Legolas (Orlando Bloom)

Több
20 éve 8 hónapja #176791 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nimrodel Melian írta: Miért nem müködik már egy jó ideje a www.orlandobloom.co.nz ?

Mert nem csinálja tovább a tulajdonosa.
Búcsúlevél itt: www.orlandobloom.co.nz/bye.html

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #176737 Írta: Supersonica

Nimrodel Melian írta: Nem volt ott az Oscar-on? 8O Miért? Nem hiszem, hogy volt számára fontosabb ELFoglaltság ennél!

Ez sok mindenen múlik, először is a Kodak Theater befogadóképessége véges, nem lehet csak úgy jegyet venni, ez megtiszteltetés, ha kapsz.
Lehet, hogy egyéb forgatási elfoglaltsága miatt nem ment. Vagy lehet, hogy ment, csak nem láttuk ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #176725 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nem volt ott az Oscar-on? 8O Miért? Nem hiszem, hogy volt számára fontosabb ELFoglaltság ennél!

Miért nem müködik már egy jó ideje a www.orlandobloom.co.nz ?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 8 hónapja #176696 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát, az én monitoromon ez leginkább fekete alapon libazöldnek látszik... :wink: Menüpontok egyáltalán nem látszanak, csak ha kijelölöm... A szöveg tele van elgépelésekkel... pl egyenlőre, Mordon, meg ilyenek... A betűtípussal végülis nincs nagy baj nálam, 800x600-as felbontásnál, de webre nem szokás ilyen talpas betűtípusokat használni, inkább Arialt vagy Verdanát... Szvsz ennél azért jóval komolyabb honlapot lehetne csinálni egy kis odafigyeléssel, meg ha nem 2 percet szánunk rá... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #176683 Írta: Supersonica

Iras írta: tundeherceg.uw.hu/index.html

Olvashatatlan ezen a sötétzöldön az uv-sárga. A Gyűrűvers ezzel a színnel és betűformával szintúgy.

Több
20 éve 8 hónapja #176666 Írta: Iras
Iras válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
tundeherceg.uw.hu/index.html

Na most nézzétek meg! Hangsúlyzom, ez még nem a végleges! Csak most volt egy kis időnk, de már nincs, mert törit kell tanulnom, de azért még pánikba vagyok esve.

Eleniel: Én? Veled? Soha! :D Mármint dacolni. Hát persze, hogy fölteszem.

"Felső-és Alsó-Egyiptom királynőjének szolgálóleánya vagyok én! "

Több
20 éve 8 hónapja #176643 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
"Szeressétek Legolast!"

Részemről oké... :lol: :wink:

Amúgy én is csodálkoztam, hogy egyik képen se látni... Télleg nem volt ott? 8O

Az "oszkáresőhöz" nem tudok mit hozzátenni, csatlakozom a másik topicban szólókhoz... :hello:

Nekem Rékasi hangja bejött Legolasnak... igaz, a francia verziót még nem hallottam... :wink: no meg az eredeti az igazi, ahogy mondani szokás. :P

Iras, írtam egy kis összefoglalót a bakacsin-erdei tündékről, legközelebb küldöm, aztán majd meglátod, hogy fölteszed-e (Avagy hát mersz-e dacolni velem? :twisted: )...

(Viszont továbbra is fenntartom, hogy a Karibokat csak eredeti hangon szabad megnézni... Mit szabad? Kötelező! Már ha vidulni akar az ember egy jót... :up: )

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 8 hónapja #176529 Írta: kósza tündelány
kósza tündelány válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
El se hiszem! 11ből 11 oscar! ez tök jó, én csak azt sajnáltam, h az összes hobbitka meg mindenki ott csorgatta a nyálát csak a mi kis Orlandónk nem. MIÉRT? Na mindegy egy tündeherceghez nem is valók az ilyan evilági hiúságok. Csók, szeressétek Legolast!

Több
20 éve 8 hónapja #176179 Írta: Iras
Naná, mert még nincs rajta semmi, de semmi az ég világon.

Több
20 éve 8 hónapja #176158 Írta: Sil
Nincs kiírva, egyáltalán nem jön be... 404-es hibaüzenet... :?

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #176156 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF:
James: a "filmkritikádat" a 3. rész topicjába kellett volna írnod... egyébként olvastad egyáltalán a könyvet?

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
20 éve 8 hónapja #176151 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Még nem jön be semmi, de a lap tetején ki van írva, hogy :: Tündeherceg ::
tundeherceg.uw.hu/

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 8 hónapja #176146 Írta: Sil
Iras: annyira nincs rajta semmi, hogy be se jön... :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #176144 Írta: Iras
Nézzétek meg : tundeherceg.uw.hu Persze még nincsen rajta semmi, de akkoris. :lol:

Több
20 éve 8 hónapja #176116 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tegnap láttam a 3. filmet!
Nagyon szép volt! Csak több bajom is volt vele:-):
1: Legolasnak 15 mondata nem volt a filmben
2: Denethor honnan tudta meg, hogy a fia, Boromír meghalt?
3: (mondjuk ez nem baj)ĐĐ, de több vicces jelenet is volt a filmben. Ez a film még jobban megkedveltette velem Gimlit. :D
4: Az viszont nagyon sza_ volt, hogy csak egy szünet volt. :? (mondjuk ez mellékes)
5: Azt viszont értékeltem, hogy egy-egy csatát sokáig mutattak(l.ehet, hogy nem ez a legmegfelelőbb fogalmazás, de tegnap fél tizenkettőre értem haza :) )
1: Nagyon sajnáltam, hogy legolas nem szerepelt a filmben. Legalábbis nem sokat. :evil: Ez rossz megoldás volt-sztem. Nem értem, hogy miért nem volt(ak) legolasnak kiemelkedobb jelenetei a filmben.
:(
7: Nem vártam volna, hogy Gollam ott a Végzet hegyénél, amikor már Frodo teljesen kséz volt, hogy ott Szméagol előugrik :P
8: Azt viszont egyáltalán nem értékeltem, hogy Frodót megmenti Smu- Hiosz Frodó Samu helyett Gollamot választotta. :x
9: Meg még azt is nagyon értékeltem, hogy Éowyn sokat szerepelt a filmben. Jó megoldás volt. De többet szereplehetett volna még Legolas, Denethor, Boromírról beszélhettek volna vmit, és Gollam is többet szeeeplehetett volna :) :? :(
10: Alapjába véve, a film
10/1: humoros (humorosabb mint az első)
10/2: Szép :)
10: Még az is jó volt, hogy mutatták Samu további életét, gyerekit, stb...

Ennyi lenne, ham ég vmi eszembejut írok!

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 8 hónapja #175842 Írta: kósza tündelány
kósza tündelány válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Namármost... szerintem orlando halál édes a filmben, dzsoni depp nemkülönben! Én láttam szinkronizálva is meg echte nyelven is. Így is, úgy is elégedett voltam!Én például utálom a GyUban legolas hangját, a karibban se találták el, ez igaz. Én csak angolul szeretem nézni a GYUt bocs, mert szerintem úgy jön át a legjobban bár csehül se gyenge egyszer variáljatok a DVDtek hangjain, franciául beszélő Legolas enyhén bugyinedvesítő jellegű. Olvadás garantált:-)

Több
20 éve 8 hónapja #175491 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
en csak belepillantottam, de az tobb volt, mint eleg! FORTELMES! Az iszonyat palmat persze Depp hnagja viszi, na de Orlie is! Annyira nyalasan beszel Frodo hangjan! (A szinkronos GYU-t nagyon szeretem, Frodot is benne!)

Fear from the best and hope for the worst

Több
20 éve 8 hónapja #175489 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Suilad!
Látta valaki rajtam kívül a Karibokat szinkronizálva?
Atyaég... Titeket nem zavart, hogy Will Frodó hangján beszél? Én kész voltam, mikor meghallottam. :x

Persze azért a film jó volt :wink: , de akkor is...

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 8 hónapja #175412 Írta: Eowynke
Eowynke válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tudnátok olyan képet mutatni, ahol Orli a tesójával, Sammel van?
Már sokat kersgéltem, de csak nagyon kicsi fotókat találtam... :(

Eowyn

Több
20 éve 8 hónapja #174756 Írta: Sil

Saint írta: page access forbidden :( ((

Jobb egérgomb, cél mentése más néven... :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #174734 Írta: Saint
page access forbidden :( ((

Több
20 éve 8 hónapja #174668 Írta: Sil

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #174659 Írta: shark
shark válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Dínchamion írta:

Iras írta: Igen, igen.Az mindenképp jobb lenne, ha mindenki azt töltene fel, amit akar.

Nah, akkor a következőt tudom ajánlani: menjetek fel a www.php-nuke.hu/ oldalra, onnan töltsétek le vmelyik telepítőcsomagot (a legújabbat nem ajánlom, de a 6.9-es jónak tűnik -- az újat akkor érdemes, ha lesz már hozzá support). Kicsomagol, megnéz, readme és társai elolvas. :wink: Fel kell tölteni, megnézni a működését, stb. Ha kicsit otthonosan mozogtok benne, akkor el lehet kezdeni egy egyéni dizájnt kidolgozni.

hmmm...a PHP-Nuke-t én is tudom ajánlani! és még hozzátenném azt is, hogy egy igazán jó designt nem könnyű írni! Az egész rendszert át kell alakítani! Én megbíznék valaki profit vele... pl www.nukefarm.hu v. phpworld.srv.hu

üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu

Több
20 éve 8 hónapja #174517 Írta: Slytherin James Halliwell
fan-art.uw.hu

Bár Gandalfos a kép, megmondhatjátok a véleményeteket, csináljak e ilyet legolasban!

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 8 hónapja #174513 Írta: Sil

James írta: Mostmár gondolom jó.

fan-art.uw.hu/

Ez még mindig a gépedről van... Töltsd fel a képet is, és úgy linkeld be... A legegyszerűbb, ha a tar.hu-n csinálsz egy képtárat, oda csak fel kell tölteni a képet, és kész...

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #174509 Írta: Slytherin James Halliwell
Mostmár gondolom jó.

fan-art.uw.hu/

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 8 hónapja #174506 Írta: Sil
James: a saját gépedről nem tudsz képet berakni, csak a netről... :roll:

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja - 20 éve 8 hónapja #174504 Írta: Slytherin James Halliwell
Egy általam készített kép.

KÖNYÖRGÖK NÉZZÉTEK MEG!

fan-art.uw.hu/
Véleményt lécci! :wink:

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 8 hónapja #174116 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Sil írta: Vadiúj, japán feliratos Troy trailer:
www.troy.jp/trailer/02480.mov

Nem lesz rossz film! :itscool: (És nem csak egy bizonyos szereplö miatt, söt... Félek, hogy hasonló véleménnyel leszek majd Paris-ról, mint Will-röl - egyrészt :? másrészt )

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 8 hónapja #173907 Írta: Saint
na jo...vegem van! Ez atrailer tul sok volt nekem! ANNYIRA varom! Szetfolytam, de [size=9:1mmgy1g2]Brad Pittol..........[/size]

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.532 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére