Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 9 hónapja #111409 Írta: myfairlady
myfairlady válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
:o :o
Jók a képek.
Főleg az,amelyiken égnek áll a hajuk a tüzijátékos kaland után.

Rose

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #111407 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Ezen nagyon aranyosak, remélem még nem voltak:
moneycentral.communities.msn.com ... PhotoID=33
moneycentral.communities.msn.com ... PhotoID=30

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #111299 Írta: North
North válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Nagyon jók a képek :twisted: Én is nagyon örülnék ha fölraknád a filmet Sil :!: Annyira nagyon komoly az a parókás kép :lol: Röhelyes, de úgy gondolom egy színész mindent el tud játszani 8O

Ő meg mély lélegzetet vett, s így szólt:-Hát, hazaértem.

Több
21 éve 9 hónapja #111092 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Jó. akkor most kegyetlen leszek. innetől felszólítás nélkül törlöm az egymondatos hozzászólásokat, főleg az ilyeneket, hogy "Jók a képek". Teljesen feleslegesen töltenek ki helyet. Utálhattok érte, de szvsz tri sem akartok egy oldal semmiről se szóló hozzászólást olvasni.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 9 hónapja #111029 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Sil: IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN!!!
Elég meggöyző voltam?))))))

kösz majd keresek még-)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 9 hónapja #111022 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

North írta: Hát ja, de például ott van Sean A. rövidfilmje, aminek a megírásában segítkezett Dom és az is fent van a neten csak én nem birom letölteni :cry:

Én se tudtam, amíg nem volt itthon netem. De most végre megvan, és nagyon jó. Megpróbálom csökkenteni a fájl méretét, és felrakni a netre normálisan, jó?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 9 hónapja #110955 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Rabyn írta: www.bagendinn.com/images/dom/pats1.jpg
www.bagendinn.com/images/dom/pats2.jpg :hello:

Mammmamiaaa :oops: Cépszégesz hobbitka :mrgreen: *telu elolvadt*

Több
21 éve 9 hónapja #110624 Írta: Cat
Cat válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Azt a filmet én se tudtam letölteni de még csak meg se tudtam nézni,hogy legalább azt mondhassam,hogy láttam. :(
Ki látott már ilyet.Az a kép nagyon jó.
North: ki az akinek ennek a képnek a láttán nem indul be a fantáziája?!
Nagyon jó összeállitása ez annak a sok képnek.Nem rossz háttérképnek sem.

Több
21 éve 9 hónapja #110424 Írta: North
North válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hát ja, de például ott van Sean A. rövidfilmje, aminek a megírásában segítkezett Dom és az is fent van a neten csak én nem birom letölteni :cry:

Több
21 éve 9 hónapja #110400 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
North: nagyon reméljük, hogy lesz M.o.-n is. ha nem lesz, megszerezzük angolul, nekünk nem akadály:)))

Több
21 éve 9 hónapja #110313 Írta: North

shaira írta: öhmöhm:
www.bagendinn.com/images/domflesh.jpg

Ettől a képtől beindult a fantáziám :oops: Már alig várom hogy lássam, de lehetséges e az hogy lássam?

Több
21 éve 9 hónapja #110267 Írta: Dodiee
Légyszi légyszi.. mellőzzétek az ilyen rövid bejegyzéseket!! leglább biggyesszétek mellé, hogy "jaj de szép ez a kép, mert milyen édes arcot vágnak" stbstb, mert akkro leglább azt mondhatom, na, leglább írt valamit..

Több
21 éve 9 hónapja #110134 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

shaira írta: www.councilofelrond.com/modules/My_eGall...040_xmascardlotr.jpg
:lol:

Woah))))))
Szééép kéééép
)

Több
21 éve 9 hónapja #110128 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 9 hónapja #109763 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
de ari a kép...
és tényleg ez van ránk jó hatással!!! :D

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 9 hónapja #109617 Írta: shaira

Több
21 éve 9 hónapja #109615 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

huhh. de jó :!: :D :D

Dodie, jó, hogy nem cenzúrázol :lol: :lol: :wink:
Telu:u.ezeket akartam én is berakni, de asszem elkéstem... :? :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 9 hónapja #109610 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Off:jujj,de rég jártem erre ne haragudjatok!! :oops: ON

Shaira:tök yó kepecke!

Telka Drágaszág:Dettó!

Dodiee:Hát sztem ez oan tipikusan Dom hozzáállás :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #109587 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Isomaniac's Nightmare-t akaroooooooook!!!! Mooost!!!!!
Mikor fogják adni? Én nem bírom már sokáig, ha iylen képeket látok, amik számomr a amézes madzagot jelentik... :roll: :oops: :wink:

Menjetek Zsu odlalára: dom.rocks.it Ott egy csomó infot találtok ezzel kapcs, no meg persze szuepr képeket!!! o;)))

Dodie, szentségsértésx let tvolna kivenni ezt a képet!!! Még hogy kros hatással van szegény lelkünkre... ez van JÓ hatással rá! o;DD

/me igencsak azt forgatja a fejében, hogy kinyomtatja ezt a kéept, és kiteszi a falára... Az ágya fölé...

Feel the sunshine 8)

Több
21 éve 9 hónapja #109577 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Nefadar írta:

Jó :evil3:

......marha jó!!! :evil3:

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 9 hónapja #109574 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Dodiee Took írta: Gyémánt: ez Dom rövidfilmjéből az Insomnia Nightmare(vagy hogy írják)-ból van. és ő is azt nyilatkozta, hogy nem olyan nagy cucc a pucér zuhanyjelenet, csak bemész, megcsinálod, aztán kapsz egy törölközőt, és kész:))

An Insomniac's Nightmare

Amúgy az én szemeben is nagyot nőtt azóta, amióta megtudtam, hoyg egy ilyen elvont rövidfilmben is szerepet vállalt.. csak már megnézhetném.. :/

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
21 éve 9 hónapja #109563 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
ez milyen rövid film?
hát igen a képre ennyit lehet mondani:öhömöhöm... :D
na meg ezt h nagyon édeeeees!! :D
hát nem tudom...lehet h látta h éowyn mien bátor és h mi mindenre képes.....és ettől felbátorodott....vagy csak segíteni akart éowynnek....

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 9 hónapja #109560 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Megint kisebb szünet után itt vook...
Szó: Engem ennek a rövidfilmnek a Tmája is megfogott... olyan dologgal foglalkozik ez a film... csodálatos :) Mmint egy ilyet megcsinálni... ez nekem még több pluszt ad... ha ilyen szerepet elválal akkor nekem már rossz ember nem lehet... egyszer szivesen megkérdezném Tőle hogy miért is vállalta el ;)

Más: Ugye emlékeztek (biztos emlékeztek :) ) szó hogy tudjátok van az a rész amikor Dernhelm Trufa vs. nazgúl Király... szóval akkor ugye elöszőr Dernhelm harcol a nazgúllal és Trufa meg szörnyen fél...szinte mozdulni se bír... és amikor a nazgúl "lecsapja" Dernhelm-t akkor Trufa mégis valamiért felkell és megöli a nazgúlt... szerintetek mi lehet ez a valami? Bátroság? Harag? Bosszú? vagy micsoda? Kivábcsi vagyok hogy mi lesz a válaszotok ;)

Több
21 éve 9 hónapja #109483 Írta: Dodiee
Gyémánt: ez Dom rövidfilmjéből az Insomnia Nightmare(vagy hogy írják)-ból van. és ő is azt nyilatkozta, hogy nem olyan nagy cucc a pucér zuhanyjelenet, csak bemész, megcsinálod, aztán kapsz egy törölközőt, és kész:))

Több
21 éve 9 hónapja #109433 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Tudtam én, hogy ez lesz a kedvenc filmem tőle. :) Az első képek láttán aszittem, hogy csak derékig lesz látható a zuhany alatt, de most megnyugodott az én kis preverz lelkem. :twisted: 8O :D

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
21 éve 9 hónapja #109427 Írta: Gyémánt_Hajnal
Honnan szedtétek? Vagy azok, kik feltették, honnan szedték ezeket a képeket? :oops:

ehhe-ehhe :lol:

Micsoda egy képek!:) :wink:

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 9 hónapja #109400 Írta: Rabyn
Sahira: Reakcioim a képek láttán: :oops: :lol: :) :twisted: :hello: :bandit:

és legvégül: hogy lehet vkinek ilyen jó teste?-))) :oops:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.761 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére