Elrond (Hugo Weaving)

Több
20 éve 5 hónapja #193679 Írta: Kira
Kira válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Állatvédő - végülis ;) De ennek ellenére eszik húst, nem úgy mint a gyerekei :)
A kép meg olyan amilyen, szerintem nem túl szörnyű... :roll:

"Spread your little wings and
Fly away, Far away, Fly away" - Queen

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #193462 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Sil írta: És egy poszter a RotK szereplőiről:
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=3069

Khm... :?

Ez nem olyan előnyös kép.. De legalább rajta van! :twisted:

Az állatvédős cikk viszont rém édes! Köszi, Sil! :up:

[size=9:27y2m5nn]Ja, és 2000!!!!! Tirarará-rará! [/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #193449 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
2 új cikk: Hugo mint állatvédő:
katt ide
katt ide

És egy poszter a RotK szereplőiről:
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=3069

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 5 hónapja #193248 Írta: Artemisz
Amariel: :*DEMILYENIGAZ* :wink:

Nellas: Telcontarnak nincs rossz ízlése, de ezúttal kissé félrebaltázott.

Szvsz Cate persze nem az a klasszikus szépség, de minimum 3 okra vezethető vissza, hogy ő lett Galadriel:(okok növekvő sorrendben)

- a magassága

- a kisugárzása

- az a bársonyos alt orgánuma ("hangja tiszta volt és csengő, de mélyebb, mint a nőké szokott lenni")

Lehet vitatkozni, ez a véleményem.. :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #193024 Írta: Amariel
Amariel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Nellas írta: Hát, én, ha a könyvet olvasom, Elrond mindig picit más, mint a filmben.

Szerintem ezzel mind így vagyunk! :wink:
Mindenkinek van egy "saját" Elrondja, akit mi képzelünk el, olyannak, ahogy mi szeretnénk (persze Tolkien leírásai alapján :wink: ) de PJ, ha össze is töri magát, akkor sem talált volna jobb Elrondot Hugonál! :D :itscool: Legalább is szerintem!

Renich i beth i pennen?

Több
20 éve 6 hónapja #193003 Írta: Nellas
Nellas válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Hát, én, ha a könyvet olvasom, Elrond mindig picit más, mint a filmben.
Kira: szvsz sem lehetett volna jobbat találni ( Hugo maga a tökély... :oops: ), mellesleg sztem Hugo ezen szerepe épphogy nem emberi, földi, stb.
Sil: aha, azt tán a filmkönyv írja, hogy jött Hugo meg Cate... :P Telcontar bemutatkozásában olvastam, hogy szerinte Cate Blanchet "bűn ronda" nő, és hogy lehetett rá osztani Galadriel szerepét, sztem pedig nagyon ott van. Már nem tudom másként elképzelni.

"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."

Több
20 éve 6 hónapja #192663 Írta: Sil
Hát, nekem Hugo-ról is leginkább Hugo jut eszembe... :wink: És az én Elrondom sem olvadt össze vele teljesen, bár kétségtelenül nagyon közel áll a filmbelihez... De legyünk azért reálisak: honnan szedett volna PJ egy igazi tündét erre a szerepre? :wink: (Egyébként egyszer azt nyilatkozta valahol PJ, hogy eleinte fogalmuk sem volt arról, milyen is egy tünde, de jött Cate és Hugo, és megmutatták...)

Tears unnumbered

Több
20 éve 6 hónapja #192652 Írta: Kira

Drowse írta: Én nem is tudom másképp elképzelni a film óta Elrondot. És valahogy már elfelejtettem Smith ügynököt: ha azt mondják Hugo Weaving, akkor Elrond jut az eszembe!

Nálam ebben az irányban még oké a dolog, de Elrondról nem Hugo Weaving jut elsőre eszembe :) Hanem Elrond.

Csak én vagyok úgy, hogy a bennem élő féltünde nagyúr más, mint HW?
Félreérteni nem kell - PJ nem talált volna jobb színészt. De ő nekem, fájdalmasan ember, valódi, földi, nem pedig Középfölde egyik utolsó nolda nagyura. :roll: Remélem nem köveztek meg 8)

Több
20 éve 6 hónapja #192595 Írta: Artemisz

Drowse írta: Én nem is tudom másképp elképzelni a film óta Elrondot. És valahogy már elfelejtettem Smith ügynököt: ha azt mondják Hugo Weaving, akkor Elrond jut az eszembe!

Erre csak annyit mondhatok: ÁMEN!!

Jól szóltál! :wink:

Amúgy ÜDV NEKED IS A TOPICON!! :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #192592 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Én nem is tudom másképp elképzelni a film óta Elrondot. És valahogy már elfelejtettem Smith ügynököt: ha azt mondják Hugo Weaving, akkor Elrond jut az eszembe!

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 6 hónapja #192585 Írta: Artemisz
Üdv itt is, Eruntale!!! :wink:

Szívből örülök, hogy sikerült meglátnod, milyen csodálatosan játssza is Elrondot Hugo.

Énnekem, mivel a filmet előbb láttam, és ott lett a mindenem Elrond, számomra már ő marad az örök Elrond!! És IMÁDOM!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #192578 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Sziasztok, bocsi hogy ajtóstul rontok a házba, de:
Mai szent napig nem tudtam megbékélni a filmbéli Elrond figurájával. Túl merevnek, kimértnek találtam, + nem is túl tündésnek.
:oops: Ámde ma lecsüccsentem és megnéztem a harmadik részt. És hát... mikor felemeli Arwen leejtett könyvét, és megfogja a kezét, egy pillanat alatt valahogy átalakult, tényleg Elrondot láttam ... és most azon csodálkozom, hogy nem tűnt ez fel hamarabb is :D
Phü, bocsánat, de ezt el kellett mondanom valakinek :) szóval megjavítom az ajtót.

Több
20 éve 6 hónapja #191501 Írta: Sil
Megnyitottam az új fanfic oldalt, aki még nem tette, jöjjön, ismerkedjen vele, olvasson, véleményezzen... :wink: :
hwfic.fw.hu

Tears unnumbered

Több
20 éve 6 hónapja #190279 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Tényleg így értettem, mint ahogy Suhifarok mondja... mert neki is fáj, de enni-e kell... :roll: :) Azért kösz a kritikát, vagy nevezzük, ahogy akarjuk... :roll: :?

[size=9:1n9mr8b7]Suhifarok, nem szólunk rád, csak így tovább :P [/size]

Több
20 éve 6 hónapja #190210 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Szvsz büzsü arra gondolt, hogy Arwen valahogy megpróbálja...saját maga számára is megkönnyíteni a búcsút, az elválást...

[size=9:234pdh2v]Jaj, de ciki 260, és még nincs két hónapja, hogy regisztráltam...szóljatok rám!!!![/size]

Több
20 éve 6 hónapja #190166 Írta: Artemisz

büzsü2003 írta: a képről ézrődik a mély kötődés, amitől a lány meg akar szabadulni,

Már ne is haragudj, ezt hogy érted? 8O

Arwen mélységesen szereti az apját, eszében sincs "lerázni a kezét", a törődését, a szeretetét!
Elrond nem tartja rabságban Arwent!

Egész egyszerűen csak Aragornnal akar élni! Szó nincs semmiféle "megszabadulásról!"

(Gondolom, hogy ez nem kritika akart lenni, de sikerült úgy megfogalmaznod, hogy rosszulessen, sajna... :? )

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #190161 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Eleniel (csillaglany) írta: Nem tudom, volt-e már, de ezt muszáj belinkelnem... :(

www.warofthering.net/photoforum/showphot...word=&sort=1&cat=502

Olyan szuper a tekintete Arwennek, ezt nem lehet utánozni... És nézzétek Elrondot, hogy meghatódik lánya kezétől :cry: , ahogy az arcát simogatja... a képről ézrődik a mély kötődés, amitől a lány meg akar szabadulni, és Elrond arcán a fájdalom, csalódás, és magány képe ül.... :cry: :( :o

Több
20 éve 6 hónapja #190143 Írta: Artemisz

Eleniel (csillaglany) írta: www.warofthering.net/photoforum/showphot...word=&sort=1&cat=502

Nem, még nem volt...

Nyiűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!

/me az asztalra borul és bőg :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :shake:

Ez kéész.. Nem bíírom!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #190138 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Nem tudom, volt-e már, de ezt muszáj belinkelnem... :(

www.warofthering.net/photoforum/showphot...word=&sort=1&cat=502

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 6 hónapja #190102 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Üdv Mindenkinek!

Jelentem, én közben szép csendben és meglehetősen türelmetlenül fordítgatok... :wink: Nemrég kezdtem el a nyolcadikat! 8)
Továbbra is fenntartom, hogy a novella iszonyat jó, Gil-galad egyszerűen csúcs, Elrond úgyszintén, mondanom se kell... :lol:
Bár most szomorú részhez érkeztem... az Utolsó Szövetség, meg Gil-galad halála... jajj... :cry:

Ellana, ha akarsz fordítani, csak bátran! Melyiket óhajtod? Van választék bőven! :wink:
Nefra, ha megvagy az ötödikkel, kíváncsian várom!! (Bár bevallom, egyszerűen nem tudtam megállni, hogy azt is le ne ferdítsem, de hát több szem többet lát... :) )

Sajnos, elfelejtettem elhozni a kész fejezeteket, úgyhogy majd legközelebb... A lektoroknak óriási pussz és köszönet!

[size=9:2d1755le]A drukkolást továbbra is elvárom, május 13. a következő vizsga-időpontom, jöhet mindenféle inmemoriam és egyéb bűbáj... [/size]:wink:

A fák óvjanak titeket!

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 6 hónapja #189177 Írta: Kira
A képek tényleg isteniek :)
Különösen az, amikor 3an van... :oops: :twisted:
Szeretem ezt a pasast - kár, hogy ő azt se tudja, hogy a világon vagyok :lol:

-Kíra-

Több
20 éve 6 hónapja #188979 Írta: Artemisz

Sil írta: És pár képecske az Almost...-ból (nem túl jóminőségű, sajna...)
katt ide

Milyen fiatal!! 8O :o

katt ide

Szétfolytam!!!

katt ide

Jajdedrága, megzabálom!!!! :tongue:

katt ide
katt ide

Miccsoda szemeeek, ááááááá!!!! *placcs*

Hát.. Kösz, Sil, újfent.. :wink: :lol:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #188971 Írta: Sil
Pár Hugo-s kép:
Smith ügynök
egy jól ismert kép, ezúttal egészben
És pár képecske az Almost...-ból (nem túl jóminőségű, sajna...)
katt ide
katt ide
katt ide
katt ide
katt ide
katt ide
katt ide

Tears unnumbered

Több
20 éve 6 hónapja #188891 Írta: Sil
Na, népek, kilőttem egyelőre az emailküldést (bár egyszer valahogyan sikerült...), anélkül is lehet regisztrálni a fanfices oldalon. (Aki már regisztrált, annak nem kell még egyszer, csináltam nekik ideiglenes jelszót...) Fájlokat sem lehet feltölteni a szerverre biztonsági okokból, ezért az írásokat a szövegmezőn keresztül tudjátok majd felvinni. Lesz még egy csomó munka a rendszerrel, de a váza elvileg már műxik, lehet továbbhaladni a teszteléssel. :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 6 hónapja #188754 Írta: Kira

Artemisz (Celebthil) írta:
Amúgy KI TUDJA, HOL VAN A TTT meg a FOTR EXTENDED, meg a ROTK scriptje?

Van egy az egyik Council of Elrond oldalon, mindjárt adok pontos címet. :)

www.council-of-elrond.com/transcripts.html

Jó olvasgatást!

Több
20 éve 6 hónapja #188681 Írta: Sil
Úgy tűnik, egyelőre nem műxik az emailküldés a fanfic oldalon, úgyhogy még nem lehet aktiválni a regisztrációt... :cry: Megoldás folyamatban.

Tears unnumbered

Több
20 éve 6 hónapja #188395 Írta: Sil
Nekem nincs a gépemhez... Még CD-író se, csak a tesóméhoz.

A LotR scriptekből én az A Hobbit's Tale-en levő változatokat szoktam használni, igaz, az illusztrált meg szét van szedve több részre...
www.warofthering.net/ahobbitstale , Movies menüpont.

Tears unnumbered

Több
20 éve 6 hónapja #188392 Írta: Artemisz
DVD játszó nekem hálég a gépemen is van.. Sil, neked nincs?

Amúgy KI TUDJA, HOL VAN A TTT meg a FOTR EXTENDED, meg a ROTK scriptje?

Naon kéne!

És aztán már nézhetem akár felirat nélkül is őket..

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #188373 Írta: Sil

Neframíel írta: Egy menüpontban mutatják, hogy hogy csináltak annyi Smith-et, meg magáról a forgatásról is vannak jelenetek.

Ez a hogy csináltak annyi Smith-et egy ideje fent volt a Mátrix hivatalos honlapján is, egy csomó kép... Csak még nem raktam fel őket a Hugo-s oldalra... :oops:

Neframíel írta: Haláli ez a fazon :D . Egyszer csak odafordul a már beállított Smith-sorfal felé, és kérdezi saját magaitól, hogy "Szeretsz?" :) Nna meg egy másik menüpontban lesmacizza saját magát :lol: ami ugyancsak halálos.
De a dumája se semmi. Hogy ő utálja a repkedős jeleneteket, meg elkezd arcokat vágni ami behalás /összecsücsöríti a száját, hátul meg mozgatja valaki ceruzával a fülét/.
Azt mondta, hogy volt, hogy megijedt a saját arcaitól :D
Meg az is jó, ahogy néha elnevetik magukat.

Ezekből pár részlet látható abban a zenés videóban is, amit 1-2 oldallal ezelőtt tettem be, szvsz... A sorfalas, meg amikor halat játszik, meg amikor locsolják és virágot játszik, pl...
De nem tudná esetleg ezeket az extrákat valaki lerippelni a DVD-ről, és videókat csinálni belőle? Mert nem mindenkinek van ám DVD-lejátszója... :cry:

Tears unnumbered

Több
20 éve 6 hónapja #188342 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Üdv!!
Most láttam a két dvd-s Forradalmakat, és persze vannak benne extrák is.
Egy menüpontban mutatják, hogy hogy csináltak annyi Smith-et, meg magáról a forgatásról is vannak jelenetek.
Haláli ez a fazon :D . Egyszer csak odafordul a már beállított Smith-sorfal felé, és kérdezi saját magaitól, hogy "Szeretsz?" :) Nna meg egy másik menüpontban lesmacizza saját magát :lol: ami ugyancsak halálos.
De a dumája se semmi. Hogy ő utálja a repkedős jeleneteket, meg elkezd arcokat vágni ami behalás /összecsücsöríti a száját, hátul meg mozgatja valaki ceruzával a fülét/.
Azt mondta, hogy volt, hogy megijedt a saját arcaitól :D
Meg az is jó, ahogy néha elnevetik magukat.

De Neo is ééédes... :roll: de nem akarok off lenni.
A lényeg hogy akinek van rá lehetősége, minél előbb rohamozza a tékát és vadássza le a videósánál, vagy üzletben, vagy mittudomén, mert állatik rajta a forgatási extrák.

Sil: szívesen, bár nem nagy dobbantás az a két álmom. :)

Nellas: :D de tényleg olyan. Nekem is úgy van lementve /P.J.-nk Elrondnál/.

Pussz:
Nefra.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.628 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére