Legolas (Orlando Bloom)
- Eldafinde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
www4.online.rtlklub.hu/hozzaszol ... orumid=208
3876. hozzászólástól
Akinek nincsen HBO-ja:
Beraktam a PotC-werkfilmet képekben (+szöveg)
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Artemisz
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Jajj, de ÉÉÉDEEES!!!Nimrodel Melian írta: Kicsit off, de végül is tünde:
img-nex.theonering.net/images/sc ... 9_orig.jpg
Glorfindel Decipher kártya. Elég fiatalnak néz ki, szvsz.
Ez zabálnivaló!!!
Nimrodel, amúgy szvsz gyere át ezzel az Elrond-topicra, ha máskor találsz ilyet, Marcikát meg a többi tündét is ott szoktuk kifecsegni...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Coralie
- Nem elérhető
img-nex.theonering.net/images/sc ... 9_orig.jpg
Glorfindel Decipher kártya. Elég fiatalnak néz ki, szvsz.
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Eleniel (csillaglany) írta: Gonosz kis manó? 8O Hát... Nézőpont kérdése...
Nem tudom, észrevettétek-e, de én azon a nézésen dobtam egy hátast, ahogy a Szemet figyeli a Fekete Kapu előtt. Amolyan érdelkődő, öszehúzott szemű pillantás, mint aki felméri az erőviszonyokat, mielőtt kihívja Szauront a hóra...
Az kész...
De eddig még nem láttam sehol föltéve.
IGEN!!! Nekünk is rögtötn feltűnt CSICSIGOval... Kicsit félrebillentett fej... Nagyon ott van!!!
- Coralie
- Nem elérhető
Ha mégis rálelsz, meg ne feledkezz rólunk! Én még csak egyszer láttam a Filmet ( ), így nem nagyon tudtam ilyesmiket megfigyelni.Eleniel (csillaglany) írta: De eddig még nem láttam sehol föltéve.
Nimrodel
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Nem tudom, észrevettétek-e, de én azon a nézésen dobtam egy hátast, ahogy a Szemet figyeli a Fekete Kapu előtt. Amolyan érdelkődő, öszehúzott szemű pillantás, mint aki felméri az erőviszonyokat, mielőtt kihívja Szauront a hóra...
Az kész...
De eddig még nem láttam sehol föltéve.
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Coralie
- Nem elérhető
Itt annyira olyan képet vág, mint egy gonosz kis manó!Eleniel (csillaglany) írta: img17.photobucket.com/albums/v50/sil78/R...=view¤t=rotk3_01.jpg
De azért aranyos.
Nimrodel
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
img17.photobucket.com/albums/v50/sil78/R...=view¤t=rotk3_01.jpg
img17.photobucket.com/albums/v50/sil78/R...=view¤t=rotk3_84.jpg
img17.photobucket.com/albums/v50/sil78/R...=view¤t=rotk3_85.jpg
Ezer köszönet Silnek, aki megdobott a forrással...!
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Íme egy csokorra való.
Egy gyanakvó tündeherceg. :
www.warofthering.net/photos/tttlegolas/imagepages/image46.shtml
Kémek...? Ugye nem ránk célozgatsz?
www.warofthering.net/photos/tttlegolas/imagepages/image44.shtml
Man cenich?
www.warofthering.net/photos/tttlegolas/imagepages/image69.shtml
Gimli, mennyinél tartasz?
www.warofthering.net/photos/fotrlegolas/...epages/image25.shtml
Ki akar az első lenni?
www.warofthering.net/photos/fotrlegolas/...epages/image30.shtml
Oké... Következő?
www.warofthering.net/photos/fotrlegolas/...epages/image32.shtml
Itt vajon mire gondol? [size=9:3ippcbhk](Vannak ötleteim, igaz, Artemisz?)[/size]
www.warofthering.net/photos/fotrlegolas/...epages/image43.shtml
Ritkán nevet... különösen így... becsüljük meg!
www.warofthering.net/photos/fotrlegolas/...epages/image96.shtml
Hiába, eszméletlen jó képek vannak itt fönn! Akkor fogom őket igazán szeretni, ha felteszik azt a lehengerlő belépőjét Frodó felébredésénél.
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Iras
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Felső-és Alsó-Egyiptom királynőjének szolgálóleánya vagyok én! "
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Iras
- Nem elérhető
Ismerős??? Ide vele! Ha már az igazit nem kaphatjuk meg! :crying:
- Dorci
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Szerintem tök jól játssza Orli a szerepét, és nekem van egy ismerősöm, aki nagyon hasonlít rá.
Csak úgy érdekességképpen
- Coralie
- Nem elérhető
- A kép jó, a lényeg nem látszik...
- A lényeg a jobb sarokban van...
- Nem tudom mi a lényeg... Szerintem a feje...
- Persze...
- Mi az a sok szőr a kezénél??? Fúj!
- Kutyuli!
- Ja, az más...
- De mennyi nem látszik a képből?
- Pl.: a szeme!
Csak egy hatalmas lógó...
orrot látunk!
- Hatalmas poén...
Velem nem szabad szórakozni, ha Gyűrűk Uráról van szó!
- Ez nem Gyűrűk Ura, csak egy lógó orrú hapsi!
Na, jó...
Lógó orrú tünde!
- Imádatom középpontjáról beszélsz!
- Nem! Csak az orráról!
Na jó, tudom, nem nagy poén, de akkor én jól elszórakoztam rajta.
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... caps1.html Képek az új Troy trailerböl
www.orlandojweb.com/orlando/imag ... 03feb3.jpg Nem is tudom, melyikük az aranyosabb...
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... april4.jpg Ezen olyan furcsa
Nimrodel
- Iras
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Rytaa
- Nem elérhető
- Coralie
- Nem elérhető
HÁLA ISTENNEK! Ha ez igaz lenne, a világ megszabadulhatna tőlem - az első ablakon kiugranék! Ilyet még viccből sem szabad mondani! Jézusom! Egészen kiborított. Oké-oké, mindjárt lehiggadok...Sil írta: Szvsz az információ nem valós, utánanéztem, és erről a filmről kizárólag pletykák keringenek csak, nincs semmi hivatalos infó róla. Még a rendező személyét sem erősítette meg a Fox... Egyébként Orli ideje már eléggé be van táblázva a következő pár évre (több filmet is forgat egyszerre), úgyhogy nem hiszem, hogy ez is beleférne neki, még ha igaz is lenne...
Nimrodel
- Elwing.
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
" ...Vakként mentem végig a halandó életen..."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fear from the best and hope for the worst
- Elwing.
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Hát az embert teljesen kikészítik idegileg! :rmad2: 8O
És akkor most jöjjön a kegyelem döfés! Miért? Miéééért? :bawling:
"A Dragon Ball Z film - by Dirk 2003. október 10. 14:41
Roland Emmerich (Godzilla, A Csillagkapu) jegyzi a DRAGONBALL Z live, azaz élő szereplőkkel leforgatott verzióját. A film 2004-ben kerül a mozivásznakra, egyelőre úgy tűnik, Son Goku szerepében Hugh Jackman, Vegita szerepében Ray Park, és Tien Shin Han szerepében pedig Orlando Bloom tetszeleg majd..."
" ...Vakként mentem végig a halandó életen..."
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fear from the best and hope for the worst
- Supersonica
- Nem elérhető
www.dreamweaverbraiding.com/braid_examples.htm
Kimondottan Legolas hajfonás:
www.dreamweaverbraiding.com/braids/legolas.htm
- Krisie
- Nem elérhető
www.braidedimage.com/
♥ Verselős Tünde Hercegnő ♥
- Krisie
- Nem elérhető
nem tudtok oldalt ahol leirják hogy kell olyan hajat fonni mint Orlié?
Mármint Legié Régebben valahol itt láttam egy jo hajfonatos oldalt. Valaki belinkelte igaz nem magyar volt de jo kis képek voltak.
viszont nembirok 5milliárd oldalt átbogarászni
nincs valakinek ötlete hogy keressek rá vagy tud esetleg valaki vmit?
köszy
♥ Verselős Tünde Hercegnő ♥
- Coralie
- Nem elérhető
Persze, ilyen lehet, csak én abból indulok ki, hogy én milyen rettentöen boldog voltam, hogy mind a 11-et megkapta, képzelem, a színészeknek, meg a készítöknek milyen érzés lehetett. És ezek alapján én nem hagytam volna ki a gálát semmilyen egyéb forgatás vagy bármi más miatt sem.Supersonica írta: Lehet, hogy egyéb forgatási elfoglaltsága miatt nem ment. Vagy lehet, hogy ment, csak nem láttuk
Hmm... bár tényleg lehet, hogy csak elbújt.
Nimrodel
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Valaki még egy-két hónapja belinkelt ide egy fantsztikus Orlando naptárt - pontosabban a képeit.
Megvan még nektek a link - vagy a képek?
Előre is köszi!
Puszik,
M
Ui.: Ne feledjétek, március 6. - Tolkien Klub!!!
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.