Legolas (Orlando Bloom)

Több
20 éve 4 hónapja #199911 Írta: Nati
Nati válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Visszatérve a Thranduil-Legolas témához: én is úgy gondolom, h. nem lehetett túl jó a viszonyuk. Szerintem inkább gyönyörű tünde édesanyjával társalgott, aki nagyon bölcs volt és mindenre megtanította, stb... meg szerintem olyan fura, h. Legolas körül soha nem említenek lányokat, se a GYU-ban, se máshol. Nekem ebből az következik h. valami súlyos szerelmi bánat miatt ment el a háborúba.

"Százszorszép jóéjszakát"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #199895 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Suhifarok írta:

Nimrodel Melian írta: Szerintem pedig megtett mindent, ami töle telhetö volt, de megtartott egy tisztes távolságot. Talán volt benne egy árnyalatnyi büszkeség is. Ti ezt hogy érzitek?

Szerintem is mindent megtett, amit megtehetett, hősködni nem akart, és egyetértett azzal, hogy Aragorn vezesse a társaságot Gandalf lezuhanása után, szvsz fel sem merült benne, hogy esetleg ő álljon a Szövetség élére.
Büszkeség? Nem is tudom.... :roll: Talán csak mert tudta, hogy a tündék idejének hamarosan vége és esetleg ezért tartotta a távolságot...mint aki már nem akar beleszólni az emberek dolgaiba, de mellettük áll és támogatja, segíti őket, ha kell.

Talán az összes tündében van egy kis szomorúság emiatt. Mielőtt a GyU-t olvastam, úgy képzeltem, a tündék amolyan Shakespeare Szentivánéjje szerű alakok, és mély megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy Tolkiennál egészen mások.

Támogatás és segítés? Nos, gyakorlati értelemben talán igen, a csoportban mindenkinek erős láncszemnek kell lennie, ha a küldetés végére akarnak járni, és az egészen egyértelmű volt az elejétől, hogy a gyenge láncszem nem Legolas lesz. Talán a hobbitok. Talán Frodó, mert a csoport magában hordta a felbomlás átkát Gyűrű formájában.

Legolas büszkesége sztem faji sajátosság. Igenis tudják, hogy tapasztaltabbak az embernél, nemesebbek és bölcsebbek a törpnél, és szánnak mindenkit, aki nem olyan, mint ők. Jogos a büszkeségük, mert abból, amik jelen pillanatban a tündék, hosszú életük okán ők is kivették a részüket. Büszke az ember (és a tünde ) csak saját tetteire és eredményeire lehet, vagy ha megdolgozott a csapatért.
Nem elítélendő Legolas büszkesége, hanem tiszteletreméltóak az eredményei.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #199794 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nimrodel Melian írta: Szerintem pedig megtett mindent, ami töle telhetö volt, de megtartott egy tisztes távolságot. Talán volt benne egy árnyalatnyi büszkeség is. Ti ezt hogy érzitek?

Szerintem is mindent megtett, amit megtehetett, hősködni nem akart, és egyetértett azzal, hogy Aragorn vezesse a társaságot Gandalf lezuhanása után, szvsz fel sem merült benne, hogy esetleg ő álljon a Szövetség élére.
Büszkeség? Nem is tudom.... :roll: Talán csak mert tudta, hogy a tündék idejének hamarosan vége és esetleg ezért tartotta a távolságot...mint aki már nem akar beleszólni az emberek dolgaiba, de mellettük áll és támogatja, segíti őket, ha kell.

Több
20 éve 5 hónapja #199709 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nimrodel Melian írta:

Namarie/Alatariel írta: A könyvre gondoltam. A fejezet címe talán Búcsú Lórientől. Sajnos nincs nálam a könyv, így nem tudom begépelni, de gyönyörű rész.

Jajj, olyan régen volt már itt szó a Könyvröl, hogy eszembe se jutott. :oops: Újra elolvastam azt a részt, és tényleg gyönyörü!

A tündék nagyon különös lények. Nehéz megérteni öket, és bár már sokat olvastam róluk, úgy ézrem, még nem teljes a kép. És engem pl. a Hobbit eléggé bezavart. Azt hiszem, talán azért, mert ott hobbit és törp szemszögböl néztük öket. Nekem eleve elég furcsa az a kép, amikor a tündék mulatoznak, és iszogatnak. Valahogy nem illik bele abba a képbe, amit a tündékröl alkottam. [size=9:23xb1xh3](OFF: Az Ég áldja P. J.-t, hogy nem rakta bele a Filmbe azt az ivóversenyt!)[/size]

Az egyik ismerösöm, miután elolvasta A Gyürük Urát, azt mondta, szerinte Legolas nem sok mindent csinált. [size=9:23xb1xh3](Ö még azt is hozzátette, hogy le se szarta a többieket, de ezt inkább csak így kicsiben.)[/size] Szerintem pedig megtett mindent, ami töle telhetö volt, de megtartott egy tisztes távolságot. Talán volt benne egy árnyalatnyi büszkeség is. Ti ezt hogy érzitek?

Nekem az az érzésem, hogy Legolas tényleg megtett mindet, ami a kötelesége volt. Az előszőr meglepő, hogy a koránál fogva nem ő lett Gandalf "halála" után a vezető, de ha arra gondolunk, hogy ez már az ember korának a hajnala, be lehet látni, hogy nagyobb távlatokban gondolkodva helyesen cselekedett.
Az azért nekem is feltűnt a regényekben, hogy a tündék csak saját fajtársaikkal "társasági lények". De ezen sincs mit csodálkozni, (pl: ismer minden viccet :lol: ) mert ha belegondolunk egy-egy ilyen összejövetel mondjuk tizenévesek körében, s mondjuk közékorú értelmiségiek körében mennyire mást jelent, bele lehet gondolni, hogy egy tündének egy ilyesfajta "buli" mennyire sablonos, s felszínes.
Büszkének meg van mire lenniük! :roll:

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled

Több
20 éve 5 hónapja #199699 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Namarie/Alatariel írta: A könyvre gondoltam. A fejezet címe talán Búcsú Lórientől. Sajnos nincs nálam a könyv, így nem tudom begépelni, de gyönyörű rész.

Jajj, olyan régen volt már itt szó a Könyvröl, hogy eszembe se jutott. :oops: Újra elolvastam azt a részt, és tényleg gyönyörü!

A tündék nagyon különös lények. Nehéz megérteni öket, és bár már sokat olvastam róluk, úgy ézrem, még nem teljes a kép. És engem pl. a Hobbit eléggé bezavart. Azt hiszem, talán azért, mert ott hobbit és törp szemszögböl néztük öket. Nekem eleve elég furcsa az a kép, amikor a tündék mulatoznak, és iszogatnak. Valahogy nem illik bele abba a képbe, amit a tündékröl alkottam. [size=9:1uec7ff1](OFF: Az Ég áldja P. J.-t, hogy nem rakta bele a Filmbe azt az ivóversenyt!)[/size]

Az egyik ismerösöm, miután elolvasta A Gyürük Urát, azt mondta, szerinte Legolas nem sok mindent csinált. [size=9:1uec7ff1](Ö még azt is hozzátette, hogy le se szarta a többieket, de ezt inkább csak így kicsiben.)[/size] Szerintem pedig megtett mindent, ami töle telhetö volt, de megtartott egy tisztes távolságot. Talán volt benne egy árnyalatnyi büszkeség is. Ti ezt hogy érzitek?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 5 hónapja #199619 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Eleniel (csillaglany) írta: Van, ami meglepheti őket?

Pici OFF:

Na de Eleniel, elfeleded, hogy Szilszakáll is meglepődött a hobbitok láttán?

Pedig ő kicsivel idősebb, mint akár Galadriel! :nono: :wink:

"...én Frodó történetét érzem a legkülönösebbnek, mert nem sok hobbitot ismertem eddig, Bilbótól eltekintve, és most úgy tűnik, ő nem is olyan egyedülálló és páratlan, mint hittem.."
/Elrond - A Tanács/ :P :wink:

[size=9:u32o2qq6]Hahh, ha a növénytant vágnám így![/size] :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 5 hónapja #199616 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Adrael írta: bekószálja Középföldét együtt a barátaival, akiktől bizonyos mértékig független marad - Gimliig.

Ez a Gimliig egy csöppet kétértelmű :lol:
(Jóvanna. Nehogy megkövezzetek, csak egy hülye poén volt. Elég hülye.)

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
20 éve 5 hónapja #199613 Írta: Eldafinde
Értjük hát! :wink:

Több
20 éve 5 hónapja #199537 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Persze, persze, csak poén volt. :D
Ez a macska-hasonlat amúgy jó, asszem Orlando is ezzel jellemzi Legolast.
Tényleg amolyan megfigyelő típus. Bölcs, aki "szó nélkül tanít, nézi az áramlást, és hagyja, nem erőlködik...".
Ez a kalandvágyás-dolog egyébként érdekes. (Oké, tudom, hogy nem a hagyományos értelemben értetted, Adrael! :wink: )
Vajon mit találna kalandosnak egy tünde? Úgy értem... annyira ismerik, megélik a természetet, a világot, úgy ráéreznek a dolgok lényegére, hogy azt mi el sem tudjuk képzelni... És egy idő után szerintem kialakul bennük egy olan szemléletmód, hogy a minden mögött ott lévő közös valamit látják.
Van, ami meglepheti őket?
Na jó, persze nem kell, hogy meglepődjenek, végül is az is jó, ha az ember gyönyörködik ugyanannak a dolognak a sokféle alakjában, ha értitek, mire akarok kilyukadni... :roll:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 5 hónapja #199535 Írta: Adrael
Ó, ezzel én is egyetérthetek. Bár azt, hogy menekülés lenne az Útra jelentkezés, nem tudom 100%-ig elfogadni. Inkább csatangolhatnékja támadt, talán.
Gondoljatok bele, olyan érzésem volt, mintha egy macska lenne (imádom a macskákat), minden új helyen körbejárt, körbeszaglászott, nem véleményezett, csak vizsgálódott. Meg olyan függetlennek tűnt. A többi tündék csapatostul kószáltak, csak vm különös esemény vehette rá őket arra, hogy magányosan vágjanak neki egy útnak, Legolas pedig, a kalandvágyó (nem túl jó szó, de nem ismerek jobbat: ebben benne van a nagy, látványos kitárulkozás, míg Legolas magába szippant mindent, de csendben teszi...) tünde - herceg nem a hagyományos tünde - életet választja egy cuki tündekisasszony mellett, hanem bekószálja Középföldét együtt a barátaival, akiktől bizonyos mértékig független marad - Gimliig.

Több
20 éve 5 hónapja #199529 Írta: Eleniel (csillaglany)
Hú, hát a párhuzam dolgában még mindig nem tudok senkit.
Hiába, nem hasonlítható senkihez a szentem... :lol:

Na, poén félre.
Tényleg jó lenne tudni, hogy milyen volt az élete a Szövetség előtt. Mert ugye a felmenőiről nem tudunk valami sokat, csak azt, hogy a büszkeségük meg a makacsságuk időnként akkora méreteket öltött, hogy a Feanor-fiak meg a törpök is megirigyelhették volna. (Lásd Oropher nagyapó, aki "nehogymá prancsolgasson nekem itt holmi jöttment Gil-galad nevezetű nolda-nagykirály" alapon simán "hősi" halált halt az Utolsó Szövetség Csatájában a bakacsin-erdei ifjak és kevésbé ifjak harmadát is magával rántva, ha jól emlékszem... Meg Thranduil apuka, a Babó-beli alakításával...)
És mégis, Legolas ebből nemigen örökölt semmit, Erunak hála... Vagy ha igen, elég jól titkolja.
- Abszolút nincs igénye arra, hogy akár egyszer is vezesse a csapatot, és simán engedelmeskedik Aragornnak.
- Ja, és barátságot köt Gimlivel.
Úgyhogy simán el tudom képzelni, hogy az apjával sokszor nem értett egyet. Szóval inkább anyja fia.
Hogy mit csinálhatott a Szövetséget megelőző 3000 évében? Ment őrizni a határvidéket, minél távolabb a Barlangpalotától, így legalább nem kellett vitába bonyolódnia Thranduillal.
Eldafinde, még ilyet, hogy ő csajokat üldözött volna? :lol:
Inkább azok őt... Hmm... Lehet, hogy mégsem apu elől menekült? :lol:
Otthon minden partiképes tündelány azt leste, mikor óhajt megházasodni, de úgy tűnik, pechjük volt. Egy idő után megunta, és inkább jelentkezett a Nagy Útra... :wink: :P

Sail away, sweet sister

Több
20 éve 5 hónapja #199463 Írta: Suhifarok

Namarie/Alatariel írta: Hát.. szerintem békésen éldegélt Thranduilla, az apukájával Bakacsinerdőben.

Nem is tudom...illetve dehogynem, eszemben sincs ezt megcáfolni!!!!! Csak Thranduil ugye nagy kincs imádó, én (és ez már télleg csak az én véleményem!) kicsit hevesnek, néha meggondolatlannak és büszkének érzem (ld. Bilbo) és ez annyira nem egyeztethető össze Legolas jellemével! Őt szelídnek, megfontoltnak, jóindulatúnak látom, aki gyűlöli a háborút, de kénytelen harcolni, aki megértő mind a katonáival, mind a barátaival szemben, és nem vágna be a börtönbe rögtön 13 törpöt... (Huh, elszaladt a fantáziám... :roll: ...)
Ezért szvsz voltak köztük elég kemény surlódások, és akár egyfajta tartózkodás is kialakulhatott...
Vagy vmi ilyesmire gondoltam... :)

Több
20 éve 5 hónapja #199458 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A könyvre gondoltam. A fejezet címe talán Búcsú Lórientől. Sajnos nincs nálam a könyv, így nem tudom begépelni, de gyönyörű rész.

Gimli arról elmélkedik, hogy a fény és az öröm milyen veszélyes, mert hatalmas fájdalommal jár a tőle való elszakadás, Legolas pedig azt válaszolja neki, hogy Gimli a legnagyobb győzelmet aratta, mert legyőzte önmagát, és ezek után a múlandóságról elmélkedik, és egyértelműen kimondja, hogy ők most mindnyájan egy korszak végén vannak, és az idők változását élik meg.

Szomorú, de csodálatos rész, teli mély bölcsességgel..

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 5 hónapja #199400 Írta: Coralie

Adrael írta: Mit szólnátok a Hegylakó sorozatból Methoshoz?

Tulajdonképpen nem is rossz, tényleg ilyesvalakire gondoltam, bár a már említett indokok tényleg kicsit ellene szólnak.

Namarie: Pontosan mire gondolsz? Bövített jelenet? (Mert akkor nem csoda, hogy nem ugrik be...)

www.arwen-undomiel.com/humor/LA_humor.jpg :lol:
www.arwen-undomiel.com/humor/Legolas_humor_7.jpg :D

Nimrodel

Több
20 éve 5 hónapja #199339 Írta: Namarie

Adrael írta: Végül is Legolas múltjáról nem tudunk semmit. Ki tudja, mi volt, mielőtt belegabajodott a Gyűrűháborúba? (ez egy fiktív kérdés volt, de akár válaszolhattok is rá... :D )

Hát.. szerintem békésen éldegélt Thranduilla, az apukájával Bakacsinerdőben. Amúgy ha jól sejtem, ő elvileg láthatta Bilbót is. De azért szerintem erősen megvan benne a tünde - érzés és a tündék bölcsessége is. Én majdnem elsírtam magam azon, amit akkor mond Gimlinek, amikor Lórienből jönnek el.

Több
20 éve 5 hónapja #199330 Írta: Eldafinde

Adrael írta: Végül is Legolas múltjáról nem tudunk semmit. Ki tudja, mi volt, mielőtt belegabajodott a Gyűrűháborúba? (ez egy fiktív kérdés volt, de akár válaszolhattok is rá... :D )

Én tudom: egy szexi tünci-herceg, aki kergette a tünci-csajokat.... óó, Eru, pedig csak kétszer láttam a Tróját...(még) :lol: :roll: 8)

Több
20 éve 5 hónapja #199326 Írta: Adrael
Végül is Legolas múltjáról nem tudunk semmit. Ki tudja, mi volt, mielőtt belegabajodott a Gyűrűháborúba? (ez egy fiktív kérdés volt, de akár válaszolhattok is rá... :D )

Több
20 éve 5 hónapja #199321 Írta: Eldafinde

Adrael írta: Mit szólnátok a Hegylakó sorozatból Methoshoz?

Történelmi is, különc is, nagyon fontos eseményeket élt túl úgy, hogy épp csak a kisujját lógatta bele a történetbe, nem szívesen gyilkol, csak ha kényszerítik, de akkor verhetetlen. Okosabb a többieknél, mert sokmindent átélt, és ez valahogy benne van a pillantásában. Kevés igaz barátja van, de azokhoz nagyon hűséges.

Hm?

:legolas6:

Nem rossz, de Methos olyan, de olyan idétlen szokott lenni néha. Meg ő volt az apokalipszis négy lovasa közül az egyik....

Több
20 éve 5 hónapja #199313 Írta: Suhifarok
Jééé, végre Legolasos téma jött elő!! :D Amihez nem tok hozzászólni! :)

De én is kérdeznék valamit!
Szerintetek milyen lehetett a viszony Legolas és Thranduil között?
Hülye kérdés, ez jutott eszembe!!!! :D

Több
20 éve 5 hónapja #199309 Írta: Adrael
Mit szólnátok a Hegylakó sorozatból Methoshoz?

Történelmi is, különc is, nagyon fontos eseményeket élt túl úgy, hogy épp csak a kisujját lógatta bele a történetbe, nem szívesen gyilkol, csak ha kényszerítik, de akkor verhetetlen. Okosabb a többieknél, mert sokmindent átélt, és ez valahogy benne van a pillantásában. Kevés igaz barátja van, de azokhoz nagyon hűséges.

Hm?

:legolas6:

Több
20 éve 5 hónapja #199168 Írta: Coralie

Namarie/Alatariel írta: Ha már itt tarunk: Ti kivel állítanátok párhuzamba Legolast, és miért? Irodalmi és valós figurát egyaránt lehet hozni

Ez nehéz kérdés. A tündékhez nem nagyon tudok olyat találni, aki igazán párhuzamba állítható lenne velük. Olyasvalakit kellene találni, aki valami nagyon fontos eseménynek volt a látszólag nem olyan fontos szereplője. Valaki a ki különc, kissé kívüláló, és akit mi nem is igazán érthettünk meg. Ha létező személyre kell gondolni, nálam csak múltbeli személy jöhet szóba. Aki már kellőképpen régen élt ahhoz, hogy ne tudhasunk mindent róla... valaki, aki egy távoli helyről is származik, pl. Japán, India, Egyiptom... na jó, ez lehet, hogy hülyeségnek hangzik... lehet, hogy az is. :oops: Csak én így érzem.

Háttérképek:
users2.ev1.net/~lee79/lotr/legolas_ttt1024.jpg
users2.ev1.net/~lee79/lotr/legolas_horse1024.jpg
nenuial.nippu.net/wallpapers/wal ... rlehti.jpg
nenuial.nippu.net/wallpapers/wal ... golas1.jpg
[size=9:39qfcmrv](Utóbbi kettőt nem olyan egyszerű előcsalogatni...)[/size]

Nimrodel

Több
20 éve 5 hónapja #199133 Írta: Eleniel (csillaglany)
Ja, a Nationel Geographic-on is volt valami hasonló, ott valamelyik alapító atyával állították párhuzamba Gandalfot, talán Franklinnel, Aragornt meg William Wallace-szel...

Legolast kivel lehetne? Hát... ezen még gondolkodnom kell, így hirtelen passz...
De majd gondolkodom rajta. :roll:

Sail away, sweet sister

Több
20 éve 5 hónapja #199115 Írta: Namarie
Jó, de nem mindegy, hogy kit kivel és miylen alapon vonunk párhuzamba. Nagyon könnyen érthettelen, vagy komikus lehet az egész.

Ha már itt tarunk: Ti kivel állítanátok párhuzamba Legolast, és miért? Irodalmi és valós figurát egyaránt lehet hozni

Több
20 éve 5 hónapja #199113 Írta: Namarie
Jó, de nem mindegy, hogy kit kivel és miylen alapon vonunk párhuzamba. Nagyon könnyen érthettelen, vagy komikus lehet az egész.

Ha már itt tarunk: Ti kivel állítanátok párhuzamba Legolast, és miért? Irodalmi és valós figurát egyaránt lehet hozni

Több
20 éve 5 hónapja #199111 Írta: Adrael
Szerintem nem volt rossz az a műsor. Valahogy nekem sohasem fordult meg a fejemben, hogy Tolkien alakjai olyannyira egyediek, hogy még csak a gondolatuk sem valódi. Természetes, hogy az írók az életből merítenek példát. 8O
Lehet, hogy OFF, de nekem pl. kifejezetten örömöt okoz mondjuk a tündéket összevetni a kereszténység angyalaival, vagy Aragornból, Gandalfból és Frodóból összegyúrni egy Jézus alakot. :oops:
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Tolkien szó szerint átvett volna bármit is, még csak azt sem, szándékos volt, de talán találni benne ismerős vonásokat. És én is olvastam Tolkien ellenszenvét a metafórákkal szemben, de talán tudat alatt egy kicsit igenis belejátszott a világháború a GyU születésébe. Vagy legalábbis az előszele... :?
Gyerünk, tapossatok el! :quasi:

Több
20 éve 5 hónapja - 20 éve 5 hónapja #199109 Írta: Eleniel (csillaglany)

Több
20 éve 5 hónapja #199102 Írta: Namarie
Adrael: tök jók a képek. A Galadriel- gyanús nem Galadriel, hanem tényleg Legolas.

ÉSS:
Nagy az Isten jehukertje..

A Beszélgetésbe írták:
Ma 17.25-től lesz a Spektrumon valami műsor Tolkien címmel. Nem várok tőle sokat, mert szintén a Spektrumon volt már olyan műsor, ahol Gandalfot Ghandival, Frodót Nagy Sándorral, Legolast meg Casanovával hozták párhuzamba...

Több
20 éve 5 hónapja #199088 Írta: Adrael
www.elvenkingdom.net/gallery//di ... =14&pos=23
www.elvenkingdom.net/gallery//di ... =14&pos=22
www.elvenkingdom.net/gallery//di ... =14&pos=17
www.elvenkingdom.net/gallery//di ... =14&pos=13

Ez nem tudom biztosan ki, de feltételezem, ő. [size=9:1lcnt4hg]Hacsak nem Galadriel.[/size]
www.elvenkingdom.net/gallery//di ... =14&pos=12

Ó, és még egy édes: www.elvenkingdom.net/gallery//di ... =14&pos=11

www.elvenkingdom.net/gallery//di ... =14&pos=54
www.elvenkingdom.net/gallery//di ... =14&pos=55 :D
www.elvenkingdom.net/gallery//di ... =14&pos=56
www.elvenkingdom.net/gallery//di ... =14&pos=58 :oops:
Hát nem cukki?

Több
20 éve 5 hónapja #198691 Írta: Iras
Iras válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hi!

Végre kész van a főoldal! Ha valahol van valami gáz, azt nézzétek már el.

tundeherceg.uw.hu

Iras

"Felső-és Alsó-Egyiptom királynőjének szolgálóleánya vagyok én! "

Több
20 éve 5 hónapja #198545 Írta: Coralie

Nimrodel

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.545 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére