Legolas (Orlando Bloom)

Több
20 éve 11 hónapja #156928 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Bye-Bye

Majd felmegy a lépcsőn, és ő is felhúzza válaszként. :D
Így már összeállt a sztori, az RTL Klub-os képekkel együtt.

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #156927 Írta: Eldafinde
Nézd csak Orlie

Most szólnak neki, hogy a csajok felhúzták a pólójukat, nem?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #156926 Írta: Eldafinde

Supersonica írta: Néhány kép a premier ideje alatt:

Szereplők az Air New Zealand csodás masinája előtt

Ja: Orli szokás szerint ökörködik!!! :mrgreen:

Több
20 éve 11 hónapja #156911 Írta: Supersonica

Több
20 éve 11 hónapja #156855 Írta: Iras
Iras válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A kis aranyos. Nekem legjobban a zöld kép tetszik. Azon olyan....szexi. :lol:

[size=9:2us52p4g]Eleniel írtam privit. [/size]

"Felső-és Alsó-Egyiptom királynőjének szolgálóleánya vagyok én! "

Több
20 éve 11 hónapja #156835 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Néhány kép, nem tudom, voltak-e már, ha igen, bocs.

Szeretem, amikor ilyen kis elszánt... :lol:
www.theonering.net/scrapbook/movies/char...rs/legolas/view/9619

Rohírok között:
www.theonering.net/scrapbook/movies/char...rs/legolas/view/6684

Éomer célkeresztben... Válasz arra, hogy miért nem érdemes kihozni egy tündét a sodrából. :twisted:
www.theonering.net/scrapbook/movies/char...rs/legolas/view/5101

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 11 hónapja #156830 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

_Neo írta: Igazabol az egesz PotC alakitasa nyomaba sem er annak, ahogy felurgik a pacira a TTT-ben ß)))

Hát igen... Csak kár, hogy azt nem ő csinálja. :? :wink:

Kösz a zenét, megpróbálom letölteni.
És a képek is nagyon jók. Különösen a legelsőnek berakott tetszik (szóval a legutolsó a sorban). [size=9:15od4xzx](Mellesleg, szerintem jól néz ki Liv mellett, de ezt csak így kicsiben.)[/size]

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 11 hónapja #156793 Írta: Eldafinde
A Los Angeles-i premier képei:

www4.online.rtlklub.hu/hozzaszol ... orumid=208

A 2003.12.04-i hozzászólásoknál keressétek!!! Érdemes! 8) :legolas3:

Több
20 éve 11 hónapja #156735 Írta: Gwaleriol
Gwaleriol válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.

Több
20 éve 11 hónapja #156690 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Igazabol az egesz PotC alakitasa nyomaba sem er annak, ahogy felurgik a pacira a TTT-ben ß)))

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 11 hónapja #156689 Írta: Eldafinde

Nimrodel Melian írta: Én nem tudtam Metrót szerezni. :( Mit írtak róla? És melyik kép volt benne?

Ja, csak úgy eszembe jutott: nem lehet valahonnan letölteni a PotC zenéjét?

KBRIGO írta az RTL klub honlapján, hogy Flashget-tel töltötte le innen:
worldmp3.uw.hu

Metro-s kép: az volt, amikor Orli nagy büszkén, kitárt kabáttal mutogatja az "I love NZ" feliratú pólóját.
Szöveg:

Cím: BEMUTATTÁK A HARMADIK RÉSZT
Teljessé vált a Gyűrűk Ura-trilógia Orlando Bloom amerikai :rmad2: színész is részt vett a J.R.R. Tolkien angol író regényéből készült Gyűrűk Ura-trilógia utolsó részének, A király visszatér című filmjének bemutatója alkalmából rendezett parádén az új-zélandi Wellingtonban.

Több
20 éve 11 hónapja #156599 Írta: Coralie
Én nem tudtam Metrót szerezni. :( Mit írtak róla? És melyik kép volt benne?

Ja, csak úgy eszembe jutott: nem lehet valahonnan letölteni a PotC zenéjét?

Nimrodel

Több
20 éve 11 hónapja #156589 Írta: Eldafinde

Sil írta:

Eldafinde írta: Jéééé!!!! Engedélyezi "hotlinkelni" az elsőt!!! 8O 8) :lol:
A Mordorba! A másodikat már nem. :evil: Pedig azt hittem... :roll:

Mert az első nem kép, hanem egy html oldal... :wink: Egyébként ma beszereztem itt Szegeden egy Metro-t, és kit látok benne? :roll: (Először majdnem meg sem ismertem. :oops: )

Igen, mindegyik Metro-ban benne volt!
Azt észrevettétek, hogy azt írták róla, hogy amerikai színész?
Nahh, most lesz az, amikor írok egy kedves hangnemű levelet...
Anyu szerint: próbára teszik a rajongókat....

Több
20 éve 11 hónapja #156436 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hogyan kell a bioritmusnál Orlandoo helyett Viggot meg egyebet is beírni :?:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 11 hónapja #156404 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Eldafinde írta: Jéééé!!!! Engedélyezi "hotlinkelni" az elsőt!!! 8O 8) :lol:

Mert az első nem kép, hanem egy html oldal... :wink: Egyébként ma beszereztem itt Szegeden egy Metro-t, és kit látok benne? :roll: (Először majdnem meg sem ismertem. :oops: )

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 11 hónapja #156223 Írta: Eldafinde
Supersonica!
Ú-moe edaved!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :up: :legolas3:

Ez a napszemüveg.... 8) David Hasselhoffnak is ilyen fazonú szemüvege volt a Knight Riderben.. :lol: Jól áll!

Több
20 éve 11 hónapja #156222 Írta: Eldafinde

Nimrodel Melian írta: A Premier képei:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ngton.html
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... gton15.jpg
De kár, hogy ez a kép nem közelebbi!

Jéééé!!!! Engedélyezi "hotlinkelni" az elsőt!!! 8O 8) :lol:

Tudjátok, mi kár? :arrow: :arrow: :arrow: Nem lehet lementeni teljes weblapként ezt az oldalt :?

Több
20 éve 11 hónapja #156199 Írta: Supersonica

Több
20 éve 11 hónapja #156197 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Fangi :D szerintem hihető :D
Én azt is olvastam, hogy Ian reklamált PJ-nél, hogy némi szerelmi szál Gandalfnak nem lenne rossz, majd amikor PJ elgondolkozott, hogy tán Galadriellel ;) , mire ő: nem, én Legolasra gondoltam :D

Több
20 éve 11 hónapja #156190 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
ime egy cikk!(ami nem igazán hihető) :!:

A sztárok ugyan csillogó-villogó közegben mozognak,de aranyköpéseik néha nem igazán csillognak.Orlando Bloom sem nevetett Sir Ian McKellen pénján.A két színész a Gyürük ura c.trilológiában játszik együtt.Igy aztán jól ismerik egymást.Sir Ian ,aki köztudottan homoszexuális,aazal vicelődött,hogy csupán azért jelent meg a Brit Független dijkiosztoján,hátha alkamla lesz megcsokólni a híres szívtiprot,Orlando Bloom-ot.Ezt utobb úgy magyarázta csupán arra akart célozni hogy szerinte már eltulozzák Bloom vonzerejét.Orlando azonban nem értette a tréfát,mélyen elvörösödött mérgében,foghegyéről vetette oda:
-Én csakis a lányokat szeretem!Van barátnőm és nem csokolgatok férfiakat!

megjegyzem nekem 91% jött ki! 8)

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 11 hónapja #156142 Írta: Coralie
A Premier képei:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ngton.html
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... gton15.jpg
De kár, hogy ez a kép nem közelebbi!

Nimrodel

Több
20 éve 11 hónapja #156139 Írta: Rytaa
Rytaa válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A tenger kék néz ki nagyon jól,fekete hajjal:) Ha egyszer befesteném a hajam veszek hozzá egy olyan kontaktlencsét... na de ez sem fog bekövetkezni :)

Több
20 éve 11 hónapja #156117 Írta: Coralie
Asszem eddig én vezetek! :dance: :evil3:
Kontaktlencsém még nekem sem volt. De szeretnék (szemüveg helyett nagyon jó lenne). Olyan szép liláskék színűt. :roll:

Nimrodel

Több
20 éve 11 hónapja #155972 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
No, csak a hecc kedvéért, hogy én se maradjak ki: 99-84-88 össz: 91%

Most már csak Legolas születési dátuma kéne... meg a valinori címe... :wink: :lol:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 11 hónapja #155923 Írta: Rytaa
Rytaa válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Látszik, hogy sosem volt még kontaktlencsém.

Több
20 éve 11 hónapja #155913 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Rytaa írta: Isten ments, hogy ketté szedjük öt :) A kontaktlencsét énis néztem, de olyan kép is van,ahol egyszer barna másszor kék szemü... számítógépes technika gondolom, vagy valami más? :roll:

a színes kontaktlencse kevés fényben mindig sötétnek látszik.

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 11 hónapja #155912 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nimrodel Melian írta: Röpködök a boldogságtól! (Bár tudom, hogy ennek aligha van valóságalapja, és mindenkinek ilyen jót hoz ki. :( )

hát nekem 16% lett össz-vissz...asszem nem jönnénk ki jól, bár lehet hogy az ellentétek vonzzák egymást... :roll: :wink:

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 11 hónapja #155856 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mae govannen!

Legolin: az nem DVD, hanem DVD-n lejátsztható CD...De extrák nélkül is jó, csak totál másképp van rajta a felirat, mint a moziban, és így rossz, de az eredeti hang ugyanolyan szuper!!!... :roll:

Nekem...várjunkcsak...elflejtettem mennyi jött ki, nert közben kiléptem, de mindjárt megnézem mégegyszer... Na, tehát:
57
94
78
Totálban pedig: 77... :roll: :P

(Lijre ez jött ki: 91, 84, 4, totál:60...,
Viggora pedig: 91, 70, 99, totál: 87... :twisted: :roll: )

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
20 éve 11 hónapja #155840 Írta: Legolin
Legolin válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Suilad!

Nekem: 99
22
99 lett, total: 74 tényleg jó játék :P

Nekem már van POTC DVD-n!!!!! (Bár ez még nem az igazi, mert az eredetin biztos lesznek extrák)

Láttátok a 4 lemezes DVD-t? Olyan trójásan nézett ki... :itscool:

... - very mátalo...

- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/

Több
20 éve 11 hónapja #155809 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nimrodel Melian írta: Röpködök a boldogságtól! (Bár tudom, hogy ennek aligha van valóságalapja, és mindenkinek ilyen jót hoz ki. :( )

Hát, valóságalapja nem igazán van a bioritmus-számításnak, de jó szórakozás... Nekem elég közepes értékek jöttek ki Orlira, ahogy vártam is, mert hát nem vagyok rajongó...
Bezzeg Viggo-ra, meg Hugo-ra... :roll: (Bár Hugo ebben benne sincs... :? ) Az az érdekes, hogy az érzelmire mindkettőnél 11% jött ki, a másik két érték viszont nagyon jó, főleg ami Viggo-t illeti... Sőt, Hugo-val az intellektuálisra 99%! 8O :D

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.583 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére