Galadriel (Cate Blanchett)

Több
21 éve 4 hónapja #127907 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Igen, ez a lényeg. Hogy Galadriel nem csinibaba volt, azaz nem 45 kiló, 180 cm és hidrogén szőke... Cate-nek az arca lehet hogy nem szabályos, de van benne vmi különlegesség, vmi hideg szépség, méltóság, és a tekintete kisérteties és bölcs tud lenni. Van benne valami tündés, ami lehet, hogy első pillanatban nem tűnik fel, de a film során sztem érzékelhető. A bőv.vátltban pedig naon szép - szerintem.
És sztem a szerepre nem elegendő, hogy vki szép legyen. Mert ott van Liv, nem mondom, tud jól is kinézni, de tehetségtelen, így az egész karakter, és a karakter szépsége is rossz lett. Szó mi szó, PJ Galadrielje túlságosan boszorkányos. :(

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #127905 Írta: lázadó
lázadó válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Még messze vagyok tőletek, ami a stílust érinti, de kaptam már figyelmeztetést, csak úgy mondom, jobb, ha leálltok. Nem, nem mondom, nem mondtam semmit. Még én beszélek. De ahhoz nem lenne bátorságom, hogy bármit szidjak, ami a GYU-val kapcsolatos, akkor sem, ha nagyon nem tetszik. Bocs Teron, de te milyen Galadriel lettél volna?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #127887 Írta: Lyana
Lyana válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Üdv!

Szerintem Cate egyátalán nem csúnya. Sőt most, hogy egyre többet olvasom ezt a fórumot kezdem egyre jobban megkedvelni. Lehet, hogy vannak nála szebb nők, na és? Ugyis mindenkinek más tetszik.
Váleményem szerint pedig Reese W. kicsit sem lett volna jobb Galadriel.
Galadrielt Tolkien gyönyörúnek álmodta meg, de nem csinibabának. (Először mondjuk egy kicsit nekem is furcsa volt Cate, de szerintem nem érdemli meg, hogy itt fikázzuk!)
Na csak ennyit akartam, de ha valaki nem ért velem egyet, nem baj, egészségére. Én így látom a dolgot. Ő meg másképp.
És kár ilyesmiken vitatkozni. Mert ez a fórum (legalábbis szerintem) azoknak van fent tartva, akik szeretik őt és nem azoknak akik utálják. Amúgy meg nem éri meg egy színésznő miatt vitázni!!

"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."

Több
21 éve 4 hónapja #127881 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Hát a vélemény leírása az egy dolog az senkit nem zavar.

Az viszont egészen más, amikor azzal jssz elő, hogy láttam-e egyáltalán a filmet. Ez szerinted vélemény? Ha igen, akkor éredekes fogalmaid vannak a vélemény kifejtéséről.

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
21 éve 4 hónapja #127879 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Mae govannen!

Teron: Már bocs, de szerintem nem nekem elfogadhatatlan a modorom...
Mások úgyanígy leírják a véleményüket, csak az övéké eddig senkit sem zavart. Téged csak az zavar, hogy nem értek egyet veled, és ennek hangot adok, mégpedig elég hangosan(ha írásban lehet "hangoskodni" :wink: )
Ja, és svindlert megkérném, hogy az én hozzászólásaimat ne törölje ki, mert akkor a többiekét is ki kéne... (Kösz)
És hogy Alyr moderátort idézzem a Humor topicból: "Humort nem törlök, mit képzeltek rólam", na majdnem ez lenne, ha ezt kitörölné svin.

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
21 éve 4 hónapja #127875 Írta: Teron
Meleth_lin:
Nem tudom, hogy hol a moderátor, de jó lenne leállítanod magad, stílusod elfogadhatatlan. Ajánlom figyelmedbe a korábbi hozzászólásaimat.
Láttam a fimet elégszer, és szerintem a Blencsett borzasztó, elviselhetetlenül ronda és rosszul is játszik, semmi kedvesség nincs benne, mosolya üres. Egy félelmetes hideg valamit alakított, ami nemhogy Galadrielnek rossz, de még tündének is rossz.

Teron

Több
21 éve 4 hónapja #127860 Írta: Meleth_lin
Mae govannen!

Teron: lenne egy kérdésem: LÁTTAD TE EGYÁLTALÁN A FILMET?!!!?
(Na jó kettő: ) És ha láttad, akkor mi okból írsz olyat, hogy Cate nem játszotta jól Galadrielt?
Amúgy meg én sem szertném "ismételgetni magam", ezért kérlek, hogy olvasd el, amit tegnap írtam...

Több
21 éve 4 hónapja #127842 Írta: Teron
Hát nem tudom, de számomra az egyetlen "ismert" színész a Blancsett volt és ő volt a legrondább/legrosszabb... Nála Reese kevsébé ismert szerintem, és tökéletes lenne. A Kegyetlen játékokat láttam, és ott szerintem jól játszott.
Tinisztár, háát szerintem ez édesmindegy, ezen a képen mindennek kinéz, csak nem tininek.
Gwynath Paltrow is milyen jó Galadriel lett volna. BÁRKI jobb lett volna kezdem úgy érzeni....

Teron

Több
21 éve 4 hónapja #127840 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Juuj, ezen a képen hasonlít Reesre :arrow: img-fan.theonering.net/rolozo/im ... adriel.jpg

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 4 hónapja #127837 Írta: Lalaith Scarlett
Én már mondtam (énse akarok ismételni), hogy szerintem Cate nagyon jó Galadriel volt. Ha én rendeztem volna a filmet, talán Gwyneth Paltrowt választottam volna, de ez lényegtelen, mert Cate rohadtjó volt.

Több
21 éve 4 hónapja #127835 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

7thSon írta:

Teron írta: Jó, igaz, hogy eddig nagyrészt hülye szerepek játszásában láthattuk, de nézzétek meg ezt a képet:
www.mellesleg.hu/cikkek/images/2 ... rspoon.jpg

A kép jó! Bár nem így képzelem Galadrielt, Cate-nél ezerszer szebb!

1. Láthattad. Ajánlom figyelmedbe a Kegyetlen játékokat.
2. A kép tényleg pasivadító :twisted: , de Reese álla hatalmas, szóval nagyon karakteres az arca, ami nem is lenne gond, de ő a szokásos értelemben vett tinisztár. És ha eddig nem tűnt volna fel :wink: , PJ igyekezett ismeretlen arcokat választani, kevés kivétellel.

Több
21 éve 4 hónapja #127829 Írta: 7thSon
7thSon válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Teron írta: Jó, igaz, hogy eddig nagyrészt hülye szerepek játszásában láthattuk, de nézzétek meg ezt a képet:

A kép jó! Bár nem így képzelem Galadrielt, Cate-nél ezerszer szebb!

"When I'm walking a dark road, I'm a man who walks alone" (Harris)

Több
21 éve 4 hónapja #127826 Írta: Teron
Jó, igaz, hogy eddig nagyrészt hülye szerepek játszásában láthattuk, de nézzétek meg ezt a képet:

Teron

Több
21 éve 4 hónapja #127824 Írta: Teron
A legutsó fejleméyneket nem olvastam, de még mindig látom ugyanotzt tart a topic. Node akkor most találtam valamit:

Mit szóltok Reese Witherspoon -hoz, mitn Galadriel? Szerintem nagyon szép, és amit Cate alakított (már ha annak lehet nevezni) azt ő is elő tudja adni.

Teron

Több
21 éve 4 hónapja #127803 Írta: 7thSon
ELőször eléggé ledöbbentem azon, amit ide írtatok, de lenyugtattam magam, és megpróbálok higgadtan reagálni. A véleményemet világosan leírtam már legalább 10szer, de úgy látszik, nem voltam elég világos. Itt nem arról van szó, hogy utálom Cate-t, hanem arról, hogy nem teccett a PJ-féle Galadriel, és nem tartom szépnek Cate-et. Ha megfigyeltétek, sohasem szidtam, csak azt mondtam, hogy szerintem csúnya. A tehetségét sohasem vontam kétségbe. Nem anti-Cate topicról volt szó, hanem egy külön Galadriel topicról (ahogy Frodónak is van egy filmes, és egy Középföldés topicja.) Arról meg, hogy ki lett volna jobb Galadrielnek, mondtam már, hogy még nem találtam megfelelőt, de ha találok, első dolgom lesz ide beírni.
Még valami: szerintem itt nem "hülye veszekedés volt", hanem vitázás, és az egy topicnak jót tesz (nincs pangás).
Legyetek szívesek ezeket tekintetbe venni, és nem letámadni minket, mert sajnos eléggé letámadó stílusban írtatok ide (bár tudom, hogy nem rossz szándékúan tettétek).
Bocs, ha ismételnem kellett magam, remélem, többet nem lesz szükség rá. Remélem, elég egyértelmű voltam. Ha nem, elmagyarázom ezt bárkinek szívesen privátban, de nem itt, mert már sokszor leírtam ide, és nem akarom ismételni magam.

