Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 5 hónapja #59919 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Figyusz, a kötet egyáltalán nem biztos! Kb. 10% az esélye... de amíg az ember él, addig remél... a filmeket odaadom, mákod van, hogy egy kazin vannak... :wink:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #59915 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Minerva: kölcsön kaphatnám Börtönhalált és a Terror a Jacthont?
Nő ügyben egyikünk se jutott előbre. annxiban vagyunk nem igen volt nője mert nem akarja senkire se ráerőltetni ezt az élet formát. Én elviselném. Érte sok mindent. :wink: , és anyira nem lehet rosz élete.

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #59909 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Tudom, hogy nem tőlem kérdezted, Minerva, de ha lehetne... Ha nem vagyok túl pofátlan a kötet után... Átvenném őket, hogy nekem is meglegyenek... :oops:

Több
22 éve 5 hónapja #59905 Írta: Minerva
Sil, kell a Börtönhalál/Terror a jachton/28 nap :) /Egy hölgy arcképe?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja #59902 Írta: Undómiel
Hm. Zum Glück bin ich talentiert! Ez volt három éve, elsőben, amikor elkezdtem németül tanulni, a könyv első mondata. Hogy őszinte legyek, nem sokat fejlődtem azóta! Asszem!
Valami magyarul? Sil, tényleg elkérhetném?
Naná, hogy véres angyal! A pasi a félisten! Én csupin is bírom, de szőrösen! Hmhm!!! Tetszik! A férjem is így fog kinézni! Remélem! Ha nem, vénlány maradok! Na jó, akkor csak hasonlóan, mert aztán tényleg egyedül pusztulok meg!

Hol vagytok???!!! :evil:
Nyomoztam nőügyben, de nem találtam semmit!!! Tudja valaki, hogy momentán ki Viggo nője?

Több
22 éve 5 hónapja #59894 Írta: xany
hogy magyar adókon lesz-e azt nem tudom, de a német RTL-en csütörtökön lesz a G.I.Jane. Mint már mondtam nem nagy szám de kibírható. aki tud németül az nézze meg.

Több
22 éve 5 hónapja #59893 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Undómiel írta: Én sajnabajna nem láttam! Viszont szerelmes vagyok a The Prophecy képeibe! Hogy lehet valaki ekkora jó pasi! Egy félisten!

Félisten? Talán inkább angyal. Elég véres angyal. :) Minerva után te is megkaphatod a kazettát. Meg a többiek is, nyárra nem kell.

Lesz valami filmje mostanság?

A G I Jane lesz a héten valamelyik nap a német RTL-en, ha jól emlékszem.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 5 hónapja #59888 Írta: Undómiel
Én sajnabajna nem láttam! Viszont szerelmes vagyok a The Prophecy képeibe! Hogy lehet valaki ekkora jó pasi! Egy félisten! A Prisonról sem tudok sokat...
Lesz valami filmje mostanság?

Több
22 éve 5 hónapja #59886 Írta: xany
Én nem láttam, de ugyan ezt csináltam a G:I: Jane.nél. Bórzasztóan unalmas a film, de Viggo jó, volt és én is amikor vége volt azt vártam kijátszotta. Hétvégén megnéztem a Crimson Tide-ot jó film volt csak néha túl sokat vívodtak a szereplők sztem. De a visszaolcastok megtudhatjátok milyan hülyénsk nézetek a tékában :wink: . Az a Prison milyan film volt, tényleg valami szellemet játszik vagy az egy másik?

Több
22 éve 5 hónapja #59884 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

xany írta: Mint sátán:
www.celluloid-haven.com/Haven/Prophecy_ ... hecy01.jpg

Szerintem az Angyalok háborújában is jól játszott, kár, hogy olyan keveset szerepelt. 1 óra 11 percnél tűnik fel először, direkt megnéztem hétvégén. :) Látta valaki rajtam kívül? Én amikor először láttam a filmet, emlékszem, a végén visszapörgettem a stáblistát, hogy ki ez a pasi. :)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 5 hónapja #59836 Írta: Gemini
Gemini válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Xany én is találtam egy képet a tetoválásról, de nem azt amelyiket Te. De ha agyonütnek sem tudom megmondani, hogy hol, csak a képet szedtem le. Ezen a tetoválás a bokája alatt van.

Ma van a szülinapon és olyat csináltattam, amin egy jó pár emberke elcsodálkozott. A gyönyörű szép porcelán körmeimet sötét zöldre festettem és minden körmömre más tünderúnát pingáltattam . A látvány mit ne mondjak lenyűgöző.

Ezen a honlapon járt már valaki?
www.celluloid-haven.com/

Ezt olvastátok már?
www.premierpark.hu/cikk.php?cikk=1002826

A képeiről nekem az a véleményem, hogy eszméletlen jók. Én bírom az avantgarde művészetet (Picasso, Dali, Kandinsky). Egyébként az egyik képét színesben kinyomtattam és és az előszobámban díszeleg A/3-as nagyságban.

"Dartho guin Beriain.
Rych le ad tolthathon."

Több
22 éve 5 hónapja #59734 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
xany: Hát izé...

Több
22 éve 5 hónapja #59724 Írta: xany
A www.specialrealms.com/VM című honlappon a multimédia sounds cím allatt. Van még több is ha annyira tetszett, :wink: egyébként ott vannak a filmjeinek a zenéji és az exfeleségének a dalai is.

Több
22 éve 5 hónapja #59723 Írta: Undómiel
Hogy nem jobb! Az enyhe kifejezés! Már ha ezt lehet fokozni! Xany, ezeket hol találtad?

Több
22 éve 5 hónapja #59714 Írta: xany
Telcontar_Leli. bevallom a második se lesz jobb.

Több
22 éve 5 hónapja #59713 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Khmmmm........ :? Ez a véleményem az első számról. Azon kívül, hogy Vig nem énekel (a szó szoros értelmében), még a háttérzene sem tetszik. Szóval.... Kíváncsian várom a másodikat.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 5 hónapja #59705 Írta: xany
Na igen Viggo : énekel ami nem igen megy neki legalábbis nekem nem tetszik. Színészkedik amit nagyon jól csinál és csk így tovább. verseket ír, amik közt vannak szépek meg jók, de olyanok is amik számomra érthetetlenek. Fest ami nekem megint nem tetszik túl modern vagy nem is tudom. Fotózik is ami szintén jól megy neki. Ezek közül fölhagyhatna az énekléssel és a festéssel és még mindig sokkal több mindent csinál, mint egy átlag vele egy korú férfi.

Több
22 éve 5 hónapja #59699 Írta: Undómiel
Minél több képét nézem, annál jobban nem tetszenek! A fényképezés viszont megint megy neki! Ebben a második ,,számban" annyira nem férfias, hogy az elképesztő!
Én nem szertem, az ilyen modernné csinált dolgokat! Szikora rendezésén is ki voltam akadva! Annyira mű! Mondjuk lehet, hogy én vagyok kicsit konzervatív! Nekem versből Petőfi, Arany, Vörösmarty, József Attila, Radnóti, Tóth, néha Ady. Regény Jókai (és persze Tolkien), de maradjunk a magyaroknál. Zenéből is nagyon szeretem a klasszikusat! De ez! Anyám, ne sirass!!! Kész, überszar! Gyere Xany, sírjunk együtt!!!

Több
22 éve 5 hónapja #59694 Írta: xany
Bocsánat ha kiábrándítotalak, de én is csalódtam nem csak te. Mondjuk Viggo így is Viggo marad, de egy dologra kérném( ha netán egyszer elolvasná az oldalt) maradjon a színészetnél és a veres írásnál az megy neki. Nekem igazán szólva a képei se tetszenek. De nem tudom hanan vett, hogy énekelni is tud. Egy embernek nem kell mindenhez értenie.

Több
22 éve 5 hónapja #59693 Írta: Undómiel
Xany, ez nagyon szar! Szedd le gyorsan a linkeket! Elriaszt ez innen mindenkit! Fú, ő ezt nevezi zenének! Yellow, you're yellow! Az anyját! Utálom a sárgát és az arcom sem fading! Xany, én most csalódtam! Még nekidurálom magam a másodiknak, ha az is ilyen, depi leszek! De nagyon!

Több
22 éve 5 hónapja #59681 Írta: xany
Nos, hogy tündéül énekli vagy sem azt nem tudom, majd megpróbálom megtudni.
Találtam valamit így énekel Viggo hallgassátok meg mind kettőt:
specialrealms.com/VM/sounds/DTMW ... k%2004.mp3
specialrealms.com/VM/sounds/DTMW ... 5song2.mp3
Én még nem mondok smmit hallgasátok meg őket aztán kérem a véleményeket.

Több
22 éve 5 hónapja #59673 Írta: Undómiel
Viggo tündéül énekel!!! Erre befizetek!!!
Xany, honnan tudsz Te ennyi mindent???!!!

Több
22 éve 5 hónapja #59664 Írta: xany
Rago: az utolsó képet tényleg kivágták a filmből, de majd DVD-n rajta lesz az egész ajándékozási jelenet, meg még az amikor Aragorn elénekli Beren és Túnuviel dalát , meg amikor az anyja sírjánál térdel és elrond ott van mögötte tudjátok van olyan kép is. Meg még csomó minden lesz.

Több
22 éve 5 hónapja #59502 Írta: xany
Köszi Undómiel, el fogom olvasni.
Jó volt a film nekem tetszett, bár néhol a katonai szakszavaknál nagyokat néztem, és Viggo is jól játszott.

Több
22 éve 5 hónapja #59487 Írta: Undómiel
Ezt a mi motiválta Aragornt-témát pár napja már a Boromir topicban is feldobtuk(tam) abból az aspektusból, hogy mennyire volt más Boromir és Aragorn motivációja! Írtunk már egy páran, ha gondoljátok nézzétek meg! szerintem érdemes!!! :lol: :lol: :lol:

Több
22 éve 5 hónapja #59475 Írta: xany
Szerintetek mi motiválta Aragornt a háború alat? Én a könyvben néha úgy éreztem Arwenért csinálja, hogy néha mindent ott hagyna, néha meg úgy, mintha azért is megmutatja Ő Isildur örököse, de nem fog abba a hibába esni mint Isildur.A filmben meg olyan, főleg amikor Arwennel beszélt, mintha félne attól, hogy ki is ő valójában.

Ma átentem tékába, hogy kivegyek egy jó kis filmet :wink: , de semmi érdekeset nem teláltam, ezért odaálltam a csaj elé hogy segítsen: "olyan filmeket kersek amiben Viggo Mortensen játszik. Közli, hogy nem biztos hogy tud segíteni( közben széles vigyor volt az arcán), de azért beírja a gépbe. A gép kidobot 5 filmet: Tökéletes gyilkosság, 28 nap, G.I.Jane, Daylight, Utolsó esély. A csdaj ( még mindig vigyorog), emlkékezett rá, hogy a Tökéletes gyilkosságot már 100x kivettem. A 28 nap meg megvan videón. A G.I. Jane meg nagyon unalmas, úgy hogy hagytam azt inkább nem. Szóval most fogom meg nézi az Utolsó esélyt. Amiket bezzeg meg akartam nézni nem is kölcsönözhető itt, pedig a Psyhora nagyon pályáztam :D . Az Amerikai Yakuza meg sehol nem kölcsönözhető. Ha valakinek meg van valamelyik légy sz segítsetek.

Több
22 éve 5 hónapja #59444 Írta: Undómiel
Aha, ez asszem kivételesen az én ötletem volt! Minerva, ugye akkor... Csak hogy én is örülhessek! :D :D :D
Xany, megint igazad van! Vonzerőben aztán nincs hiány!!!

Több
22 éve 5 hónapja #59439 Írta: xany
Az jó. a verseit tényleg fel kéne rakni, és erről volt is szó, ha jól emlékszem.

Több
22 éve 5 hónapja #59437 Írta: Minerva
Szerintem a lapra rá lehetne tenni a verseit, meg néhány képét... asszem, mégis meglesz a kötete! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(Minerva örül...)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.132 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére