- Köszönetek: 0
Éowyn
- Niniel Nienor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Adrael
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Niniel Nienor
- Nem elérhető
- Adrael
- Nem elérhető
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Suhifarok írta: Hű, ez naon jó! [size=9:2xpf9h89]Látom belejöttél a hátterekbe! Én meg nem győzöm őket elmenteni![/size]
Hát kezdem élvezni a háttérkészítést... Azért remélem nem haragusztok, ha ezután is küldök...
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Lyra írta: Jane Seymour,hát....nem tom... nhány képen el tudnám képzelni, de többségben nem igazán...
Erre csak tőled idézhetek egy választ:
Lyra írta: Igen, ez mind igaz, de más ötletem nem volt.......
- Artemisz
- Nem elérhető
Jaja, az jó volt!Lyra írta: Erről jut eszembe, nem tudom ki olvasta a filmkönyvet, de abban van vmi ilyesmi, hogy Miranda, amint belebújt a jelmezébe, teljesen átalakult Éowynná ezt asszem a ruhatervező vagy ki mondta, de majd megkeresem teljesen
Meg hogy a ruha iszonyú nehéz volt, és ahogy kihúzta magát benne, mintha a bánat súlya alatt egyenesedett volna ki.. milyen szép gondolat!
Meg a ruha is gyönyörű volt!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Lyra
- Nem elérhető
Én ilyen alkatúnak képzeltem Éowynt, mert ha meg nagyon férfias , akkor meg azt nem mondhatjuk nagyon rá, hogy szép. Meg itt sztem inkább az az akarat számított, hogy ő is küzdeni akar a hazájáéert, és azokért. akiket szeret. És EZ nagyon látszott Mirandán!!!
Erről jut eszembe, nem tudom ki olvasta a filmkönyvet, de abban van vmi ilyesmi, hogy Miranda, amint belebújt a jelmezébe, teljesen átalakult Éowynná ezt asszem a ruhatervező vagy ki mondta, de majd megkeresem teljesen
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Rogue
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... ofara3.jpg
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Enna Silme
- Nem elérhető
[size=9:i8wlzzog]Nekem azért tetszett Lyra "Éowynja... az arca legalábbis. Azért, mert Éowyn sokat szenvedett, még nem kell megtörtnek látszania...[/size]
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Adelard
- Nem elérhető
Erda niire (Area) írta:
szerintem senki sem lehet tökéletes Éowyn... Miranda sem az.... de ő a legjobb...
igen, az biztos;) nagyon megfelel sztem Éowynnak, bár először még kételkedtem benne de mikor megnéztem a TTTt rájöttem, hogy nagyon jól játszik és mást már el se tudnék képzelni a helyébe..
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
szerintem senki sem lehet tökéletes Éowyn... Miranda sem az.... de ő a legjobb...
'Is there anybody out there?'
- Nefadar
- Nem elérhető
Remélem nem bánjátok, hogy az egyik versemet ide is berakom, mert a versek topicban nem értékelték sehogy és szerintem ide illik.
Éowny és Aragorn
"Uram, hagy tartsak veled az Úton,
Ha nem engeded a fogságba belefúlok
Harcosnak születtem akárcsak apáim
Hagy láthassam veled Gondor fáit"
"Nem lehetséges lovasnép leánya
Soha nem teljesülhet szívednek álma
Itt Rohanban a néped rád vár
Nem engedem, ezt ígértette bátyád"
"Uram, bátyám szava nem érdekel
Hagy bosszuljam meg Théodred testvérem
Szauron ellen a csatánál, hagy lehessek ott
Csak akkor vagyok boldog ha kezem kardot fog"
"Úrnőm, miért kívánod ennyire a halált?
Miért nem kormányzod most a hazád?
Lovasvégnek szüksége van rád
Nem akarom, hogy megismed a halált"
"Itt is ez lesz a sorsom, ha maradok
A bánatba és az unalomba belehalok
A halál nem érdekel, nem félem
S már a nagy csatára hív a vérem"
"Mennem kell úrnőm, s te maradsz
Velem megmondtam, nem tarthatsz
Megyek társaim már várnak rá,
Megyek, s teljesítem sorsom útját"
"Ég veled jó uram s térj vissza
Csak akkor lesz szívemnek vigasza
Király vagy, hisz annak születtél
S a régi királyok vére benned él"
Nefi
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Lyra
- Nem elérhető
Ezt a rideget úgy értettem, hogy ebből a szempontból nem jó, mert nem olyan szenvedőarcú, vagy hogy mondjam
Jane Seymour,hát....nem tom... nhány képen el tudnám képzelni, de többségben nem igazán...
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Coralie
- Nem elérhető
Szerintem ö nem való Éowyn szerepére. Pont a külseje miatt... igen, szép, de ez az egyetlen tulajdonsága, ami egyezik Éowynéval (szvsz). [size=9:1f75jgsb](Na jó, tenném hozzá, én erösen kötöm egy másik filmhez, amiben - mily meglepö - egy cseppet féltékeny voltam rá. )[/size]Lyra írta: Keira Knigyhtley ?
vivalamusica.bigpondhosting.com/ ... ghtley.jpg
cshonline.free.fr/images/keira.jpg
Szépnek szép,viszont nem olyan "rideg" ...
Más ötletem viszont nincs
Azéert Mirandánál jobbat még nem találtunk... (ez most jópont PJnek)
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Bár szerintem ez a téma olyan, mint a hol élnél szívesebben-kérdés, (Magyarországon, ez egyértelmű, hizen az a hazám... 8O ) mármint ez a ki, ha nem Miri kérdés...
De ha már, akkor Jane Seymour fiatalon:
Nézzétek végig itt az összeset!
www.allposters.com/Galleryc.asp? ... ne+Seymour
home.hetnet.nl/~sme-hooft/JSPicturesFrames.htm
- Luine Baenre
- Nem elérhető
- Lyra
- Nem elérhető
vivalamusica.bigpondhosting.com/ ... ghtley.jpg
cshonline.free.fr/images/keira.jpg
Szépnek szép,viszont nem olyan "rideg" ...
Más ötletem viszont nincs
Azéert Mirandánál jobbat még nem találtunk... (ez most jópont PJnek)
Lyra
- Lyra
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Enna Silme
- Nem elérhető
Dae-elena/sissee írta: www.hudsonleickfan.com/files/photos/roc/roc29.jpg
Ezen tetszik, de a többi kicsit tényleg túl erotikus. Tudjátok, én kire gondoltam? Juliette Binoche-ra.
katt
klikk
ide is
és még ez...
Természetesen kell egy szőke paróka, de ez nem akadálí. Valahogy benne van Éowyn lelkének egy darabja. Tudom, nem mindenki látja így de nekem akkor is ő az ideális.
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Artemisz
- Nem elérhető
Ez a lány nem túl érzéki Éowynnak?
Bár lehet hogy csak a képek nem jók, a 2. képen el tudom képzelni, ahogy Théodred fölé hajol..
És Karl bizti jóban van vele, ha egyszer a Xenában együtt forgattak..
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Dae/siss
- Nem elérhető
Enna írta: Igen, kezd kissé túltárgyalt lenni ez a téma. Mit szólnátok valami újhoz? Szerintetek ha PJ nem Mirit választja Éowynnak, akkor ki lett volna jó erre a posztra?...
Továbbra is fenntartom, hogy a Xenából ismerős Hudson Leick lett volna az abszolút adu ász a szerepre... Nagyon szép, határozott arca van, és Karl Urban testvérének is sokkal jobban elmenne.
www.geocities.com/Hollywood/Chateau/2565/sideprofile.html
www.hudsonleickfan.com/files/photos/roc/roc29.jpg
www.hudsonleickfan.com/files/photos/callisto/call20.jpg
www.hudsonleickfan.com/files/photos/callisto/call88.jpg
- Enna Silme
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Sil: a háttérkép nagyon szép! Azonnal mentve lett...
'Is there anybody out there?'
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.