Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 9 hónapja #95401 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Látjátok, ezért jó nekem:D nekem nincs kifejezett kedvencem, így belefér még egy Craig is :wink: Azért én továbbra is imádom a srácokat:)))képeket de izibe:)
Rago: nem múlhatod alul magad, ma se tetted:))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #95400 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Area:Én Rád se haragszom!! Nem haragszok én senkire!!! Egyáltalán!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #95396 Írta: Erda niire (Area)
jójó, bocsánatot kérem már. Attól, mert egy kicsit fel van dobva az ember, nem kell azonnal leb.... kmm kmm. Szal bocs.[size=9:1ws58q07](ez már OFF)[/size]

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 9 hónapja #95394 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Penniiiiiiiiii!!
Én éppen azt akartam mondani,hogy félreérthető,de attól nem KELL félreérteni!!!
Area:a kinézet 1 dolog!

Több
21 éve 9 hónapja #95392 Írta: Erda niire (Area)
Penngaladiel: sorry :(

Több
21 éve 9 hónapja #95391 Írta: Penngaladiel
Hagyjátok békén Orlandót! Irgum-burgum! :rmad2:
Orli egyszerűen szereti megölelni, megérinteni az embereket, akiket szeret, ez miért baj? Miért kell mindent félreérteni? :nono:

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #95390 Írta: Erda niire (Area)
Tudod Rago, a lezbi osztálytársak után, már nem lepődik meg az eber semmin...... (jó, jó...nem lezbik, csak tök olyan első ránézésre)

Több
21 éve 9 hónapja #95388 Írta: Ragoran
Area:Mert? Mi a bajod vele? Mondjuk egy kicsit félreérthető... Azt láttad amikor Dom Orli hátán ül? :lol: :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #95386 Írta: Erda niire (Area)
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9086159&w=200
e-e-e-ezt ne-e-em hiszem eeeeeeeeeel. a-a-az az első kép.... jajnekem 8O :eek2: :o h: :shake:
és még Dommal is kikezd.....
forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9086159&w=160
ez nekem sok.... kérek egy széket....

Több
21 éve 9 hónapja #95380 Írta: Ragoran
Drága Telka!!!
Ha ezt Dom hallaná!? :nono:
Hogy tehetsz iet Velünk?? Hát mi lesz így Velünk?

Több
21 éve 9 hónapja #95377 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hát dárgaszágaim...asszem moszt picikét kiszerettünk Domockából :oops: Picit hanyagolni isz fogjuk a Drágaszágosz Domot :( Persze még mindig imádjuk őtet de bejött a Drágaszágosz Craig ész úgy gondoljuk hogy van mász képgfelelősz ész hogy majd ő fogja hozni a kisz képeckéket...mi meg majd cak cendben szompolygunk ebbe a topicockába ész gyönyörködünk a képeckékben....jó szorakoszást... legyetek jók ;)

Teluka :)

Több
21 éve 9 hónapja #95348 Írta: Penngaladiel
Van egy viszonylag új topik az Index fórumán, sok szép képpel:

forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9086159&uq=281

Enjoy! :P

Több
21 éve 9 hónapja #95264 Írta: Ragoran
hódi:köcc!(ma egész nap ezt fogom mondani? :? )
szal:azzal az arckifejezéssel télleg Gollis... :roll: szép hegyes füleivel...

Több
21 éve 9 hónapja #95259 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Rago: jóóóóók a képek! 8) :D

Ez a kedvencem :arrow:

Ragoran írta:
Lmehetne Gollamnak ezzel az arckifejezéssel:
www.those-who-wander.net/dominic ... ook/03.jpg

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 9 hónapja #95258 Írta: Ragoran
Area,Rabyn:köcc!
ez nem is oan szok drágaszágom! :wink:
Ennyit szokott Telka is berakni!

Több
21 éve 9 hónapja #95257 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
jóóóóóóóóóó képek-))))

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 9 hónapja #95252 Írta: Erda niire (Area)
Rago: ezek nagyon jó képek. És ennyi??? 8O

Több
21 éve 9 hónapja #95233 Írta: Ragoran
Dom+ork:
www.secret-panel.net/Fangirl/domorc2.jpg
Domból Trufa lesz:
www.those-who-wander.net/dominic ... ook/02.jpg
Lmehetne Gollamnak ezzel az arckifejezéssel:
www.those-who-wander.net/dominic ... ook/03.jpg
Egy oldal:
www.those-who-wander.net/dominic ... ge=mtvflip
A kis szeplős:
www.ninecompanions.net/castpics/monaghan.JPG
"Hogy fogná már be!"
jam.canoe.ca/JamLordOfTheRingsGa ... han-cp.jpg
sárga homlokkal:
delicious-blue.org/dominic/fans/cc03.jpg
Ha egy nagyítót előveszel meg lehet találni!
www.sailorjamboree.com/conreport ... c_fri1.jpg
És ez a rajz?
dominic.delicious-blue.org/media/images/d04.jpg
www.glassgriffin.com/fanart/images/MERRY7.JPG
Ezt az idétlen arcot:
www.sideshowtoy.com/placed/lotr/ ... erry02.jpg
Rengeteg rajz nem csak hobbitokról:(baromi jók!)
www.glassgriffin.com/fanart/gallery4.html
A hobbit-csapat:
www.polson.k12.mt.us/salishian/c ... t/lord.jpg
Az alsóbb talán új:
www.chez.com/angrenost/monaghan2.html
nagyítókat elővenni:
hjem.wanadoo.dk/~wan11983/graphi ... n01_sm.jpg
sc.communities.msn.com/tn/DD/22/ ... s/b/84.jpg
twilightpool.netfirms.com/charte ... ralist.jpg

Több
21 éve 9 hónapja #95225 Írta: Ragoran
Area:Azért nehogy +halj! :wink:
Ezeket nem tom ismeritek-e:
delicious-blue.org/dominic/media ... 06-800.jpg
delicious-blue.org/dominic/media ... m2-800.jpg
www.bagendinn.com/images/domlicious.jpg

Több
21 éve 9 hónapja #95217 Írta: Erda niire (Area)
Rago: Behalás, milyen jók ezek a festmények.... 8O 8O :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #95132 Írta: Ragoran
Rabyn:Tök jó lehetett! Én vmi oasmit álmodtam,hogy a Gyűrű Szövetsége egy nagy tengerjáró hajón utaztak és nem volt jegyük,ezért lepakolták őket.... :roll:
Alján vannak hobbitkák:
www.aeglos.org/corner/fotr/lotr5.jpg
Hobbitkák:(túl közeli)
www.aeglos.org/corner/fotr/pippin1.jpg
www.aeglos.org/corner/fotr/merry-pippin3.jpg

Több
21 éve 9 hónapja #95121 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Azzal a sok kukoricás táblával álmodtam.....
Őrízni kellet mert a vargok letaroták.. Én meg átbattyogtam Gandalfhoz és jöttek Aragornnal meg Hadírral meg Legoval meg a többiekkel segíteni védeni a kukoricást. Ja és még volt egy nagy fehér botom amin csillagok világitottak....

Több
21 éve 9 hónapja #95022 Írta: Ragoran
Telka: :lol:
Mért ne művelnének földet?? Ha csak a filmet nézed akkor is ott az a sok kukorica tábla!

Több
21 éve 9 hónapja #94988 Írta: Rabyn
jééé télleg...
huha el kell olvasnom még1x a könyvet.....
na mostmá az egész telefonom pipipnes meg trufás csak a logohagym meg mert az meg macskás

Több
21 éve 9 hónapja #94983 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Bizony ám, az én kis Pippinem apuja Sápkúton földműves:)) És akkor hol teremne a RÉPA?:)))))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 9 hónapja #94977 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Rabyn: De bizony, hogy földet művelnek! pl. Zsizsik gazda, ill. Pippin apja stb...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 9 hónapja #94972 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hát biztos nem a sarki kisközértben veszik meg az import cuccokat :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #94971 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Mért ne művelnének? :roll: Hol termesztik akkor a cuccokat?

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #94958 Írta: Rabyn
szerintem nem müvelnek födet..

Több
21 éve 9 hónapja #94942 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Telu neeeeee 8O 8O

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.771 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére