Legolas (Orlando Bloom)
- Enelen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Nem, ő a másik oldalon áll majd...Enelen írta: Most olvastam a cinematrixon:
Bloom egy kovácsból lett ifjú lovagot alakít majd, aki miközben Jeruzsálemet védelmezi a keresztesek támadása ellen, beleszeret a hercegnőbe.
Mi van??? Nem ő lesz a keresztes lovag? Mert eddig azt hittem.. :
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Enelen
- Nem elérhető
Bloom egy kovácsból lett ifjú lovagot alakít majd, aki miközben Jeruzsálemet védelmezi a keresztesek támadása ellen, beleszeret a hercegnőbe.
Mi van??? Nem ő lesz a keresztes lovag? Mert eddig azt hittem.. :
[/quote]
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Fear from the best and hope for the worst
- Enelen
- Nem elérhető
Saint írta: a cinematrix hirei szerint Lian Neeson fogja Orlie apjat alakitani a Kingdom of Heaven-ben.
Orlando meg a Luke Skywalker fiát a Star Wars 7-ben..
Bocs, muszáj volt..
- Enelen
- Nem elérhető
Nightmare írta: Ma megjelent az új Im, és Orli van a Kérdezz hülyét rovatban!!!!
:dance: :hello:
Annyira édi!!! Jaj!!! Nagyon jó!! Idézzek?
Mindenképp olvassátok el! Megéri!
Idézz!
És itt róla kérdeznek hülyét, vagy mi??
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fear from the best and hope for the worst
- Enelen
- Nem elérhető
Rengeteg ékszert hordasz, főleg féldrágaköveket. Van ennek
valami meghatározott jelentése?
Tulajdonképpen igen. A Gyűrűk Ura forgatásán kezdtem el gyűjteni
őket, Új-Zélandon.Közülük néhány ajándék, mint ez az Új-Zéland-Jáde.
Vannak köveim St. Vincent- ből, Marokkóból és Tájföldről, mindenhonnan,
ahol már jártam.
De jó! Ezt most olvastam, mert ritkásan jutok ide, de ezek szerint nem is annyira különbözik az érdeklődési körünk.. kövek, fotózás, szobrászat /?/, bár kötélről még nem ugráltam.. de ami késik nem múlik..
N
- Nightmare
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
:dance: :hello:
Annyira édi!!! Jaj!!! Nagyon jó!! Idézzek?
Mindenképp olvassátok el! Megéri!
- Nightmare
- Nem elérhető
Sil írta: Finarfiel képei arról a műtéti hegről, a DVD-ről (kicsit homályosak):
kep.tar.hu/marchi/images/pic3701049.jpg
kep.tar.hu/marchi/images/pic3701048.jpg
kep.tar.hu/marchi/images/pic3701047.jpg
Erről beszéltem, nagyon köszi, hogy beraktad!!
Eldafinde: Ez aranyos Anyád igy ismeri a mániád? Az jó. Énláttam azt a reklámot
A Keirás filmről én is akartam szólni, de megelőztél!
- Eldafinde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Egy kicsit off, de el kell mondanom!!! Végül is , nem kenyérpirítót akarok eladni....
Amit elöljáróban tudni érdemes: a falamon virít egy Legolas-plakát. De ez egyáltalán nem furcsa…
2003.12.14. vasárnap (Zulu) hehe/
Reggeli: parizeres kenyeret eszem majonézzel.
A majonézes flakon köpköd, ahogy megpróbálom belőle kicsalogatni a cuccot.
Belép anya: „-Csak nehogy a Legolas köldökéről nyalogasd.”
Lábjegyzet
Aki nem értené a helyzetet: Van egy ilyen hülye reklám, hogy a kissrác szendvicséből kispriccel a szaft a falon látható plakátra, amin egy lengén öltözött csaj pózol; annak is a hasára. A gyerek meg, hogy ne vesszen kárba a fincsi szaft, elkezdi nyalogatni. Erre lép be a kiscsákó bátyja, és vág egy grimaszt. (mintha ő nem csinált volna még ilyet…)
Nemtom, hogy a Mordorba nem volt az MTV-n a mozimagazin!!!! Helyette az a „making the soundtrack” volt, ami egy hete is. Most nem kapták meg a jogokat, vagy mi van??????????
Pedig még aznap is megnéztem a neten, és az volt a műsorban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
December 16, kedd, MTV Europe –13.00: RotK-zene!!!!!!!!!!!!!!!! Fél órás műsor. Legalábbis az újság szerint…
Dec. 25. Csütörtök: RTL Klub:15.20, A tolvajok hercegnője (2001) Főszereplő: Keira Knightley. Én már rájöttem, hogy kb. egy éve láttam a német RTL-en. Robin Hood lányát játssza benne.
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Gwaleriol
- Nem elérhető
A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
- Sil
- Nem elérhető
kep.tar.hu/marchi/images/pic3701049.jpg
kep.tar.hu/marchi/images/pic3701048.jpg
kep.tar.hu/marchi/images/pic3701047.jpg
A napocskás tetkóját ugye ismeritek?
kep.tar.hu/marchi/images/pic2884034.jpg
Tears unnumbered
- Nightmare
- Nem elérhető
Én is láttam már azt a heget, valamelyik Gyűrűk ura dvd-n, ott levette a pulcsiját, és megfordult... Elég csunya... Szegénykém... Mondjuk én szivesen ápolgatnám neki! [size=9:kl8nljmo](ne gondoljatok semmi rosszra)[/size]
Hmm, a 20 éves Orlando? Ezt olyan korán forgatta? Még az Oscar Wilde előtt? (évszámokban nem vagyok jó
- Lizett1
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Aragorn: Félsz?
Frodó: Igen.
Aragorn: Közel sem félsz eléggé!
- Nightmare
- Nem elérhető
Lizett1 írta: A Kisvárosi Gyilkosságok minden vasárnap 21:00-kor van a Hallmarkon. A rész címe, amiben Orlando játszott: Az ítélet napja. December 07-én adták.
Nem akarlak elkeseríteni, de nem hiszem, hogy megfogják ismételni, mert már ezek a részek is ismétlések. Fel is vettem videóra.
Orlando a helyi szépfiút játssza, aki több szeretőt is tart, betöréseket csinál, szóval nem éppen szimpatikus jellem. A halála sem túl szép: hasbaszúrják egy vasvillával.
Nagyon tetszett az alakítása és én is örültem, hogy végre nem "jófiút" játszott. A magyarhangja nekem sem tetszett, túl nyálas volt, bár ehhez a figuárhoz végül is passzolt.
Nahyon köszönöm!! Hogy én ezt miért nem láttam?? : : Biztos nagyon jó volt, én is kiváncsi lettem volna rá... Tényleg jó lehetett, hogy végre rossz karaktert alakított... :bawling: Na mindegy, ismerőseim között nincsenek Orli fanok, szal nem hisze, hogy valaki felvette volna... :bawling: A fenébe...
- Lizett1
- Nem elérhető
Nem akarlak elkeseríteni, de nem hiszem, hogy megfogják ismételni, mert már ezek a részek is ismétlések. Fel is vettem videóra.
Orlando a helyi szépfiút játssza, aki több szeretőt is tart, betöréseket csinál, szóval nem éppen szimpatikus jellem. A halála sem túl szép: hasbaszúrják egy vasvillával.
Nagyon tetszett az alakítása és én is örültem, hogy végre nem "jófiút" játszott. A magyarhangja nekem sem tetszett, túl nyálas volt, bár ehhez a figuárhoz végül is passzolt.
Aragorn: Félsz?
Frodó: Igen.
Aragorn: Közel sem félsz eléggé!
- gandala
- Nem elérhető
És végre egy szemét kis surmót alakított, ráadásul nagyon jól!
Végre, végre! Alig vártam, hogy lássam valami olyan szerepben, ahol valami összetett jellemet kell megformálnia. Nem csak kecses mozgású tündeként, nem csak édes aranyos hősszerelmesnek (bár azt nagyon bírtam... ), hanem egy kis parazitának, aki szerintem azért a kis barátnőjét igenis szerette. Vagy legalábbis mélyebb érzelmek kötötték hozzá, mint az állatorvosnéhoz. Ez látszott abban ahogy megsimogatta az arcát, és helyesen az orrára koppintott. Na meg akárkivel nem levelezik az ember (lásd, amiket az anyja megtalált.)
- Nightmare
- Nem elérhető
A "jópasiversenyt" Ha ott lett volna, nem kétség, hogy Orli nyer meg
- Eowynke
- Nem elérhető
Elanor Ringeril írta: Sziasztok!
Láttátok a Kisvárosi Gyilkosságokat? Nekem nem tetszett Orli szinkron hangja. De ezt leszámítva....Hmmmmm
Szóval jó volt.... csak az a vasvilla. Nem kellett volna.
Üdv: Elanor
En lattam Nekem sem tetszett a szinkron hangja, de azert ahogy kinezett........ wow Szerintem szuper volt, es az is tetszett ahogy jatszott. Egyedul azt nem birtam amikor felnyarsaltak... Meg sosem lattam meghalni filmben... Ja, es persze amit azzal az oregasszonnyal elmuvelt... remelem a valosagban nem ilyen!!
Eowyn
- Coralie
- Nem elérhető
Nekem is. Meg asszem ezzel errefelé elég sokan így vagyunk.Orkok írta: Orlando a kedvencem :legolas3:
Eldafinde: Nagyon jó, ez a kép különösen tetszik:
img-nex.theonering.net/images/sc ... 2_orig.jpg
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Silgrond
- Nem elérhető
- Eldafinde
- Nem elérhető
ELFelejtettem...
theonering.net/scrapbook/group/1225/range/1
(The December 2003 issue of Twist Magazine has this feature on Orlando Bloom.)
- Eldafinde
- Nem elérhető
Eldafinde írta: jópasiversenyben ezúttal nem akadt konkurenciája, mivel Orlando Bloom a Haven című film forgatása miatt nem tudott részt venni a londoni premieren, amely minden idők legtöbb embert vonzó angliai filmpremierje volt.
Ez nagyon tetszik a cikkben
- Eldafinde
- Nem elérhető
KBRIGO (#204974)
Válasz erre | Adatok | e-mail 2003-12-12 11:25:15 (2276) | Töröl
"Rekordnagyságú tömeg A király visszatér londoni premierjén
2003/12/12
A rossz idő ellenére is rekordnagyságú, 10.000 fős tömeg gyűlt össze a londoni Leicester Square-en A Gyűrűk Ura – A király visszatér premierjére. Sokak szerint a trilógia befejező része megkapja a legjobb filmnek jár Oscart, Peter Jackson a vörös szőnyegen azonban azt mondta, hogy bár ez fantasztikus lenne, de semmit sem akar elkiabálni.
„Csodálatos ez a fogadtatás. Hallom, hogy sokan hajnali öt óra óta itt várnak, és ez igazán megható” – mondta Jackson, de nemcsak őt, hanem a film szereplőit, Liv Tylert, Ian McKellent, Sean Astint, Billy Boydot, Dominic Monaghant és Andy Serkist is lenyűgözte az ujjongó tömeg látványa. A tömeg, melynek soraiban a BBC szerint magyar Gyűrűk Ura-rajongók is voltak, Jackson mellett a legnagyobb üdvrivalgással Viggo Mortensent köszöntötte, akinek a jópasiversenyben ezúttal nem akadt konkurenciája, mivel Orlando Bloom a Haven című film forgatása miatt nem tudott részt venni a londoni premieren, amely minden idők legtöbb embert vonzó angliai filmpremierje volt.
Jackson több mint 20 percen át osztott autogramot, és arról beszélt, hogy vegyes érzésekkel van tele: „Egyrészt egyfajta büszkeség és megkönnyebbülés van bennem, de szomorú is vagyok, mert éveken át dolgoztam ezekkel a csodálatos színészekkel, és most ennek az egésznek vége. A harmadik rész látványosabb, mint az előző kettő, de érzelmesebb is, hiszen nincs több Gyűrűk Ura.”
A Gyűrűk Ura – A király visszatér iránt egyébként akkora az érdeklődés Angliában, hogy bár még napok vannak hátra a 17-i premierig, az Odeon mozihálózat szerint már több mint egymillió font értékben váltottak rá elővételben jegyet. Ezzel A király visszatér máris felülmúlja A két torony eredményeit, és az Empire Online szerint mindebből valószínűsíthető, hogy A király visszatér bevételei meghaladhatják majd az egymilliárd dollárt."
Olyan jó ez a siker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :legolas3:
- Coralie
- Nem elérhető
Nagyon-nagyon tetszenek a képek, ezek is meg a Legolas-os is! És annyira nagyon tudom értékelni, hogy már jó ideje folyamatosan van haja! Ebben az állapotában annyira még nem tudta elnyerni a tetszésemet.Sil írta: Kis szemezgetés a haveabanana-ról :
orlandobloom.haveabanana.net/orlando2361.jpg
orlandobloom.haveabanana.net/orlando2360.jpg
orlandobloom.haveabanana.net/orlando2357.jpg
orlandobloom.haveabanana.net/orlando2356.jpg
orlandobloom.haveabanana.net/orlando2336.jpg
orlandobloom.haveabanana.net/orlando2348.jpg
Csak még ahhoz a pihenés-dologhoz: ha hiszünk ennek az oldalnak, akkor ez a kis szabadság tényleg nem mostanában lesz.
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Nightmare
- Nem elérhető
Sil írta: Kis szemezgetés a haveabanana-ról :
Ohh, de édi képek.. Szétolvadtam;)
De szépeket fogok álmodni...
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Nightmare
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.