- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Elwing.
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
" ...Vakként mentem végig a halandó életen..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Coralie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Én pl. egyetértek veled. Mondjuk nekem akkor nem tetszik (... annyira), amikor rövidebb a haja.Elwing. írta: Szerintem inkább Legolasként jobb. civilben néha olyan "hülyén" néz ki. Sorry, ha valakit megbántottam, vagy sértettem, ez csak az én aprócska véleményem.
Pl. itt: legolas.nenya.net/images/orlando/9.jpg
De itt mondjuk már igen: www.orlandomultimedia.net/images ... obuk36.jpg
Itt meg egészen érdekes: www.orlandofanpage.sk/foto/orlando/58_b.jpg De nekem itt is nagyon tetszik!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Elwing.
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
" ...Vakként mentem végig a halandó életen..."
- Eowynke
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A szemet en is szurkesnek latom egy-egy helyen, sot a TTT-ben van olyan jelenet is, ahol nincs kontaktlencseje(barna a szeme)
Eowyn
- kyoko
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fear from the best and hope for the worst
- Dínchamion
- Nem elérhető
Vanilia írta:
http://thumb2.sac.overture.com/image/332203636katt ide!
Katt ide
Orlando szakított a barátnőjével?
Ezt így kell írni: (url=link)szöveg(/url) Természetesen a zárójlek helyett szögletes zárójelet kell használni. A "code" parancs azért van, hogy be tudd rakni a formulát anélkül, hogy linkké alakítaná a fórum.
Szerintem félreértettél az Óhaj, sóhaj topicban...
ON.
Megnéztem még egyszer a Pirates of the Caribbeant, és azt kell mondjam, h azért Orlando is elég rendesen hozza a jó formát -- pl. a kedvenc jelenetemben, amikor felsorakoznak előttük a kalózok (Tortuga után), nagyon nagyot alakít az arcával (Johnny Deppnek nyomába sem ér, de ez most mindegy )
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Slytherin James Halliwell
- Nem elérhető
http://thumb2.sac.overture.com/image/332203636katt ide!
Katt ide
Orlando szakított a barátnőjével?
Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.
hogwarts.uw.hu
- Coralie
- Nem elérhető
Annyi mázlista van a világon! Én miért nem tartozom közéjük?Eowynke írta: Egyebkent most az elobb beszeltem chaten egy sraccal, aki ismeri Orlit Allitolag latta szemelyesen is...
img-nex.theonering.net/images/sc ... 1_orig.jpg Én nem igazán tudok angolul. Itt mit írnak róla? (Bár a nevét elég kevésszer láttam a szövegben.)
Nimrodel
- Eowynke
- Nem elérhető
Mindegy, ez a dolog ugysem tarozik masra csak rajuk, akkor meg miert hirdetnek el a fel vilagnak? (ugy tudom, hgoy Orli nem az a fajta) es ha ez meglepetes kene legyen Kate-nek, akkor miert modnta volna el?
Egyebkent most az elobb beszeltem chaten egy sraccal, aki ismeri Orlit Allitolag latta szemelyesen is...
Eowyn
- Saint
- Nem elérhető
- Böszi
- Nem elérhető
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- Eowynke
- Nem elérhető
Erre nem szamitottam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eowyn
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Artemisz
- Nem elérhető
Nyamnyam, de husi!!!!Sil írta: kep.tar.hu/silmarien/images/pic4349991.jpg
kep.tar.hu/silmarien/images/pic4349992.jpg
Na, itt láthatunk majd egyet-mást...
Kövezzetek meg, de sztem SZÁZSZOR ÉDESEBB FEKETE HAJJAL!
De szőkén is, milyen gyönyörűen kiemeli azt a csillogó tünciszemét a sötét szemöldöke! :itscool:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Itt a hikben leszedték a quick time-ot rendszerjavítás címén...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Coralie
- Nem elérhető
Mit mondhatnék... sok boldogságot nekik. Én is azt szeretném, ha nekik jó lenne (föleg, ha Orlando-nak jó lenne), de...Saint írta: www.online.rtlklub.hu/szorakozas/pletyka/?id=0402103492
:bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
A Troy trailer szuper! Meg a képek is belöle!
És azzal a fejékkel...
Nimrodel
- Supersonica
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
kep.tar.hu/silmarien/images/pic4349989.jpg
kep.tar.hu/silmarien/images/pic4349990.jpg
kep.tar.hu/silmarien/images/pic4349991.jpg
kep.tar.hu/silmarien/images/pic4349992.jpg
Tears unnumbered
- Saint
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Nightmare
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Cinematrix írta: Orlando Bloom lánykérésre készül
2004/02/02
Bánkódhatnak Orlando Bloom nőnemű rajongói: A Gyűrűk Ura-trilógia és A Karib-tenger kalózai 27 éves brit színésze az Empire-filmdíjak jövő heti átadási ünnepségén állítólag megkéri barátnője, Kate Bosworth amerikai színésznő kezét.
Ha hinni lehet a Daily Star című angol bulvárlapra hivatkozó IMDb-nek, Bloom ráadásul fél térdre ereszkedik majd, és úgy kérdezi meg a 21 éves színésznőt, feleségül megy-e hozzá.
Bloom egy ismerőse a Daily Starnak elmondta, hogy a színésznek általában lakat van a száján, ha a magánéletéről kérdezik, abból azonban sosem csinált titkot, mennyire lenyűgözi Bosworth. "Csak rájuk kell nézni, és rögtön látszik, mennyire összeillenek. A legtöbb pár nyüglődne, hisz Kate Los Angelesben él, Orlando pedig Londonban, ám számukra ez nem okoz problémát."
Hát, most erre mit lehet mondani?
Ha boldogok..
Bár elég pletykaszerű ez a cikk.. Dehogy már 2 helyen is írták...
Nekem nem igazán stimpi Kate, de ha Orlando szereti, legyenek boldogok, nekünk úgy sincs beleszólásunk:(
/Milyen lenne, ha lenne beleszólásunk.. /
- Gandalf
- Nem elérhető
Cinematrix írta: Orlando Bloom lánykérésre készül
2004/02/02
Bánkódhatnak Orlando Bloom nőnemű rajongói: A Gyűrűk Ura-trilógia és A Karib-tenger kalózai 27 éves brit színésze az Empire-filmdíjak jövő heti átadási ünnepségén állítólag megkéri barátnője, Kate Bosworth amerikai színésznő kezét.
Ha hinni lehet a Daily Star című angol bulvárlapra hivatkozó IMDb-nek, Bloom ráadásul fél térdre ereszkedik majd, és úgy kérdezi meg a 21 éves színésznőt, feleségül megy-e hozzá.
Bloom egy ismerőse a Daily Starnak elmondta, hogy a színésznek általában lakat van a száján, ha a magánéletéről kérdezik, abból azonban sosem csinált titkot, mennyire lenyűgözi Bosworth. "Csak rájuk kell nézni, és rögtön látszik, mennyire összeillenek. A legtöbb pár nyüglődne, hisz Kate Los Angelesben él, Orlando pedig Londonban, ám számukra ez nem okoz problémát."
- Saint
- Nem elérhető
- Nightmare
- Nem elérhető
www.elfenomeno.com/peliculas/multimedia/verimag.php?id=6113
www.elfenomeno.com/peliculas/multimedia/verimag.php?id=6115
- Coralie
- Nem elérhető
Le lehet tölteni pl. innen, ha minden igaz: www.potcfandom.com/blooper.phpSil írta: Gwaleriol: a bakiparádét le lehetett tölteni a netről, meg is van nekem, és fergeteges...
Nimrodel
- ainawethien
- Nem elérhető
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
- Eowynke
- Nem elérhető
Amúgy szerintem Orli nem néz ki 27-nek. Eddig akárkitôl kérdeztem, azt mondta hogy sokkal fiatalabbnak látja.
Ma vele álmodtam Egy vendéglôben voltam és ô volt a pincér. Azt mondta, hogy álcáznia kell magát a rajongói elöl
Eowyn
- Augustíne
- Nem elérhető
Kis cikk:
nettrash.com/users/jasparina/Hitkrant001.jpg
És még pár oldal az EMPIRE-ből:
nettrash.com/users/jasparina/empire177_01.jpg
nettrash.com/users/jasparina/empire177_02.jpg
nettrash.com/users/jasparina/empire177_03.jpg
nettrash.com/users/jasparina/empire177_04.jpg
nettrash.com/users/jasparina/empire177_05.jpg
nettrash.com/users/jasparina/empire177_06.jpg
nettrash.com/users/jasparina/empire177_07.jpg
nettrash.com/users/jasparina/empire177_08.jpg
Liv&Orli interjú:
promontoryartists.org/lookingclo ... mtyler.htm
Ned Kelly videók/interjúk:
www.cinemas-online.co.uk/website ... page=trail
Még 1 interjú:
orlandomultimedia.net/news2004/j ... 2004b.html
Nem tudom, h volt-e bent, de nagyon éédi:
orlandomultimedia.net/images/pre ... a/la1.html
Az Elizabethtown csak 2005-ben jön ki... :
orlandomultimedia.net/elizabeth/eliupdate.html
Itt van az összes kép az Kate-es nyakbaugrásról. ROHADT MÁZLISTAAAAAAAAAAAAAAA!!!! :
www.katebosworthfan.com/Coppermi ... ?album=123
És itt pedig a visámparkban szórakoznak (Orli fejét érdemes figyelni a hullámvasúton ):
www.katebosworthfan.com/Coppermi ... p?album=80
Ooolyan rossz, h már 27 éves!!!! Örexik szegény! Még szerencse, h jól tartja magát!
Jah! By the way a cinemában egy nagyon édes kép van róla (nagy!!!!), meg néhány kisebb a Trója és a PotC kapcsán. Húú, de várom már a 10.-ét! Első dolgom lesz suli után, h elnyargalok a Media Marktba, és megveszem DVD-n, meg videón is a PotC-ot!
ORLANDO 4ever!!!!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.