Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 7 hónapja #115374 Írta: Roheryn
Roheryn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Örülök,hogy örömöt szerezhettem a képekkel!!!!Ha lesz időm,még keresek jókat.Jó lenne valami szavtosat találni :oops:
Amúgy tud valaki valamilyen filmjéről,a GYU-n kívül???Előre is puszi érte!!! :pippin4:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #115369 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Ezek nagyon jó képeeek))
Egyszerüen nem tudom a Bangedinn honann szedi ezeket.. De nekemc sak segit mert hát én is onann szerzem)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #115334 Írta: Roheryn

Több
21 éve 7 hónapja #115327 Írta: Roheryn
Roheryn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Sziasztok.
Már legalább a 2-ik napot töltöm azzal,hogy Domos képeket mentek CD-re.Segítsetek,nem tud valaki olyan képről,amin hasonló szituácioban van,mint Viggóval azon a bizonyos nyelves képen.Előre is köszi. :oops:
És mi a véleményetek arról,amit a kezével csinál,mármint,hogy tollal "összefirkálja".Szerintem halál jó,mióta megláttam én is ezt csinálom.Úristen,normális dolog ez egy 18 éves embertől???Vagyis tőlem.
Namarié :D

Több
21 éve 7 hónapja #115278 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

hódica írta:
www.bagendinn.com/images/dom/ebaydom7.jpg ez olyan Orlis
:roll: :lol:

Még le se jött a kép, már fogalmaztam a választ, hogy ne keverjük ide Mr. Bloomot, mert ő nem is hobbitos, aztán megláttam a képet, és télleg hasonlít:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 7 hónapja #115268 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
folyt köv:
IM: Nem volt nehéz ilyen hosszú időn keresztül ugyanazokkal az amberekkel együtt lenni? Nem untátok meg egymást?

S.A.: Nehéz volt, de csapat páratlan volt. Annyit dolgoztunk, mint az állatok, és ez összekovácsolt minket. Mindannyian tudtuk, különleges dologban veszünk részt. Ha megöregszünk, lesz miről mesélni az unokáinknak.

B.B.: Vicces, hogy a Gyűrű Szövetsége minket is mennyire összeboronált. A forgatás alatt nagyon közel kerültünk egymáshoz, különösen mi hárman és a Frodót alakító Elijah. Amikor elkezdtük forgatni a Két Tornyot, rossz érzés volt, hogy Elijah és Sean nem voltak velünk, mert a történet alakulása miatt nekik külön voltak a felvételeik. Emiatt az elején Dominic rendesen kiborult, merthiányzott neki a jól összeszokott négyes.

D.M.: Bizony még pszichológusra is szükségem volt. Csak viccelek, de tényleg rosszul érintett. Mi hárman azóta is atrtjuk a kapcsolatot, sokszor beszélünk, de Orlandót és Elijah-t is legalább egyszer egy héten felhívjuk. Billyvel nemrég néhány hétre egy szörftúrára is elmentünk.

IM: Mennyire változott meg az életetek a film óta?

B.B.: Nem számottevően. Jobban ismernek bennünket, több ajtó nyílik meg előttünk( de az Oscar gáláé nem..), de alapjába véve nem sok minden változott. A barátaim még mindíg a barátaim.

S.A.: Ne felejtsd el megemlíteni, hogy tavaly bekerültél a száz legpartiképesebb skót férfi közé.(nem csodálom:) )

B.B.: Azóta is állandóan ezzel cukkol...

D.M.: Mind a hárman elégedettek voltunk az életnünkel a forgatás előtt is. Viszont új életreszóló barátságok köttettek. például hármunk között is. Hiába élünk más más országban, megpróbáljuk megtartani a legfontosabb dolgokat, legyen az abrátság vagy bármely más, nemes dolog.

The End.

Több
21 éve 7 hónapja #115226 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
ismételten hozam pár Domos képet :arrow:

www.bagendinn.com/images/dom/d-o-m.jpg nagyon éééédi :D
www.bagendinn.com/images/dom/ebaydom7.jpg ez olyan Orlis
:roll: :lol:
www.bagendinn.com/images/dom/edibledom.jpg ez olyan tipikus póz
www.bagendinn.com/images/dom/la1689292.jpg ez meg abból a LotR-es naptárból van :wink: (pontosabban a naptári kép van erről, de végülis tök mind1 :roll: )

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 7 hónapja #115167 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Ahoj!
Szerintem ebben a riportban (számomra legalábbis)
Nem a tartalma volt a lényeg, hanem HOGY VÉGRE ÍRTAK RÓLUK!!
Ráaádsul 2 hónapi könyörgés után.

Több
21 éve 7 hónapja #114994 Írta: Dodiee
Prisca: pont ezért akartam begépelni, hogy mennyi hülyeség van benne, meg hogy tök gagyi. eleve nem hiszek olyan riportnak, aminek a végére nincs odabiggyesztve, hogy ki volt a riporter, és az elején nem írják, hogy hol lettek megkérdezve. szal télleg elég furi. most ha minden igaz, begépelem a végét.

Több
21 éve 7 hónapja #114904 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Dodiee Took írta: Hobbija: kiváló énekes, több mint két oktávot is ki tud énekelni, ráadásul remekül gitározik.(akkor meghívjuk a táborba, aztán gitározhat kedvére ;) )

Cívest kölcsönadom a gitáromat!! :wink:
Köccönet a corgalmas beirogatásért!! :P
Prisca: Én nemmontam h ninc benne hiba :roll: És éppezaz : Legalább lehet + miről becílni... :wink: (csak most tünt fel gondoltam leirogatom )

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 7 hónapja #114890 Írta: Rabyn
Hát igen már mi is szolutnk, hogy egyet smást elgépeltek-))))
Mert azt télleg Domcsi mondja, hogy mégeszer ujracsinálná és nem Billy-))
Meg hát a éveik számával is voltak gondok

Több
21 éve 7 hónapja #114874 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Köszi Dodiee!
Nagyszerű olvasmány... bár egy kissé gagyi...
úgy értem, hogy olyan ez az "interjú", mintha több különböző interjúból vagdosták volna össze!

Mellesleg én azt olvastam valahol a neten... hogy az a mű-Szilszakáll nem volt nagyon kényelmes, sőt, és hogy nem ők akartak fenn maradni, hanem egyszerűen otthagyták őket... :) a stáb tagjai, és elmentek teázni... amiért persze megkapták a megfelelő megtorlást... :lol:
persze az az oldal angolul volt és lehet, hogy én fordítottam félre... :roll:
na mindegy!

Viszont a képek jók az IM-ben, ja és egy röpke emeltdíjas sms-ért akár megnyerhetjük a ROTK naptárat... :wink:

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."

Több
21 éve 7 hónapja #114829 Írta: Dodiee
ja, B.B. értelemszerűen Billy Boyd(és nem Big Brother), D.M. Dominic Monaghan(és nem Drogerie Mark) S.A. pedig Sean Astin:)

Több
21 éve 7 hónapja #114828 Írta: Dodiee
Egy darabig begépeltem a cikket, még van egy kevés hátra, remélem ma azzal is kész leszek:) A ferdén írt szövegek a kommentárjaim.

A kicsi hobbitok nagy barátok

Bár a Gyűrűk Ura második részének bemutatója óta már eltelt néhány hónap, a film és a színészek iránti rajongásotok azóta sem csökken. Mivel szerkesztőségünkben szintén imádjuk a filmet, örömmel tettünk eleget annak a kéréseteknek, hogy készítsünk interjút Frodó három hűséges társát – Samut, Pippint és Trufát – alakító színészekkel is. MOst tehát kerüljön le róluk a hobbitjelmez, hogy megismerhessétek azt a három srácot, akik a forgatás befejeztével is hűséges barátok maradtak.

Billy Boyd
(Pippin)
Kora: 34 év
Hobbija: kiváló énekes, több mint két oktávot is ki tud énekelni, ráadásul remekül gitározik.(akkor meghívjuk a táborba, aztán gitározhat kedvére ;) )
Az ideális lányról: „Nekem minden típusú lány tetszik, de két alaptulajdonsággal feltétlenül rendelkeznie kell: legyen intelligens és jó humorral megáldott szirén(na, ennél majdnem leestem a székről. Milyen szöveg már ez?:) ).”

Sean Astin
(Samu)
Kora: 32 év
Hobbija: a családja és a munkája. Feleségével, Christinnel két gyermeküket nevelik. Titokban még ma is rajong a távirányítós kisautókért (aha, annyira titokban, hogy ezt elmesélte egy tinimagazinnak.)
Vallomása a szerelemről: ”Életemben először 14 évesen lettem szerelmes, és rögtön túlestem az első nagy csalódáson is. Ha szerelmes vagyok, egyfolytában beszélek, és beszélek és beszélek a csajokhoz (mi ez a töbesszám?), de ennek ellenére szerencsére elkeltem.”

Dominic Monaghan
(Trufa)
Kora: 26 év
Hobbija: az írás, a zene, a divat, az amerikai futball(azt hittem M.U. rajongó..) és a szörfözés.
Szerinte a tökéletes randi receptje: „Beülni a kocsiba, végighajtani a tengerparton, miközben szól a rádió, és a lány ott ül mellettem. Este pedig kéz a kézben sétálni a holdfényes parton, számomra ez a legjobb randi ami létezik.” (ehm. No comment :) )

IM: Érdekes, hogy mind a hárman más-más országban nőttetek fel(mi ebben olyan érdekes?). Milyen volt a gyerekkorotok?

D.M.: A világ különböző pontjairól sodródtunk a hobbitok falujába, én Berlinben születtem, és ott is éltem 12 éves koromig, majd Angliába költöztünk. Ennyi idősen nehéz volt elhagyni a barátaimat, és egy idegen országban, számomra ismeretlen nyelvet beszélő emberek között élni, új szokásokat felvenni. A német akcentusomat azóta sem tudtam elhagyni.

B.B.: Én Skóciában születtem, és most is ott élek. Nem volt valami fényes a gyerekkorom, mert korán meghaltak a szüleim, és a nagymamám nevelt fel a húgommal együtt.

S.A.: Azt hiszem, én szerencsésnek mondhatom magamat. Kaliforniában nőttem fel, a szüleim is színészek, sőt a testvéreim is, így viszonylag hamar, már kilencévesen az édesanyámmal együtt szerepeltem egy tévésorozatban, amit nagyon élveztem.

IM: Mivel a világ más-más pontjairól érkeztetek (nem akar leszállni erről a témáról..), nehéz volt összecsiszolódnotok?

D.M.: Az egész stáb különböző országokból verbuválódott össze, ezért természetesen össze kellett szoknunk. Kezdetben, pár hétig csak beszélgettünk, tanultuk a kardforgatást és a lovaglást, és esténként, munka után mindenhova együtt mentünk. Billy és én már az első percben észrevettük, hogy nagyon egy húron pendülünk, ugyanazokon a dolgokon nevettünk, hasonló ötleteink támadtak a filmmel kapcsolatban, és éreztük, hogy láthatatlan bilincs fűz össze bennünket, ami nagyon klassz.

B.B.: Az volt a jó, hogy szerencsére nem alakultak ki klikkek. A Legfiatalabb stábtagtól kezdve, aki Elijah Wood volt (És a hobbit gyerekek? Elanor??), egészen a legidősebb színészekig, nagyon együtt voltunk. Nem voltak különcök.

IM: A hobbitok aranyos, apró lények. Valójába milyen magasak vagytok?

D.M.: Nem szép tőletek, hogy ezt kérdezitek, de üsse kő, elárulom, hogy 170 cm vagyok. A filmben persze jobban össze vagyunk zsugorítva, de a személyiségünk ellensúlyozza a magasságunkat.

S.A.: Én 165 cm magas vagyok. Egyikünk se szálfa legény, nem véletlenül lettünk hobbitok éppen mi.

B.B.: Ez így van, de én felvállalom a hobbitságomat, mert szívesen azonosulok velük. Floridában nyaraltam, amikor először került kezembe A Gyűrűk Ura, amit az első nap sikerült beleejtenem a medencébe (fool of a Took :) ). Ha ez nem Pippinre jellemző, akkor senki másra. Ez volt az első jel, ami arra utalt, hogy a valóságban is olyan vagyok, mint ő. Egyébként a magassági versenyt én nyertem, mert egy centivel Dominicot is lekörözöm!

IM: Pontosan tudtátok, mire vállalkoztok, mikor elfogadtátok a hobbitszerepeket? Itt most többek közt a napi több órás sminkre gondolok…

S.A.: A trilógia kezdete előtt közölték velem, hogy mivel a hobbitok pocakos lények, egy-két kilót magamra kell szednem. A rendező állandóan azzal nyaggatott, hogy egyek többet, én meg úgy faltam mint egy malac. Nyolc kilót híznom (mintha kimaradt volna egy szó..), de nagy szenvedések árán megszabadultam a súlyfeleslegtől A két torony bemutatójára.

D.M.: Nekem egy szivaccsal kitömött ruhát kellett magamon hordanom, hogy tömzsibbnek látszódjam, egyfolytában izzadtam, ezért napi 3 liter vizet kellett innom, hogy nehogy kiszáradjak. Aztán az is macerás volt, hogy műlábakat, műfüleket, műszőröket ragasztottak ránk, de ennek ellenére egy műlábat elraktam emlékbe.

