Legolas (Orlando Bloom)

Több
20 éve 7 hónapja #179443 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A szokásos linkem:

www4.online.rtlklub.hu/hozzaszol ... orumid=208

3876. hozzászólástól

Akinek nincsen HBO-ja:

Beraktam a PotC-werkfilmet képekben (+szöveg)

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #179412 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nimrodel Melian írta: Kicsit off, de végül is tünde:
img-nex.theonering.net/images/sc ... 9_orig.jpg
Glorfindel Decipher kártya. Elég fiatalnak néz ki, szvsz.

Jajj, de ÉÉÉDEEES!!!

Ez zabálnivaló!!!

Nimrodel, amúgy szvsz gyere át ezzel az Elrond-topicra, ha máskor találsz ilyet, Marcikát meg a többi tündét is ott szoktuk kifecsegni... :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #179361 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mert elég fiatal ;) Jarl Benzonnak hívják, ha a szemem nem csal :P

Több
20 éve 7 hónapja #179329 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Kicsit off, de végül is tünde:
img-nex.theonering.net/images/sc ... 9_orig.jpg
Glorfindel Decipher kártya. Elég fiatalnak néz ki, szvsz.

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 7 hónapja #179242 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Eleniel (csillaglany) írta: Gonosz kis manó? 8O :lol: Hát... Nézőpont kérdése...

Nem tudom, észrevettétek-e, de én azon a nézésen dobtam egy hátast, ahogy a Szemet figyeli a Fekete Kapu előtt. Amolyan érdelkődő, öszehúzott szemű pillantás, mint aki felméri az erőviszonyokat, mielőtt kihívja Szauront a hóra... :twisted:
Az kész... :lol:
De eddig még nem láttam sehol föltéve.

IGEN!!! :D :D :D Nekünk is rögtötn feltűnt CSICSIGOval... Kicsit félrebillentett fej... :D :D Nagyon ott van!!! :wink:

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 7 hónapja #179065 Írta: Coralie

Eleniel (csillaglany) írta: De eddig még nem láttam sehol föltéve.

Ha mégis rálelsz, meg ne feledkezz rólunk! :wink: Én még csak egyszer láttam a Filmet ( :cry: ), így nem nagyon tudtam ilyesmiket megfigyelni.

Nimrodel

Több
20 éve 7 hónapja #178896 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Gonosz kis manó? 8O :lol: Hát... Nézőpont kérdése...

Nem tudom, észrevettétek-e, de én azon a nézésen dobtam egy hátast, ahogy a Szemet figyeli a Fekete Kapu előtt. Amolyan érdelkődő, öszehúzott szemű pillantás, mint aki felméri az erőviszonyokat, mielőtt kihívja Szauront a hóra... :twisted:
Az kész... :lol:
De eddig még nem láttam sehol föltéve.

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 8 hónapja #178573 Írta: Coralie

Eleniel (csillaglany) írta: img17.photobucket.com/albums/v50/sil78/R...=view¤t=rotk3_01.jpg

Itt annyira olyan képet vág, mint egy gonosz kis manó! :lol:
De azért aranyos.

Nimrodel

Több
20 éve 8 hónapja - 20 éve 7 hónapja #178484 Írta: Eleniel (csillaglany)

Sail away, sweet sister

Több
20 éve 8 hónapja #178454 Írta: Eleniel (csillaglany)
Régen volt kép, nem ártana gyönyörködnünk egy kicsit!
Íme egy csokorra való.
:wink:

Egy gyanakvó tündeherceg. :lol: :
www.warofthering.net/photos/tttlegolas/imagepages/image46.shtml
Kémek...? Ugye nem ránk célozgatsz?
www.warofthering.net/photos/tttlegolas/imagepages/image44.shtml
Man cenich?
www.warofthering.net/photos/tttlegolas/imagepages/image69.shtml
Gimli, mennyinél tartasz?
www.warofthering.net/photos/fotrlegolas/...epages/image25.shtml
Ki akar az első lenni?
www.warofthering.net/photos/fotrlegolas/...epages/image30.shtml
Oké... Következő?
www.warofthering.net/photos/fotrlegolas/...epages/image32.shtml
Itt vajon mire gondol? [size=9:3ippcbhk](Vannak ötleteim, igaz, Artemisz?)[/size] :wink:
www.warofthering.net/photos/fotrlegolas/...epages/image43.shtml
Ritkán nevet... különösen így... becsüljük meg! :D
www.warofthering.net/photos/fotrlegolas/...epages/image96.shtml

Hiába, eszméletlen jó képek vannak itt fönn! Akkor fogom őket igazán szeretni, ha felteszik azt a lehengerlő belépőjét Frodó felébredésénél. :wink:

Sail away, sweet sister

Több
20 éve 8 hónapja #178308 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Még ravaszabb! :mrgreen: :D

Több
20 éve 8 hónapja #178303 Írta: Iras
Iras válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vagy szépen elraboljuk Orlit és kicseréljük az ismerősre. :D

"Felső-és Alsó-Egyiptom királynőjének szolgálóleánya vagyok én! "

Több
20 éve 8 hónapja #178298 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ravasz! :mrgreen:

Több
20 éve 8 hónapja #178295 Írta: Iras
Üdv!

Ismerős??? :lol: Ide vele! Ha már az igazit nem kaphatjuk meg! :crying:

Több
20 éve 8 hónapja #178284 Írta: Dorci
Dorci válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!!
Szerintem tök jól játssza Orli a szerepét, és nekem van egy ismerősöm, aki nagyon hasonlít rá. :P
Csak úgy érdekességképpen :)

Több
20 éve 8 hónapja #178186 Írta: Coralie
Csak kicsit off: Egy osztálytársan tesójával chateltem, és küldtem neki egy Orlando-s képet, hogy müvelödjön. Pontosabban, küldeni akartam...
- A kép jó, a lényeg nem látszik...
- A lényeg a jobb sarokban van...
- Nem tudom mi a lényeg... Szerintem a feje...
- Persze...
- Mi az a sok szőr a kezénél??? Fúj!
- Kutyuli!
- Ja, az más...
- De mennyi nem látszik a képből?
- Pl.: a szeme!
Csak egy hatalmas lógó...
orrot látunk!
- Hatalmas poén...
Velem nem szabad szórakozni, ha Gyűrűk Uráról van szó!
- Ez nem Gyűrűk Ura, csak egy lógó orrú hapsi!
Na, jó...
Lógó orrú tünde!
- Imádatom középpontjáról beszélsz!
- Nem! Csak az orráról!

Na jó, tudom, nem nagy poén, de akkor én jól elszórakoztam rajta. :oops:

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... caps1.html Képek az új Troy trailerböl
www.orlandojweb.com/orlando/imag ... 03feb3.jpg Nem is tudom, melyikük az aranyosabb... :wink:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... april4.jpg Ezen olyan furcsa

Nimrodel

Több
20 éve 8 hónapja #177967 Írta: Iras
Néztétek a Tv2-n az Aktívot? Kapcsolok oda, egy bőrbetegséges közvetítés alatt mit hallok? Hát persze, hogy a Gyu zenéjét. :roll: Hogy a fenébe tudják még erre is "fölhasználni" ? De utána a jött a legjobb! Troy tralierecskének a darabocskája!!!! :D :D

Több
20 éve 8 hónapja #177888 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Új Troy trailer (21,7MB):
www.hardwired.hu/dl2/2/9/5820416.mov

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #177720 Írta: Rytaa
Rytaa válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ezt valahogy nem is tudom miért,de én viccesnek találtam. Talán azért mert biztosre vettem,h az egész csak kamu. Hihetetlen,h mit ki nem találnak:) DE azért belegondolva roppant vicces... Ez kb olyan kaliberü,mint az a pletyi h buzi... A sztárság átka:/

Több
20 éve 8 hónapja #177337 Írta: Coralie

Sil írta: Szvsz az információ nem valós, utánanéztem, és erről a filmről kizárólag pletykák keringenek csak, nincs semmi hivatalos infó róla. Még a rendező személyét sem erősítette meg a Fox... :roll: Egyébként Orli ideje már eléggé be van táblázva a következő pár évre (több filmet is forgat egyszerre), úgyhogy nem hiszem, hogy ez is beleférne neki, még ha igaz is lenne...

HÁLA ISTENNEK! Ha ez igaz lenne, a világ megszabadulhatna tőlem - az első ablakon kiugranék! Ilyet még viccből sem szabad mondani! Jézusom! Egészen kiborított. Oké-oké, mindjárt lehiggadok...

Nimrodel

Több
20 éve 8 hónapja #177206 Írta: Elwing.
Elwing. válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Köszönöm. :) Kezd helyreállni a vérnyomásom.

" ...Vakként mentem végig a halandó életen..."

Több
20 éve 8 hónapja #177202 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szvsz az információ nem valós, utánanéztem, és erről a filmről kizárólag pletykák keringenek csak, nincs semmi hivatalos infó róla. Még a rendező személyét sem erősítette meg a Fox... :roll: Egyébként Orli ideje már eléggé be van táblázva a következő pár évre (több filmet is forgat egyszerre), úgyhogy nem hiszem, hogy ez is beleférne neki, még ha igaz is lenne...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #177201 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
nem is hasonlit ten sin hanra:), de ne imadtam anno "a songokut", ahogy a tesommal neveztuk a sorozatot:)

Fear from the best and hope for the worst

Több
20 éve 8 hónapja #177194 Írta: Elwing.
Elwing. válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Körülnéztem az unokatesóm linkjei között, és rosszul lettem. Ugye, ez csak vicc? Modjátok, hogy ez csak vicc! Ha egy ilyen ******* mer játszani, én... én...én nem is tudom, hogy mit csinálok vele!
Hát az embert teljesen kikészítik idegileg! :rmad2: 8O

És akkor most jöjjön a kegyelem döfés! Miért? Miéééért? :bawling:

"A Dragon Ball Z film - by Dirk 2003. október 10. 14:41
Roland Emmerich (Godzilla, A Csillagkapu) jegyzi a DRAGONBALL Z live, azaz élő szereplőkkel leforgatott verzióját. A film 2004-ben kerül a mozivásznakra, egyelőre úgy tűnik, Son Goku szerepében Hugh Jackman, Vegita szerepében Ray Park, és Tien Shin Han szerepében pedig Orlando Bloom tetszeleg majd..."

" ...Vakként mentem végig a halandó életen..."

Több
20 éve 8 hónapja #177178 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
most talaltam a kazaan egy videot, amin az oscar pre-partyrol tudositanak a beverly hills hotelbol. Asszem az uj-zelandi tv csinalta es apersze a LOTR fiukat mutatjak. Ott van Orlie es Sean Bean is. Erdekes, hogy masnap az Oscaron nem tettek tiszteletuket...

Fear from the best and hope for the worst

Több
20 éve 8 hónapja #177132 Írta: Supersonica

Több
20 éve 8 hónapja #177127 Írta: Krisie
Krisie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Közbe egy barátnőm épp megküldte a linket ha érdekel vkit itt meg lehet találni:
www.braidedimage.com/

♥ Verselős Tünde Hercegnő ♥

Több
20 éve 8 hónapja #177124 Írta: Krisie
Krisie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szyasztok!

nem tudtok oldalt ahol leirják hogy kell olyan hajat fonni mint Orlié?
Mármint Legié :) Régebben valahol itt láttam egy jo hajfonatos oldalt. Valaki belinkelte igaz nem magyar volt de jo kis képek voltak.
viszont nembirok 5milliárd oldalt átbogarászni
nincs valakinek ötlete hogy keressek rá vagy tud esetleg valaki vmit?
köszy

♥ Verselős Tünde Hercegnő ♥

Több
20 éve 8 hónapja #177093 Írta: Coralie

Supersonica írta: Lehet, hogy egyéb forgatási elfoglaltsága miatt nem ment. Vagy lehet, hogy ment, csak nem láttuk ;)

Persze, ilyen lehet, csak én abból indulok ki, hogy én milyen rettentöen boldog voltam, hogy mind a 11-et megkapta, képzelem, a színészeknek, meg a készítöknek milyen érzés lehetett. És ezek alapján én nem hagytam volna ki a gálát semmilyen egyéb forgatás vagy bármi más miatt sem.
Hmm... bár tényleg lehet, hogy csak elbújt. :roll: :D

Nimrodel

Több
20 éve 8 hónapja #176922 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!

Valaki még egy-két hónapja belinkelt ide egy fantsztikus Orlando naptárt - pontosabban a képeit.

Megvan még nektek a link - vagy a képek?

Előre is köszi!
Puszik,
M

Ui.: Ne feledjétek, március 6. - Tolkien Klub!!!

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.720 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére