Legolas (Orlando Bloom)

Több
20 éve 10 hónapja #161708 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tök jó... :lol:
Na, már tudom, Kate- tel miért szakítottak. Eszter barátnőm előre tudta, h. nem tarthatják majd sokáig titokban szerelmüket Orlando-val... 8)

"... And that was the beginning of fairies..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #161694 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Itt meg pár dögös szőke Orli-kép:
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... /index.htm
(Ezekről az jutott eszembe, hogy azért Glorfindelnek se lett volna rossz... :roll: )

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #161686 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Fiona írta: Ime egy dögös Legsi kép:

www.hardwired.hu/img.hw?id=23732

Érdekes... :? 8)
A háttér nagyon jó!
A hősszerelmes szerepeit én sem nagyon bírom, és az is igaz, hogy Legolas-nak kicsit több szerepe lehetett volna. :roll:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 10 hónapja #161683 Írta: Legolin
Legolin válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Sil írta: Most olvastam, hogy az ivóversenyes videócska nincs benne a filmben, egy kivágott jelenet, ami a National Geographic DVD-n van rajta állítólag...

Mi ez a National Geographic DVD?

gandala: Mit játszott a Kisvárosi gyilkosságokban?

Hát, az a "dögös" kép elég érdekes... nem szeretem az ilyen összerakott dolgokat, viszont Iowa háttere! :itscool:

Január 10-én így készült? Ésszerűbb lett volna még a bemutató előtt... (Addigra már jó sokan látták.)

... - very mátalo...

- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/

Több
20 éve 10 hónapja #161665 Írta: gandala
gandala válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Ha meg ő nagyon unná már, csak találna magának ill. találnának neki másfajtákat.

Nem biztos! Mindenkit megpróbálnak beskatulyázni. És sajnos egyelőre hagyja, hogy ez megtörténjen. Folyton csak vív (ami nekem is naaagyon tetszik :oops: ), és folyton hősszerelmest alakít. (vagy keveset beszél. Lásd: Legolas)
Éppen ezért tetszett a Kisvárosi gyilkosságokban.

Ahhoz, hogy valaki elkerülje a skatulyát, nagyon észnél kell lenni!

Több
20 éve 10 hónapja #161663 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Sudhia írta:

Fúúj :D :D :D Ez szörnyű :roll: :D :roll:

Az a toll ami kilóg a feje mögül... kegyetlen...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 10 hónapja #161661 Írta: Sudhia
Sudhia válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Fúúj :D :D :D Ez szörnyű :roll: :D :roll:

"If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is: infinite." /William Blake/

Több
20 éve 10 hónapja #161655 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Lij, you are my life!

Több
20 éve 10 hónapja #161618 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ime egy dögös Legsi kép:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 10 hónapja #161610 Írta: Coralie

Ellana írta: Aztán elkezdtem filozofálni (ami nem az erősségem), hogy szegénynek állandóan ilyen kardozós, nyilazós stb. filmek jutnak. (Bár megértem a rendezőket: legalább nem kell megtanítani vívni, vagy íjászkodni valaki mást.) Kíváncsi lennék: nem unja még?

Nekem pl. pont az ilyen típusú filmek tetszenek a legjobban, így nagyon örülök, hogy Orlando "állandóan" ezekben szerepel. :roll:
Ha meg ő nagyon unná már, csak találna magának ill. találnának neki másfajtákat.

Nimrodel

Több
20 éve 10 hónapja #161603 Írta: Sil

Lizett1 írta: Valamelyik múlt heti Blikkben olvastam, hogy Liam Neeson elfogadta a Kingdom of Heaven című film főszerepét. Remélem több férfi főszereplő is lesz a filmben, mert eddig arról volt szó, hogy ennek a filmnek a főszerepét Orlando játssza.
Aki tud erről infót, az nyugtasson meg, please.

Liam Neeson is szerepel a filmben (és ez valóban egész új hír), de Orli a főszereplő. A film forgatását januárban kezdik, Marokkóban.

Tears unnumbered

Több
20 éve 10 hónapja #161586 Írta: Lizett1
Lizett1 válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ujabb info: 2004. január 10. RTL KLUB 23.20-23.50 A csodás kaland Így készült: A Gyűrűk Ura - A Király visszatér című film

Aragorn: Félsz?
Frodó: Igen.
Aragorn: Közel sem félsz eléggé!

Több
20 éve 10 hónapja #161577 Írta: Lizett1
Lizett1 válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Valamelyik múlt heti Blikkben olvastam, hogy Liam Neeson elfogadta a Kingdom of Heaven című film főszerepét. Remélem több férfi főszereplő is lesz a filmben, mert eddig arról volt szó, hogy ennek a filmnek a főszerepét Orlando játssza.
Aki tud erről infót, az nyugtasson meg, please.

Aragorn: Félsz?
Frodó: Igen.
Aragorn: Közel sem félsz eléggé!

Több
20 éve 10 hónapja #161573 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hello!

Tudjátok múltkor beültem egy filmre a moziba, (most lényegtelen, melyikre), és láttam előtte a Trója bemutatóját. A szívem majd' kiugrott a helyéről, amikor megláttam, hogy Orli is játszik benne. Aztán elkezdtem filozofálni (ami nem az erősségem), hogy szegénynek állandóan ilyen kardozós, nyilazós stb. filmek jutnak. (Bár megértem a rendezőket: legalább nem kell megtanítani vívni, vagy íjászkodni valaki mást.) Kíváncsi lennék: nem unja még?

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
20 éve 10 hónapja #161479 Írta: Sil
Baresz: Köszönjük az infókat, de ezekről természetesen tudunk. Valószínűleg a honlapnak a szóban forgó része nem lett frissítve mostanában, ezért szerepelhetnek ott többéves infók... :roll:

Tears unnumbered

Több
20 éve 10 hónapja #161478 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

InfectedMann írta: [

jézosz mi ez a topic? Pics topic mi a f*** van? az hittem hogy lagalább innen eltűntük és nem mocskoljátok be a Gyűrűk Urát!

Kedves InfectedMann!

Sem itt, sem sehol másutt ezen a fórumon NEM szokás ilyen hangnemben beszélni.

Mivel ez filmes topic, ezért a színészekről is megengedett szólni, nézd csak meg a topic címét!

Szvsz itt nem piszkolja be senki se Tolkient, se a GyU-t. Erős kritikai hozzáállás jellemzi a hozzászólásokat, ami garantálja, hogy olyan ne kereülhessen be sehova, ami akár a műveket, akár az alkotót, akár a színészeket, vagy bárki mást bármilyen ponton sértsen.

A film, Orlando Bloom, és Tolkien, ha akarjuk ha nem, összefügg.

Kérlek, a jövőben mellőzd ezt a stílust, és mielőtt írsz, olvass vissza, esetleg bögéssz a fórumon. Ha filmtopicoc nem de a Középfölde szerintem meg fogja nyarni tetszésedet.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 10 hónapja #161423 Írta: baresz
baresz válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
a filmmel és orlandoval kapcsolatban: lehet hogy nem ez a megfeleleö forum hogy szoljak rola de, itt a honlapon a következö info találhato rola: "nem szerepelt még semmilyen filmben a gyürük urát megelözöen". ez téves info. az elsö filmszerepe a Wilde c. filmben volt, amit 1997-ben (!!!!) fogattak, és Oscar Wilde életéröl szol. majd a gyu1.és 2. között leforaggták a Solyom végveszélybent, amiben szintén szerepel. ha ez az info eljut az illetékesekhez, jo lenne, ha modositanák az oldalt. nem adhatunk ki valotlan infokat a mi drága orlandonkrol.

Több
20 éve 10 hónapja #161343 Írta: Coralie

Sil írta: RotK videócska: Legolas és Gimli azon versenyeznek, hogy ki tudja az asztal alá inni a másikat... :lol: :
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... g_game.wmv

Hát, hogy őszinte legyek, nagyon nem tudta elnyerni a tetszésemet. :?
A képek viszont nagyon jók, nem tudtam megállni, hogy meg ne nézzem őket. :oops: :) www.elflady.com/legolasgreenleaf ... VD_217.htm Ha ebből valaki talál egy szebb verziót, feltétlenül rakja be, mert nekem nagyon tetszik! :roll:

Nimrodel

Több
20 éve 10 hónapja #161301 Írta: Sil
Most olvastam, hogy az ivóversenyes videócska nincs benne a filmben, egy kivágott jelenet, ami a National Geographic DVD-n van rajta állítólag...

Tears unnumbered

Több
20 éve 10 hónapja #161298 Írta: Eowynke
Eowynke válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Orlando interju, nem tudom lattatok-e mar:
enjoyment.independent.co.uk/film ... ory=475533

Eowyn

Több
20 éve 10 hónapja #161208 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sil: jók a képek; a 9. oldalon nagyon rémült volt :roll: ..., tényleg olyan kicsit, mintha az ő esküvőjük lenne :twisted: , az egyik oldal alján, mikor fehér ruhában van, elkezdem: "Olyan, mint egy hullaházban...ja, majdnem, ez csak az Ispotály..." :P

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
20 éve 10 hónapja #161189 Írta: Sil
RotK videócska: Legolas és Gimli azon versenyeznek, hogy ki tudja az asztal alá inni a másikat... :lol: :
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... g_game.wmv

Tears unnumbered

Több
20 éve 10 hónapja #161148 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
InfectedMann: orvos látott már? javasolnám :roll:

Több
20 éve 10 hónapja #161119 Írta: InfectedMann
InfectedMann válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Ancalima Anarórë írta:

Penngaladiel írta: Gandala, nem rosszindulatból írtam, bírom a srácot, sőt, nagy rajongója voltam - egy ideig :P aztán megtaláltam az igazit :D 8) De nem csak én vettem ezt észre. Nem tudom, te mióta ismered, de számomra nagyon nyilvánvaló a különbség: a FOTR után volt a vidám, kedves, közvetlen srác, aki hihetetlen szerencsének tartotta, hogy bekerült a filmtörténelem egyik meghatározó darabjába, aki lelkesen és mosolyogva mesélt a forgatásról, a színészekről és mindenről, míg most van egy sztár, aki iszonyúan komolyan veszi magát. Még egy újságíró is szóvátette ezt egy Liv Tylerről szóló cikkben, amelyben pont Livvel állította kontrasztba, aki tényleg nagy sztár létére mégis kedves, közvetlen és két lábbal áll a földön... Szóval nagyon remélem, hogy hamar sikerül túljutnia ezen az időszakán és leszállnia földre, különben ki tudja, mi lesz belőle...

Liv? A legtöbb lap hisztis kis hülyének állítja be, tehát én már nem hiszek nekik! :evil: Nem ismerem, ezért nem tudok véleményt alkotni Orli "elszállásáról..."
A PotC- ban sokkal jobban nézett ki szvsz, mint a LotR- ben (ott Viggo a Király), és... BORZASZTÓ JÓ BENNE, de én Johnny miatt szeretem a filmet. :oops: Nem tehetek róla, Orlando még fiatal és üres Gornihoz vagy Jack- hez képest. :roll: SZVSZ, és BOCS BOCS BOCS!!! :lol: 8O :wink: :oops: :D Ők tapasztaltabbak. DE ha Orli idősebb lesz! 8O *acalima nyel egyet*
Kate pedig... mi az hogy "Ebből is látszik, hogy az a Kate nem normális... pedig hányan lennének a helyébe... "
Tudod, lehet, h. Orli kedves, szép és okos és tökély, úgy figyeltem meg, hogy a szerelem nem így válogat! :roll: (lásd apám és anyám... Ezek együtt... :twisted: )

jézosz mi ez a topic? Pics topic mi a f*** van? az hittem hogy lagalább innen eltűntük és nem mocskoljátok be a Gyűrűk Urát!

Több
20 éve 10 hónapja #161114 Írta: Sil
Az oldal alja felé sok-sok RotK-os Orli videó... interjúk, stb:
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... rclips.htm

Van itt esetleg olyan, aki kíváncsi arra, hogyan fog kinézni Legsie pl. Aragorn koronázásán? :roll: :wink: :
[size=9:30l7lqcj](Tisztára, mintha Aragorn és Legolas esküvője lenne, nem? :roll: :twisted: )[/size]

Ezt viszont csak a film után nézzétek meg, több mint 400 kép, csak Legsis screencap-ek a RotK-ból... :roll: :

Tears unnumbered

Több
20 éve 10 hónapja #161089 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Penngaladiel írta: Gandala, nem rosszindulatból írtam, bírom a srácot, sőt, nagy rajongója voltam - egy ideig :P aztán megtaláltam az igazit :D 8) De nem csak én vettem ezt észre. Nem tudom, te mióta ismered, de számomra nagyon nyilvánvaló a különbség: a FOTR után volt a vidám, kedves, közvetlen srác, aki hihetetlen szerencsének tartotta, hogy bekerült a filmtörténelem egyik meghatározó darabjába, aki lelkesen és mosolyogva mesélt a forgatásról, a színészekről és mindenről, míg most van egy sztár, aki iszonyúan komolyan veszi magát. Még egy újságíró is szóvátette ezt egy Liv Tylerről szóló cikkben, amelyben pont Livvel állította kontrasztba, aki tényleg nagy sztár létére mégis kedves, közvetlen és két lábbal áll a földön... Szóval nagyon remélem, hogy hamar sikerül túljutnia ezen az időszakán és leszállnia földre, különben ki tudja, mi lesz belőle...

Liv? A legtöbb lap hisztis kis hülyének állítja be, tehát én már nem hiszek nekik! :evil: Nem ismerem, ezért nem tudok véleményt alkotni Orli "elszállásáról..."
A PotC- ban sokkal jobban nézett ki szvsz, mint a LotR- ben (ott Viggo a Király), és... BORZASZTÓ JÓ BENNE, de én Johnny miatt szeretem a filmet. :oops: Nem tehetek róla, Orlando még fiatal és üres Gornihoz vagy Jack- hez képest. :roll: SZVSZ, és BOCS BOCS BOCS!!! :lol: 8O :wink: :oops: :D Ők tapasztaltabbak. DE ha Orli idősebb lesz! 8O *acalima nyel egyet*
Kate pedig... mi az hogy "Ebből is látszik, hogy az a Kate nem normális... pedig hányan lennének a helyébe... "
Tudod, lehet, h. Orli kedves, szép és okos és tökély, úgy figyeltem meg, hogy a szerelem nem így válogat! :roll: (lásd apám és anyám... Ezek együtt... :twisted: )

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 10 hónapja #161081 Írta: Eowynke
Én azt hiszem, hogy elég sokan közülünk örülünk annak, hogy Orlinak nincs már barátnője, de azért egy kicsit sajnálom is, mert megint a csaj dobta :evil: Hogy lehetséges az ilyen?? Ebből is látszik, hogy az a Kate nem normális... pedig hányan lennének a helyébe...

Egyébként én sem vettem észre eddig, hogy Orli el van szállva magától, de meg lehet neki bocsátani(ha ez valóban igaz), amúgy is vannak egyes sztárok, akik sokkal beképzeltebbek nála, pedig nincs annyi tehetségük, amivel büszkélkedhetnének :roll: (csak szeretnék). Szerintem a híresebb színészekhez képest, Orli nagyon rendes, és eléggé a földön jár.

Eowyn

Több
20 éve 10 hónapja #161052 Írta: Nightmare
Nightmare válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Először is utólag is boldog Orlis karácsonyt mindenkinek!! ;)
Nem tudom, hogy jó hír-e, hogy facér, mindenesetre nekem nem igazá volt szimpi az a Kate-csajszi.. :oops:
Hogy Orlando el van szállva magátóL, Hááát, én még nem igazán vettem észre.. Bár, szerintem, ha bármelyikünk abba a helyzetbe kerülne, amibe most ő van, mi is ilyenek lennénk.. Ez ezzel jár.. Tényleg jó lesz neki egy kis pihi;)

Több
20 éve 10 hónapja #160997 Írta: Eowynke

Tinúviel!Tinúviel! írta: Én a Potc-ot 5× láttam,m de még nem teltem be vele! Bár én nem első sorban Orlando, hanem inkább Johnny Depp miatt néztem meg! :wink:

En is nagyon sokszor lattam, annyiszor, hogy meg sem tudom szamolni... moziba, videon, dvd-n, de meg mindig van kedvem megnezni :P Holnap is megyek moziba, azt hiszem nalunk utoljara lesz, es ki nem hagyhatom!
En inkabb Orliert nezem meg persze, de azert Johnny sem rossz 8)
Az azigazsag, hogy a PoTC-ben nem hatott meg annyira Orlando, mint a GyU-ban. Valahogy sokkal "emberibb" es hetkoznapibbnak tunik nekem ebben a filmben, de azert nem mondom, hogy nem tetszik, csak nem ajulok el tole.
Persze Orli tetszik a legjobban az osszes szinesz kozul tovabbra is.

Eowyn

Több
20 éve 10 hónapja #160977 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Én a Potc-ot 5× láttam,m de még nem teltem be vele! Bár én nem első sorban Orlando, hanem inkább Johnny Depp miatt néztem meg! :wink:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.592 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére