Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 9 hónapja #94428 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Én is elég hasonlóan képezelem el Teluhoz, de mivel most van időm, leírom:

Természetesen egy nagy réten van, sok sátor midenütt, középen egy nyitott sátor(vagy mi, amolyan pavilonféle), ahol középen egy nagy fatönk van. Mindenütt hobbitok, a "fél Megye", a leguolsó nagynéni-nagybácsi is ott van. Eszem iszom zajlik, tánc mulatság evés ivás, aztán még nalplemente el&#337;tt padokat hordanak a pavilon köré, mindenki leül. Megjelenik a menyasszony, zöld ruhában, virágkoszorú a hajában egy mer&#337; mosoly az arca. v&#337;legéyn barna-zöldben, szintén virágokkal a hajában. Telutól lopva az ötletet, egy öreg hobbit vezeti a szertartást, hosszú beszéd(itt ott már horkolnak), szóvirágok, felsorolják a felmen&#337;ket, az öreg hobbit mindenféle unalmas emlékekr&#337;l mesél, régi esküv&#337;kr&#337;l, ilyesmikr&#337;l. aztán tapsol(hogy az alvók felébredjenek), és a párocska a tönkhöz lép. Elmondanak egy szép esküt(lány:"ígérem hogy minden nap finomat f&#337;zök mind a 24 étkezésre" fiú:"ígérem hogy nem minden nap jök haza részegen"<--csak vicc :wink: ), majd virágkoszorút akasztanak egymás nyakába, csók, üdvrivalgás, majd jön az eszem iszom, dínom dánom tánc hajnalig. Én valami ilyesmit képzelek el :wink: Én is elég hasonlóan képezelem el Teluhoz, de mivel most van id&#337;m, leírom:

Természetesen egy nagy réten van, sok sátor midenütt, középen egy nyitott sátor(vagy mi, amolyan pavilonféle), ahol középen egy nagy fatönk van. Mindenütt hobbitok, a "fél Megye", a leguolsó nagynéni-nagybácsi is ott van. Eszem iszom zajlik, tánc mulatság evés ivás, aztán még nalplemente el&#337;tt padokat hordanak a pavilon köré, mindenki leül. Megjelenik a menyasszony, zöld ruhában, virágkoszorú a hajában egy mer&#337; mosoly az arca. v&#337;legéyn barna-zöldben, szintén virágokkal a hajában. Telutól lopva az ötletet, egy öreg hobbit vezeti a szertartást, hosszú beszéd(itt ott már horkolnak), szóvirágok, felsorolják a felmen&#337;ket, az öreg hobbit mindenféle unalmas emlékekr&#337;l mesél, régi esküv&#337;kr&#337;l, ilyesmikr&#337;l. aztán tapsol(hogy az alvók felébredjenek), és a párocska a tönkhöz lép. Elmondanak egy szép esküt(lány:"ígérem hogy minden nap finomat f&#337;zök mind a 24 étkezésre" fiú:"ígérem hogy nem minden nap jök haza részegen"<--csak vicc :wink: ), majd virágkoszorút akasztanak egymás nyakába, csók, üdvrivalgás, majd jön az eszem iszom, dínom dánom tánc hajnalig. Én valami ilyesmit képzelek el :wink:

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #94401 Írta: Erda niire (Area)
Jah... aztán, mikor felhúzzák a gy&#369;r&#369;t, elt&#369;nnek

'Is there anybody out there?'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #94380 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Teluka: nagyon szépen megfogalmaztad! Szinte látom magam el&#337;tt az egészet 8) Szeretnék részt venni egy ilyen esküv&#337;n.
Ugye szóltok, ha lesz?

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 9 hónapja #94170 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Azért kiváncsi vagyok a Te véleményedre is ;) Rago Drága :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #94163 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Telka:Szupimód +fogalmaztad! Én már meg sem szólalok! :wink:
Rabyn:De nem hosszú beszédet,mert azt nem bírják!
Prisca:szjupi oldal!

Több
21 éve 9 hónapja #94098 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
szerintem széépen felöltöznek és esznek iszank ameddig birják.. aztán az vöféj mond egy szép beszédet-)))

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 9 hónapja #94095 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Na tegnap este leírtam egy papiira hogy hagyani képzelem el a szertartást:

Egy hobbit esküv&#337;je

A szertartás a szabadban történik...egy nagyobb sátor van felállítva ahol az összes rokon, ismer&#337;s össze-vissza fecseg a székeken... el&#337;l egy kisebb oltárféleség 1 nagy fa alatt.. egy feny&#337;b&#337;l készült asztalon két fa-kupa és egy gyertya... a székek közt van 1 út...a jobb oldalon lév&#337; székeken ülnek a mennyasszony vendégei a baloldalon a völegény meghívottai..kinnt nagy asztalok vannak készítve (jó hosszúak), körülöttük gyerekek szaladgálnak, és az asszonyok már kikészítik a fatányérokat és a poharakat.. Hátrébb sorakoznak fel a sörös-boros hordók..mögöttük a konyhák ahonnan hol édeskés hol füszeres illatok áradnak...bennt lehet hallani az asszonyok vidám éneklését... a mez&#337; közepén ahol az egész lagzi lesz majd egy üres tér áll és az egyil oldalán afféle szinpadszerüség van..ez a zenekar részére ami 5-6 tagú lehet..az üres tér a táncolóknak lesz majd.. a nagy szell&#337;s sátor mellett 2 kisebb áll az egyik a mennyassziny részére a másik a völegényé.. a menyasszony göndör fürtjei a vállára omlanak a fején nyári virágokból készült koszorú virágzik..a hajába illatos olajat fésültek..a ruhája fehér-zölszín&#369;, kezében frissen szedett virágok vannak...a völegény is fehét-barnában van állandóan feszengve vigyorog és akár nyolcszor is ellen&#337;rizi hogy minden rendben van-e ...végül bemennek... egyszerre a völegény és a mennyasszony mind két mellékbejáraton... (a f&#337;bejárat azért kell hogy a megkésett vendégek betudjanak jönni ;) ) a faasztalnál egy vendég áll... a legid&#337;sebb és egyben a legbölcsebb is... mindenki helyetfoglal, elcsitulnak... a "pap" (az öreg hobbit) egy nagyon hosszú és igen udvarias beszédet mond, amit mindenki nagyon un...és amikor egyszer vége lesz akkor bejön egy másik hobbit a legrégebbi borukkal és mind a 2 pohárba tölt egy kevéske bort (addig a "pap" meggyújtja a gyertyát) és a pár felveszi a poharat és mondanak valami nagyon szép esküt majd felhajtják a bort...az egyik tanú el&#337;szedi a gy&#369;r&#369;ket felhúzzák egymás ujjára a leend&#337; házasok és megcsókolják egymást... utána üdvrivalgás..mindenki tapsol... (a gyertyát eloltják) és kéz a kézben kivonul a pár és utána a nép :)

Több
21 éve 9 hónapja #94076 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Szerintem a hobbit-asszonyok egyáltalán nem sírdogálnak az esküv&#337;n, hanem épp ellenkez&#337;leg, örülnek, kacagnak

A lagzin pedig d&#337;lnek le a kaják az asztalról, a nagy táncparketten húzza a talpalávalót egy hobbit-banda, minimum öt-tagú, és ott cifrázzák párban, vagy körben a táncot a vendégek :)

Ja, és biztos hosszú tósztokat mondanak az ifjú pár egészségére :D

Több
21 éve 9 hónapja #94054 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Gondolom, mint nagy rajongók ismeritek a nem-hivatalos Dom Monaghan oldalt:
unofficialdom.fateback.com/home.html
Voltam az ottani Chatan, hátha valami kis beszélgetés kezdeményezhet&#337;... de olyan egyedül leltem magam, mint Frodó leharapott ujja Gollamnál :bawling:

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."

Több
21 éve 9 hónapja #93887 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Nerwen: ezt nagyon jól megfogalmaztad! Szinte látom magam el&#337;tt ;)
Telu: kíváncsian várom! ;)

Egyébként lehet, hogy nem is lenne olyan egyszer&#369; a szertartás, mert van egy olyan rész a könyvben, ahol Tolkien utal arra, hogy a Megyében divat volt a túlzott udvariaskodás..jaj, ez hülye szó... szóval vmi olyasmi, hogy vminek kapcsán Tolkein ezt írta: "Egy ilyen ügy megtárgyalása a Megyében sokkal több szóvírágot igénylet volna" (vagy vmi ilyesmi... :roll: ).
Szóval szerették szépen kifejezni magukat, sokat udvariaskodni, stb, szóval lehet, hogy egy esküv&#337;i szertartás is ilyen... :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 9 hónapja #93842 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Aha, én is vhogy úgy mint Elanor :roll: Elképzelem a kis hobbit v&#337;legényt amint tökre izgul, izeg-mozog, jön az menyasszony szerény mosoly az arcán, fején virágkoszorú...a háttérben az öregek pipázgatnak, az asszonyok sírdogálnak, a többiek várják a bulit... :)

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #93841 Írta: Telumehtar
Aha :D Én a szertartást tudnám nagyon részletesen leírni :) Na majd holnap..egyébként utána jönne a nagy mulatság.. ja és a köszönt&#337; a párra :D

Több
21 éve 9 hónapja #93838 Írta: Erda niire (Area)
Olyan mint Bilbó szülinapja

"Zabálnak &#337;k délt&#337;l délig,
ezzel is a békét védik.....
.... Hobbitok fel sose n&#337;nek,
jót hánynak, azt szerted&#337;lnek."

Több
21 éve 9 hónapja #93821 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hehe... én a következ&#337;képpen: egyszer&#369;, de szép szertartás, ami viszonylag rövid, utána pedig a mulatság: jó sok kaja, jó sok sör, jó sok tánc ;)

De ez jó kérdés, még gondolkozom rajta... :roll:

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 9 hónapja #93819 Írta: Telumehtar
Area: Semmi baj...
Közbe eszembe jutott 1 érdekes kérdés.. Ti hogyan képzelnétek el egy hobbit mennyegz&#337;t? :) Várom a válaszokat ;)

Több
21 éve 9 hónapja #93813 Írta: Erda niire (Area)
Bocs Telu, már javítottam a nevet.

Több
21 éve 9 hónapja #93758 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 9 hónapja #93714 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
megnézeggetm a képeket!!!
Ezek valami atomszeniáliszak!!!

Több
21 éve 9 hónapja #93711 Írta: Rabyn
ooooké-))))

Több
21 éve 9 hónapja #93529 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Rabynkám, köszi a felajánlást, de már "mindnek" van gazdija, vagyis aki megcsinálja;) Én ma kész lettem Pippinnel, Telu Trufával. Samu Nodlee-é. a színészekkel még szenvedünk...

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 9 hónapja #93500 Írta: Ragoran

Több
21 éve 9 hónapja #93493 Írta: Telumehtar
Err&#337;l az 1ik interjúban olvastam: a Trees az annyit jelent hogy fák... asszem a Fangorn erd&#337; miatt van a kezén jelképesen de nem tuti..el&#337;kéne szedni az interjút :)

Több
21 éve 9 hónapja #93492 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Sztem 'trees' :roll:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #93488 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Telka Drága!
Szuperek!!! :wink:
A hát-matrica után:mi van a kezére írva??
www.bagendinn.com/images/lattt/patsla2.jpg

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #93454 Írta: Erda niire (Area)
Rabyn: ez bazi jo!!!!!!! 8O

Több
21 éve 9 hónapja #93444 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Telu: Ezek vmi meccsen készülhettek. Anyám! Még most is vigyorgok...mintha a fülemig húzták volna a számat :lol:

Amúgy minek csináltok ilyen "életrajzokat"? Weblapot készítettek?

Nektek bejön ez az oldal? tolkienmovies.com <---nekem eddig bejött, de mostanában nem mutatja a képeket. De érdemes szétnézni ezen az oldalon. Telu: Ezek vmi meccsen készülhettek. Anyám! Még most is vigyorgok...mintha a fülemig húzták volna a számat :lol:

Amúgy minek csináltok ilyen "életrajzokat"? Weblapot készítettek?

Nektek bejön ez az oldal? tolkienmovies.com <---nekem eddig bejött, de mostanában nem mutatja a képeket. De érdemes szétnézni ezen az oldalon.

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 9 hónapja #93376 Írta: Rabyn
nemtom ezt hová rakjam be de remélem segit nektek!!

pozo.rtlmail.hu/naplo1.htm

Több
21 éve 9 hónapja #93373 Írta: Rabyn
Dodie rákeserexek!!
Én is megcsináljak valakit??
bárkit válallok..
De a szinészléetrazjokban nem tudok segiteni mert tudnom kéne hozzá angolul...
szal segitsek? :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.747 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére