Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
20 éve 6 hónapja #192310 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
VIDEO A LOST-ról!!
+ KÉPEK !

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #192241 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

büzsü2003 írta: Új, hatalmas képek Domról:
bagendinn.com/dom/new.asp (a felsőket nézzétek)

Ej, milyen csupasz a pofikája... :D

Hát... ha nem borotválkozna, akkor a szakálla a földet verdesné, ami nem annyira vonzó... legalábbis szerintem :D
De ez a bárgyú vigyor... verhetetlen! :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #192139 Írta: Aldaron (büzsü)
Új, hatalmas képek Domról:
bagendinn.com/dom/new.asp (a felsőket nézzétek)

Ej, milyen csupasz a pofikája... :D

Több
20 éve 6 hónapja #191565 Írta: Haebrethilien

Maxim írta:

büzsü2003 írta: Na, nesztek... :wink: :lol:

Új képek (a felsők) 8)

Ez a legjobb.... :lol: :D

Mitől jó ez???
Ez a legjobb!
Ez a tekintet...

hát, sztem ez a legjobb!
bagendinn.com/billy/images/events/sweden/P4250115.jpg

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 6 hónapja #191458 Írta: Aldaron (büzsü)

Fircorwen írta: Sokáig gondolkodtam, hogy ezt betegyem-e... de végül is... asszem, hogy elfér itt... :wink:
free.x3.hu/fircorwen/bb.zip

Csajok, ez nektek szól :D

Billy, a király rockopera!

Több
20 éve 6 hónapja #191098 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Holnap mindenki tapadjon a képernyőre 19:30kor, mert jön Hetty Wainthropp és imádnivaló segítője Geoffrey!! :D
Ennek örömére itt ez a rendkívül jó háttérkép!

Íme!

Több
20 éve 6 hónapja #190988 Írta: Fircorwen
Fircorwen válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Sokáig gondolkodtam, hogy ezt betegyem-e... de végül is... asszem, hogy elfér itt... :wink:
free.x3.hu/fircorwen/bb.zip

"Voltam,mert lettem,
untam, hát mentem..."

Több
20 éve 6 hónapja #190975 Írta: Maxim

büzsü2003 írta: Na, nesztek... :wink: :lol:

Új képek (a felsők) 8)

Ez a legjobb.... :lol: :D

Mitől jó ez???
Ez a legjobb!
Ez a tekintet...

Több
20 éve 6 hónapja #190944 Írta: Aldaron (büzsü)

Több
Több
20 éve 6 hónapja #190222 Írta: Maxim

büzsü2003 írta: Hiába reménykedsz, Maxim, mert Billy Dom-hoz megy majd frjül, úgyhogy szerintem ne is áhitozz :) :) :) :) :) :wink: De azért persze jó lenne velük egyszer találkozni, és résztvenni a köv. ökörségükben... :D Vagány lenne... :o :wink:

Ha-ha-ha... kedves büzsü, ragaszkodjunk a tényekhez: Dom venné el Billy-t, ha az NŐ lenne, de Billy erre a megszólalásra kiakadva üvöltötte, hogy ő szereti a nőket! Szóval azt hiszem van még remény... mert ugye az hal meg legutoljára. :wink:
Ha más nem, egyszer én is szívesen elbeszélgetnék velük, egész biztos rendkívül szórakoztató lenne! :D

Több
20 éve 6 hónapja #190154 Írta: Aldaron (büzsü)
Hiába reménykedsz, Maxim, mert Billy Dom-hoz megy majd frjül, úgyhogy szerintem ne is áhitozz :) :) :) :) :) :wink: De azért persze jó lenne velük egyszer találkozni, és résztvenni a köv. ökörségükben... :D Vagány lenne... :o :wink:

Több
20 éve 6 hónapja #190019 Írta: Maxim

büzsü2003 írta:

Fircorwen írta: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
www.great-scot.net/appearances/sweden1.jpg
www.great-scot.net/appearances/sweden2.jpg

Na ezeken halálra röhögtem magam, olyan szupik.... Köszi Fircorwen az esti vidám hangulatot, amit ezek a képek okoztak nekem....húúú a hasam fogom.... :lol: :D

Ezek a képek nagyon aranyosak elismerem, csak bennem már eluralkodott az irigység (tudom csúnya dolog) és amikor ezeket a képeket nézem már csak arra tudok gondolni, hogy aki ezeket készítette, az milyen mázlista, mert találkozhatott Billy-vel... :?

Több
20 éve 6 hónapja #189652 Írta: Aldaron (büzsü)

Fircorwen írta: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
www.great-scot.net/appearances/sweden1.jpg
www.great-scot.net/appearances/sweden2.jpg

Na ezeken halálra röhögtem magam, olyan szupik.... Köszi Fircorwen az esti vidám hangulatot, amit ezek a képek okoztak nekem....húúú a hasam fogom.... :lol: :D

Több
20 éve 6 hónapja #189617 Írta: Fircorwen

Több
20 éve 6 hónapja #189533 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Ha nem csak a saját beírásaitokat olvasnátok el akkor láthatátok volna, hogy én a múlthéten vasárnap beírtam, hogy mikor megy a sorozat a BCC Prime-on....
Más: Kérnélek titeket, hogy ne idézgessétek folyton a másikat, és ne chateljetek!!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 6 hónapja #189419 Írta: Barahir
Barahir válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

büzsü2003 írta:

Barahir írta: Az ONE magazinban Billy elárulta, hogy közös filmtervei vannak Dommal!
Csak annyit mondott, hogy a forgatókönyv már kész, és talán le is forgatnák közösen. A sztori röviden két srácról szól, akik Miamiban egy búváriskolát vezetnek. Azt mondta, ez még így nem ígér sokat, de a történet tényleg nagyon vicces!

húúúúúú, ez engem is érdekel, nem tudod esetleg, hogy mi lenne a film címe, vagy mikorra tervezik? :? :)

Sajnos nem, amit tudtam, leírtam. A címét biztos, hogy ők sem tudják, csak a forgatókönyv van meg, de az is vázlatos.

Több
20 éve 6 hónapja #189388 Írta: Aldaron (büzsü)
Az a baj, hogy a tar.hu nem mindig megy, és sokszor nagyon lassan, legalábbis nálam, de már soktól hallottam, ha esetleg tudod, akkor rakd fel máshova, pl. a photobucket.com/ -ra.... az általában gyors, és sok képet tudsz ingyen feltenni, egyszerűen, gyorsan...

Több
20 éve 6 hónapja #189384 Írta: Maxim

büzsü2003 írta:

Maxim írta: 800x600-as méret (remélem műxik)

Nekem sehogy sem akar bejönni, nem megy a jobb egérgombos módszer sem... :( :cry: :? :?: :?:

Fene érti ezt... nekem bejön... :?

Több
20 éve 6 hónapja #189383 Írta: Aldaron (büzsü)

Maxim írta: 800x600-as méret (remélem műxik)

Nekem sehogy sem akar bejönni, nem megy a jobb egérgombos módszer sem... :( :cry: :? :?: :?:

Több
20 éve 6 hónapja #189379 Írta: Maxim

büzsü2003 írta: Ja, és itt egy régi kép, milyen ártatlan: :wink: :) :D
Pikcsőr :D

Ártatlan??? Hol??? :D
Na lehet, hogy ez inkább kreatív szekció, de inkább ide... annyira tetszett az az úton iszogatós kép, hogy készítettem egy háttérképet belőle...
800x600-as méret (remélem műxik)

Több
20 éve 6 hónapja #189373 Írta: Aldaron (büzsü)
Ja, és itt egy régi kép, milyen ártatlan: :wink: :) :D
Pikcsőr :D

Több
20 éve 6 hónapja #189360 Írta: Aldaron (büzsü)
Új képek Dom-ikáról: :D 8)

Bambul :)
Vigyorog
Talál hozzá :lol:

[size=9:16lcyj98]{ 4/23 Woot! Big thanks to Chanda, Feliz and Victoria for these shots of Dom they got today! }[/size]

Több
20 éve 6 hónapja #189344 Írta: Maxim

Ranamarth írta: Hééé Maxim,hol és mikor van ez a sorozat??? :?: :?:
Amúgy Pippinnel kapcsolatban,az elsőben azt bírom a legjobban,amikor Völgyzugolyban megkérdi,hogy "...hová is megyünk?..."Ez szerintem a legjobb!!!!! :wink:

BBC Prime, Vasárnap 19:30, Hetty Wainthropp nyomoz :!: :!: :D
Kötelező nézemény! :D
UI.: Összegezve, Pippin úgy jó ahogy van! :cool2:

Több
20 éve 6 hónapja #189337 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Hééé Maxim,hol és mikor van ez a sorozat??? :?: :?:
Amúgy Pippinnel kapcsolatban,az elsőben azt bírom a legjobban,amikor Völgyzugolyban megkérdi,hogy "...hová is megyünk?..."Ez szerintem a legjobb!!!!! :wink:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
20 éve 6 hónapja #189335 Írta: Maxim

büzsü2003 írta:

Maxim írta: Ez a kép meg... *sóhaj* hát azt hiszem igaza volt a honlap tulajdonosának mikor azt írta, hogy 'a chocolate milk never looked so nice!' :oops: :D
www.boydism.net/multimedia/images3/chocolatemilk.jpg

Szóval .... még "piálás" közben sem hagyják nyugton :) vagy ez vpózolás :? :?: :D

Az egy dolog, hogy kicsit lökött, de azér annyira nem, hogy az út közepén iszogasson, szóval én inkább a beállított képre szavazok! :D
Más...
Nézi valaki a BBC Prime-on a Dominic-os sorozatot??? Én ma láttam az előző heti részt, mert nekünk nincs, és az ismerősöm csak most tudta eljuttatni, de megérte várni, mert elképesztően aranyos!!! :bounce: :mrgreen:

Több
20 éve 6 hónapja #189289 Írta: Aldaron (büzsü)

Maxim írta: Ez a kép meg... *sóhaj* hát azt hiszem igaza volt a honlap tulajdonosának mikor azt írta, hogy 'a chocolate milk never looked so nice!' :oops: :D

Szóval .... még "piálás" közben sem hagyják nyugton :) vagy ez vpózolás :? :?: :D

Több
20 éve 6 hónapja #188937 Írta: Maxim

büzsü2003 írta: www.great-scot.net/fotr/f_stills_pippineyeshut.jpg
Uuuuupssssz..... Ez az egyik kedvenc jelenetem az első részből. Kis bajkeverő Billy!!! :lol: :D :D :D

Jajj ez tényleg nagyon jó jelenet, bár szerintem a 2. reggelis megszólalást nehéz túlszárnyalni... :D
Ez a kép meg... *sóhaj* hát azt hiszem igaza volt a honlap tulajdonosának mikor azt írta, hogy 'a chocolate milk never looked so nice!' :oops: :D

Láttátok az Esti Showder-t??? Volt benne ormányos maci aminek a hivatalos nevét nem igazán jegyeztem meg, és az egyiket Pippin-nek hívták!!! Nagyon édes volt!!

Több
20 éve 6 hónapja #188923 Írta: Aldaron (büzsü)
www.great-scot.net/fotr/f_stills_pippineyeshut.jpg
Uuuuupssssz..... Ez az egyik kedvenc jelenetem az első részből. Kis bajkeverő Billy!!! :lol: :D :D :D

Több
20 éve 6 hónapja #188881 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Előszőr is minden Gyűrűk Ura kiadásban benne van ha joltudom, hogy miért lett Merryből Trufa.
A Trufa szó magyaurl jeletni a tréfásar tehát ez beszélő név. Szal ezé lette (me az angolba meg a Merry jelent hasonlot)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.803 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére