- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Coralie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Hát, nagyon nem tudok hosszan értekezni a témában, de...Eleniel (csillaglany) írta: Témafelvetés: szerintetek milyennek látta Legolas Bilbót és Thorinékat? (tegyük fel, hogy ott volt, na...) Erről jöhetnének novellák, vagy csak néhány soros szösszenetek.
Szerintem nem nagyon foglalkozott velük. Megnézte, mik azok, kik azok, és nem igazán méltatta többre őket.
Hát, bennem ez meg sem fordult. Tulajdonképpen Lucius-ként szimpatikus volt, de mint tündét nem tudnám elképzelni.Eleniel (csillaglany) írta: Még valami: lehet, hogy hátonrepülésben vágtok ki innen, de egyre jobban el tudom képzelni Jason Isaacs-et Thranduilként... Legalábbis a HP2-ben hosszú, szőke hajjal teljesen olyan. Mármint szerintem. Vélemény?
www.darkarts.hu/gallery/lucius/lucius28.html
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy a Bakacsin tele van dülöngélő tündékkel, mert nyilván tudnak mértéket tartani... ha meg mégsem, hát istenem, alszanak egy jót, mint a "főpohárnok". Ezúttal csukott szemmel.
Na, viccet félre!
Mindenkinek gyönyörű szép napot kívánok, most, hogy végre nethez jutottam oly hosszú száműzetés után.
Most mulasztom a hozzászólásokat.
1. Orlando szerintem sem Bond-alkat, nem hiszem, hogy ő lesz....
2. A magánéletéhez no comment, a lényeg, hogy legyen boldog, ez a minimum, amit kívánhatok neki, ha már volt oly kedves ilyen jól eljátszani Legolast (nem muszáj egyetérteni, bár kétlem, hogy ezen a topicon nagyon lehurrogna bárki is ).
3. Holtak Vezérének innen üzenem, hogy még egy ilyen beszólás, és az ő foglalkozása is igaz lesz. (bocs HV, de Eneira után szabadon, nem maradhatunk adósak, még ugratással sem. )
4.Iras, köszi, hogy föltetted kicsiny szösszenetem a készülő oldalra! Örök hála!
Témafelvetés: szerintetek milyennek látta Legolas Bilbót és Thorinékat? (tegyük fel, hogy ott volt, na...) Erről jöhetnének novellák, vagy csak néhány soros szösszenetek.
Még valami: lehet, hogy hátonrepülésben vágtok ki innen, de egyre jobban el tudom képzelni Jason Isaacs-et Thranduilként... Legalábbis a HP2-ben hosszú, szőke hajjal teljesen olyan. Mármint szerintem. Vélemény?
www.darkarts.hu/gallery/lucius/lucius28.html
Igaz, kissé megnyerőbb ábrázat nem lenne rossz, de az a kis gőg az orcáján kifejezetten Thranduilos...
A fák óvjanak titeket!
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Coralie
- Nem elérhető
Jajj, hogy ezt a jelenetet nem voltak képesek kihagyni a Filmből! Annyira nem tetszik!!! Egy tünde ivóversenyen?! Tolkien forog a sírjában! :bawling:Ilúvatar Gyermeke írta: A Király visszatér topicba már beírtam, de ha esetleg ott nem láttátok: Orli beszél az ivópárbajos jelenetről:
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... g_game.wmv
Nimrodel
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... g_game.wmv
There is no reality. Only perception.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
fototar.origo.hu/albumlist/album ... ?id=233319
ha nem megy,akkor lépjetek be a fototar.origo.hu -ra és a keresőbe írjátok be,hogy Orli1,majd a kép alatt a Rana-ra kattintsatok és a második oldalon lesz!
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Coralie
- Nem elérhető
Mondjátok, hogy ez nem igaz! Nekem ez már sok(k)!
Nimrodel
- Eneira
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
[size=9:1ds6wx10]Myrafelle:igen, az enyém, köszönöm, örülök, hogy tetszett!!! Sokat írok, de nem mindegyik ilyen vidám.[/size]
Boldogok azok, kik nem láttak, mégis hisznek.
