- Köszönetek: 0
Elrond (Hugo Weaving)
- Csele
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nemnem!Suhifarok írta:
Csele írta: Ezt még nem is láttam (még a bővítettben sincs benn! )
Elrond , a vígasztaló
De benne van a Gyűrű Szövetsége bővitettben! Mielött elindulnak...
Egyik kedvenc részem!
Ugyan van egy jelenet Gilraen sírjánál, de Elrond nem fogja meg Aragorn vállát.
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Suhifarok
- Nem elérhető
Csele írta: Ezt még nem is láttam (még a bővítettben sincs benn! )
Elrond , a vígasztaló
De benne van a Gyűrű Szövetsége bővitettben! Mielött elindulnak...
Egyik kedvenc részem!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Csele
- Nem elérhető
Elrond , a vígasztaló
(szerettyük a kezét, nem? )
- Csele
- Nem elérhető
Szerintem sokkal jobb előbb nézni aztán olvasni! (bár a GYU-nál már elkéstem, hogy ezt leellenőrizzem). Mert eddig bármit olvastam először, aztán néztem nem tetszett. Még a legjobb film sem tudta visszaadni pontosan azt amit elképzeltem, s akkor nyűszítek, meg toporzékolokUhm, nem tudom milyen lehet fordított sorrendben... de én pl. örülök, hogy Elrond nemegyenlő Hugoval a fejemben.. (Könnyebb fanficet írni így )
Én az emberi vérrel magyarázom, hogy nem egy tipikus "tünde-szépség". De abban igazad van, hogy nálam már szét sem lehetne választani Hugo arcát Elrondtól (amugy láttad a képeket, amiket belinkeltem?)
Nekem nem ezért emberi (nem is tudom miért az). Talán azért pont ez a szó jutott eszembe, mert egyik interjuban valami olyasmit mondott, hogy "csak" nagy emberséggel tudja eljátszani a szerepét.1. három napon keresztül túrkászott Frodóban, hogy kiszedje azt a morgultőr darabot
2. az Egy Gyűrű folyamatos közelsége mellett!
3. ARWEN! Kilovagol és hősködik (és lopja a varázsigéit:wink:) (vagy ha könyvnél maradunk: Glorfindel!!)
Asszem ennyi elég is ahhoz, hogy egy normális esetben nyugodt és kedves és izé tünde is megőszüljön/kopaszodjon, de ha hozzávesszük, hogy mindenféle népek gyűlnek szegény házában, ráadásul Aragorn is itt van és turbékol(ni próbál) a lányával, és még Galadriel is biztos zaklatja ...
Szóval csak csodálni lehet az önuralmáért, tartásáért...
- Kira
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Csele írta: Nálam az a különbség, hogy először láttam a filmet, aztán a könyv.
Elsőre csak az tünt fel, hogy szimpi, de nagyon (igaz, akkor még nem is tudtam, hogy Sauron, s Szaruman nem ugyanaz, a név hasonló hangzása elsőre teljesen bekavart.)
Nagy önualommal megálltam, hogy ne olvassam el akönyvet, amíg nem nézem meg a 3-at, s ott az Arwenes jelentei teljesen megfogtak.
A könyvben meg mégjobban megfogott!
Bár azt a filmben jobban éreztem, hogy a tündesége (nincs jobb gyűjtőnevem rá) ellenére miylen emberi is....
Uhm, nem tudom milyen lehet fordított sorrendben... de én pl. örülök, hogy Elrond nemegyenlő Hugoval a fejemben.. (Könnyebb fanficet írni így )
Sauron és Szarumán nevét én is kevertem egész sokáig (míg nem olvastam a Szilmarillokat, és ott aztán elég rendesen alázzák Sauront, ahhoz, hogy ne feledjem...)
A filmben... A filmben kihangsúlyozzák, hogy "a tündék ideje lejárt". De lehet emberi, hiszen félvér. Annyi sok lehetőség van benne, és olyan kevés van leírva..
Nameg valahol a topik eleje/közepén egyszer összeszedtem, hogy a A Gyűrű Szövetségében miért olyan fáradt a tanács alatt
-
1. három napon keresztül túrkászott Frodóban, hogy kiszedje azt a morgultőr darabot
2. az Egy Gyűrű folyamatos közelsége mellett!
