- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Ellana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Eneira írta: Szexibb 007 úgysem lesz, volt soha...
Ok, ebben igazad van, de nekem akkor is nagyon furcsa lenne James Bond-kent. Bar lehet, hogy egy ido utan belenyugszom majd... Meg szerintem a szineszeket nem csak a kinezet alapjan kellene egy-egy szerepre kivalogatni.
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gilloth
- Látogató
(moziba nyiván nem... )
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Myräfelle
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Kedves Mindenki!
Ha ennyire elegetek van a házasságából, miért nem vet fel senki semmi más-esetleg érdekes(ebb)-témát...???
Én nem olyan rég álmodtam VELE(Legolasszal és a Szövetség valamennyi tagjával),de a róla szóló rész túlságosan személyes volt ahhoz,hogy be merjem írni.(Féltem,hogy felkorbácsolom az indulatokat és majd senki
nem áll velem szóba... .)
Én pont ugyanígy "jártam" egyik éjszaka, inkább nem részletezem...
Hogy lehet saját képet feltölteni? :
...A tündék hatalma régen elmúlt,
most már a világ körein kívül lakoznak,
és nem térnek vissza többé...
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
Ellana írta:
Gwaleriol írta: Úgy tűnik, Orlando tényleg 007-es ügynök lesz. 8O
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=14882
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!! 8O 8O 8O Csak ezt ne!!! Ez a halalom! Orli nagyon sok szerepre jo, na de hogy James Bond! Az szvsz abszolut nem az o stilusa. Persze, en irtam meg valamikor a beskatulyazasrol, meg hogy ne csak ilyen kardozos-ijazos filmekben szerepeljen, de ezt nem erre ertettem!!!
Néhányan cáfolják a James Bond dolgot: www.aintitcool.com/display.cgi?id=18051
(persze ez nem hivatalos oldal...)
Ellanával egyetértek: Orli inkább ne legyen Bond. Szívesen nézek vele bármilyen filmet, de szvsz Bondnak nem jó...
Sil, klasszak a képek!!! Hannon le!!
There is no reality. Only perception.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
sil.uw.hu/c_kid.htm
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Eneira
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Szexibb 007 úgysem lesz, volt soha...
Boldogok azok, kik nem láttak, mégis hisznek.
- Ellana
- Nem elérhető
Gwaleriol írta: Úgy tűnik, Orlando tényleg 007-es ügynök lesz. 8O
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=14882
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!! 8O 8O 8O Csak ezt ne!!! Ez a halalom! Orli nagyon sok szerepre jo, na de hogy James Bond! Az szvsz abszolut nem az o stilusa. Persze, en irtam meg valamikor a beskatulyazasrol, meg hogy ne csak ilyen kardozos-ijazos filmekben szerepeljen, de ezt nem erre ertettem!!!
- Gwaleriol
- Nem elérhető
A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
- Pegazus
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Én is csatlakozom hozzátok, Legolas szerintem is nagyon cuki és olyan szexisen tud harcolni, hogy csak na!! :legolas3:
A halálpontos célzásairól már nem is szólok!! Amúgy láttam a Trója c. filmet, amiben szintén szerepel ( de ezt gondolom tudjátok ) A film végén íjjal lövöldöz, és ha jobban megfigyelitek, teljes az azonosság az ottani és a Gyűrűk Ura - beli mozdulatai között!!! ( ezt többen meg is jegyezték a hátam mögött a moziban )
Tényleg ügyesen csinálja a dolgát, szívesen venném, ha engem is megtanítana célozni!!! ( többek között..... ) ))))))))))
- Numenesse
- Nem elérhető
Ha ennyire elegetek van a házasságából,miért nem vet fel senki semmi más-esetleg érdekes(ebb)-témát...???
Én nem olyan rég álmodtam VELE(Legolasszal és a Szövetség valamennyi tagjával),de a róla szóló rész túlságosan személyes volt ahhoz,hogy be merjem írni.(Féltem,hogy felkorbácsolom az indulatokat és majd senki nem áll velem szóba... .)Aztán meg nem is tudok olyan szépen írni,mint sokan közületek(talán a magyar szak átka... ),úgyhogy inkább nem sokkollak benneteket.... !
Egyebként most olvasom a GyU Filozófiáját és baromi érdekesnek találom.Eddig a "Drágaszágom":Tolkien fetisizált Gy-je tetszik a legjobban.(Valahogy ezt érzem a legigazibbnak és hozzám közelállónak.)Izgatottan várom a többi tanulmányt....
Orsie!Azok az oldalak meg képek iszonyat jók Róla!!!!
Ha már itt tartunk,TI honnan vesztek ennyi szupi képet,meg infót,meg mindent,ami Vele kapcsolatos?
Sil!Köszi a segítséget.....!!!(Ha nagy leszek,valahogy meghálálom... )
- Myräfelle
- Nem elérhető
meg egy pár Legolasról is. Ha valakit érdekel, írjon egy e-mailt,
és elküldöm őket.
Vagy, ha sok kérés összegyűlik, belinkelem őket ide, csak még rá kell jönnöm, hogy kell
- Orsie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky...0043231633386528.jpg
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Orsie
- Nem elérhető
Orlando írta: Van egy "naiv" kérdésem:a Kingdom of heaven miről szól?
Hallottam,hogy forgatyák,de a tartalmáról saynos nincs infóm.
Itt találsz a filmről infókat meg képeket:
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=10962
orlandobloom.echt.hu/pics/filmek/kothe
www.nice.hu/index.php?action=full&id=5065
- Ellana
- Nem elérhető
Eneira írta: Múltkor valaki elejtett egy olyan hozzászólást, hogy enyhén szólva sekélyes a topic. Ez. Tényleg nincs más témánk, csak hogy nősül vagy nem? Esetleg? Nem olvasott senki semmit Orlandonkról? Vagy álmodott?
Mert én jelenleg csak Karl Urbant láttam a Riddickben és az nem pont ide tartozik... Bár nem rugdosnám el magamtól, dehát teljesen más, mint O. Épp azért.
A multkor volt itt egy egesz komoly beszelgetes Legolas es az apja kapcsolatarol Kozepfolden, de abban igazad van, hogy lassan le lehetne mar szallni a hazassagtemarol.
- Orlando
- Nem elérhető
Hallottam,hogy forgatyák,de a tartalmáról saynos nincs infóm.
- Myräfelle
- Nem elérhető
cikkeket. És ezt csak hirtelen felindulásból írtam - az első reakcióm
szörnyebb volt .
És akkor közkívánatra(?): Sok boldogságot nekik!
Álmodozni így is lehet, a képeken meg ugyanolyan szép lesz ezután is...
- Orsie
- Nem elérhető
www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky...2004641010186930.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky...y_20046410101861.jpg
- nydrian
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Sil írta: Ja, és hoztam egy igazi Legsie-barbiet 8O :
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/13460
Ez borzasztó!!!!!!!!! 8O
"A hétfejű sárkány hét boldog mosolya legyen veled"
- Sil
- Nem elérhető
Az ilyen képeket legegyszerűbben úgy tudod megnézni, ha a linken jobb egérgombbal kattintasz, és cél mentése más néven... Azaz lemented a gépedre, és onnan már meg tudod nézni.Numenesse írta: Van egy kis gondom...Sok olyan kép van itt a fórumon,amit nem tudok megnyitni.(Pedig úgy szeretném látni öket.... )Valaki megírná nekem mi a teendő ilyenkor?(Persze azt tudni kell,hogy nem vagyok nagy számítógép-zseni :confused2: ,de a barátom eléggé ért hozzá és sokszor még Neki sem sikerül.Szóval megírnátok....?Köszi,köszi,köszi előre is!!!
(Nagyon sok honlapon védve vannak a képek a hotlinkelés ellen, azért nem lehet őket simán megnézni. Egyébként nem szemétségből védik le a képeket, hanem mert a képek mindenféle idegen fórumra való belinkelgetése komolyan leterheli a honlapok sávszélességét, ami után a honlap tulajdonosa fizet. Vagy akár elérhetetlenné is válhat emiatt az adott honlap. Ezért nem szeretik a hotlinkelgetést, azaz csak magának a képnek a belinkelését, és ezt sávszélesség-lopásnak tartják. Különösen az terheli a sávszélességet, ha a kép képként van berakva, mint az más fórumokon szokás. Ezért ha képet szeretnétek beszúrni egy ilyen fórumra, a legjobb megoldás az, ha a nektek tetsző képet lementitek, és feltöltitek a saját galériátokba, és akkor tuti nem loptok, és a kép is látszani fog.)
Ja, és hoztam egy igazi Legsie-barbiet 8O :
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/13460
Tears unnumbered
- Eneira
- Nem elérhető
Mert én jelenleg csak Karl Urbant láttam a Riddickben és az nem pont ide tartozik... Bár nem rugdosnám el magamtól, dehát teljesen más, mint O. Épp azért.
- nydrian
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Ellana írta: Na, de komolyan, mindenkinek joga van megnosulni.
Szerintem is! Örüljünk neki, h boldog! Ráérünk majd akkor haragudni a házassága miatt, ha nem sikerül. Akkor majd jogosan mondhatjuk: "Választottál vona inkább engem, én igazán boldoggá tettelek vona!!!"
"A hétfejű sárkány hét boldog mosolya legyen veled"
- Ellana
- Nem elérhető
Na, de komolyan, mindenkinek joga van megnosulni.
- Orlando
- Nem elérhető
- Numenesse
- Nem elérhető
Örömmel olvasom,hogy még mindig a házassága van a középpontban....
Nem hiszem,hogy olyan szörnyen komoly lenne ez az egész ügy(bár az elején én is összedöltem a hír hallatán ),mert a Sztorin kivül még nem hallottam máshonnan ezt a dolgot.(Az pedig ugyebár nem a legmegbízhatóbb hírforrás...)Ha tényleg megkérte a kezét,szerintem nagyobb lenne a hírverés,nem?!Biztos máshol is megjelent volna a hír(Tvben,tini-magazinokban,pletykalapokban....stb).
Van egy kis gondom...Sok olyan kép van itt a fórumon,amit nem tudok megnyitni.(Pedig úgy szeretném látni öket.... )Valaki megírná nekem mi a teendő ilyenkor?(Persze azt tudni kell,hogy nem vagyok nagy számítógép-zseni :confused2: ,de a barátom eléggé ért hozzá és sokszor még Neki sem sikerül.Szóval megírnátok....?Köszi,köszi,köszi előre is!!!
- Eneira
- Nem elérhető
És Orlando túl szép, hogy igaz legyen. De Legolas szebb és Ő NEM NŐSÜL!!! Maradok nála!!!!
Vagy esetleg Parisnál...
- Myräfelle
- Nem elérhető
Ugye nem, ugye nem, ugye nem???
Ugye ez nem igaz, és nem fognak összeházasodni?! Csak rossz pletyka, és különben is, úgyis elválnak!
Nem lehet, hogy pont Orly! Ő oan cééép! :bawling: :bawling: :bawling:
Oh, bocsika
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Fennasiel
- Nem elérhető
Sil írta: Öltöztessétek fel Orlit :
web.easyhostplace.net/~paperdolls/orlando.htm
Sil ez nagyon rúlz (habár én nem vagyok 1 megszállott Orli-rajongó).
Mennyit röhögtem... komolyan képlopó és fel a netre.... szegény Orli ha látná...
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Niph
- Nem elérhető
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.