorn miatt. Becsapva érezte magát és a megalázottság miatt gyűlölt abban a pillanatban minden férfit. Szvsz....Adrael írta: Amikor azt mondta,: "Nem vagyok férfi!" -az annyira jó volt, jobb, mint szinkronizálva. Utólérhetetlen az a hangsúly. Szörnyen megvetően hangzott. Kérdés, kit vet meg, a férfiakat általában ( De ezt Faramir okán elvetem...Meg persze Aragorn miatt is...
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Fennasiel
- Nem elérhető
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=2595
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=2599
www.warofthering.net/photos/rotk ... age1.shtml
www.warofthering.net/photos/rotk ... age2.shtml
www.warofthering.net/photos/rotk ... ge15.shtml
www.warofthering.net/photos/rotk ... ge14.shtml -itt olyan szép
- Enna Silme
- Nem elérhető
Szerintem meg pont Aragorn miatt. Becsapva érezte magát és a megalázottság miatt gyűlölt abban a pillanatban minden férfit. Szvsz....Adrael írta: Amikor azt mondta,: "Nem vagyok férfi!" -az annyira jó volt, jobb, mint szinkronizálva. Utólérhetetlen az a hangsúly. Szörnyen megvetően hangzott. Kérdés, kit vet meg, a férfiakat általában ( De ezt Faramir okán elvetem...Meg persze Aragorn miatt is...
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
www.warofthering.net/photoforum/ ... =526&page=
- Adrael
- Nem elérhető
Mivel szinkron nélkül most először láttam, kifejezetten Éowyn hangjára koncentráltam. Szerintem nagyon tuti a szinkron, tisztára olyan, mint az eredeti, nem? Théodené is nagyon bejött, de ezt úgyis kiszedik innen...
Amikor azt mondta,: "Nem vagyok férfi!" -az annyira jó volt, jobb, mint szinkronizálva. Utólérhetetlen az a hangsúly. Szörnyen megvetően hangzott. Kérdés, kit vet meg, a férfiakat általában ( De ezt Faramir okán elvetem...Meg persze Aragorn miatt is... ), vagy csak a Boszorkányurat, amiért ilyen ostoba... De persze, lehet, hogy csak a félelem szülte elkeseredés beszélt belőle... :confused2:
- Ilweran
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
- Ilweran
- Nem elérhető
***Éowyn*** írta:
Itt nálunk (Mo) is lehet kapni Arwen nyakláncot, bár egy kicsit kisebb, meg a lánc sem az igazi. De a medál az jól néz ki.
HOL??? HOL??? HOL???
Én csomó helyen kerestem, volt ahol azt mondták, árulták,ezt is meg a gyűrűt is, de vissza kellett vonni jogdíjproblémák miatt.....
Te hol láttál????????
- Ilweran
- Nem elérhető
Ancalima Anarórë írta:
kovacstimi írta: Juj!!!!!!! Képzeljétek, kaptam a szülinapomra Eowyn babát!!!!! Azt ami Dernhelmnek öltözve ábrázolja, van kardja meg dárdája meg levehető sisakja!!!!!!! Állati vicces!!!!! :dance:
[size=9:1o8u4onq]Hmmm.....csomót kerestem a képet, de nem találtam, pedig tutira láttam már ezen a fórumon..... [/size]
Biztos volt, én raktam be. Amúgy nekem Gandalf van de Éowyn nem tetszik annyira...
www.marvel.com/toybiz/lotr/king/ ... t_no=81310
Hát nekem nagyon teccik......... Amúgy köszi a képet!!!!
Azóta kaptam egy Gollamot is, de nem ezt, hanem a TTT-ből valót. :cheers: Már ketten vannak a gyűjteményben!!!!
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Fennasiel
- Nem elérhető
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=2548
Itt nálunk (Mo) is lehet kapni Arwen nyakláncot, bár egy kicsit kisebb, meg a lánc sem az igazi. De a medál az jól néz ki.
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Arwen nyaklánca, amit, ha minden jól megy, húsvét után megkapok ( ) "csak" 120 €. De az igazi, nem az amit itt belinkeltél...
- Fennasiel
- Nem elérhető
www.theonering.net/scrapbook/mov ... view/11578
www.theonering.net/scrapbook/mov ... view/11653
www.theonering.net/scrapbook/mov ... view/11348
www.theonering.net/scrapbook/mov ... view/10112
www.theonering.net/scrapbook/mov ... /view/9198
www.noblecollection.com/catalog/ ... 5&catid=17
www.noblecollection.com/catalog/ ... 9&catid=17
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
kovacstimi írta: Juj!!!!!!! Képzeljétek, kaptam a szülinapomra Eowyn babát!!!!! Azt ami Dernhelmnek öltözve ábrázolja, van kardja meg dárdája meg levehető sisakja!!!!!!! Állati vicces!!!!! :dance:
[size=9:3e1vmuwh]Hmmm.....csomót kerestem a képet, de nem találtam, pedig tutira láttam már ezen a fórumon..... [/size]
Biztos volt, én raktam be. Amúgy nekem Gandalf van de Éowyn nem tetszik annyira...
www.marvel.com/toybiz/lotr/king/ ... t_no=81310
- Fennasiel
- Nem elérhető
- Ilweran
- Nem elérhető
[size=9:1p3wwvvk]Hmmm.....csomót kerestem a képet, de nem találtam, pedig tutira láttam már ezen a fórumon..... [/size]
- Enna Silme
- Nem elérhető
Találtam párat. Lehet, h a legtöbb már volt, ezért bocsi!
manga!
Ez asszem, az ő kardja, de lehet, hogy Éomeré...
Cunya Gríma!!!! Ettől a résztől mindig ráz a hideg....
Ez brutális!!!!! 8O Ott, jobbra hátul... az Éowyn.... Tudjátok, a rajzfilmből.... Iszony!!!!!!!
Ezt nézzétek! Az "Éowyn" szóra ezt hozta be a Google!!!
Ezt biztosan láttátok, de tök jó ilyen nagyban.
Ezen de szééép! 8O [size=9:bab5rui5]Off: Azoknak mondom, akik esetleg olvasták Wass Alberttől A funtineli boszorkányt, de annak a főszereplőjét, Nucát pont ilyennek képzelem.... Muszáj volt elmondanom! [/size]
Újfent egy manga. Ez szerintem egész csini!
Na, mára ennyit. Pápá nektek!
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.