Több
21 éve 4 hónapja #127793 Írta: lázadó
lázadó válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Teljesen egyettértek e hosszú szöveggel. A film láttán az első benyomásom az volt, hogy kicsit furcsa, meg nem egészen ilyenre számítottam, de talán pont ez volt a cél, és olyan meg úgy sem létezik, mint amit a leírás alapján el lehet képzelni. Szerintem tökéletes választás, de azt hiszem, a többi szereplő is pont olyan tökéletes. Elismerésem a munkájukért. (Csak Faramir szerepét ne változtatták volna meg...)Galadriel nagyon is Galadriel. :itscool:

Több
21 éve 4 hónapja #127784 Írta: Meleth_lin
Mae govannen!

Elolvastam a topic utolsó oldalát és megdöbbenve figyelem, hogy mi folyik itt. :roll: :?
(Ja, és Voronvéhez hasonlóan én is először írom le a véleményemet...)
Kezdem:

7thSon: (bocs, ha nem te írtad, bár valószínű...) Tolkien NEM azt írta, hogy Galadriel a legszebb Ardán, hanem Lúthien volt a legszebb, akinek Arwen volt a - mondjuk így - reinkarnációja. Galadrielről sem írta szerintem úgy külön, hogy milyen szép is, hanem pl Gimli, meg Samu, meg sorolhatnám még, hogy kik tartották gyönyörűnek. Na most, (ezt sem tudom, ki írta) PJ NEM cs*szett el semmit Cate-tel, ha szerintetek nem jó a szerepre, akkor csak annyit tudok mondani, hogy áruljátok már el, hogy ki a fene tudta volna jobban eljátszani Galadrielt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
Na, na? Pl Cameron Diaz (csak azért írom őt, mert valaki említette már)
Várjatok, csak képzeljétek el pl őt, mint Galadrielt, olyan megjelenítéssel, amilyet ti Tolkien gondolataiból kiolvastatok (mert valakinek ezzel is volt valami baja... :evil: :roll: :roll: :roll: )! Na, milyen? Ugye egyáltalán nem passzol Tolkien világába?!!!? És senki más "mai szépségecske", hogy Voronvét idézzem (bár Cameron Diaz-ra ez túl enyhe megfogalmazás volt szerintem, de ez nem tartozik ide, tudom! :wink: ).
De most komolyan, közölnétek velem, hogy ki lenne az, aki jobb lenne erre a szerepre Cate-nél!!! Ja, és az igaz, hogy ez főleg galadrieles topic 7thSon, de mivel a címben is úgy van, hogy: "Galadriel (Cate Blanchett)", ezért nem lehet reklamálni, hogy róla is szó van. (Bár mondjuk, ha nem ilyen hülye veszekedésekkel lennének tele a róla szóló részek, úgy jobb lenne.)
Ja, és majdnem elfelejtettem, hogy valaki itt Hugo Weavinget és Elijah Woodot emlegette. :arrow: Már megbocsásson az, aki ezt írta, de ez nem az ő topicuk eleve, és ők is jól játszottak, és náluk sem tudnék mondani olyan színészt, aki jobban el tudta volna játszani (főleg Frodó esetében :frodo1: ). És ezt ne elfogultságnak vegyétek a színészekkel szemben, mert lehet leltek volna olyat, aki pl Haldírt, vagy Éomert, vagy Théoden, vagy akár Gandalfot is jobban el tudta volna játszani, persze ők is szuperek voltak, és hangsúlyozom náluk is, hogy LEHET!
Ja, és mi a francot képzeltek magatokról?!!!?, mit akartok TI ezzel a Cate-utáló topiccal? Nektek semmi jogotok nincs szidni senkit, aki ilyen jó színész, és ha ez a véleményem sem tetszik, akkor azt ajánlom, hogy próbáljátok meg ti eljátszani az ő szerepüket, vagy csak akárkinek a szerepét, akit utáltok; fogadok, még a legyatrább színészeknél sem tudtok jobban játszani (tisztelet a kivételnek! :D ).
Huhh, mondtam(vagy nem? :?: ), hogy hosszú leszek, de nem gondoltam, hogy ennyire, és ezt nem csak a Cate-utálóknak mondom, hanem bárkinek, aki valakit utál a GyU-ból.

(Elnézést kérek mindenkitől, akit ezzel a hozzászólásommal megsértettem, de este van, és fáradt vagyok, és most le kellett írjam, amit gondolok!!!!!!!!!)

Namarie :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Több
21 éve 4 hónapja #127757 Írta: Voronve
Voronve válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Mae govannen!
Szép hosszú szöveget írtál, Telcontar, bár én egyáltalán nem értek veled egyet. A többi részéről most nem mondom el, mit gondolok, viszont az utolsó mondatod az pont ellent mond az addigiaknak, amiket a GyU-val kapcsolatban mondtál. Méghogy Galadrielt egy általános szépségideál kellett volna játssza? Szerintem te se úgy képzelted el a könyv alapján őt, mint egy ilyen kis "mai szépségecskét". És eleve GALADRIEL ÉS AZ ÁLTALÁNOSSÁG!...
:roll: :evil:
Meg téged sem értelek, 7th son, hogy mi bajod van Cate-tel? Magyarázd meg , kérlek, hogy mi lenne benne "ronda"? Ez a Cate-utáló topic pedig egyszerűen nevetséges ötlet!!! :disagree:

Na jó, most többet nem írok. Nem akarok megsérteni senkit, csak elmondom a véleményem, ahogy ezt mások is tették. :dance:

"Felnőttél, félszerzet...
Úgy van, igencsak nagyra nőttél. Bölcs vagy. És kegyetlen"

Több
21 éve 4 hónapja #127613 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Van valami infótok, hogy fog-e lényegesebben változni Galadriel szerepe a Király visszatérben?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 4 hónapja #127386 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
OFF:

7thSon írta:

hódica írta: Azért szerintem Cate nem csúnya. :roll: Az biztos, hogy láttam már nála szebb nőt is, de nem csúnya. És ha egy picit másképpen nézzük a dolgokat, akkor egyetlen elő ember/nő sem lehet olyan szép, mint Galadriel. És nem hiszem, hogy Cate miatt lett olyan a filmbeli Galadriel, mint amilyen lett. Tessék PJ-nél reklamálni, és Cate-et békén hagyni. :evil: :)

Az az érzésem, hogy elbeszélünk egymás mellett. Azt már én is írtam, hogy senki ember nem lehet olyan szép, mint Galadriel, és azt is, hogy a filmbeli Galadriel elsősorban PJ hibája.

igen, elbeszéltünk egymás mellett :roll: én eléggé lemaradtam a topiccal, s visszafelé olvasom ezért lehetett :? :)

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 4 hónapja #127267 Írta: Undómiel
Hát, erről én nem hallottam... :oops: Baz Luhrman (Romeo&Juliet, Moulin Rouge) fog vele dolgozni, de a fimet nem nevezték meg... Én annyit tudok, hogy BL új filmje a Nagy Sándor lesz, Leonardo játssza a főszerepet, Nicole Kidman pedig az anyját... De hogy a kettő ugyanaz-e... :?:

Több
21 éve 4 hónapja #127114 Írta: Lyana
Lyana válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Sziasztok!

Lehet, hogy hülyeség amit írok, de már nem emlékszem rá teljesen.
Azt olvastam az újságban, hogy Al Pachino fel fog dolgozni egy Shakespeare művet és a szereplők listáján egyelőre még rajta van Cate Blanchett és Ian McKellen is.

Nem vagyok benne bíztos, hogy Al Pachino fogja készíteni a filmet, de úgy rémlik, hogy az ő nevét olvastam. :hein:

Ha tud valaki valamit a dologról, az írja SZÉPEN KÉREM!
Előre is köszönöm!
:D

Még valami, szerintem Cate egész szép, de tényleg vannak nála szebb nők.

"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."

Több
21 éve 4 hónapja #126958 Írta: Lalaith Scarlett
Ma láttam egy "tündéri" képet Renéeről, úgyhogy az a verzió egyre jobban tetszik... :)

Több
21 éve 5 hónapja #126755 Írta: 7thSon

hódica írta:
Azért szerintem Cate nem csúnya. :roll: Az biztos, hogy láttam már nála szebb nőt is, de nem csúnya. És ha egy picit másképpen nézzük a dolgokat, akkor egyetlen elő ember/nő sem lehet olyan szép, mint Galadriel. És nem hiszem, hogy Cate miatt lett olyan a filmbeli Galadriel, mint amilyen lett. Tessék PJ-nél reklamálni, és Cate-et békén hagyni. :evil: :)

Az az érzésem, hogy elbeszélünk egymás mellett. Azt már én is írtam, hogy senki ember nem lehet olyan szép, mint Galadriel, és azt is, hogy a filmbeli Galadriel elsősorban PJ hibája.

Nimrodel O Lorien írta: Szerintem nagyon leragadtunk ennél a szép-e Cate vagy sem témánál. Annyi minden másról lehetne beszélni itt. Szakadjunk már el a Cate külsejét illető magánvéleményektől. Csak veszekszünk meg idegesítjük, provokáljuk egymást.
Mit gondoltok erről? Megfontolandó?

Lassan tényleg kezd idegesítő lenni, úgyhogy én is amondó vagyok, hogy másról is lehetne itt beszélni. Tartsa mindenki ahhoz magát, hogyha egyszer már leírta a véleményét Cate-ről, többször ne tegye.

Több
21 éve 5 hónapja #126744 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
:evil: Szerintem nagyon leragadtunk ennél a szép-e Cate vagy sem témánál. Annyi minden másról lehetne beszélni itt. Szakadjunk már el a Cate külsejét illető magánvéleményektől. Csak veszekszünk meg idegesítjük, provokáljuk egymást.
Mit gondoltok erről? Megfontolandó?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 5 hónapja #126737 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

7thSon írta: Az meg, hogy a kedvenc szereplőmet, aki - mint Telcontar írta - Középfölde 2. legszebb lénye, egy ilyen csúnya nő játssza, egyenesen felháborító számomra.

Azért szerintem Cate nem csúnya. :roll: Az biztos, hogy láttam már nála szebb nőt is, de nem csúnya. És ha egy picit másképpen nézzük a dolgokat, akkor egyetlen elő ember/nő sem lehet olyan szép, mint Galadriel. És nem hiszem, hogy Cate miatt lett olyan a filmbeli Galadriel, mint amilyen lett. Tessék PJ-nél reklamálni, és Cate-et békén hagyni. :evil: :)

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 5 hónapja #126714 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Úgy látom, sokaknak nem esik le, mi a probléma Cate Blanchettel.
Nos, Cate-tel semmi. Remek színésznő és megfelelő sminkkel/világítással meg hasonlókkal nagyon pozitív színben lehet feltüntetni. Az sem igaz, hogy ronda, mert lehet, hogy nem ő a legszebb, de azért nem egy Whoopi Goldberg (és akkor még csak közepes kategóriánál tartunk).
A probléma nem Cate-tel van, hanem PJ azon döntésével, mely szerint nem olyan színészt választott erre a szerepre, aki képes lenne arra, hogy megtestesítse Arda legeslegszebbjét. Mert szépet eljátszani nem (csak) színészi képesség kérdése.
Nem ez volt az egyetlen rossz döntés. Éowyn egy ország legszebbje, a tündék fiatalosságához nem illik Hugo Veawing ráncossága, Frodó Tolkien szerint egy "pirospozsgás, jó húsban levő kis fickó" (és ötven éves), stb. Valamiért ők mégsem állnak a támadások középpontjában. Bár markáns változtatások ezek is Tolkien és PJ Középföldéje között, amelyeknek csak az ihlet szintjén van közük egymáshoz (azaz PJ nem megfilmesítette a könyvet, hanem felhasználta a történetet és a szereplőket egy saját sztori előadásához, bár a címet rosszul tette, hogy meghagyta, mert ezzel a fogyasztók megtévesztésének tipikus esetével állunk szemben, amely a legtöbb országban érvényes gazdasági versenytörvények szerint büntethető, csak sajnos a művészeti tevékenységre nem vonatkoztatható).
Tehát szerintem Cate akár Galadrielnek is megfelelő, csak tudomásul kell venni, hogy PJ Galadrielje, Lothlórienje és Középföldéje nem azonos Tolkienével és azzal, amit a Gyűrűk Ura könyv a rajongók millióinak jelent. PJ Galadrielje egy bölcs gondolatolvasó tünde-asszony, akinek nincs köze a tolkieni világszépséghez. Aki Cate ellen lázong, az szerintem ezt nem tudja elfogadni. (Én is nehezen, lévén több, mint huszonkét éve GYU rajongó.)
A szépségről vitázni pedig értelmetlen: az egyéni vélemények egyéniek maradnak, a statisztikák pedig összegezhetik ezeket. A statisztikák szerint a mozikedvelők döntő többsége nem tartja szépnek Cate Blanchettet (igaz, randának sem). Cameron Diazt például (aki szintén megosztja a közvéleményt) sokkal többen tartják szépnek. Catherina Zeta-Jonest pedig szinte mindeni. Persze ettől még nem lenne jó (tolkieni értelmezés szerinti) Galadriel (hisz nem olyan a karaktere), de ha ugyanazzal az alkotói szabadsággal élnénk, mint PJ, akkor akár Eddie Murphy is alakíthatná...
Én csak azt sérelmezem (és ilyen jellegű problémáim nagyon sokan vannak a film kapcsán), hogy nem lett volna annyira megerőltető egy sokkal általánosabb szépségideálnak megfelelő színésznőt találni.

Több
21 éve 5 hónapja #126636 Írta: Undómiel

Undómiel írta:

7thSon írta: Undómiel: sajnos újra csalódást kell okozzak neked, mert az összes képen, amit mutatsz, Cate egyáltalán nem tündés. [size=9:236ypvgg](A Claire-es kép mennyire tündés?)[/size]
Más: nekünk nem anticate topic kell, hanem Galadriel topic Cate nélkül, ahol az igazi Galadrielről beszélgethetünk, anélkül, hogy valaki elkezdené mondani, hogy Cate milyen szép. Nem megoldhatatlan. Különben is, Frodónak a Film és a Középfölde fórumon is van topicja. Miért ne lehetne Galadrielnek is? :wink: Egyébként megvagyunk itt is, csak akkor ne keverjétek bele Cate-et, ha netalán a könyvbeli Galadrielről van szó.

Semennyire, mert nem jön be a kép! :twisted:
Jó, ti pedig ne kezdjetek el hőbörögni, ha Cate-ről van szó! Ebben megegyezhetünk! :wink:

OK! Ti nem fikázzátok Cate-et, és akkor nekünk nem kell elkezdeni magyarázni, hogy szerintünk szép! Sztem midenki kifejtette már a véleményét 1*, aki gondolja, csinálja csak, sok értelme nincs!

[size=9:236ypvgg]Várom a képet![/size]

Több
21 éve 5 hónapja #126619 Írta: Lalaith Scarlett
7thSon\n

Szerintem is igen randa képe van Jack Nicholsonnak, de én bírom a fickót, nagyon tehetséges :D

Na, látod miről beszélek...

Több
21 éve 5 hónapja #126616 Írta: 7thSon

Ery írta: De akkor Te se próbálj meggyőzni minket, hogy Cate nem szép.

A dolgok itt láncreakciószeűen mennek. Én először elmondtam, hogy nem teccik Cate, mer szerintem csúnya. Erre mindenki megpróbált meggyőzni, hogy nem is igaz, mer szép. Erre én meg még határozottabban mondtam, hogy nem teccik. Erre ti megint, még erőteljesebben: szép, én meg még erőteljesebben: randa. És így tovább, és így tovább...
Tanulság: szerintem meg lehetne előzni a dolgot, ha mindenki csak egyszer mondaná el, Cate milyen szép ill. milyen csúnya. Ellehetünk a fórumban véres viták nélkül is, csak mindkét tábor gondolja végig az előbbi dőlt betűs mondatot.
[size=9:1r1hkzhj]Egyébként szerintem jót tesz a topicnak egy kis vita... [/size]:wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.582 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére