Legolas (Orlando Bloom)

Több
20 éve 8 hónapja #171880 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát ha engem kérdeztek, akkor notepadben mindent meg lehet csinálni... :wink: De ha olyan programra van szükségetek (láthatóan), amihez nem kell tudni se html-ül, se php-ul, akkor Netscape Composer (ingyen letölthető a www.netscape.com -ról), vagy FrontPage (ebből alapvetően érdemes az XP-változatot használni).

Kétnyelvűség: mi macerás benne? Kell egy ember, akinek elküldtök minden szöveget, és lefordítja... :wink:

Jogok: küldjetek egy köre-mailt, hasonlók.

Fizetés: hát, ha saját domaint akartok, mindenképpen fizetni kell érte... Az uw-s címért nem, de ha komolyban és nagyban gondolkoztok, akkor az ingyenes tárhelyeket felejtsétek el... Esetleg náluk is körbe lehet érdeklődni a domain ügyében, nem is olyan drága...

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #171870 Írta: Iras
Iras válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szerintem még mindig tündeherceg legyen a lap címe. Mindenképp magyar kell és olyan, ami jellemző Legolasra. A tünde nyelvű címmel én azért nem értek egyet, mert nem derül ki egyértelműen belőle, hogy magyar ( Na jó, a végén ott van a hu, de akkor is). Szerintem ez egyáltalán nem extra név.

:arrow: Kétnyelvűség: Nem kéne. Legalábbis azonnal nem kéne.Nsgyon macerás.

:arrow: Programozás: Kinek van jobb programaja és tud e rajta dolgozni alapon kéne.

:arrow: Jogok:Ezt egy angolul tudó(k)nak kéne intézni.

:arrow: Pénz: Én nem igazán fizetnék azért, hogy legyen egy honlapom, már persze a programok letöltésén kívül.

Na már most, nem tudom, emlékszik e rá valaki, én azt írtam, hogy ez az oldal elsődlegesen Legolassal foglalkozzon, és úgy háttérként Orli is szóba jöhet. Meg a különböző filmjei, néhány interjú stb...
Először, javaslom egy könnyebb kis verzióval kéne kezdeni, és majd azt folyamatosan szerkesztgetni. Bátorkodom azt is megjegyezni, és most visszatérve a pénz prblémára, a mi kis lehetőségeinken belül kéne megoldani a helyzetet. Szívem szerint nem költenék rá túl sokat, és szerintem ezzel ti is így vagytok.
Lehetne az uw.hu-n, nem kell annyira tökéletesnek lennie.

Röviden csak ennyi lenne.

Iras

"Felső-és Alsó-Egyiptom királynőjének szolgálóleánya vagyok én! "

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #171863 Írta: Eowynke
Eowynke válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A notepad ikonje egy fuzet valami iroszerrel ha jol tudom :?

Eowyn

Több
20 éve 8 hónapja #171856 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
Dín: A honlap címe már megvan. Majd Iras beteszi, ha még nem olvastad. De asszem néhány hozzászólással ezelőtt felmerült egy-két cím. Szerintem a Legolas-akármi túl egyszerű. :roll:

Szerintem Notepadje mindenkinek van.

Én pl. nem ismerem a Notepad-ot. Milyen program? :arrow: Hogy néz ki az ikonja? (Mert lehet, hogy megvan, de nem vettem észre->vagy pedig a másik gépeken van meg. :P )

Szerintem majd Yras felvszi a "kapcsolatot' :-) velük, ha akar.
Amúgy hol van mostanában Vic? 8)

Hello Lányok

...és fiúk... :wink:

Mint már említettem fordítást vállalok

De milyen fordítást? Angolt?

Sil: Több szem többet lát. :wink:

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 8 hónapja #171855 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Már ne is haragudjatok, de ha extra neveket akartok választani, sosem fogják megtalálni az emberek a site-ot. Leszámítva az itt fórumozó max. 30 embert.

Másik: ha nemzetközileg is akarjátok, hogy jegyezzék az oldalt, akkor minimum kétnyelvűre kell megcsinálni. Plusz fontos a nagy keresőkbe a regisztrálás, hiszen Orlando Bloom nevére jelen pillanatban 2 milliónál több találat jön be a Google-n nemzetközileg, de magyar viszonylatban is 10 ezer felett. Legolas-szal már jobban állunk, nemzetközileg alig van 1 millió felett a találat, magyarul meg csak 2 ezer körül.

A programozás meg igen fontos, hiszen senki nem fog komolyan venni, ha mindenféle házi barkácsprogrammal álltok neki. Bár lehet ezt is, de ehhez elég egy ember, nem kell team.

Ja, és le kell tisztázni mindig a jogokat, ha átvesztek képeket... Ez mindig nagy harc. Nálunk (mármint a craig-parker.hu szerkesztésénél) nagy szerencse volt, hogy Penngaladielt ismeri majd minden Craiggel foglalkozó oldal webmestere, így könnyű volt megszerezni a jogokat. Illetve mivel mi személyesen is találkoztunk Craiggel, volt cserealapunk (fotók, beszámolók, etc.).
De ha a külföldi Orlando oldalakat megnézitek, azokon látszik, hogy ott komoly csapat követi Orlando minden lépését...
Könnyebb esetben csak ellehetetlenítik az oldalt (ha engedély nélkül vesztek át dolgokat), komolyabb esetben be is perelhetnek.

Érdemes elgondolkodni, hogy pénzt áldoztok-e a lap készítésére, mert bár vannak ingyenes tárhelyszolgáltatások, igen bosszantó az állandóan kiugró pop-up hirdetés, vagy az oldalt keresztbecsíkozó banner.

Hirtelenjében ennyi.

Szerintem kontaktáljatok Ainawethien-nel, ő hogy csinálta (amúgy én nagyon kedveltem azt az oldalt, és igazán szomorú voltam, amikor bejelentette, hogy nem csinálja tovább *sigh*), biztos segít néhány jó tanáccsal.

Bocsi, ha elkeserítő voltam, nem akartam az lenni, csak tárgyilagos.

Több
20 éve 8 hónapja #171840 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Név: esetleg laiqualasse? :roll: (Legolas quenyául... amúgy "zöld levél"...)

És nem ártana tisztázni, hogy ért-e valaki a honlapkészítéshez közületek, és ha igen, mennyire... Nekem pl. kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy össze tudnánk-e hozni egy olyan php alapú oldalat, mint a Dín által említett, vagy a tolkien.hu... Legalábbis én egyáltalán nem értek a php-hez. (Mondjuk a html-hez se igazán, de szerencsére arra van jó kis programom...)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #171837 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
www4.online.rtlklub.hu/index.php ... orumid=208

Ez a hozzászólás(ok) száma:

3028, 2968, 2861-2850-ig is érdemes nézelődni!!!!

Remélem, ezekre gondoltál. Szerintem nemsokára meglesz jobb minőségben is minden ilyen gyönyörűséges, drágaszágosz kép!!!

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
20 éve 8 hónapja #171822 Írta: Eldafinde

Éowyn írta: Néztem már a www.rtlklub.hu fórumán is, de tudomásom szerint 11 fórum van, amiben :legolas5: v. Orlando Bloom szerepel, annyit azért nincs türelmem végigmustrálni... :wink:

Én a MOZI/Orlando Bloom-hoz tartozom... Ott csak egy van!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mármint a mozis fórumon.
Tudom, hogy hol van, amit keresel (mindenki azt keresi..), mindjárt belinkelem!

Több
20 éve 8 hónapja #171817 Írta: kósza tündelány
kósza tündelány válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mint már említettem fordítást vállalok,de fel is tudok tenni dolgokat, ha kell, megoldható. Scan szintén. Nem ígérem, hogy én leszek a legaktívabb, mert el cvagyok havazva, de könyörgöm, az isten szerelmére: NEHOGY KIHAGYJATOK ebből!
A névről: magyar vagy tünde nyelven legyen. Semmi más nem jöhet szóba, mármint ez az én elvakult véleményem:-)

Több
20 éve 8 hónapja #171815 Írta: Éowyn
Éowyn válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Néztem már a www.rtlklub.hu fórumán is, de tudomásom szerint 11 fórum van, amiben :legolas5: v. Orlando Bloom szerepel, annyit azért nincs türelmem végigmustrálni... :wink:

Több
20 éve 8 hónapja #171814 Írta: Éowyn
Éowyn válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hello Lányok, bocs, hogy bepofátlankodtam ide, amikor nem is vagyok Orlando-fan :oops: , de azt azért el kell ismerni még nekem is, hogy abban a kék cuccban, fejpánttal a fején baromi jól nézett ki. Cuki az álla... :lol:
Szóval, ha valakinek esetlegesen megvolna az a kép, köszönettel venném a címét. (és azt, hogy kell-e elé www.-t írni... :| )
Köszi: :eowyn2:

Több
20 éve 8 hónapja #171760 Írta: Eldafinde
Mae govannen!

Középfölde szabad népei!!! Itt az ideje az összefogásnak!!!

(Túlságosan a RotK hatása alatt vagyok... :-) ))

Az RTL Klub fórumán (ahonnan linkelni szoktam: mozi/Orlando Bloom) is szép kis csapat verődött össze belőlünk.
Ott éppen egy orlandobloom.hu-féle oldalról bátorkodunk gondolkodni.
Szóltam nekik, ha van valami ötlet, javaslat, stb. akkor osszuk már meg egymással, csak működni fog valami...

Ez most nem volt vmi magyaros, de már hajnali fél 3 van, majd jövök.
Namárie! Jóiccakát!

Több
20 éve 9 hónapja #171731 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Annyi ötletem van, h az oldal címe lehetne legolas-greenleaf.ak ármi, nem? A .hu úgys jelzni, h magyar oldalról van szó (lehetne zoldlomb-legolas.akarmi is, de az kicsit bután hat... :roll: )

Kiindulásképpen nézzétek meg pl. a www.natalieportman.com -ot, a legjobb rajongói oldal, amit valaha láttam (meg amúg is a kedvenceim egyike :D ).

Ja.

James írta: De persze ehhez tudni kellene, hogy kinek van honlapkészítő programja.

Szerintem Notepadje mindenkinek van. :wink:

De én a helyetekben felvenném a kapcsolatot a Tündebarátnőkkel (ÉSzAH, Morgana, Vic), ők biztos tudnak segíteni.

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 9 hónapja #171632 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Lenne egy ötletem!

Iras elkezdené szerkesztgetni az oldalt, minden menüpontot, és elküldené freemailban a következő emberkének->és a következő a következőnek, hogy ő is csináljon rajta valamit! De persze ehhez tudni kellene, hogy kinek van honlapkészítő programja. :roll: :roll:

És a legvégén elküldené Iras-nak az utolsó emberke, aki szerkesztgetett rajta, hogy jó egy így, és ha igen, aki tudja, felrakja.

Ui: Szerintem képek is kellenének rá, úgyhogy küldjünk Iras-nak jó sok képet! Meg fanfictionöket, fanartokat. Verseket- nekem van egy-kettő Gyűrűk Urás.

Ui2: De ehhez biztosan tudni kéne, szerintem, hogy ki tudna akármilyen módon segíteni Irasnak! Legyetek szívesek, írjátok be a fórumba , és, gondolom majd Iras összegyűjti a neveket egy hozzászólásba. Akár képeket, akár a honlappal szerkesztgetne egy kicsit! Gondolom mindenkinek van Legolas-os képei. :)

James

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 9 hónapja #171615 Írta: Iras
De P.J. mi alapján találta ki Legolas korát? Nem, nem ez a jó megfogalmazás. Miért éppen 2931 éves a filmben?

[size=9:fjvrwhkm]A fanficemben meg elakadtam. :cry: [/size]

Ja! Elfelejtettem! Az új freemail címem: iras15@freemail.hu ( ide is lehet küldeni!)

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #171605 Írta: Iras
Én a tündehercegre voksolok. :lol:

FIGYELEM!

Akkor el kellene dönteni, hogy ki tud hozzájárulni, ill. segíteni a honlap megalkotásában, melyik portálon legyen, mi legyen a címe ( én már csak azért is a tündehercegre szavazok, mert a Legolas nekem olyan egyszerűnek tűnik), mi legyen rajta Legolason kívül ( pl.:fanficek, fanartok, stb... Ja! És fórum is kéne, azt is meg kéne szavazni, hogy milyen stílusú, tipusú.

Na, aki akar segíteni, vagy bármilyen ötlete van, az írjon nekem privit.(Gyerünk Lányok és Fiúk!!! Elő az ötletekkel! Mutassuk meg, milyen a magyar honlap!:wink: )
Mindenképp nagyon szeretném, ha ezt az oldalt nem csak egy ember szerkesztené (én), hanem közös munkánk gyümölcse lenne.

Angolul, németül és bármilyen más nyelven tudók és nem tudók üzeneteit várom. Olyanok is írjanak, akiknek jóminőségű képeik, animációik vannak Legsiről.Fanficek, fanartok és versek is jöhetnek, de ezek természetesen majd csak később.

Német nyelvű címről még csak ne is halljak!!! Fujj!

Nem láttátok mostanában errefelé Eldafindét?

Iras

Több
20 éve 9 hónapja #171593 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hm... Szerintem ha magyar oldalt akartok, legyen a címe is magyar... vagy esetleg sinda - de semmiképpen ne angol, urambocsá' német. Minek? :x :?
Lehetne pl. simán "tündeherceg"
Vagy "lasgalen", ami sinda nyelven zöld lombot jelent.
Vagy egyszerűen "Legolas"... vagy "Thranduilion" (= Thranduil fia, szintén sindául).
Már ha ezek nem foglaltak... :roll:

Így azok is ráakadnak, akik csak próbaképp keresnek egy oldalt Legolasról. Én legalábbis ezekkel a szavakkal kezdeném a keresést...

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 9 hónapja #171581 Írta: Slytherin James Halliwell
Szerintem lehetne a honlap címe ez
:arrow: amennyiben__nem__ .lap.hus oldalt akartok.

enhaft-konig.uw.hu
(Vagy freeweb, attól függ, hogy hol regizünk->én au uw-ot javaslom, mert ott a uw.hu -oldalon fel lehet tölteni a honlapot, nem kéne külön program.)
Az első címnek a jelentése tünde-király.
De lehetne még
:arrow: tunde-kiraly.uw.hu
:arrow: enhaft-konigssohn.uw.hu -> ennek a cínmnek a jelentése tünde-királyfi(mivel legolas-os oldalt akarunk, szerintem vmi tündés kellene lennie, nem!? :roll: )
Az enhaft-konig, és az enhaft-konigssohn német címek.
:arrow: tunde-kiralyfi.uw.hu (ugyanaz mint a konigssohn)

De ha pl. a freeweb-en regizünk, akkor sem kell azt hiszem www.

Milyenek a címek?

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 9 hónapja #171563 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nagyon más: Legolas pontosan hány éves (akkor, mikor a Szövetség elindul)? (Hmm... :oops: ) És mekkora a korkülönbség közte és Arwen között?

Tudomásom szerint nincs hivatalos adat arról, hogy hány éves - legalábbis Tolkien nem írja sehol. A filmkönyv szerint majdnem 3000, eszerint kábé 700 évvel hajaz rá Arwen. :lol:

Érdemes elolvasni a Legolas oldalt! (Én is csak onnan tudom... :wink: )

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 9 hónapja #171548 Írta: kósza tündelány
kósza tündelány válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nos, ezt kell látnom, amikor visszajövök? Nem elég ez a Kate, még házasság is... Ez már mindennek a teteje. Lehetne meggondoltabb is ez a drága jó ember. Na mindegy. Különben is mindenkinek olyan a magánélete, amilyet megérdemel.
Honlap téma még mindig tetszik, de szerintem kőtődjön a név GYUhoz és ne ilyen orlandomultimédia, meg fullbloom meg hasonlók. Nekem egy ilyen tetszett a blooming marvellous vagy mi, a többi gagyi, mármint névügyileg, de ahogy látjátok.

Több
20 éve 9 hónapja #171443 Írta: Slytherin James Halliwell
Szerintem jó ötlet lenne az oldal.
Viszont ilyen lap.hu-s-ra gondoltok? Az jobb lenne, mert nem kéne külön szerkesztgetni. :roll: (Ha belemegyünk példának a
www.harrypotter.lap.hu -ba, ott a lap.hu info doboz alján van egy olyan, hogy Szerkessz te is egy ilyen oldalt. Arra rá kell menni, és további információkat láthattok.
Link:

www.startlap.hu/support/szerk.html

Több okból is jó lenne az ilyen lap.hu-s oldal:
- A domain-nevet ők adják
- Cserébe csupán egy jól megszerkesztett lapot kérnek.

Viszont a lap nevén gondolkodott már-e valaki? :roll:

Iras?

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 9 hónapja #171441 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Sil írta: PJ és Legsie:
www.warofthering.net/photoforum/ ... walker.jpg

De aranyosak! De miért vágnak ilyen képet?
A Legolas-oldal ötlete tetszik! :P Sajnos nem nagyon tudok tényleges munkával is hozzájárulni (leszámítva a lelki támaszt). De örülnék, ha lenne.

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 9 hónapja #171426 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
PJ és Legsie:
www.warofthering.net/photoforum/ ... walker.jpg

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 9 hónapja #171381 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Böszi írta:

Iras írta: Vámpírosra???? Ezt nem értem. Elmagyaráznád?

Úgy tudom Zsu oldala olyan stílusú volt, de lehet, hogy tévedtem.

Zsu több oldalt is csinált. A vámpíros még ma is megy. De itt az Orlando oldalról beszéltünk.

Több
20 éve 9 hónapja #171375 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Iras írta: Vámpírosra???? Ezt nem értem. Elmagyaráznád?

Úgy tudom Zsu oldala olyan stílusú volt, de lehet, hogy tévedtem.

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
20 éve 9 hónapja #171374 Írta: nathalee
nathalee válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Iras írta: Nathalee: sírva kérlek ne írj ilyeneket! :cry: Remélem csak humbug az egész!

Kedves Iras! Nem akarlak nagyon megnyugtatni, de szerintem sejted, hogy az ilyen hírtelen házasságoknak mi a vége... :roll: Persze vannak kivételek... :?
Volt olyan, nem jósoltunk hosszú időt egy párkapcsolatnak és több évig együtt voltak, akik meg egymáshoz illettek volna, nagyon hamar különváltak... :eek4: Bármi lehetséges, úgyhogy nem mondok inkább semmit, nem szólom el magam... Sok boldogságot, ennyi... :roll:

Több
20 éve 9 hónapja #171373 Írta: Iras
Vámpírosra???? Ezt nem értem. Elmagyaráznád?

Több
20 éve 9 hónapja #171369 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Sudhia írta: De még nem biztos, hogy igaz! :D :D :D 8)

Remélem is!
Nekem ez a Kate nem szimpatikus... (Nem, nem (csak) azért mert Orli barátnője.)
Szerintem ha Orlinak olyan barátnője lenne aki nekünk is szimpatikus (Szerintem elképzelhető ilyen, mert volt már aki össze akarta boronálni Keira Knightley-vel, akivel pl. én ki lennék békülve.), fele ennyi háborgás nem lenne egy esetleges esküvő körül sem!
(Ja, nekem az is eszembe jutott, hogy biztos, hogy Kate 21 évesen férjhez akar menni? Tudom, erre az lesz a válaszotok, hogy Orlihoz bárki bármikor, dehát akkor is...)

Iras írta: KÉSZÍTENÉNK EGY LEGOLASOS OLDALT IS?

Igen, az jó lenne... (remélem nem olyan vámpírosra gondoltok... :oops: )
Nem vagyok valami jó számtechos, de ha tudok valamit segíteni légyszi szóljatok!

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
20 éve 9 hónapja #171356 Írta: Sudhia
Sudhia válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát, én is több helyen hallottam... Az Empire Film Awards-ra tervezi, vmikor a jövő héten. Nem igazán illenek egymáshoz, dehát ha Orlinak Kate jelenti a boldogságot... hát nem szívesen, de áldásom rájuk... :? :D :(
De még nem biztos, hogy igaz! :D :D :D 8)

"If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is: infinite." /William Blake/

Több
20 éve 9 hónapja #171335 Írta: Iras
Nathalee: sírva kérlek ne írj ilyeneket! :cry: Remélem csak humbug az egész!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.506 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére