Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 5 hónapja #62045 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szerintem meg reális! Én is erre gondoltam kb. egy oldallal ezelőtt!!! :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #62024 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Megnéztem, de emberek!
Az a sötét göndör hajú csaj az? mert nem tűnik túl jelentékesnek :)
Biztos valami régi dán barátnő, akit Viggo előkapart dekorációnak :twisted: Na jó, ez kegyetlen :) :)

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #62004 Írta: Undómiel
Ok! Akkor mindenki saját belátása szerint! :wink:
A www.musingsofviggo.com -on az 5-i frissítésnél a második x-nél ott van pirossal, hogy interviews. Oda kattint, aztán kidob egy csomó linket, és ott a Copenhagenben zajlott premiert keresd! Katt, és a közepe felé leesel a székről!

Több
22 éve 5 hónapja #62003 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Undómiel: jól van na. Én is elmondtam párszor már a véleményem. Csak úgy ez egy megjegyzés volt. Olyan poén szerű. Szerintem is az a lényeg, hogy mindenki mondja el a véleményét és , az hogy ez a topic Viggonak/Aragornnak szól és őt nagyon is szeretjük.

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Több
22 éve 5 hónapja #61994 Írta: Undómiel
Nem muszáj megadni az oldal címét, de egy fórum szerintem arról szól, hogy mindenki elmondja a véleményét! Akár hízelgő, akár nem. Az a nő és az exfelesége is trampli! :? Hát rájuk kell nézni, könyörgöm! 8O A fiáról meg annyit szóltunk, hogy sajnos a trampli anyjára ütött. :cry: És akkor mi van? Ez a mi véleményünk! De mi Viggót attól függetlenül szeretjük! Sőt! :D

Több
22 éve 5 hónapja #61991 Írta: xany
Gyerekek biztos meg akarjuk adni a levélben az oldal címét? :) Kiritizálljuk a nőt akivel megjelent a bemutatón, és letramplizzuk meg még mást is mondtunk az exfeleségéről akivel még most is jó a kapcsolata és a fiáról se volt sok jó szavunk és az is köztudott, hogy oda van a fiáért. pl. a forgatáson a türöt amit kapott az ő képeivel arakta tele. :) . Bírnám , ha ő lenne az apám ( na jó az enyémre sincs panasz) .

Több
22 éve 5 hónapja #61988 Írta: Undómiel
Ja! A csaj! Nem kép, hanem egy video, és a csaj inkább asszony, mintsem lány! Ha elolvasod, mit írtam róla korábban, azt hiszem konkrét képet kapsz! Vannak nők (Gwyn, Sandra Bullock), akikkel ha összejönne, örülnék. Ezt most jól megmondtam. De ő olyan 35 körül, mármint a nő, és pont olyan trampli, mint Exene! Csak talán vékonyabb! De nem sokkal!

Több
22 éve 5 hónapja #61914 Írta: xany
Vic: szupi a kép. Köszönjük.
Az a csaj tuti nem az állandó csaja, mert akkor már hallotunk volna róla szerintem. Csak biztos ott ismerte meg.

Több
22 éve 5 hónapja #61882 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szerintem ezt az asztalképet be kellene raknotok a gyűjteménybe... :wink: :D

klikk ide érte

Több
22 éve 5 hónapja #61874 Írta: Undómiel
Hát nem elég az a csaj. Bár az nem is csaj. Mi a tizenegykéthány (ki mennyi) évünkkel csajok vagyunk, de az az asszony. És nem szép! Istenem, miért nem tudnak a sztárok jó nőket leakasztani! És az a hacuka! Viggo ott áll mellette frakban, ez meg felvesz egy nem mondhatnám, hogy túl trendi ruhát, egy elütő színű kendővel, mert stólának nem mondanám, amiről már nagyanyáink is tudták, hogy egyszínűnek kell lennie a ruhával. És hogy estélyre a táska kötelező, neki arra sem futotta.
Sokat gondolkodtam rajta, hogy arra jutottam, hogy lehet, hogy csak reprezentált a csajjal, azaz dán bemutatóra dán nő (bevett szokás, mint tudjuk). Mert egy amerikai vagy angol ilyet fel nem vesz, a másik meg az, hogy a cannes-i bulin már nem volt vele. Pedig azt kár lehetett kihagyni. És oda mindenki vitte a feleségét meg a gyerekét, barátnőjét, kutyáját, amilye éppen volt, csak az nem, akinek valóban nem volt.
Azaz: a futottak még kategória. És megnyugodhatunk.

Több
22 éve 5 hónapja #61741 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Undómiel írta:
'...Van itt még valami! Egy aktivistánk (pillanat, már keresem), ja, AZ AKTIVISTÁNK, a fórum aktivistája (nakinaki) azt írja, hogy a királyoknak akkoriban nem volt minden faluban csajuk! Dehogynem! Hol milyen: mellesleg (ez itt most a parasztlány jelzője, a félreértések elkerülése végett ) parasztlány vagy intelligens várkisasszony...'

Aktivista?? Ki lehet?? Tippem sincs! :wink: :P Ellenben nem értek egyet! Az még tök más korszak volt! A lányok még szüzen mentek férjhez! A lányok nem is cigizhettek!! (bár az lehet, hogy régebben volt :? Sebaj)

Több
22 éve 5 hónapja #61719 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Még hogy Aragornnak sörhasa????Aki ezt mondja,az valószínűleg egy másik filmet nézett....
Én is bírom a dánokat,de a nagy kedvenc nálam a portugálok!2 éve,amikor az EB volt akkor teljesen bele voltam zúgva Nuno Gomesbe.Most már persze nem(Viggo sokkal jobb!!),de ma a meccsen nagyon kerestem,de sajna nem rakták be :( Azért kaptak ki :wink:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 5 hónapja #61673 Írta: xany
Mit találtam én www.musingsofviggo.com mennyetek uide és ott a jun. 5.-énél az interviewsre katt, vagy 15 interjú Viggoval, nem cikkek.Ha nem meghallgathatók. Huh ezt érdkesen magyaráztam el, de remélem érthető voltam. :oops:

Több
22 éve 5 hónapja #61647 Írta: Gemini
Gemini válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Minerva itt vannak Henryről képek. Ha ezeket ismerted, akkor ennyi, a neten tutti, hogy nincs több róla feltéve.

specialrealms.com/VM/pics/whenry.jpg
specialrealms.com/VM/pics/whenryExene.jpg

Exeneről egy kép, ahol nem is nézett ki olyan rosszul:

"Dartho guin Beriain.
Rych le ad tolthathon."

Több
22 éve 5 hónapja #61585 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Köszi a képeket, 1etértek, xany, sztem is inkább az anyjára has...

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja #61581 Írta: xany
Én bárhogy próbálom, nem sikerül Viggo vonásait felfedezni Henry-ben. Meg kell állapítanom megint inkább az anyjára ütött :?

Több
22 éve 5 hónapja #61578 Írta: Undómiel
Itt van az anyjával! Aki ugye nem túl szimpi! Még hogy sörhas! Szerintem Viggo igen penge volt! Az is!

Ez pont a GI Jane premier! Kár, hogy róluk van kép, Vigggóról meg egy szál se!

Több
22 éve 5 hónapja #61575 Írta: Minerva
És még itt paráztak anno, hogy Aragornnak milyen sörhasa van. :P
Henryről akaork képeket, plííz!

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja #61574 Írta: xany
Nem rég, pontosan hétvégén láttam a G.I. Janét, úgy 3x-ra, Senk ne értesen félre állati unalmas, csak mindig megnézi valaki és ha már ot vagyok és Vigo én is bele-bele nézek :wink: . A végét imádom, amikor készül kimenni az ajtón és vissza néz Demire. Huhh az nekem nagyon tetszik :oops: .

Több
22 éve 5 hónapja #61567 Írta: Undómiel
Naná, hogy nem az! Ha az lenne, asszem mi sem lennénk most itt!!! Felkészülés... Futni... :? Erősíteni... :? Hát, nem tudom! Nem lehetett egy leányálom!

Több
22 éve 5 hónapja #61563 Írta: xany
De nem az!!! És ez a lényeg! De a LOTR előtt komoly felkészülésen mentek át meg közben is. Mondjuk előzte sem volt rossz alakja :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #61559 Írta: Undómiel
Jól van! Tényleg tenisz és uszi, meg ugye tud lovagolni és vívni is! Antisport elvetve! Azért 20éven keresztül nem felszedni egy dekát sem! Biztos jó alap volt hozzá az uszi, de attól most egy kövér disznó is lehetne!
Hát, 14évesen tényleg édes volt! Csak én inkább azért a 43 éves Viggóra ficcenek rá! :oops: Ez van!
Xany, mintha csak a gondolataimban olvasnál! Hm, Olaszország... De mondjuk Santa Cruiz sem semmi! Csak nem Viggo! De elmegy!
Minerva, Henryről van benn kép valahol... Dolgozom rajta...

Több
22 éve 5 hónapja #61558 Írta: xany
Hát láttam már képet Henryről, de hogy hol :?: . Viggonak azért van ilyen állati jó teste mert gimiben a tenisz és z úszó csapat kapitánya volt.
Úgyhogy annyira nem lehet antisport. Hála az égnek.

Több
22 éve 5 hónapja #61557 Írta: Minerva
Már tudjuk, hogy vízilabdázott, annyira tehát nem lehet vízfóbiája... meg a tenisz.
Amúgy láttátok Viggót 14 évesen? Meg kell zabálni. :lol: :lol:
Tud valaki mutatni képet Henryről?

Több
22 éve 5 hónapja #61556 Írta: xany
Viggo és a foci? Ezen már én is gondolkoztam. A múltkori Dánia - Uruguay meccsen a dánoknak drukkoltam :wink: , ha netán viszont az olaszokkal akadnának össze ez már nem tuti :P . É is akékre szavazok, olyanom van csomó.
Viggo szivarozik???? :?: Ez tök jó. Nekem tetszik, jobb mint a cigi. És már is egy válasz a kérdésemre. Hogy figyeltétek-e Viggo hangját. :D

Több
22 éve 5 hónapja #61555 Írta: Undómiel
Mondjuk szerintem Viggo eléggé antisport. Ugye volt az esete a szörfdeszkával, abból gondolom. Csak akkor hogy csinálja, hogy olyan teste van, amilyen! Istennnnnni!

Több
22 éve 5 hónapja - 21 éve 6 hónapja #61553 Írta: Minerva
ÉS megint Undómiel írta:
Akkor azért olyan fátyolos a hangja! A szivar! Hát jó, ha éppen nincsen jobb dolga! Felőlem! Annak fini az illata! Meg a pipának is! Mondjuk a pipának jobb! Majd előkeresem apukám pipadohányát és amíg szagolgatom, Viggóra gondolok!

- hol lehet szivart venni? :D

Gemini! Miért kell minket mindig leszólni???!!! Szennyes a fantáziánk! Akinek nő létére nincs Viggóval kapcsolatban legalább egy pajzán gondolata, az nem is nő!

- milyen igaz... ahh, Viggo... ;) :oops: :oops:

Én nem láttam a Száguldás a semmiben című filmet. De biztosan találsz itt olyat, aki igen! És PJ-t sem fedeztem fel, a gyerekeit viszont igen.
- tök jó, majd én is megnézem...

Van itt még valami! Egy aktivistánk (pillanat, már keresem), ja, AZ AKTIVISTÁNK, a fórum aktivistája (nakinaki) azt írja, hogy a királyoknak akkoriban nem volt minden faluban csajuk! Dehogynem! Hol milyen: mellesleg (ez itt most a parasztlány jelzője, a félreértések elkerülése végett ) parasztlány vagy intelligens várkisasszony! Szóval volt ilyen, azt is tudni, mikor, csak éppen Aragorn korát nem tudom egyik általam tanult történelmi korszaknak sem megfeleltetni. Ez a gond!

- szívesen lennék parasztlány Középföldén, főleg Gondorban és Eriadorban... ;)

Több
22 éve 5 hónapja #61549 Írta: Undómiel
Ugye jó?! Ahaahaaha!
Viggo szerintetek szereti a focit? Csak mert akkor a dánoknak drukkolok!

Több
22 éve 5 hónapja - 21 éve 4 napja #61548 Írta: Minerva

Undómiel írta: Minerva: Nem úgy disznó! Jajj nekem! A disznó viccek sem attól disznók, hogy disznókról szólnak! Ne haragudj, nem úgy vagy disznó! Hanem úgy, mint én! A két pajzán(disznó)!

Persze, tudom! :) De olyan jóóóó... :P :P :)

Több
22 éve 5 hónapja #61540 Írta: Undómiel
Én sajnos a 28 napot sem láttam DVD-n, de el tudom képzelni, mekkora poén volt a forgatás! Még régen láttam egy Így készült a 28 nap c. rövidfilmet, de az tényleg nagyon rövid volt... :cry:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.001 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére