Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 9 hónapja #93117 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Az álla télleg olyan! :roll: :twisted: De csak az...cserencsére.

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #93049 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hmmm. Gyrekek azért Viggot mégse kéne Jáksóhoz hasonlítani. :evil:
Szerintem civilben is nagyon jó, bár valóban aragornként borostával a legjobb. Térdig érőm szakáll hmm, azért túlzásokba sem kell esni, maradjunk a borostánál :)

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #93039 Írta: [Nerwen]
Sztem se túl sexi :roll: olan kis Jáksó-álla van :? A borosta legalább takarta :twisted

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #93036 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

erwianne írta: De Viggo Mortensen amúgy nem oly szexi az életben.

Hát..........Ezzel én nem értek 1et,de persze ízlések és pofonok! :wink:

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 9 hónapja #93029 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Azért derékig érővel inkább ne! De Viggo Mortensen amúgy nem oly szexi az életben. Civilben is borostálódva kéne hagyja magát, mert az jobban áll neki.

Több
21 éve 9 hónapja #92964 Írta: Narië

Ragoran írta: Én már el sem tom képzelni Arag-ot borosta nélkül! :wink:

Képzeld el derékig érô szakállal! :lol:

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 9 hónapja #92807 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nah ma láttam a filmet!!!!
Nagyon Aragorn volt :D .
Bár amikor leesik a szikláról és eljátszák hogy halott, hmm könyörgöm ez minek bele???
Amikor belöki az ajtót szanációs és amikor Legolassal veszekszik meg amikor ő visszaadja a láncot azok is jók voltak.
Ebben a részben sokkal királyibb volt, mint az elsőben. Viggo nagyon jót alakított, jobbat mint az előzőben, bár ott is nagyon jó volt.

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Több
21 éve 9 hónapja #92678 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Én már el sem tom képzelni Arag-ot borosta nélkül! :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #92672 Írta: [Nerwen]
A borosta sztem divat is volt náluk :? :)
Királyként meg majd bizti feltalálja magát :wink:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #92671 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát sz.tem/remélem nem fog...mert az nincs sehol megírva, hogy egy királynak nem lehet borostája 8) :P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 9 hónapja #92667 Írta: Ragoran
Hódi:csak nehogy borotválkozzon! Bár amikor +hal,akkor is borostás,pedig akkor már csak volt tükre! :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #92664 Írta: hódica
Rago: jóóók a képek :D :D

Hát szerintem isteni lesz a RotK-ben...felvesz v.mi csini cuccot, hajatmos, kicsit kiegyenesíti a hátát, és kész a tökéletes Elesszár :wink: 8)

Több
21 éve 9 hónapja #92653 Írta: Ragoran
Hódi:1et értek,de az megint más kérdés,hogy mien lesz királynak! Mert kószának szupi!!

Több
21 éve 9 hónapja #92652 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Rago: Naggyon jók a képek ;)

Énisénissss.... ROTK :)

Több
21 éve 9 hónapja #92651 Írta: [Nerwen]
Wááááá! :itscool: :hello:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #92650 Írta: hódica
De várom már a RotK-et :P Ha már itt ilyen királyi, milyen lesz ott 8) :P Szerintem az a halott dolog se volt annyira rosz, de mikor "megkövült az :evil: :twisted: :x "

Amúgy egyre jobban tetszik :roll: :P Nagyon jól nézett ki a TTT-ben, és Viggo is egyre jobb, mer egyre többet is szerepel :D

Több
21 éve 9 hónapja #92604 Írta: Ragoran

Nici írta: Ááá! VÉgre én is láttam a filmet!! Még bizti meg kell néznek vagy 5x mire minden részletet meg tudok figyelni :)
Aragorn legszebb pillanata amikor bejön a kapunk és a haja az arcába lóg (nem mintha nem lógna mindig az arcába de itt más) na annál a résznél annyira KIRÁLYOS! a szó összes értelmében! és sármos :) meg férfias :) ) és mint mindig szőrős :)

Igen,a részeg és a kocsma...de sztem is jó volt!!!
Meg azt az arcot amikor Gimlit dobálni készül!! :wink:
primula:Dejó Neked!!! Nekem sem időm,sem pénzem,de még tuti megnézem jópárszor!

Több
21 éve 9 hónapja #92541 Írta: Narië

primula írta: Ma nezem meg 5-odszorre,es egyre jobban tetszik.

Mááááázlista!!!!!
Különben itt Aragorn sokkal édesebb,mint a FOTr-ben,és persze jelentôsen több szerepe is van... :lol:

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 9 hónapja #92539 Írta: Nici
Nici válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ááá! VÉgre én is láttam a filmet!! Még bizti meg kell néznek vagy 5x mire minden részletet meg tudok figyelni :)
Aragorn legszebb pillanata amikor bejön a kapunk és a haja az arcába lóg (nem mintha nem lógna mindig az arcába de itt más) na annál a résznél annyira KIRÁLYOS! a szó összes értelmében! és sármos :) meg férfias :) ) és mint mindig szőrős :)

Több
21 éve 9 hónapja #92531 Írta: primula
primula válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nekem minden egyes jelenet teszett a filmben ,lehet hogy elfogult vagyok?Ma nezem meg 5-odszorre,es egyre jobban tetszik.Szerintem itt reszletesebben abrazoljak a jellemet.Jo az a jelenet amikor Legolassal vitatkozik es mondja hogy ha kell kesz meghalni a Rohaniakkal vagy valami ilyesmi.

Több
21 éve 9 hónapja #92513 Írta: Narië

Ragoran írta: Nenyával 100%-ig 1et értek!!
Telka: jóvanna! Csak én akadok fent mostanában mindenen! :? :wink:
Legjobb részek:Amikor hallgatózik (orkokat a földön) Gimlit áthajítja.
Mondjuk jó a sisakba rúgós jelenet is,de a mellettem ülök ott hülyültek amikor felordított: -Esetleg egy aszpirint? :? :lol:

HHáát igen,ordítania nem kellett volna,de a sisakba rugdosás tzuki volt.... :lol:

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 9 hónapja #92508 Írta: Ragoran

Orlando írta: Láttam a filmet!Sztem sokkal Aragornabb volt,mint a Gyűrű szövetsége.
És Viggo sirály volt!

A RoTK-ba már Király lesz! :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #92505 Írta: Ragoran
Nenyával 100%-ig 1et értek!!
Telka: jóvanna! Csak én akadok fent mostanában mindenen! :? :wink:
Legjobb részek:Amikor hallgatózik (orkokat a földön) Gimlit áthajítja.
Mondjuk jó a sisakba rúgós jelenet is,de a mellettem ülök ott hülyültek amikor felordított: -Esetleg egy aszpirint? :? :lol:

Több
21 éve 9 hónapja #92504 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Láttam a filmet!Sztem sokkal Aragornabb volt,mint a Gyűrű szövetsége.
És Viggo sirály volt!

Több
21 éve 9 hónapja #92500 Írta: nenya
nenya válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nerwen! Az action-man Aragorn valóban súlyos. :x A szellos ruci még hagyján (bár az is érzékenyen érintett), de hol az a bizonyos ellenállhatatlan BOROSTA?! És egyáltalán... szörnyu, mivel mérgezik az ártatlan kiskorú lakosságot!

"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."

Több
21 éve 9 hónapja #92471 Írta: Narië

Telumehtar írta:

Ragoran írta:

Nerwen! írta:

Ragoran írta:

Nerwen! írta: Köszi Tel!Megoldottad a rejtélyt! :D

[size=9:2wszg3er]
A Tel keverheto´´ Teluval... :roll:
[/size]

Jahjjjj...akkor az illeto´´ visszaolvas v mittomén :wink:

[size=9:2wszg3er]Azért írtam csak kicsivel, mert zavaró és nehogy belekavarodjunk, de ha csak engem zavar,akkor bocccs!! Nye OFF! :wink: [/size]

Más:Nekem is jobban teccet a második részben mint az elso´´ben..most valahogy királyosabb lett :) Nem tudom de nekem még az Arwenes jelenet is teccet...hogy miért? :roll: :mrgreen:

Sokkal jobb volt!!!!Amikor belerúg a sisakba... *csöpp*

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 9 hónapja #92470 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ragoran írta:

Nerwen! írta:

Ragoran írta:

Nerwen! írta: Köszi Tel!Megoldottad a rejtélyt! :D

[size=9:2icrvjdr]
A Tel keverhető Teluval... :roll:
[/size]

Jahjjjj...akkor az illető visszaolvas v mittomén :wink:

[size=9:2icrvjdr]Azért írtam csak kicsivel, mert zavaró és nehogy belekavarodjunk, de ha csak engem zavar,akkor bocccs!! Nye OFF! :wink: [/size]

Öhöm...én lenni Telu, Telcontar lenni Tel...mit nem lehet ezen megérteni? :D

Más:Nekem is jobban teccet a második részben mint az elsőben..most valahogy királyosabb lett :) Nem tudom de nekem még az Arwenes jelenet is teccet...hogy miért? :roll: :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #92430 Írta: Ragoran
Láttam!!!!!!!! Tök jó!!! Sztem sokkal többet szerepelt,mint a Lotr-ban,nem?? Vagy csak én éreztem így??? :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #92379 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nem tudom, nekem valahogy jobban tetszett, mint az első részben! Az tényleg iszonyat édes volt, amikor átdobta!! "Csak nehogy a tünde megtudja!!!" :D Olyan jelenetek voltak, hogy csak tátottam a szám! 8O Az viszont szerintem elég gáz volt, amikor ősz hajjal fekszik a sírban... :? A jelenet jó, csak Gornival nem kellet volna ezt csinálni.

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.010 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére