Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #103126 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Akkor én vaok az 1etlen aki nem tudja őket apaként Lképzelni! :lol:
Az tuti,hogy jólLjátszogatnának velük,de mondjuk amikor este fel kell kelni :roll: Azért majd tökre kiváncsi leszek a gyerekeikre!!! :wink:
Látom alakulgat az oldal!Hajrá! Honnan kell képeket leszedni? Hátha tudnék segíteni!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #103107 Írta: Thaurwathiwen
Hoztam néhány képet :)
Bocs ha ismeritek

www.valinor.com.br/imagens/Dominic06.jpg

www.valinor.com.br/imagens/Dominic01.jpg

Namarië!
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #103012 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Billy hivatalos oldalára időnként beír ő is.. ezeket a beírásokat is lefordítjuk?

www.billyboyd.net/diary.asp

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
21 éve 10 hónapja #103011 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Na hoztam pár FORDÍTANI VALÓT:

DOMINIC-os:

unofficialdom.fateback.com/qa1.html

unofficialdom.fateback.com/qa2.html

unofficialdom.fateback.com/qa3.html

unofficialdom.fateback.com/qa4.html

unofficialdom.fateback.com/qa5.html

unofficialdom.fateback.com/qa6.html

unofficialdom.fateback.com/qa7.html

ha nem működik, innen el lehet jutni hozzájuk:

unofficialdom.fateback.com/askdom.html

BILLY-s:

ADATOK:
great-scot.net/bio.htm
FAQ:
great-scot.net/info_faqs.htm
FILMOGRÁFIA: (ezt majd én megcsinálom)
great-scot.net/films.htm
IDÉZETEK:
Billy-től: great-scot.net/quotes_bybilly.htm
Billy-ről: great-scot.net/quotes_aboutbilly.htm
Billy karaktereitől: great-scot.net/quotes_billycharacters.htm

A képeket meg már nem tom ki szedi le, de azt megkérhetem arra, hogy válogassa őket majd szét? tehát magazin/film/lesi/meg mittomén mi szerint.? thanks.

Zsu

Több
21 éve 10 hónapja #103009 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Dodiee írta: Rago: csak hogy beindítsam kicsit a fantáziádat :twisted: :
kep.tar.hu/dodie/images/pic1829864.jpg

Hehehe:)) úgy nyúl azért a gyerekért, mintha valami elnök lenne vagy pápa és épp megáldaná:))))

Ez a kép nagyon aaaranyoooos!!!
Amúgy én simán el tudnám képzelni Domot és Billyt is apukaként! A gyerekeik biztosan maximális nevetés közepette nőnének fel, nem lenne gond, a rekeszizmok meg lennének dolgoztatva! :lol: Főleg, ha mondjuk Lij bácsi és Orli bácsi is látogatóba mennének! :dance:

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."

Több
21 éve 10 hónapja #102941 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Ahogy ajánlottátok megnéztem éjjel az Egy hobbit napját, aztán meg délután a szövetséges részt nem tudom mi a teljes neve. Mondjuk nem néztem végig. Rengeteget röhögtem rajta. Írtó jó volt. Nagyon fantasztikus emeberek.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #102937 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Rabyn írta: meg a gyűrű tökolyan mint egy jeggyürü.. amgy sztem 30xévesen valakinek már nem ért egy feleség-))))

Node azért... :mrgreen: elvileg a 33 év nem is sok... :roll: Egyébként ha kell neki feleség jöjjön Mo.-ra... szerintem van pááár :) jelentkező..

Én meg éppen eltudnám képzelni Domot babakocsit tologatva... :D De persze nem ugy mint egy papucsférj :lol:

Több
21 éve 10 hónapja #102876 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Dodiee:Kösszz! :lol:
E+lég vicces fejet vég hozzá,de a borosta határozottan jól áll neki,nem? :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #102864 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Rago: csak hogy beindítsam kicsit a fantáziádat :twisted: :
kep.tar.hu/dodie/images/pic1829864.jpg

Hehehe:)) úgy nyúl azért a gyerekért, mintha valami elnök lenne vagy pápa és épp megáldaná:))))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 10 hónapja #102853 Írta: Ragoran
Nerw:Csak egészséges önbizalom! :wink:

1ébként persze,hogy lehetne felesége,de vhogy nem tom Lképzelni Domot amint egy gyereket tologat egy babakocsiban,de lehet hogy bennem van a hiba! :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #102852 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Rabyn írta:

Ragoran írta:

Rabyn:Mien önfeláldozó itt vki! :lol:

há figyeeej-)))))) Ha ilyen pasik lennének MON is... Miiiiiiiiiind az enyim lenne-))))) :lol:

Meg szerény is :lol:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #102850 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
meg a gyűrű tökolyan mint egy jeggyürü.. amgy sztem 30xévesen valakinek már nem ért egy feleség-))))

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 10 hónapja #102849 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Ragoran írta:

há figyeeej-)))))) Ha ilyen pasik lennének MON is... Miiiiiiiiiind az enyim lenne-))))) :lol:

Több
21 éve 10 hónapja #102833 Írta: Ragoran
Telka:Csak a gyűrűs-ujján van,ha jól emléxem :roll: Mondjuk az én gyűrűm is ott van :wink: még nem jelent semmit

Több
21 éve 10 hónapja #102831 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Se Dombak se Billynek nincsen barátnője... meg a többije... ;) a Gyűrűről..ugyanmá' mért ne hordhatna Gyűrűt... :roll: Hiszen emberből van ;) a Gyűrű meg egyébként ékszer tehát nem biztos hogy jeggyűrű ;)

Több
21 éve 10 hónapja #102823 Írta: Ragoran
Prisca:Én se jöttem rá magamtól.. :oops: :roll: :wink:

Sztem, a gyűrű hordás nem annyira ország függő :roll: Lehet,hogy ő "személyesen" akarta ott hordni,nem?

Több
21 éve 10 hónapja #102821 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Ha az a bizonyos gyűrűs kép nincs véletlenül "tükrösítve", akkor megnyugodhatunk... merthogy angolszász országokban -legalábbis én úgy tudom- bal kézen hordják a házasságot jelképező gyűrűt. :wink:

Rago: Köszönöm szépen az infót... kb úgy érzem most magam, mint akit fejbevertek egy sziklával... hogy erre nem jöttem rá... hol az agyam, meg kell keresnem! :D

felkötöm én is a sarút,

Több
21 éve 10 hónapja #102814 Írta: Ragoran
Nerw:Az első kivételével begyünnek és jók! :wink:

Dodiee:Mondjuk házassághoz még túl fiatalok,szte.. :roll: vagy?

Több
21 éve 10 hónapja #102796 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #102767 Írta: Rabyn
szeeeeegénykéim..
nah csak jussak el doa ahol dom lakik lesz nkei bnöje rögtön-)))) :P

Több
21 éve 10 hónapja #102761 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Elvileg nincs barátnője egyiküknek se, felesége meg pláne nincs:)) gyerek egy szál se, hacsak nem törvénytelen :twisted: de ilyet nem is feltételezek róluk:)) de nagyon erősen hozzáteszem, hogy ÉN NEM TUDOK róla...attól még lehet:)) Most tudtam csak megnézni a videót:)) ahát milyen édesek mind, ahogy tökre zavartan csak álldogálnak ott:)))egyik se mer közel menni a mikrofonhoz:)))

De az akár egy jeggyürű is lehet így másodszorra megnézve.. ki tudja, mi volt AKKOR?? valahol olvastam, hogy mind a forgatás alatt szakítottak a barátnőjükkel..

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 10 hónapja #102756 Írta: Ragoran
Rabyn:Én is ezen gondulkoztam (mármint a gyűrűn) de sztem nem az vhogy nem oan,de ki tudja! :wink: Télleg! Családjukról mit tudunk? Mmint feleség,gyerek,bnő?

Több
21 éve 10 hónapja #102753 Írta: Rabyn
nagy krédés jön!!!
az utolso képen billy kezén az egy jegygyűrű????
Továbbra sem tzdom hogy asszem az uccso előtt kép hol játszodik...

amugy a képek a cél mentéáse más néven parancsal lejöünnek

Több
21 éve 10 hónapja #102749 Írta: Ragoran
Telka:
OFF:Oké,hagyjuk a Tmát,az óhaj,sóhaj...-ban +említettem a dolgotON

Billy,mert mindíg csak Domról hozok képeket:
ccimg.catalogcity.com/200000/202 ... /14066.jpg
Ez 1általán Billyről szól?
www.theonering.net/features/news ... yboyd.html
www.iconsf.org/Gallery/images/a019_19_jpg.jpg
news.bbc.co.uk/media/images/3840 ... 0_turq.jpg
news.bbc.co.uk/olmedia/1700000/i ... its300.jpg
hosted.insanity-inc.org/vb/t_pippin.jpg
billyboyd.deep-ice.com/main.html
www.valinor.com.br/imagens/filme ... yboyd6.jpg
img-fan.theonering.net/henneth-a ... /boyd1.jpg

Több
21 éve 10 hónapja #102743 Írta: Telumehtar
ÁÁÁÁÁÁÁÁ...nem igaz hogy állandóan OFFolni kell.... :roll:

Rago: Igenis szvsz OFF mert a honlapkészitést meglehet priviben is tárgyalni

egyszer hívok ide egy modit és akkor placcs...

Több
21 éve 10 hónapja #102739 Írta: Prisca
Telu: Elárulnád nekem, hogy mit jelent az a "szvsz". Már első olvasása óta töröm rajta a fejem,de nem megy...

felkötöm én is a sarút,

Több
Több
21 éve 10 hónapja #102728 Írta: Rabyn
mondtam a képeket válallom.

Több
21 éve 10 hónapja #102713 Írta: Telumehtar
Na ne már :( Minek kell szétchatelni a topicot? Bocsi de nagyon ki vagyok akadva... nem azért de Dodieenak tényleg igaza van.... (Hát igen... ezért kéne még 1 moderátor... :roll: )
aina: Vállalok csak akkor küldj cikkeket usw. a képeket meg ugye fogok szerezni ;)
Vagy nem kéne egybevonni a 2 szereplőt? Bocs lehet hogy hüle ötlet....

Több
21 éve 10 hónapja #102710 Írta: ainawethien
Rago: www.dom.rocks.it

Amúgy én mondtam.. megcsinálom a dizájnt a Billy oldalhoz is. (már ha az ok, amit én tok nyújtani)
Mert hogy megmondjam az igazat, egy oldal készítésében az a legkönnyebb.. De az Orlando oldal mellett alig marad időm a Dom-osra..aztán nekem van még Buffy-s/Angel-ös, és Vámpírkrónikás oldalam is.. és valamikor élnem is kell a neten kívül is.. Szal ha vállaljátok kép beszerzéseket, a fordítgatásokat, akkor én a dizájnt megcsinálom. És frissítek a nevetekben. :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.810 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére