Legolas (Orlando Bloom)

Több
20 éve 11 hónapja #152340 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Undómiel Arwen írta: Sziasztok!! Tom hogy ez egy kicsit off, de a 23-as okéhoz egy Orlandos MEGAPOSZTERT mellékelnek. Valami gyönyörű rajta a szeme. Ha vkinek van hely a falán, érdemes beszerezni(a/1 méretű)

Az öcsém eddig minden számát megvette, csak két hónapja hagyta abba. Ezt a pecchet!!! :evil: ... :bawling: Akkor máshonnan kell beszereznem. De muszáj!

Az a poszter már a végleges? Mert akkor igazán szemétség pont Legolas-t lehagyni róla! (Na jó, meg a többieket is.) :rmad2:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #152333 Írta: Kibil-nala
Kibil-nala válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Eowynke írta: Orlis poszter???
maris futok es veszem meg az OKE-t!!!! mondjuk mindig megveszem, de most kivetelesen hamarabb, mint szoktam.........
ja es hogy van az, hogy Legsi nincs rajta a RoTK plakaton?

Kár, hogy nincs rajta, de (ha jól emlékszem) Frodón kívül a többi hobbit sincs rajta. Meg valahogy Arwen olyan furcsán néz ki...(de ezt más topicba...)

...the Road goes ever on and on...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #152330 Írta: Kibil-nala
Kibil-nala válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Suilad!

Vki el tudná mesélni, mi van a traileren (ez nem számít túl offnak :wink: ), mert én nem tudtam letölteni (mint ahogy eddig más ilyesmit sem)!

A képeslapok jók, főleg az első nagyon szép!

Iowa, az az emotikon kit ábrázol? :P

Undómiel A., nekem megvan az a poszter!!!!

Tudja valaki, hogy a "valóságban" ki ölte meg Akhilleuszt? Én olyat hallottam, hogy Páris... (jó lenne a filmben is így....)

...the Road goes ever on and on...

Több
20 éve 11 hónapja #152329 Írta: Eowynke
Eowynke válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Orlis poszter???
maris futok es veszem meg az OKE-t!!!! mondjuk mindig megveszem, de most kivetelesen hamarabb, mint szoktam.........
ja es hogy van az, hogy Legsi nincs rajta a RoTK plakaton?

Eowyn

Több
20 éve 11 hónapja #152246 Írta: Undómiel Arwen
Undómiel Arwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!! Tom hogy ez egy kicsit off, de a 23-as okéhoz egy Orlandos MEGAPOSZTERT mellékelnek. Valami gyönyörű rajta a szeme. Ha vkinek van hely a falán, érdemes beszerezni(a/1 méretű)

,,Even the smallest person can change the course of the future''

Több
20 éve 11 hónapja #152214 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nimrodel Melian írta:

Ebben a játékban elég érdekesen néz ki Legolas (meg mindenki más is, de ő különösen):
www.warofthering.com/units.jsp?unit=gHeroes&id=4 :?

Először a kép bal szélén lévő tündét néztem Legolasnak, és csodálkoztam is mi baj vele. Szvsz sokkal normálisabb Legolas lenne, leszámítva a kezében tartott ork -fejet. (De a róla kialakult képem alapján sokkal szelídebb típus, egy ilyen karaktart mondjuk Finrodnak tudnék elképzelni, mármint a kép oldalén láthatót).

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 11 hónapja #152170 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ezt most találtam, szerintem nagyon ari... remélem nem baj, hogy beraktam, végülis nem olyan nagy...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 11 hónapja #152158 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Sil írta: RotK képeslapok:
www.theonering.net/scrapbook/gro ... /view/9619
www.theonering.net/scrapbook/gro ... /view/9620

Ezek nagyon szépek! :)
Az újságért meg rohanok, amint tudok! :P

Ebben a játékban elég érdekesen néz ki Legolas (meg mindenki más is, de ő különösen):
www.warofthering.com/units.jsp?unit=gHeroes&id=4 :?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 11 hónapja #152117 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
RotK képeslapok:
www.theonering.net/scrapbook/gro ... /view/9619
www.theonering.net/scrapbook/gro ... /view/9620

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 11 hónapja #152105 Írta: Gwaleriol
Gwaleriol válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A legújabb Bravó Girl! - ben van egy kétoldalas, nagyon jó Orlando poszter, valamint GYűrűk Ura játék, amin egy pár apróságot lehet nyerni(sapkát, tolltartót, dossziét, matricákat és kulcstartókat).
Már ha ez rajtam kívül érdekel valakit... :D

A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.

Több
20 éve 11 hónapja #151938 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Igen, amikor már csak fel-felvillantanak egyes jeleneteket... A hangja nem hallatszik, csak annyit látunk, hogy harc közben "felénk" fordul, és rémülten kiált valamit... :oops:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 11 hónapja #151849 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nekem a trailerből teljesen kimaradt az a rész amikor Legolas kiabál! Ez a legvégén van? :roll:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 11 hónapja #151776 Írta: Eleniel (csillaglany)
Amikor viszik az olimpiai lángot? Öcsém mindig azzal hergel, hogy az az ork volt a legnagyobb hero a filmben... :lol:

Ja, de ne felejtsétek el, hogy az ork fején volt sisak, tahát az eleve kiesett, mint találati felület + Legolas valahonnan felülről igyekezett olyan helyre lőni, amitől lehetőleg megfekszik. Mindig eltalálta, csak az ork nem volt hajlandó megnyuvadni valamiért...
(Egyébként nem mintha számított volna valamit, mert vagy húsz jelölt csápolt körülötte, akik tovább vitték volna... :twisted: meg más orkoknál is volt fáklya... még olyan is volt közöttük, aki közelebb állt... :lol: de hát így izgalmasabb volt, ugyebár...)

Sail away, sweet sister

Több
20 éve 11 hónapja #151750 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Felagund írta: "Togo hon dad, Aragorn!!! Dago hon!"
:mrgreen:

Ja. Ezt Aragorn óbégatta Legolasnak Helm-szurdoknál, hogy lője le azt a lángvivő orkot... :roll: :? Mindig csak pár milliméterrel trafált mellé..

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #151746 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Artemisz (Celebthil) írta:

Nilraen írta: Legolas kiabáll a ROTK trailerének végén?? 8O

Ja, valami olyasmi! :wink: :P
klikk!

"Togo hon dad, Aragorn!!! Dago hon!"
:mrgreen:

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 11 hónapja #151744 Írta: Artemisz

Nilraen írta: Legolas kiabáll a ROTK trailerének végén?? 8O

Ja, valami olyasmi! :wink: :P
klikk!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #151641 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Legolas kiabáll a ROTK trailerének végén?? 8O
Én tök hülye vagyok,de ez kimaradt... :oops: :oops:
Mi van?

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 11 hónapja #151636 Írta: Artemisz

Ancalima Anarórë írta: OFF: én az első rész végét kicsit nyálasnak találtam...

Grrrr.... :rmad2: :nono:
Ezt inkább beszéljük meg a Boromir-topicban, ott kifejtem neked a véleményem..

Abszolút igaz, Eleniel, én is NAGYON kíváncsi vagyok rá, miért üvölt a trailer végén!!
Hűűh, de jó lesz hallani!!! :twisted: :P
De szvsz Aragornnak kiabál.. vmi azt súgja... :?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #151629 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Pippin: EZTMOSTMÉRNEMAKÉTTORONYTOPICBANÍRTADLE???!!! :evil:
Megnyugodhadsz, RENGETEG Legsie fanclub van... 8)

OFF: én az első rész végét kicsit nyálasnak találtam...

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 9 hónapja #151624 Írta: Tuk Pippin
Tuk Pippin válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ez valami naon magas szinten OFF volt.

"Eljöhet a nap,mikor az emberek bátorsága elbukik,
Hátat fordítunk a barátainknak,és szövetségeink felbomlanak."

Több
20 éve 11 hónapja #151589 Írta: Eleniel (csillaglany)
Arra a jelenetre, ahol felmászik az olifántra, nagyon kíváncsi leszek!! :bounce:

Meg arra is, hogy beleteszik-e az elhajózós énekét... Bár ez elég valószínűtlen. Eddig is csak tündehölgyeket hallhattunk énekelni (pl. Gandalf siratása)...
Meg arra is, hogy hogyan mutatják be, ahogy elhajózik... bár meg fog szakadni a szívem. :bawling:

És mi az a kiáltás tőle a trailer végén? :?:

Sail away, sweet sister

Több
20 éve 11 hónapja #151528 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mae govannen!

Sil: elfogadnám azt a bélyeget...

Tinúviel!: kérlek, a Mátrixot az Elrondos topicban "alázd le", ha annyira nem tetszik (pedig jó film), bár ott tutira lekiabálnak, ha így írod be...
Ha ezt nem írtad volna, csak a Troy-trailert, akkor nem szólnék, hogy 2 oldal van a trailerről írt hozzászólásokkal tele................

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
20 éve 11 hónapja #151510 Írta: Ancalima Anarórë
Sil: ILYENITTMAGYARORSZÁGONMÉRNINCSEN????!!!! :evil: :evil: :evil: :(

Több
20 éve 11 hónapja #151486 Írta: Sil
"Kis" bélyegreklám egy épületen 8O :D :
www.theonering.net/scrapbook/gro ... /view/9593

Tears unnumbered

Több
20 éve 11 hónapja #151471 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

need more brainz. yourz. now.

Több
20 éve 11 hónapja #151412 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF:

Ne offoljatok, legyetek szívesetek! (Mátrixot másutt beszéljétek meg!) Tínuviel, mellőzd kérlek a trágárkodást! Köszönöm!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 11 hónapja #151392 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Csak szólok, hogy a Mátrix 3.( nagyon elmondhatatlanul unalmas és szar film) előtt van TROY előzetes! Orlando nón ari benne! De Brad Pitt se panaszkodhat *olvad* :lol: :lol: :oops:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 11 hónapja #151274 Írta: Sil

Avallóne írta: Én is, én is szomorú vagyok (nem játssza le a gép a trailert, sem a Troyét, sem semmit - ezen nem tudjátok hogy lehet segíteni?) és én is LÁTTAM!!!!

Telepítsd a QuickTime-ot, innen lehet letölteni:
www.apple.com/quicktime/download/

Ja, és van lementhető QuickTime Troy trailer, 12,9 MB:
www.hardwired.hu

Tears unnumbered

Több
21 éve 17 órája #151083 Írta: Ancalima Anarórë
Király, Elesszar! 8)
Ez a kislány... 8O :D :wink:

Több
21 éve 19 órája #151046 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Legolasos háttérkép:
images.quizilla.com/D/Desiderata ... BPuppy.jpg

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.511 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére