- Köszönetek: 0
Frodó (Elijah Wood)
- Lassrien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Az elmúl hétvégén néztem meg a SW 4.5.6. részét az öcsémmel és közben volt időnk kitárgyalni az egész mindent. Szóval a következőkre jutottunk: a régebbi részek felvehetik a vcersenyt a GYU-val bátran és ezt mint GYU rajongó is ki merem jelenteni, mert azok a részek még a mostani világban is élvezhetők, szórakoztatóak!!
Az első rész szerintem valami katasztrófa volt uncsi és semmi érdekes nem történt benne. A mostani részt is meg fogom nézni és majd csak utána mondok véleményt, de szerintem már kezdik a számítógépes dolgokat túlzásba vinni a filmekben. Csk ennyi
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lassrien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Mindenek előőt nagyon tetszett az hogy PJ nem halálra sztárolt színészekkel csinálta meg ezt a filmet, hanem olyanokkal akik kevésbé voltak ismertek.
EW szerintem még viheti valamire a színészi pályán mert habár elég kezdetleges mégis kielégítőt alkotott ebben a filmben. Szerintem Ő az eggyik legjobban eltalált szereplő persze a többi mellett. aranyos kisgyerek akinek vakítóan szép kék szeme van!!!
Majd meglátjuk mi lesz a következő részekben.... utána lehet csak teljes a véleményem. Ja és fogadtam a haverommal hohy a harmadik rész után jelölni fogják legjobb férfi szerepért.. Ki ért velem eggyet?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- zsoffija
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
www2.tolkienonline.com/docs/3893.html
vagy nem...
Más :
versaphile.com/caps/b_kiss.shtml
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Tar-Ancalime
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Csak még annyit hadd szóljak hozzá az SW-GYU témához:
Az SW a maga nemében egy fantasztikus film és szerintem tiszteletben kell tartani,ha vki azért rajong,ugyanígy a GYUt is.(Mellesleg egyetértek azzal,hogy GL tönkreteszi a Legendát az új részekkel-bár ne nyúlt volna hozzá...)Nem érdemes dühöngeni,hogy miért halasztják a premiereket-úgyis látni fogjuk és úgysem tehetünk semmit,mintahogyan azt már korábban vki igen okosan kifejtette.Szóval türelem és szolidaritás!
És ha valaki azt mondja,hogy az SW nem olyan mély tartalmú stb mint a GYU,akkor ezzel vitatkoznék:igenis fontos üzenete van,GL nem csak úgy csinált 1 filmet,hanem következetes volt és még mondanivalót is belerakott( a filmnek komoly pszichológiája van!),nem véletlen,hogy az SW akkora legenda lett.A GYU nyilván 1 igényesebb rétegnek szól-de ne felejtsük el,az SW egy más kategória,szélesebb köröket céloz meg a mondanivalójával és közérthetőbb módon közli azt.
hát kb ennyi.
De ha vkit ennyire zavar,akkor leszállhatunk a témáról (bár szerintem érdekes és szívesen beszélgetnék róla)
"A képzelet fontosabb,mint a tudás."
Albert Einstein
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Én nekem is az a véleményem és azemlékem az SW-ről mint Naughty-nak.
A Gyűrűk Ura folytatásáról annyit, hogy remélem a pár 10 oldalas Az új Homályból az Igazi folytatásból nem akar Peter Jackson egy egész filmet csinálni.
A tetoválás meg elég jól nézhet ki neki.
- Dez
- Nem elérhető
Lehet, hogy Elijah is Frodó rajongó?
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Nyulhopsz!
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nincs meg a szótáram, anélkül meg nulla vagyok inglisből...
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
A többiek nem, csak ő. Egy speciálisan Frodóhoz kapcsolódó tetoválást akar oda, ahova Frodó azt a bizonyos sebet kapja, amikor leszúrják. Na, ezt a sebhelyet akarja feltetováltatni.manó írta: És a többiek?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- manó
- Nem elérhető
...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.
- Nyulhopsz!
- Nem elérhető
- Nyulhopsz!
- Nem elérhető
Nem is igazán értek mindent, csak annyit, hogy Lij beszerzett egy Frodós (vagy Frodó kardjás????) tetkót.
- manó
- Nem elérhető
- Lili
- Nem elérhető
- Nyulhopsz!
- Nem elérhető
LORD OF THE RINGS star ELIJAH WOOD is considering having a second 'Fellowship' tattoo - to mark the place where he was almost fatally wounded.
The actor, who joined castmates like SIR IAN McKELLEN, SEAN BEAN and VIGGO MORTENSEN in having matching tattoos once filming on the epic ended last year (01), is now up for having a second.
Wood, 21, hopes to have the sword wound his character FRODO BAGGINS almost dies from in the first movie tattooed on his chest.
He says, "It would be a really brilliant personal Frodo tattoo to have. That little scar would never go away."
- naughty
- Nem elérhető
Erendil fénye kísérje utatokat és álmotokat!!
jó éjt!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- naughty
- Nem elérhető
örökérvényű történet!! persze a SW őrületnek a folytatás is az oka,de szerintem ezzel GL lerombolja a legendát (mert azért el kell ismerni,hogy klasszikusról van szó) , amit fölépített!
remélem A GYU-t senkinek nem jut eszébe folytatni+ilyesmi!!
persze a BABót még megfilmesíthetik!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- Nyulhopsz!
- Nem elérhető
Szar ügy, hogy a GYUt 1 hónap csúszással adják, és nem igazság, hogy a SWt a világpremierrel, de mi mit tehetünk?
- naughty
- Nem elérhető
egyébként az én osztálytársaim is megszokták már...
szóval a SW trillógiát rég láttam, de nekem annyira rideg volt!
arra emléxem, hogy az űrben lövöldöznek, és két kretén robot mászkál a sivatagban!!
mondjuk én eleve nem szeretem a scifit és a fantasyt sem annyira, de a GYU annnyira megfogott az első perctől kezdve...
középföldébe bele tudom élni magam!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- manó
- Nem elérhető
Lij is szereti a SW-t
- manó
- Nem elérhető
- Lili
- Nem elérhető
Nem tudom milyen lesz a klónok támadása,de biztos,hogy ez sem fogja fölülmúlni a Gyűrűk urát,és a várakozással ellentétben ez sem fog olyan nagy sikert aratni...
- Nyulhopsz!
- Nem elérhető
És hol is lehetne?
Naná hogy itt: always.ejwsites.net/index.htm
A legújabb képek közül a 24-26-os képek azok.
- naughty
- Nem elérhető
egyébként ez nem baj,szerintem ,hogy több SW oldal van!!!!
nem jelent semmit !!
pl.néha egy művészfilm , vagy egy kisebb film, jobb tud lenni , mint egy blockbuster, de a művészfilmeknek mindíg kevesebb a rajongójuk, mert az emberek nem mindíg értik az igényesebb, értékesebb gondolatokat!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- manó
- Nem elérhető
- Nyulhopsz!
- Nem elérhető
De az emberek már megszokták a hülyeségeimet.
Manó: szeresd Orlit, csak megjegyeztem, hogy sztem nem szép. De ne félj, ezért kapok is elegeta fejemre Orli mániás barátnőmtől, akitől a falra tudok néha mászni, de ezt most hagyjuk...
- manó
- Nem elérhető
- Lili
- Nem elérhető
Mondjuk végülis nem neki kell,hogy tetszen.
- naughty
- Nem elérhető
a tanár odajött és megnézte a cuccokat . amikor meglátta lij-t, azt mondta: " Ez kicsoda, mert nagyon csúnya!"
ja, egyébként a tanár pasi, szóval másra nem számítsatok!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- Lili
- Nem elérhető
Ez csak az én magánvéleményem,de még mindig jobbnak tartom a Gyűrűk urát mint az Sw-t vagy HP-t.Igaz,hogy a Harry Potter könyvek tök jók,de a filmet szerintem nagyon elszúrták...
- manó
- Nem elérhető
Jaj! Most nehogy kirúgjatok ebből a topicból
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.