Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 5 hónapja #61006 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Na sziasztok!Visszatértem!
Itt a bizonyos levél,nemtom hogy milyen,esetleg várok hozzászólásokat!
Dear Viggo!
We are curious fans of yours from Hungary.We saw you first in LOTR,but after that we watched nearly all of your films and they were amazing.We've read your poems and listened to your cd-s too,and we think it's very interesting to be a great actor,a fabulous singer
(főleg az :wink: )and a brilliant poet at all.
You and your activities are very important for us,so we've formed the first Online Viggo Mortensen Fan Club.We want to make a website dedicated to you,probably it's adress will be www.valami.com/viggo.We know you have plenty of fan sites,but it will be very good
(hallod,Aieless,szedd össze magad :) ) if we can do it.If you have time,check it out!(Don't worry,its a bilingual site,everything is ther in English,too.)
But we wrote this letter to you cos we would like to ask you to send an autograph to us.We know you receive loads of letters like this every day,but please,answer us!We have a very big collection of pictures,posters and photos of you,but we are missing your autograph very much!We would be very pleased if you wrote back!
Good luck for the future and have more and more great films in the new future!
With love from:
*aláírások*

Na milyen?lehet hogy egy kicxsit szokványos,de ennyit tudtam.Remélem tetszik!Pussz:Pipike

Narië

No more blood for oil!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #60975 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ok! Mit csinálnátok legszívesebben Viggóval?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #60824 Írta: Undómiel
Miért nincs itt senki? Találtam valamit!
www.myfavmovies.com/lordoftherin ... ounds2.jsp
Van itt még valami!
www.theonering.net/movie/scrapbook/large/4078
Atyaúristenjajanya! Ezt nézzétek meg!
www.tolkien.hu/images2/film/offi ... fujj22.jpg
Nektek ez tetszik?
És ez? Ez már jobb! Láttuk mi ezt?
www.geocities.com/iceangel_2705/aragorn2.html
Van még valami! Ez a Robert Mann Galériából származik, ahol Viggo kiállít.
www.robertmann.com/artists_mortensen3.html
www.robertmann.com/artists_mortensen2.html
Hogy tetszenek? Mert nekem nagyon!
De nézzétek ám meg őket!

Xany: Gondolod, hogy nem vállalta volna el a filmeket, ha kapott volna felkérést? Azt hiszem itt van a kutya elásva. Na persze! Viggo mint pl. Batman... Nem tudom. Azzal biztos híres lett volna... :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #60819 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Én egy árva szóval nem mondtam, hogy nehezemre esne. És szerintem is nem nagy fáradság neki, és azt is jól tudom, hogy ebből él.
Az meg, hogy 43 évesen jutott a csúcsra az, az ő gondja, gondolom én ha rez lett volna a nagy álma akkor már évekkel ezelőtt elválalt volna olyan filmeket amiktől világhírűvé válik. És bárhogy nézzük Viggo még mindig nem egy nagy hollywood-i sztár. Én még azt gondolom, hogy Viggonak, ha KO lett 2 óra dedikálás után, ha nem, jólesett láttni, hogy mennyi rajongója van, és szívesen dedikált.

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Több
22 éve 5 hónapja #60818 Írta: Undómiel
Most nem azért, de meg ne szakadjon a két óra dedikálástól! Ez a legkevesebb! Mert ugye azt hajlamosak a sztárocskák elfelejteni, hogy a rajongóknak köszönhetik, hogy ott vannak, ahol! Mert forgathat bárki bármilyen jó filmet, ha a népnek nem jön be, annyi. És ezen kár vitatkozni. Ebből él! Meg abból, hogy az életben is pozitív, mondom pozitív benyomást kelt, és ezt a dedikálásokon kívül nem nagyon tudja szemtől szembe megtenni! És elég ciki 43 évesen jutni a csúcsra, ha színész az ember, hollywodi mércével.
Szóval a földön kellene maradnia, és igenis mosolyogni az emberekre, akiknek a szeretete helyezte őt oda, ahol most van. Ennyit bárki megtehet.

Miért, Xany! Neked nehezedre esik 2órán át mosolyogni? Meg olyan emberekkel beszélgetni, akikkel nyilvánvalóan van közös témád?

Mert nekem nem, pedig messze vagyok attól, hogy hollywoodi sztár legyek. És szerintem ez a normális.

Több
22 éve 5 hónapja #60815 Írta: xany
Undómiel: ha jól emlékszem mi is erre jutottunk, hogy nem olvas el minden levelet. De mint írtam a: a remény hal meg utoljára. De mondjuk egy levelet elolvasni és alá firkantani pár képet, nem olyan, mint 2 órán keresztül folyamatosan a rajongók képébe vigyorogni, fényképezkedni velük és alá írni nekik mindent.

Több
22 éve 5 hónapja #60813 Írta: Undómiel
Amennyit én tudok erről a ki írja alá a képeket dologról annyi, hogy minden sztárnak van általában egy olyan részlege (a cím, ahova a leveleket mi, rajongók küldjük), ahol pár ember megpróbálja megválaszolni azt a töménytelen mennyiségű levelt, amit a sztár egy nap alatt kaphat, és ha az illető híresség épp arra téved, megmutatnak neki egy párat, de sajnos általában szanálás nélkül. Általában fénymásolt képeket küldenek, viszont az ilyen betévedésekkor van egy-két kép, amit maga a művész dedikál. Egy 2oldalas cikket olvastam erről egy angol újságban, vagy Tom Cruise-zal, vagy nem tudom... Nem emlékszem. De mondjuk Viggo elég nehezen viseli ezt a hírnévvel járó cécót. Emlékeztek a hagymás csajra. Viggóról azt írta, hogy 2óra dedikálás után KO volt. Pedig ugye egyrészt ebből élne. Hogy megveszik a könyvét, ő meg jó képet vág hozzá.

Több
22 éve 5 hónapja #60767 Írta: xany
Tényleg kiváncsi lettem, hogy is működik ez a dolog. Hogy , hogy is választják ki azt, hogy melyiket olvassa a címzett és melyiket "csak " a titkár. Na de nem részletezem tovább a dolgot.

Több
22 éve 5 hónapja #60765 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Gondolom van egy titkára(v.több) és az 'általánosabb' leveleket elolvassa, az érdekesebbeket meg ajánlja Viggónak elolvasásra. De télleg nem tom.

Több
22 éve 5 hónapja #60762 Írta: xany
Jó, de mindre? Gondolj bele csak egy picit. Mennyit kaphat, biztos nem anynit mint Brad Pitt meg az ilyen aktuális szívtipró mega sztárok, de ha csak annak a negyedét még az is rengeteg. mondjuk Viggot én is olyannak képzelem aki egy jó horgászat vagy hegyi túra után, alá firkant pár képet erőt vesz magán és saját kezüleg írogat valamit :) . Remélem mi is beleseünk ebbe az 1-2-be.

Több
22 éve 5 hónapja #60757 Írta: Ragoran
Sztem Viggo tipikusan oan, hogy két hegymászás között válaszol a levelekre...

Több
22 éve 5 hónapja #60753 Írta: xany
Biztos sokat. De darab számra nem tudom, ugye nem baj? :P
Biztos néha napján egy kettőre azért személyesen is válaszol.

Több
22 éve 5 hónapja #60752 Írta: Ragoran
Tényleg, mennyi levelet kaphat!! Biztos válaszol, legalábbis sztem...

Több
22 éve 5 hónapja #60750 Írta: xany
Na azért valamit csak tudnia kell, ha Dániában született és csomoszór meglátogatja a rokonait. Én nem Vigora értettem, hogy nem ismeri Mo.-t hanem átlagban a színészkre ponosabban a titkáraikra, vagy tudom is én ki válaszol a rajongói levelekre. ha egyáltalán válaszlonak, mert hogy mindre nem az is biztos.

Több
22 éve 5 hónapja #60748 Írta: Ragoran
Talán éppen azért olvassa el, mert egy isten háta mögötti országból jön a levél és nem tud erről az isten háta mögötti országról semmit...

Több
22 éve 5 hónapja #60747 Írta: xany
A remény hal meg utoljára :D , nem de?
És talán 1-1 levelet azért személyesen is elolvas. ennyi fáradtságot megengethet magának. Na jó Viggot nem éppen lusta embernek ismerjük.

Több
22 éve 5 hónapja #60746 Írta: xany
Minerva: lehet benne valami. Ha modjuk a szeme elé kerülnék, és némi hang ismkijönne a torkomom és nem felejtenék el angolul akkor valószínűleg én se azzal kezdeném, hogy: Bocsi szőrnyen tudsz énekelni abba kéne hagynod. gondolom nem nyerné el a tetszését, A másik fele meg az , hogy aki meg már ismeri azért nem mondja megmert így is úgy is szereti és tök mind1 neki.
Na ezt most jól megmagyaráztam :oops:

Több
22 éve 5 hónapja #60743 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
xany, teljesen 1etértek. Miért pont ezt olvasná el... bár én úgy gondoltam, hogy talán egy nem mindennapi levelet elolvasna... *hope, hope*

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja #60742 Írta: xany
Visszatérve a levélhez még mindig. Egy kis téma koppintás a Lij topicból :oops: . Azt ugye bár tudjuk az ilyen leveleket nem a színészek olvassák el, mivel naponta milliónyit kapnak belőle. Nem akarom a hangulatot rontani, de miért pont a mi levelünket olvasná el személyesen és válaszolna rá. egy számukraIsten háta mögötti kis ország lakóinak a levelér.
Hmm, ugye nem lett túl ünnep rontó?
De ha mégis megtetszene neki a mi nem szokványos levelünk akkor mindenki happy.

Több
22 éve 5 hónapja #60739 Írta: Minerva
xany, azért erőlteti, mert senkinek nincs pofája megmondani neki, hogy nem jó, és talán hanyagolja. Talán Viggo veszélyes... Amúgy nem tudom, miért ez jutott eszembe, de szerintem annyira nem is volt rossz. (A BSB rosszabb volt... :P )

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja #60736 Írta: xany
Hát persze. Ezek hogy jutottak eszedbe? :?: . Én amikor meghallottam kiestem a székből, olyan borzalmas volt. ( na jó hallottam már roszabat, és én se tudok énekelni, de nem is erőltetem)Ha elolvastad amiket utána írtunk rájössz, hogy mi is kiakadtunk. De vajon miért erőltet? ezt magyarázzátok meg.

Több
22 éve 5 hónapja #60732 Írta: Minerva
Ja, amúgy...
Meghallgattam... Belehaltam... :D :D :D :D
Először az jutott eszembe, hogy Viggo ül a kádban, és a kefével súrolja a hátát, miközben énekel... Aztán meg az, hogy egy éjszakai lokálban, és a közönség paradicsommal dobálja... :D :D :D Csak azt nem értem, hogy ami nem megy, azt minek erőltetni... 8O
Jesus! A második még rosszabb... az egyik versét szavalja lázasan... :P Noooooooo comment... kiábrándultam. Viggo, ne lássalak soha többé! :) Na jó, csak vicceltem... Neki még a ballépéseket is megbocsátjuk. Ugye, csajok? UGYE?! :D

Több
22 éve 5 hónapja #60485 Írta: Undómiel
a www.musingsofviggo.com -on vannak képek a Prophecy-ből! Nézd meg, meg mindenki, tetszeni fog!

Több
22 éve 5 hónapja #60481 Írta: xany
Na ja. Én nem láttam Luciferként, de remélem valaki kölcsön tudja adni :wink: . Nekem a TGY. az egyik kedvenc filmem. Az a baj vele, hogy Mo.-on pillanatnyilag nem vásárolható meg, ennek köszönhetően a tékában hülynek néznek, mivel már 100x kikölcsönöztem, már csak mosolyognak amikor bemegyek. A végén még a mai napig drukollok, hogy ne halljon meg :cry:

Több
22 éve 5 hónapja #60480 Írta: Undómiel
Ja, a hosszú hajat kihagytam! Ha lett volna szaki a TGY-ben... De ott is elég jól néz ki! Csak mondjuk Aragonként meg Luciferként olyan férfias!

Több
22 éve 5 hónapja #60470 Írta: xany
A G.I.Janeben még én sem ismertem, csak a szeme tetszett nagyon, mert az ott is nagyon szép. Nekem a legjobban hosszú hajjal tetszik. Az mind1 van-e szakála vagy sem. Csak bajusza ne legyen. A legjobban szerintem a Tökéletes gyilkosságban és GYu.-ban néz ki.

Több
22 éve 5 hónapja #60467 Írta: Undómiel
Az arány? Elég siralmas! Én egyszer nagyon régen láttam, akkor még nem tudtam, hogy ki ez a pasi, bár ott nem is tetszik annyira, mert a bajusz, főleg ha fekete, nagggggyon nem áll jól neki szerintem! Többiek? Nekem úgy tetszik a legjobban, mikor szakeszkája is van. Pl. Az angyalok háborújában... Vagy a GYU-ban.

Több
22 éve 5 hónapja #60461 Írta: xany
Na ma este a német RTL-en lesz a G.I.Jane, megnézném csak az a baj ,hogy
1: nem tudok németül egy árva szót se
2: állati unalmas a film
:evil: Viggo ide vagy oda én többet még érte se nézem meg, bár a vége kb. az utolsó 20 perc jó a 2 órából. Jó arány, mi?

Több
22 éve 5 hónapja #60277 Írta: Ragoran
...És akkor kiderül, hogy ezek közül az egyik nyelv a magyar...*álmodozzunk csak*

Több
22 éve 5 hónapja #60275 Írta: xany
Miért ugrana? Értelmes ember elfogadja a kritikár és ő az. Ja és nem szereti azt sem ha mindig csak áradoznak neki. A másik meg hogy nem hiném hogy magyar tolmác sután rohangálna de poén lenne. Pláne ha megtetszene neki a nyelv.( szép dolog az álmodozás), úgyis jó a nyelvérzéke, modjuk ha 3 nyelvet beszél anyanyelvi sznten nem csodálom.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.094 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére