Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 8 hónapja #104387 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

ainawethien írta:

Telumehtar írta: Emberekk!!!!
www.bagendinn.com/images/dom/makingmerry.jpg

Aztarohadt :oops: :itscool: :sungl:
Ez egy "jó" kép. :)

aztaaaaaaaaaaaaaaaa............ez egy naon naon jo kép.... 8O
aztadekirály....

Gyöngycem (voltam valaha)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #104386 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #104385 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

8O

8O :eek2: :up:
Ennyit tudnék hozzátenni:)) és még: Billynek mióta van szakálla?? 8O

Több
21 éve 8 hónapja #104367 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Aztarohadt :oops: :itscool: :sungl:
Ez egy "jó" kép. :)

Uhm.. hát válasszatok ki egy képet, (vagy kettőt), aztán megpróbálok valamit csinálni belőle(belőlük). Én már nem tok választani, szal hajrá! :twisted:

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
Több
21 éve 8 hónapja #104359 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Látom, Ithil bár betette de csak azért is :lol: :twisted: englisül :arrow:
www.ananova.com/entertainment/st ... html?menu= Dom erdőt vett magának Indiában 8O :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 8 hónapja #104316 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

ainawethien írta: OFF:
Prisca: az "aláírásod" egy bölcsesség. :evil:
idevág ez a kép:

giraf.elte.hu/~orlando-bloom/manipulalt/lordoftheoil.jpg

Köszönöm: A kép eléggé durva! Főleg BL, mint Gandalf!!!
Egyébként az aláírás második fele amerikai háborúellenes tüntetés keretétében egy hatalmas ponyvára volt ráírva, az első fele pedig szerény véleményemet fejezi ki a "H" betűs szóval kapcsolatban!

A fordítás mennyire sürgős?
(kicsit lassabban haladok vele a tervezettnél :oops: ...szakdogázom ezerrel...)

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."

Több
21 éve 8 hónapja #104248 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Ithilgalad:
"-Mint amerikai, a természetvédelem [size=9:3fmfhkdf](?)[/size] nagyon fontos nekem."

:arrow: Mint olyan embernek, aki Amerikában él, a CarbonNeutral elgondolása, eszméje nagyon fontos nekem.
(csak mert Dom nem amerikai...)

Telu:
A mikrofonleszedős képek nagyon tutik! Az a kis filmecske is nagyon tuti volt... Imádom Billy kiejtését! :D

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."

Több
21 éve 8 hónapja #104225 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Wowww.. nos igen... Domban mindig is volt valami :roll: Ennek mindenesetre nagyon örülök :P

aina: Szerintem jobb az a kép amit Dodiee mondott dehát Te tudod ;)

Több
21 éve 8 hónapja #104219 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
"A Gyűrűk Ura szinésze saját erdőt vett

A Gyűrűk Ura szinésze, Dominic Monaghan vett egy saját erdőt Indiában.
Monaghan, aki Borbak Trufa szerepét játsza, egy kis erdőt vett Bangalore-ban.
Nagyon szereti a fákat, ezért ki akarja venni a részét a globális felmelegedés mérsékléséből.
Monaghan egy a felnövő filmsztárok csapatából, aki csatlakozott a CarbonNetural környezetvédő csoporthoz.
-Mint amerikai, a természetvédelem [size=9:3ut2jtuq](?)[/size] nagyon fontos nekem.
A CO2 kibocsájtás amit nap nap után előidézek és a hatása a globális felmelegedésre 45 mangó fa elültetésével ellensúlyozható.
Mindenki számára fontos felelőséget válalni azért, amivel hatnak a környezetükre és tenni érte valami pozitívat is, például fákat ültetni."

cabadonn... :roll:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 8 hónapja #104206 Írta: Thaurwathiwen
Na találtam nektek vmit :)
www.ananova.com/entertainment/st ... html?menu=

Az angolul nem tudóknak: a cikk lényege az, hogy Dominic Monaghan vett egy kis erdőt, hogy ezzel is kivegye részét a globális felmelegedés elleni harcból.
(nekem ettől naon szimpatikus lett ;) )

Namarië!
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 8 hónapja #104200 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Egy IPE nevű programmal.

Több
21 éve 8 hónapja #104058 Írta: Dodiee

Telumehtar írta: www.bagendinn.com/images/nzttt56.jpg :mrgreen:

Nekem ez tetszik legjobban. ha látnának minket, pont ilyen fejet vágnának:)))ez nagyon jellemezné az oldalunkat:)))

Több
21 éve 8 hónapja #104057 Írta: Dodiee

Több
Több
21 éve 8 hónapja #103775 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Gyöngyszem írta:

Iowa írta: Sorry and Love-ba Trufa&Pippin kis kép egy kis cikkel. A Bestben is van egy kép.

hm.......MEGVESZEEEEEM!!!!!

Jo hogy mondtad!!!!

Vagy irtad?

Szív, remélem még nem jelent meg az új és megkapod.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 8 hónapja #103678 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Iowa írta: Sorry and Love-ba Trufa&Pippin kis kép egy kis cikkel. A Bestben is van egy kép.

hm.......MEGVESZEEEEEM!!!!!

Jo hogy mondtad!!!!

Vagy irtad?

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 8 hónapja #103631 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hello fiatalok :) Most lesz (február 23--án a The British Academy Film Avards díjátadás. Itt szavazhattok a legjobb filmre (természetesen a TTT-re:) most 75%-on áll:
www.bbcamerica.com/genre/movies_ ... /bafta.jsp
És itt van a jelöltek listája:
www.bbcamerica.com/genre/movies_ ... ballot.pdf

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 8 hónapja #103528 Írta: Erika
Erika válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Ithilgalad írta: www.boydism.net/multimedia/images/hobbithunting9.jpg
Nyahh ez a ráadáss... :cool2:

Ez nagyon nagyon jó kép!!! Milyen édik! :-) ))

"Van, mi arany, bár nem fénylik, van, ki vándor, s hazaér..."

Több
21 éve 8 hónapja #103447 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
www.boydism.net/multimedia/image ... nting9.jpg
Nyahh ez a ráadáss... :cool2:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 8 hónapja #103443 Írta: Ithilgalad
file:///C:/Moka/Billy.oldal_elemei/twosilies.jpg csíííííííííííííííííííííííííz......... :biggrin2:
www.boydism.net/multimedia/images/b45.jpg
www.boydism.net/multimedia/images/b9.jpg
www.boydism.net/multimedia/images/b104.jpg
www.boydism.net/multimedia/images/b135.jpg
www.boydism.net/multimedia/images/nz4.jpg Lij kifejezése: - Ezek hülyék... :) Dom meg naon izgul rajta... :D
www.boydism.net/multimedia/images/b10.jpg szééééééles vigyor :biggrin2:
www.boydism.net/multimedia/images/empire036.jpg De pici... :roll:
www.boydism.net/multimedia/images/b30.jpg
www.boydism.net/multimedia/images/b52.jpg

Nyahh... a többi maraggyon későbbre... :wink:

OFF:Rago: nincsenek adatai ha rákattintok, de legalábbis jolerrejtve... :? Maydmég keresgélem... ON

Több
21 éve 8 hónapja #103346 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
elküdüm a képeket de kinek köüldjem?? mmint milyen cimre?? mert nekem rengetek van ami nincsen most neten meg ilyenek.. szal el tudom küldeni cxsak hova-)))
Nemtudom szétválogatni de azért megrpobálom!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 8 hónapja #103327 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Ringil:
Dominic Monaghan:
c/o PFD
Drury House
34-43 Russell Street
London WC2B 5HA
ENGLAND

aina: Tied Bloom de enyém Dom :twisted: :twisted: :twisted: bibiiii :P ;) :mrgreen:

Több
21 éve 8 hónapja #103319 Írta: Ringil
Ringil válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Ha valaki tudja DOMINIC autogramcímét,írja le!!!
Lécci!Lécci!
Köszi :!:

"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"

Több
21 éve 8 hónapja #103292 Írta: ainawethien

Hehe.. látom sokan áhitatoznak a Mrs. Monaghan vagy a Mrs. Boyd névre...

Én megelégszem egy szeretői "státusszal". :twisted:
Muhahaha.. és akkor mindkettő az enyém lehet.. na jó.. ha szépen megkér :roll: , akkor Mr.Bloom-mal is "tárgyalok"... egye fene... :twisted:

U.I.: hmm.. nem tom hogy legyen a kép dolog, mert igazából sok helyet nem hiszem, hogy tudok szerezni a szerveren, ahol vagyok.. szal lehet a képeknél úgy kellene tevékenykednünk, hogy mondjuk 20-30 képet kiválasztani minden témában (lesi, magazin stb), és azokat feltenni, aztán meg összegyűjteni egy csomó linket, hogy hol vannak még baromi jó képeckék... :?:

Több
21 éve 8 hónapja #103259 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Sorry and Love-ba Trufa&Pippin kis kép egy kis cikkel. A Bestben is van egy kép.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 8 hónapja #103195 Írta: Dodiee
Kicsit fura gondorat, de el tom képzelni őket apuként(na nem a sajátomként :) )
Én vállalom az idézetek BilliTŐL-t, oks? na, csak beindul a cucc:)))
Ja, és van egy két édeees képem is, majd küldök, szigorúan a legcukibb, legennivalóbbakat;)

Több
21 éve 8 hónapja #103132 Írta: Telumehtar
Szerintem elöszőr nézzük meg őket egy nővel akit igazán szeretnek (nem anyuka nem nővérke hanem barátnő/feleség) ... Mert abból látni lehet mindent.. és egyébként ha szereti a gyermekét akkor igenis jó apuka... speciál én teljesen letudom képzelni őket gyermekkel játszani..hoszen állitólag Sean Astin kislányára Alexra is óriási hatást gyakorolt Dom.. szóval tud valamit azért a gyermekekről ;)

Hehe.. látom sokan áhitatoznak a Mrs. Monaghan vagy a Mrs. Boyd névre... :mrgreen:

Több
21 éve 8 hónapja #103128 Írta: ainawethien
Szerintem pont hogy ők lennének a minta apukák, és inkább azt mondanák a gyermekük anyjának (nekem ugyebár.. :twisted: ) hogy figyelj szivem, aludj csak, majd én felkelek.. és ezt most komolyan mondom.. csak nézz rájuk... nem tudom.. valahogy lerí róluk. :) :lol:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.801 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére