- Köszönetek: 0
Éowyn
- Coralie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Én már belezavarodtam... Szóval az eredeti szöveg szerint Éowyn öli meg, és a Filmben tehát jól csinálták meg?Sil írta:
Miért is helytelenül? :Enna írta: Valakinek nincs képe arról, amikor Éowyn (mi mind tudjuk, hogy helytelenül, ám hősiesen ) leszúrja a boszorkánykirályt?
Miranda-nak milyen színű eredetileg a haja?
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Enna írta: Valakinek nincs képe arról, amikor Éowyn (mi mind tudjuk, hogy helytelenül, ám hősiesen ) leszúrja a boszorkánykirályt?
elég torz, de itt vannak:
www.pbase.com/image/25209164
www.pbase.com/image/25209165
www.pbase.com/image/25209171
www.pbase.com/image/25209225
www.pbase.com/image/25209226
www.pbase.com/image/25209227
www.pbase.com/image/25209228
www.pbase.com/image/25209229
www.pbase.com/image/25209231
'Is there anybody out there?'
- Enna Silme
- Nem elérhető
Hozzám is közel áll Éowyn! És az ispotályos jelenet hiányát ehogy se tudom megemészteni. Lehet, hogy ti nem így látjátok, de vsz az az egymásra mosolygósdi egyáltalán nem pótolja Éowyn és Faramir kapcsolatát. Elég, ha valaki (aki nem olvasta a könyvet) csak olyan szinten naiv, mint én, és tutira nem jön rá, hogy ebből lesz valami. :cyclops: Hörrrrrrr. Az csak egy... reflexmosoly volt. Semmi több! Csak a kétségbeesett rajongók látják bele azt, amire céloz......Niniel Nienor írta: Éowynt és Mirandát is csak dícsérni tudom! Nagyon közel áll hozzám a karakter, mert van néhány dolog, amiben a saját életemre emlékeztet...
Viszont az ispotályos jelenet kihagyását nem tudom megbocsájtani! Az úgy kellett volna a lelkemnek.
Találtam egy nagyon jó képet:
katt ide
Valakinek nincs képe arról, amikor Éowyn (mi mind tudjuk, hogy helytelenül, ám hősiesen ) leszúrja a boszorkánykirályt?
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Coralie
- Nem elérhető
Szóval erröl a filmröl: Lóvátett milliomos volt a címe, Mir föszerepet játszott benne... izé... egy lovat. Vagyis, idönként lónak képzelte magát. De jó film volt, nekem tetszett.Nimrodel Melian írta: Az m+on egy olyan film megy, amiben Miranda szerepel (valami lovas izé, nem tudom a címét )!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Timona
- Nem elérhető
Erda niire (Area) írta: Aredhel: én is így gondolom. Nagyon nem tetszett, hogy Arwent erőltették a filmben. Mi az, hogy a sorsa összeforr a Gyűrűvel????? :rmad2: :crazy: Ezen nagyon kiakadtam. Arwent ott haldokoltatják, miközben Éowynt szinte teljesen elhanyagolják!!!! Észrevettétek, hogy szinte csak Éowynes jelenetek maradtak ki? Amikor Eomer megtalálja a csatamezőn, a megyógyítása, Faramirral való szerelme, az esküvője (bár azt asszem a könyvebn is csak említették...)
Sokban egyetértek veled, én sem értem mért volt Arwen fontosabb PJ szemében, mert Eoweyn. Arwen és Aragorn szerelme ráadásul a könyv kiegészitő részében van csak benne, Eoweyn és Faramir szerelme fontosabb helyen áll az én szememben. Ezért is érintett fájón, hogy a plakáton is Arwen van rajta és Eoweynek nyoma sincs Azt pedig nagyon remélem, hogy a gyógyitásos jelenet benne van a bővitettben, mert az nekem is nagyon hiányzott!!!
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Coralie
- Nem elérhető
- Arden Borough
- Nem elérhető
A bővítettben benne lesz az Ispotály, és néhány kép tanulásága szerint a Király gyógyító keze is lesz...Elros írta:
Niniel Nienor írta: Viszont az ispotályos jelenet kihagyását nem tudom megbocsájtani! Az úgy kellett volna a lelkemnek.
Imádkozzunk Eruhoz, hogy a bővítettben legyen benn az Ispotály, mert nekem is hiányzott. Főleg az a rész, amikor Aragorn gyógyít...
Örökké nem eshet...
- Elros
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Niniel Nienor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Viszont az ispotályos jelenet kihagyását nem tudom megbocsájtani! Az úgy kellett volna a lelkemnek.
- fehér Aredhel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Erda niire (Area) írta: Aredhel: én is így gondolom. Nagyon nem tetszett, hogy Arwent erőltették a filmben. Mi az, hogy a sorsa összeforr a Gyűrűvel????? :rmad2: :crazy: Ezen nagyon kiakadtam. Arwent ott haldokoltatják, miközben Éowynt szinte teljesen elhanyagolják!!!! Észrevettétek, hogy szinte csak Éowynes jelenetek maradtak ki? Amikor Eomer megtalálja a csatamezőn, a megyógyítása, Faramirral való szerelme, az esküvője (bár azt asszem a könyvebn is csak említették...)
Sajnos Arwent nagyon szürke egyéniséggé tették. Végülis a mindenévé vált Aragorn, ez nagyon szép. De Éowynban annyi minden van...Neki kellene lennie a női főhősnek. Azért érdekes, hogy míg a háború Arwen vesztét okozhatta (ha meghal Aragorn), míg Éowyn ezáltal bontakozhatott ki, lehetett szabad.
"I amar prestar aen...
han mathon ne nen...
han mathon ne chae...
a han noston ned gwilith."
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- fehér Aredhel
- Nem elérhető
"I amar prestar aen...
han mathon ne nen...
han mathon ne chae...
a han noston ned gwilith."
- csizma
- Nem elérhető
- Ellana
- Nem elérhető
Ungwe írta: A smink tényleg rengeteget számít manapság..
De egyet még azzal sem lehet megváltoztatn,és az a tekintet.
Ha Éowin szemeibe nézek valami kislányosat de mégis harciasat,tüzeset látok.Galadrielé teljesen más, titokzatos,olyan nyugodt..tudom itt a színészi játék is bejátszik..de akkor is..fordítva ez nem jönne ki jól.
Ez szerintem is így volt jó. Egyébként én már a könyvben is felfigyeltem Éowynre. Arra a szomorúságra, a halál keresésére...nagyon sajnáltam. Ha férfinek született volna, bizonyára rettenthetetlen harcos lett volna, hiszen ő nem fél sem a fájdalomtól, sem a haláltól. De így... én is tudom, milyen rossz az, ha segítenél másokon, de nem teheted.
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- sherry
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Lyra
- Nem elérhető
Jó ez igaz! Én szerintem is jobb, hogy Miranda Éowyn szerepét játszotta, jobban illett hozzá, csak azt mondtam, hogy szebb, mint CB.Ungwe írta: A smink tényleg rengeteget számít manapság..
Ha Éowin szemeibe nézek valami kislányosat de mégis harciasat,tüzeset látok.Galadrielé teljesen más, titokzatos,olyan nyugodt..tudom itt a színészi játék is bejátszik..de akkor is..fordítva ez nem jönne ki jól.
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Palimir
- Nem elérhető
Akik nem olvasták a könyvet, abból a pár másodpercből is le tudták szűrni, hogy ők egymásra találtak. Már több ilyet hallottam.Timona írta: szerintetek nem lett túlontúl kis mértékben utalva arra, hogy mindezek után Eoweyn és Faramir egymásra talál?
Szómiszó én is hiányoltam az ispotályos részt és az egymásra találást, de biztos vagyok benne, hogy a bővített ROTK 110%-os lesz csak jönne már
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Enna Silme
- Nem elérhető
Ó, én pontosan így érzek! Akarva se tudnám jobban szavakba önteni.kovacstimi írta: Sorry, de szerintem nem tündés...
Nagyon-nagyon szép, de ő tipikusan emberi szépség, nem olyan túlvilági, megközelíthetetlan, mint Galadriel.
A tündék nekem inkább a "jéghideg szoborszépség" megtestesítői, bölcsek és mélységesen szomorúak.
Éowynnak mind a szomorúsága(TTT) mind a boldogsága(ROTK) nagyon is emberi.....Miranda ezt tökéletesen visszaadta, a szemeiben még akkor is hatalmas életvágy volt, amikor a legszomorúbb.....
Nem is tudom.... vsz Mir gyönyörű! Az a tipikus szabálytalan szépség az övé, amit az ember nem feltétlenül talál vonzónak első pillantásra, de minél tovább nézi, annál szebbnek látja. És mindehhez még társul a lelki szépsége is, ami sugárzik belőle..... Tudom, ez így elég nyálas, de én így gondolom.Aeglos írta: Színészként tényleg nagyot alakított, de nekem a kinézetével van bajom.
Szerintem nem volt olyan szép. Ahoz meg pláne nem, hogy Galadrielt játssza.
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Ungwe
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
'És elhiszem, hogy segít, aki árt;
Mindent meg
- Lyra
- Nem elérhető
Aeglos írta:
Timona írta: Szerintem Miranda van olyan jó szinésznő, hogy Galadriel figuráját is jól megoldotta volna, de én örülök annak, hogy ő lett Eoweyn, mert a női alakok közül nekem ő volt a kedvencem, és talán egy forditott szereposztás nem érte volna el ugyanezt a hatást.
Színészként tényleg nagyot alakított, de nekem a kinézetével van bajom.
Szerintem Miranda nagyon szép, és simán van olyan szép, mint Cate B.
Az Edorasos jelenetben, amikor ott banzájoznak, különösen szép!!!!Bár jobban örülök, hogy végül Éowynt játszotta, mert ő már a könyvben is az egyik kedvenc szereplőm volt
Egyébként sztem Cate is a smink miatt lett olyan, amilyen, úgyhogy ennyi erővel Miranda is lehetett volna Galadriel.
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Aeglos
- Nem elérhető
Timona írta: Szerintem Miranda van olyan jó szinésznő, hogy Galadriel figuráját is jól megoldotta volna, de én örülök annak, hogy ő lett Eoweyn, mert a női alakok közül nekem ő volt a kedvencem, és talán egy forditott szereposztás nem érte volna el ugyanezt a hatást.
Színészként tényleg nagyot alakított, de nekem a kinézetével van bajom.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Nilraen
- Nem elérhető
Timona írta: www.warofthering.net/photoforum/showphot...medium&cat=502&page=
Erről a képről jutott eszembe: szerintetek nem lett túlontúl kis mértékben utalva arra, hogy mindezek után Eoweyn és Faramir egymásra talál? Remélem a bővitett változatban kicsit több hangsúlyt kap majd ez a szerelmi szál is... :eowyn1: :faramir1:
Biztos benne lesz,mert a jeleneteket leforgatták...
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Timona
- Nem elérhető
Erről a képről jutott eszembe: szerintetek nem lett túlontúl kis mértékben utalva arra, hogy mindezek után Eoweyn és Faramir egymásra talál? Remélem a bővitett változatban kicsit több hangsúlyt kap majd ez a szerelmi szál is... :eowyn1: :faramir1:
Fodor Ákos
- Timona
- Nem elérhető
Fodor Ákos
- Ilweran
- Nem elérhető
Nagyon-nagyon szép, de ő tipikusan emberi szépség, nem olyan túlvilági, megközelíthetetlan, mint Galadriel.
A tündék nekem inkább a "jéghideg szoborszépség" megtestesítői, bölcsek és mélységesen szomorúak.
Éowynnak mind a szomorúsága(TTT) mind a boldogsága(ROTK) nagyon is emberi.....Miranda ezt tökéletesen visszaadta, a szemeiben még akkor is hatalmas életvágy volt, amikor a legszomorúbb.....
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
www.warofthering.net/photoforum/ ... =1&cat=502
- sherry
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Vezess, és én követlek. Ne álljon közénk viszály.
- KÁJ
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.