- Coralie
- Nem elérhető
Úgy tünik, ebben nagy az egyetértés... Én a magam részéröl neki sem örülnék jobban, mint Kate-nek, söt... Szerintem abszlút szemétség Kate-tel szemben, hogy Orlando nagyon-nagyon csak barátkozik egy másik növel. Na jó, persze lehet, hogy az egész csak pletyka, de úgy általában nem sok bizalmam van a pasikkal szemben, föleg, ha nem ismerem öket - legyen az bárki, akár rajongásom középpontja is...Eneira írta: Én speciel örülnék egy Dunst-Bloom párosnak
Nimrodel
- Myräfelle
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Ezt most találtam:
www7.online.rtlklub.hu/hozzaszolas.php?t...csokkeno&forumid=208
Soxép képecske Orliról!
És az egyik bejegyzés:
"Kate Bosworth megtiltotta kedvesének,Orlando Bloomnak,hogy Kirsten Dunsttal járjon.
Kate ugyanis attól tart, hogy Kirsten-aki nemrég szakított Jake Gyllhall-al-az Elizabethtown forgatása alatt elcsavarja barátja fejét.
-KATE figyelmeztette Orlandót, hogy a kapcsolatuk érdekében jobban teszi, ha nem találkozik olyan sűrűn Kirstennel-meséli egy közeli barát.
-ORLANDO szerint Kirsten csak egy barát, akinek kell valaki, akinek a vállán kisírhatja magát a szakítás után.Megoldásképpen felajánlottam, hogy ezentúl hármasban találkozzanak, hogy Kate ne érezze magát kívülállónak."
Hát ez édes lesz majd, hárman párban...Kirsten bizti, hogy egy másik csaj előtt fog lelkizni...
No kíváncsi vagyok a végére...
Hát erre én is kíváncsi vagyok!
[size=9:27whuwyz]Eneira: A Látagatók c. írás ugye a Te műved? Nagyon tetszett, csak így tovább![/size]
...A tündék hatalma régen elmúlt,
most már a világ körein kívül lakoznak,
és nem térnek vissza többé...
- Myräfelle
- Nem elérhető
Paris meg szegényke nem látta, mi a helyes, hisz Achilleus megölte(ocsmány módon meggyalázva) Hectort! Talán nem is nyilazta volna le, ha nem az történik. Persze, mivel semmi köze nincs a regéhez, akár hozzá is adhatta volna ott helyben drága Briseisét...
Biztos, nem nagyon filgyeltem a filmre, bevallom őszintén...
Ráadásul az utolsó kb 1 órában a magyar szöveg és az események nem igazán voltak összhangban, az angol hallás utáni megértésem meg nem a legjobb. Szóval nem igazán fogtam fel, miről van szó; de legalább Diane Krugerrel nem "hozták össze" őket.
Viszont a Cinematrixon is megjelent a hír, hogy együtt vannak Kirstennel, és együtt fognak játszani az Elizabethtown című filmben.
Hát, inkább ő, mint Kate...
- pem
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Ezeket láttátok már?
www.rexfeatures.com/cgi-bin/r2show0?k=o ... Newest.y=5
- nydrian
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Eneira írta: Én speciel örülnék egy Dunst-Bloom párosnak, a kiscsajt az Interjú a vámpírral óta szeretem
Szerintem is sokkal jobban mutatnának együtt, mint Orli Kattel. Kirstennek sokkal jobb alakja van, és él! Lobog benne a tűz, nem olyan besavanyodott szürke egér, mint Kate.
Az Interjú a vámpírral-ban is nagyon szép volt, pedig ott még igencsak gyereklány volt. És nagyon jól játszott, már akkor is.
"A hétfejű sárkány hét boldog mosolya legyen veled"
- Eneira
- Nem elérhető
Paris meg szegényke nem látta, mi a helyes, hisz Achilleus megölte(ocsmány módon meggyalázva) Hectort! Talán nem is nyilazta volna le, ha nem az történik. Persze, mivel semmi köze nincs a regéhez, akár hozzá is adhatta volna ott helyben drága Briseisét...
- Myräfelle
- Nem elérhető
- nydrian
- Nem elérhető
Nimrodel (Melklerien) írta: nydrian: Én ezt elég nehezen hiszem el. A forrás csak így az RTL Club? Ök nem hivatkoztak valami hitelesebbre?
Nem, sajnos nem volt konkrétabb forrás. Az RTL Klub honlapján a hírek között volt. Máshol még nem olvastam ilyesmiről.
- Coralie
- Nem elérhető
Bátor?! h: Távolról és meglepetésszerüen megölni valakit, aki éppen a szeretett nöt igyekszik megvédeni... Én nem azt mondom, Paris helyesen cselekedett, de nem bátran.Myräfelle írta: Végre valami bátor tett
nydrian: Én ezt elég nehezen hiszem el. A forrás csak így az RTL Club? Ök nem hivatkoztak valami hitelesebbre?
Nimrodel
- pem
- Nem elérhető
Szabad a gazda?
A Calcium Kid! :hello:
- Myräfelle
- Nem elérhető
Én a Trójában (és a többi filmjében is) a csókjeleneteknél fogtam be a szemem.
Viszont amikor lenyilazta Akhilleust, hangosan ujjongani kezdtem. Végre valami bátor tett - és olyan Legolasos...
Nos, hogy lesz-e Orliból Bond, az jó (nagy) kérdés, de addig is: [size=9:2hank76s]Album alatti kis ikon[/size]:
fototar.origo.hu/pages/myalbumview/page-definition-action.jsp
- nydrian
- Nem elérhető
Egy új hír az RTL Klubról:
"Kirsten Dunst állítólag Orlando Bloom oldalán keresi a boldogságot.
A sexi színésznő máris vigaszra lelt azután, hogy néhány hete faképnél hagyta kedvesét:Jake Gyllenhaalt.
A dolog pikantériája az, hogy Mr. Bloom még nem szakított a színésznő Kate Bosworth-szel.
Orlando és Kirsten egyenlőre nem erősítették meg, hogy együtt lennének, de az azért mindenkinek feltűnt, hogy folyamatosan együtt buliznak és iszogatnak." 8O
Hmmm???
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
A legutóbbi hír, amit hallottam Bond-ügyben, hogy Clive Owen (Arthur király) lesz az új 007...^^Riana^^ írta: Végül is lesz Orlibol bond?
Az első bonbd film lenne amit élveznék is:d
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- ^^Riana^^
- Nem elérhető
Ne Legsire haragudjatok mert szar szerepet kapott aTrojában
Nem ő tehet róla!
Megtett minden tőle telhetőt...
Imádnivaloan picsogott a bátyus lábainál(asszem akkor takartam el a szemem hogy na ezt már nézni se bírom...)
De mindent összevetve jo film volt:D
Végül is lesz Orlibol bond?
Az első bonbd film lenne amit élveznék is:d
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
- Coralie
- Nem elérhető
Hát az! Én is nemrég tudtam csak rávenni magam, hogy megnézzem. Rossz előérzeteim beigazolódtak.[size=9:18ptrjho] (És mindezek ellenére én még mindig képes vagyok odalenni Orlandoért! Utálom magam!)[/size]Myräfelle írta: Emberek, épp most láttam a Tróját!
Megrázó élmény volt...
Nimrodel
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Teljesen egyetértek!!! :itscool:Eneira írta: Garfieldot még nem láttam(bár imádom ezer éve), Legolast viszont még ő sem überelheti, kecsességben biztos nem!
De nem csak kecsességben,(akárhogy is szeretem Garfieldot) Legolast szörfözésben sem múlhatja fölül!!
Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
- Myräfelle
- Nem elérhető
Megrázó élmény volt... De így, hogy láthattam ezeket a naptárakat, visszatért belém az életkedv.
- Eneira
- Nem elérhető
A naptárra meg...ahhhhhhhhhh.
Az olimpiára meg: mást sem csinálok szombat óta, csak azt nézem!!!! És örjöngök...
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Coralie
- Nem elérhető
Én nem nézam az Olimpiát, sőt, rettentő szívesen nézegetném ezt a naptárat... de van egy olyan érzésem, hogy ez azon dolgok egyike, amim nekem sohasem lesz...pem írta: Mindenki olimpiát néz? Pedig ez www.oneposter.com/Product-recordCount-1 ... 6-PT-.html
sem rossz.
Nimrodel
- pem
- Nem elérhető
- pem
- Nem elérhető
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
A javítást is, meg az infót is!!!!!
Ne haragudj, hogy plussz munkát adtam, de mostanában kicsit szétszórt vagyok!!
Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.