3. ARWEN! Kilovagol és hősködik (és lopja a varázsigéit:wink:) (vagy ha könyvnél maradunk: Glorfindel!!)
Asszem ennyi elég is ahhoz, hogy egy normális esetben nyugodt és kedves és izé tünde is megőszüljön/kopaszodjon, de ha hozzávesszük, hogy mindenféle népek gyűlnek szegény házában, ráadásul Aragorn is itt van és turbékol(ni próbál) a lányával, és még Galadriel is biztos zaklatja ...
Szóval csak csodálni lehet az önuralmáért, tartásáért...
"Spread your little wings and
Fly away, Far away, Fly away" - Queen
- Csele
- Nem elérhető
Elsőre csak az tünt fel, hogy szimpi, de nagyon (igaz, akkor még nem is tudtam, hogy Sauron, s Szaruman nem ugyanaz, a név hasonló hangzása elsőre teljesen bekavart.)
Nagy önualommal megálltam, hogy ne olvassam el akönyvet, amíg nem nézem meg a 3-at, s ott az Arwenes jelentei teljesen megfogtak.
A könyvben meg mégjobban megfogott!
Bár azt a filmben jobban éreztem, hogy a tündesége (nincs jobb gyűjtőnevem rá) ellenére miylen emberi is....
- Kira
- Nem elérhető
Csele írta: Sok indok van, konkrétan mire gondolsz?
Téényleg! Új téma!
Mindenki írja, hogy/miért/mikor kedvelte meg Elrondot!
A tartására elsősorban. Asszem.
De így igazán nehéz bármit is kiemelni - kedvelem az egész pasast részletekben, egyben egyaránt
Mikor? Gyűrűk Ura első olvasása. Mikor Gandalf azt mondja, "Elrond úr parancsára a víz átszakítja a gátat..." asszem. De nagyon régen volt már - '99ben - számomra egy örökkévalóság telt el azóta
- Csele
- Nem elérhető
Ismerem! (nem linkeltem még be, pedig az egyik kedvenc cikkem!)Kira írta: Nah, visszatértem! (már csak 3,5 vizsga meg szigorlat)
És rögtön egy apróság:
"Elrond is probably the most difficult character to understand in the entire mythology. He neither leads his people into destruction, nor saves them. Yet he suffers great loss through no fault of his own, and he accepts the loss with a grace and dignity which is hard to find elsewhere in the Tolkien mythos."
forrás: www.suite101.com/article.cfm/tolkien/65504/url
Igen! Itt van az indok (egy része), amiért szeretem!
Sok indok van, konkrétan mire gondolsz?
Téényleg! Új téma!
Mindenki írja, hogy/miért/mikor kedvelte meg Elrondot!
- Kira
- Nem elérhető
És rögtön egy apróság:
"Elrond is probably the most difficult character to understand in the entire mythology. He neither leads his people into destruction, nor saves them. Yet he suffers great loss through no fault of his own, and he accepts the loss with a grace and dignity which is hard to find elsewhere in the Tolkien mythos."
forrás: www.suite101.com/article.cfm/tolkien/65504/url
Igen! Itt van az indok (egy része), amiért szeretem!
- Suhifarok
- Nem elérhető
Nem akarok gonosz lenni, de...kicsit olyan az arca, mintha keresztezték volna egy jól megtermett orkkal...Csele írta: Amugy nemrég láttam egy ooolyan ellenszenves Celebrían rajzot, hogy az csak na!!! itt található!
- Csele
- Nem elérhető
Ööö... izé. Talán tényleg nem szimpi ez a kép Celebríanról, de legalább mint rajz jó. Az enyém nem ilyen profi, nincs így kidolgozva.
Nem az számít! Én bizti vagyok, hogy sokkal jobb a rajzod!! (bár ez még nem akkora dícséret , de majd ha végre megnézhtejük)
Tényleg, felrakod a honlapra? Szerintem az egész magyar neten nincs egy szem Celebríanos rajz fenn... AMi nem jó
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Csele
- Nem elérhető
Na ne! Szépen elvágták, és passz? Nem akarok beleszólni, de simán ki lehet követelni tőlük, hogy állítsák helyre, vagy fizessék ki... ha jól emlékszem, ez szerződésen kívüli károkozás. És ha már itt tartunk, az egyetemnek igenis van köze a dologhoz, mert, gondolom, ők engedélyezték, hogy annó bevezettessétek a kábelt... vagy nem? Akkor igazán összekaphatnák magukat.
Kiderült, hogy csak "megtörték" vagy ötven helyen (egyik a mi szobánk), így most csavargatni kell egy fél órát, s utána lesz net!!!
A Tünde-halál elmegy egynek? Mert pont van mégegyem, s akkor nem tartozom !!!Bocs az offért. Ja, amúgy a jogi tanácsadás tiszteletdíja 2 GYU novella/alkalom, hiába...
Kár volt írnod! Most olyan kíváncsivá tettél, hogy alig várom, hogy lássam!Ja, amúgy rajzoltam egy képet, Elrond és Celebrían van rajta, Artemisz teljesen meghatódott, amikor látta, úgyhogy nem lehet túl rossz.
Ha egyszer eljutok odáig, hogy beszkenneltessem, felrakom.
Amugy nemrég láttam egy ooolyan ellenszenves Celebrían rajzot, hogy az csak na!!! itt található!
(na nem mintha azt hinném, hogy Eleniel így elbánik szegénnyel!
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Csele írta: Ez ugylátszik általános baj! A koleszban ablakcsere volt, s munkásoknak meg útban volt a hálózati kábel! Mit gondoltok mit csináltak vele? ELVÁGTÁK! Mivel csak az utolsó pár szobát érinti, a kábel meg nem az egyetemé volt (a koleszosok dobták össze rá a pénzt), senkit nem érdekel! :bawling: Így most állandóan futkoshatok az egyetem termeibe!
Amugy örülök, hogy visszatértetek szegény Elrondhoz!!!! :battleelrond1:
Na ne! Szépen elvágták, és passz? Nem akarok beleszólni, de simán ki lehet követelni tőlük, hogy állítsák helyre, vagy fizessék ki... ha jól emlékszem, ez szerződésen kívüli károkozás. És ha már itt tartunk, az egyetemnek igenis van köze a dologhoz, mert, gondolom, ők engedélyezték, hogy annó bevezettessétek a kábelt... vagy nem? Akkor igazán összekaphatnák magukat. :nono:
Bocs az offért. Ja, amúgy a jogi tanácsadás tiszteletdíja 2 GYU novella/alkalom, hiába...
Ja, amúgy rajzoltam egy képet, Elrond és Celebrían van rajta, Artemisz teljesen meghatódott, amikor látta, úgyhogy nem lehet túl rossz.
Ha egyszer eljutok odáig, hogy beszkenneltessem, felrakom.
Anar kaluva tielyanna!
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Csele
- Nem elérhető
:itscool: Szeretjük Nemis-t!!!Viszont írtam Nemisnek , és ő áldását adta arra, hogy feltegyük a fordítást az oldalunkra, persze megígértem neki, hogy
1. Nálam ezerszer profibb angolosok fogják lektorálni. (mondjuk Sil , aki egy gyönge pillanatában vállalta - tényleg, az eddigiekkel mia helyzet? )
2. feltüntetjük a nevét és az eredeti forrás címét, persze ez oly természetes, hogy mondani se kell.
Ennyi a fejlemény.
Nagyon igaz!!!Sil, Csele, úgy örülök, hogy végre vannak, akik ugyanúgy gondolkodnak az ikrek sorsáról, mint én!!! Adjunk esélyt Elrondnak!
Ez tényleg szétcsuszik!!!Csele írta:
Where Do Elfies Come From?
Naggyon aranyos.
Arwen felteszi a nagy gyerekkori kérdést: Honnan jöttem én?
Elrond és Glorfindel kicsit lebőg a vizsgán...[/url]
Hoppá, nálam variál az oldal, nem látszik az eleje. Nálatok is így van?
ENm tudom mit tenni, fenn van a nemis.net-en, ha valakit érdekel, ott megtalálja (sok más fic mellett)
Jajaj! Olyan aranyos, amikor ilyen képet vág!!!Ezt muszáj belinkelnem...
www.warofthering.net/photoforum/ ... =1&cat=all
S milyen koszos, szegény! (bár valakinek a piszok is jól áll )Ilyet se lehet sokat látni: nevető Elrond
www.warofthering.net/photoforum/ ... =526&page=
Ez ugylátszik általános baj! A koleszban ablakcsere volt, s munkásoknak meg útban volt a hálózati kábel! Mit gondoltok mit csináltak vele? ELVÁGTÁK! Mivel csak az utolsó pár szobát érinti, a kábel meg nem az egyetemé volt (a koleszosok dobták össze rá a pénzt), senkit nem érdekel! :bawling: Így most állandóan futkoshatok az egyetem termeibe!Üdv, üdv!
Villámcsapás sújtotta otthon a modemünket, úh egyelőre csak a suliban tudok netezni, és úgy hiányoztok nekem otthon, mint egy ház... EGY VÁROS!
Artemisz, és Sil, bocsánat a lököttségemért, majd mostmár feltöltök mindent! Ígérem!
Amugy örülök, hogy visszatértetek szegény Elrondhoz!!!! :battleelrond1:
- Nellas
- Nem elérhető
Villámcsapás sújtotta otthon a modemünket, úh egyelőre csak a suliban tudok netezni, és úgy hiányoztok nekem otthon, mint egy ház... EGY VÁROS!
Artemisz, és Sil, bocsánat a lököttségemért, majd mostmár feltöltök mindent! Ígérem!
Eleniel: az, amikor Elrond nevet...
Eleniel: Ilyet se lehet sokat látni: nevető Elrond
www.warofthering.net/photoforum/ ... =526&page=
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
www.warofthering.net/photoforum/showphot...word=&sort=1&cat=all
Mindenki vigyorog, csak ő marad szerepben...
www.warofthering.net/photoforum/showphot...ze=big&cat=526&page=
Ilyet se lehet sokat látni: nevető Elrond
www.warofthering.net/photoforum/showphot...ze=big&cat=526&page=
Ja, és a múltkor, amikor megnéztük videón, direkt visszatekertem, hogy rajta van-e a Vilya.
Jelentem, láttam.
Itt is látszik egy kicsit:
www.warofthering.net/photoforum/showphot...rt=1&cat=502&page=12
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Csele írta: Where Do Elfies Come From?
Naggyon aranyos.
Hoppá, nálam variál az oldal, nem látszik az eleje. Nálatok is így van?
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Amikor épp van egy kis időm, fordítok, de még csak a 9. fejezetnél járok. Türelmeteket kérem, nem vagyok valami jó angolból, úgyhogy a szótárazás elég macerás.
Ja, és ahogy Artemisz írta, néha államvizsgázok is.
Viszont írtam Nemisnek , és ő áldását adta arra, hogy feltegyük a fordítást az oldalunkra, persze megígértem neki, hogy
1. Nálam ezerszer profibb angolosok fogják lektorálni. (mondjuk Sil , aki egy gyönge pillanatában vállalta - tényleg, az eddigiekkel mia helyzet? )
2. feltüntetjük a nevét és az eredeti forrás címét, persze ez oly természetes, hogy mondani se kell.
Ennyi a fejlemény.
Ja, azt az ugróiskolás sztorit szívesen elolvasnám én is, dobjatok meg vele, lécci!
Sil, Csele, úgy örülök, hogy végre vannak, akik ugyanúgy gondolkodnak az ikrek sorsáról, mint én!!! :hello: Adjunk esélyt Elrondnak!
A fák óvjanak titeket!
(Jún. 17- én erőteljes drukkolást kérek! )
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Csele
- Nem elérhető
Elfwood Elrond-gyűjteménye:
elfwood.lysator.liu.se/fanq/s/o/ ... d.jpg.html - Hugo akar lenni, de..
elfwood.lysator.liu.se/fanq/p/i/pippinl2/elrond.jpg.html - édibédi
elfwood.lysator.liu.se/fanq/b/e/bex3/pic0001.jpg.html - a felhozatalban jó!
elfwood.lysator.liu.se/fanq/l/e/lettmann2/felrond.jpg.html - kicsit aránytalan, de jók a színek!
elfwood.lysator.liu.se/fanq/w/a/washuhak...elrondchibi.jpg.html - még édibédibb
elfwood.lysator.liu.se/fanq/b/e/bex3/elrond1.jpg.html - dugóhuzó
elfwood.lysator.liu.se/fanq/a/n/ans2/elrond_tea.jpg.html - nekem tecc!
elfwood.lysator.liu.se/art/j/a/jamburgey/elrod.jpg.html - ez is!
elfwood.lysator.liu.se/fanq/b/r/brieal2/agenteldronnew.jpg.html - hehehe
elfwood.lysator.liu.se/fanq/c/h/chantalmarie2/elrond1.jpg.html - jó
elfwood.lysator.liu.se/art/s/i/silveraxe/elrond.jpeg.html - sok a smink!
elfwood.lysator.liu.se/fanq/p/e/petzke2/...ior_elrond1.jpg.html - édibédi nagy fülekkel
elfwood.lysator.liu.se/fanq/r/o/rose2/elbw.jpg.html - nemtom milyen technika, de jó!
elfwood.lysator.liu.se/art/a/r/archangel...__miniature.jpg.html - mennyi édibédi van!
elfwood.lysator.liu.se/art/k/a/katharina/elrond01.jpg.html - ha elond nőnek született volna...
elfwood.lysator.liu.se/loth/j/a/jamberry/elrond.jpg.html - nagyon kifejező!
elfwood.lysator.liu.se/fanq/j/o/johnston...alinor_toon.jpg.html - miniképregény Elrond és Celebrían találkozásáról Valainorban - behalok!!!
elfwood.lysator.liu.se/loth/h/a/hada/nightshadetrial1.jpg.html - nem bizti, hogy Elrond, de annak is jó lenne
elfwood.lysator.liu.se/loth/l/a/laurac/elrond.jpg.html - szép a ruha!
elfwood.lysator.liu.se/loth/s/i/sidhanni...elven_rings.jpg.html - gyűrűk
elfwood.lysator.liu.se/loth/p/x/pxp/lordofrivendell.jpg.html - megártott a sok bulizás
elfwood.lysator.liu.se/art/m/c/mcginnis/elrond.jpg.html - szörnyű
elfwood.lysator.liu.se/fanq/m/e/melilot22/agents1.jpg.html - újabb mátrix-lotr
elfwood.lysator.liu.se/art/a/r/archangel/Elrond_face.jpg.html - klasz elrond-potré
elfwood.lysator.liu.se/art/a/r/archangel/elrond___lead.jpg.html - húhúhú- ájul
elfwood.lysator.liu.se/fanq/a/n/ans2/badday_elrond.jpg.html - hehe, elrondnak rossz napja van
elfwood.lysator.liu.se/fanq/j/o/johnstone75/arwen.jpg.html - Arwen és Glorfindel sem jön ki mindig jól
elfwood.lysator.liu.se/art/m/i/mikachu/father.jpg.html - brühühü
elfwood.lysator.liu.se/loth/m/a/magnusx/halloffire2.jpg.html - a tündék itt sem túl szépek
elfwood.lysator.liu.se/art/l/a/laurac/elrond2.jpg.html - egy hasonló már volt!
- Csele
- Nem elérhető
Naggyon aranyos.
- Csele
- Nem elérhető
[size=9:3ukt3wdb]Lenyúltam Sil emotikonjait a honlapról, de nem tudom őket beszúrni![/size]
Még nem tudom, hogy ez is benne lesz-e az enyémben, de ha igen, akkor bizti túlélik!!!Én ezt akkor is úgy értelmeztem,hogy halandók lettek.. szomorú, de ezt gondolom.
Ha kész lesz a storymnak e része, megmutatom majd, abban benne lesz, hogyan képzelem el további sorsukat..
- Artemisz
- Nem elérhető
Eleniel államvizsgázik... [size=9:d8esqz0v](szegénykém)[/size]Csele írta: Hüpp-hüpp!
A Tale of Erond... fordítása abbamaradt? Vagy nem publikus?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Csele
- Nem elérhető
A Tale of Erond... fordítása abbamaradt? Vagy nem publikus?
- Artemisz
- Nem elérhető
Azon igen, cicuka, de ez most más!Nellas írta: Sil: dehát én elküldtem már őket és fenn is vannak a Hugos oldalon! Nem?.
A hwfic.fw.hu -n MI MAGUNK TÖLTJÜK FEL a műveinket!
Már csak a tieid hiányoznak, úgyhogy töltésre fel!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
Sil írta: Tolkien szándékosan nyitva hagyta ezt a kérdést, egy levelében is írja, hogy Elladan és Elrohir elodázták a döntést, és a további sorsukról nem tudni semmit.
Én ezt akkor is úgy értelmeztem,hogy halandók lettek.. szomorú, de ezt gondolom.
Ha kész lesz a storymnak e része, megmutatom majd, abban benne lesz, hogyan képzelem el további sorsukat..
IDE VELE!!!Sil írta: Hát, én egyszer olvastam egy olyan fanficet, ahol Pippin rávette, hogy ugróiskolázzon vele... És nagyon aranyos volt, szvsz...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Csele
- Nem elérhető
Én az ilyeneket kerülöm, mert félek, hogy a szomszédok feljelentenek csendzavarásért...Hát, én egyszer olvastam egy olyan fanficet, ahol Pippin rávette, hogy ugróiskolázzon vele... És nagyon aranyos volt, szvsz...
Pontosan! A 153. levél néven ismert irományában. Valahol a neten le is tölthető.Tolkien szándékosan nyitva hagyta ezt a kérdést, egy levelében is írja, hogy Elladan és Elrohir elodázták a döntést, és a további sorsul nem tudni semmit. És én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy nem váltak automatikusan halandóvá, amikor nem tartottak Elronddal, hanem maradtak még kicsit... Szvsz később ők is elhajózhattak.
Mondjuk a GyU szövege alapján én is arra szavaztam volna, hogy halandók lesznek. De ez is azt bizonyítja, hogy a tündék észjárása annyira más, hogy nehéz kivenni a szavaikból a gondolataikat.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Tolkien szándékosan nyitva hagyta ezt a kérdést, egy levelében is írja, hogy Elladan és Elrohir elodázták a döntést, és a további sorsul nem tudni semmit. És én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy nem váltak automatikusan halandóvá, amikor nem tartottak Elronddal, hanem maradtak még kicsit... Szvsz később ők is elhajózhattak.Nellas írta: Csele, sajnos asszem ki kell ábrándítsalak, mert (javítsatok ki, ha tévednék, de úgy tudom, Elrohirék nem mentek Nyugatra, sohasenem . Bár ki tudja...
Ott fent. De az új fanfic oldalon ( hwfic.fw.hu ) nincsenek, és a régi Fanfic részleg le lesz cserélve erre... Szóval regisztrálnod kellene, és feltölteni az írásokat a hwfic-re, mert oda mindenki fel tudja tölteni a sajátját... meg van egy csomó egyéb lehetőség is, majd meglátod...Nellas írta: Sil: dehát én elküldtem már őket és fenn is vannak a Hugos oldalon! Nem?
Hát, én egyszer olvastam egy olyan fanficet, ahol Pippin rávette, hogy ugróiskolázzon vele... És nagyon aranyos volt, szvsz...Nellas írta: Más. Barátnőmmel tollasoztunk és megpróbáltuk elképzelni Elrond urunkat,
ahogy szintén ezt teszi . Nem sikerült...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Nellas
- Nem elérhető
Csele írta: Csak az Elrondfiakról szóló "nem tetszett". Ugyanis szerintem nem választják a halandóságot, az nem lenne igazságos.
Csele, sajnos asszem ki kell ábrándítsalak, mert (javítsatok ki, ha tévednék, de úgy tudom, Elrohirék nem mentek Nyugatra, sohasenem . Bár ki tudja... Nagyon drága vagy, hogy tetszettek a novelláim, örülök, hogy a You and I will meet again is!
Sil: dehát én elküldtem már őket és fenn is vannak a Hugos oldalon! Nem?
Más. Barátnőmmel tollasoztunk és megpróbáltuk elképzelni Elrond urunkat,
ahogy szintén ezt teszi . Nem sikerült...
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- Csele
- Nem elérhető
Csele most NAGY bocsánatkérésre készül!
Most esett le ugyanis, hogy nektek nemcsak hogy két HW honlapotok van, hanem mindkettőn fanficek is.
Szóval természetsen olvastam Nellas novelláit (csak megvan az a rossz szokásom, hogy nem nézem, mit ki írt ). Nagyon ütősek!!!!
Csak az Elrondfiakról szóló "nem tetszett". Ugyanis szerintem nem választják a halandóságot, az nem lenne igazságos.
Amugy ezt még maga Tolkein is direkt homályban hagyta.
Ezt írja a 153. levélben:
A delay valami olyasmit jelent, hogy "halogatni". (nem vagyok nagy angolos)When [Arwen] weds Aragorn ... she `makes the choice of Lúthien', so the grief at her parting from Elrond is specially poignant. Elrond passes Over Sea. The end of his sons, Elladan and Elrohir, is not told: they delay their choice, and remain for a while."
Szóval lehet reménykedni, hogy megjött a jobbik eszük, s apuci után mentek.
Vélemény erről???
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.