B.B.: Bizony reggel fél ötkor már a sminkszobában kellett ülnünk, és hideg ragasztót nyomtak a fülünkre – brrr, ettől még ma is kiráz a hideg – és a lábunkat is bekenték vele, hogy felragaszthassák a hobbitkellékeket. Órákba telt, mire elkezdhettünk dolgozni. Nem hiányzik a ragasztó a fülembe. De tudjátok mit? Ha kellene, holnap újrakezdeném az egészet.(Ezt nem Dom mondta??)

IM: Mi volt a legnagyszerűbb és legrosszabb élményetek a forgatás alatt?

D.M.: A második részben, miután Trufa és Pippin kiszabadulnak a fogságból, bemenekülnek a kísérteterdőbe, amit beszélő és járkáló fák népesítenek be, ezért felépítettek egy hat méter magam műfát, aminek tényleg fel kellett másznunk a tetejére. Az ágain csücsültünk, amiket úgy lehetett mozgatni, amint az emberi karokat, és ezt nagyon élveztük.

B.B.: Előfordult, hogy egy-egy szünetben kértük, hadd maradhassunk fenn, mert sokkal fárasztóbb lett volna lemásznunk, majd újra visszakapaszkodnunk,, ezért sünetben föntről csak lekiáltottunk: Két tea rendel! Rossz pillanatok? Olyanra nem emlékszem!

S.A.: Rengeteg pozitív élmény ért, de még az első film készítések közben balesetet szenvedtem. Amikor be kellett rohannom a vízbe, rengeteg törmelék szúrta keresztül a műlábamat, és ömlött a vérem. Helikopterrel vittek be a legközelebbi kórházba, ahol 15 öltéssel varrták össze a sebemet. Másnap már dolgoztam, és a stáb egy gyönyörű sétapálcával lepett meg.

Folyt köv.

Több
21 éve 7 hónapja #114810 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Már megint kényeztettek ezekkel a szuper-szuper-édes képekkel!

Ithilgalad: a baki feltűnt, meg is hökkentem rajta először, de aztán rájöttem, hogy egy ekkora vállalkozásnál kell lennie hibáknak, mert anélkül min csámcsogna a közönség? És különben is... minden egyes hibáért legalább egyszer meg kell nézni a filmet, :wink: hogy tényleg ott van-e és hogy tényleg hiba-e... etc.

Dodiee: jó lenne, ha megtennéd! A gynús nem kifejezés... pl. azt nem Dom mondta egy interjúban, hogy nem hiányzik neki a hideg ragasztó a lábára, meg a kétórás várakozás, meg a korai kelés, de ha megkérnék, már holnap újra megtenné? az IM szerint ezt Billy mondta...??? 8O hogy van ez?

felkötöm én is a sarút,

Több
21 éve 7 hónapja #114705 Írta: Rabyn
hoztam nektek egy linket képekkel!!!

www.bagendinn.com/billycanada.htm

Több
21 éve 7 hónapja #114703 Írta: Rabyn
Deszúppeeeer!!!!
Billy Kockás ingben-)) Még szimpibb ez az ember-))) (aki kockás inget vesz fel az ált csak jofej lehet!!)
nos elmesélem megint velük álmodtam)))
Megint forgattunk de most egy Hororr filmet és Dodie is ott volt)
De ahogy a forgatókönyvben nyirták ki az embereket elkezdetek eltünni a színészek is...
Mi meg beültünk 5en az autóba amit Dom vezetett és elindultunk nem tudjuk hova mert mire odaértünk én felébredtem....

Több
21 éve 7 hónapja #114676 Írta: Dodiee
hódi: halál édesejk a képek, jaj nagyon feldobta az amúgy is vidám napomat:))))
galad: 8O 8O nekem nem tűnt fel:)

Több
21 éve 7 hónapja #114670 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hódica: Billy méééég mindig naon éééédes!!!! :D Köcci a képekett!!!
Dodiee: Még senki, és naon jóó lenne ha megtennéd, sőt akár meg is kérlek rá, mer érdekel, de nemuttam kinek van meg...

Nahh cal:
Voltamma moziban és megnésztem kedves kis filmecskémet (najoo... Filmecskénket... :wink: )
És miután erősen figyelgettem mikor Pippin volt a képen ( :roll: :) ) écre veszegettem h elbakisztak vmit... :o h:
Vamugye mikor yönnek a lovasok h melegebb egekre kűgyék az orkokat ésakkor két hobbitunk mekpróbál lelépni. Jön az ork, elfogja őket, lovas lelándzsázza orkot. Kezük ugyi meg van kötve...
Yön a ló ami a lovashoz tartozik, hogy eltapossa Pippinkémet ( csúnya ló :evil: ) ésakkor Pippinke hátára fordul és széttárja a megnemkötött kezejit... :?
Következő jelenet: Kúsznak kötött kézzel, hogy kioldozzák...
(lehethogyezmár néktek feltűnt, de én csak lestem... :) )

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 7 hónapja #114618 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 7 hónapja #114476 Írta: hódica

Több
21 éve 7 hónapja #114474 Írta: Dodiee
Vagy Szauron újkori manifesztációja, mostanában már vizihullákra fanyalodik:) egyébként én az üvegre először UP! udítőt tippeltem, de biztos Priscanak van igaza, Coronitát még nem ittam(pedig hányszor szerettem volna, de nem adják ócsóért..).
Kérdésem, bemásolta-e már valaki az IM-es cikket? mert akkor én megtenném, ugyanis van benne egy pár érdekes dolog, ami nekem gyanús..

Több
21 éve 7 hónapja #114430 Írta: ainu
ainu válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
...vagy mocsolyaszegin. Az ám a jó sör, nem ezek az európai löttyök! Különben az üvegben szerintem Can*da dry van. Vagy tea. :wink:
A harmadik kép (a banyás) meg talán a Madame Tusseaud panoptikumban készült, és a nő mellette Szméagol anyjának viaszfigurája azutánról, hogy ő is vízbe fúlt, és kihúzták a partra. Más magyarázatot nem tudok. Hát ti?

Több
21 éve 7 hónapja #113864 Írta: Prisca

Dodiee Took írta: Coronita, Prisca? Már hátulról,az üvegről megismered?? :) nem jó jel :D
Most már nézni fogom a képeket(az utóbbi időben nem volt időm), ugyhogy rakosgassatok csak:)

Nagyon jó sör az!!! És elég jellegzetes, hogy hátulról is felismerjem! És ha mondjuk Amerikában készült ez a kép (persze ez csak feltételezés), akkor ugyan mit ihatna? Talán Budot? Tudod mennyire rossz sör az, főleg annak aki a német és angol sörökön nőtt fel? :cheers: :smokin:

felkötöm én is a sarút,

Több
21 éve 7 hónapja #113415 Írta: Dodiee
Coronita, Prisca? Már hátulról,az üvegről megismered?? :) nem jó jel :D
Most már nézni fogom a képeket(az utóbbi időben nem volt időm), ugyhogy rakosgassatok csak:)

Több
21 éve 7 hónapja #113356 Írta: Prisca
Rago: Ezek a képek egyszerűen csúcsszuperek!!!
Főleg Dom a Coronitával! :lol:
És igazad van... Billy mellett az a banya... nagyon rontja a képet, de van vigasz! Le lehet vágni róla :D :twisted:

Van még a tarsolyodban ezekhez hasonló újdonság?
Amúgy ezek hol készültek? (látom, hogy egy héttel ezelőttiek, de hol voltak?)

felkötöm én is a sarút,

Több
21 éve 7 hónapja #113241 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Rég jártam itt,szal nem tom,hogy ezek voltak-e,ha igen akkor nyugodtan töröljétek ezt a hozzászólást! Köcce!
Dom piával
Dom "Gandival"
Billy nemtomkivel,de elég csúnyácska8mmint az a nemtomki) :oops:
Ki ez a bige?(már bocs a szóért!)

Több
21 éve 7 hónapja #112866 Írta: Rabyn
Joh-)) mind fentvan-))))))
a múlktkor meg azt álmodtam hogy a forgatáson vagyok-)))
És hát ízéééé)))))

Több
21 éve 7 hónapja #112863 Írta: Dodiee
Rabyn, biztos lázas voltál, ha ilyen szörnyű rémálmod volt:)) amúgy annyira nincs időm semmire, az utóbbi időben belinklet képek közül egyetlen egyet sem tudtm megnézni:(( ugyhogy rohanok a honlapodra, Rabynkám, és körülnézek:))

Több
21 éve 7 hónapja #112846 Írta: Rabyn
Elég sokat írtak róla Domhoz és Billyhez képest(((
De most háháh végre a kis kedveszkéjinkről is írtak-))
Amúgy Dominiccal álmodtam..
Azt álmodtam, hogy ő a völegyényem :oops:
És jött egy régi ismerösöm (dodie fleur) És tolt egy babakocsit és azt merrte mondani, hogy az a gyerek ott a kocsiban Domé. aztán hál'égnek felébredtem arra, hogy nagyon melegem van-)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.755 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére