Legolas (Orlando Bloom)

Több
21 éve 10 hónapja #89260 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF:
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Hosszabb szünet után újra itt vagyok. Remélem, hogy nem lettetek rosszul a sok karácsonyi kajától, nem gyújtottátok fel a karácsonyfát és már kihevertétek a másnaposságot... :lol: :wink:

Igen durva leszek így az év elsö napján, de nagyon fontos: :!: :!: :!:

NAGYON KÉRNÉLEK BENNETEKET, HOGY HAGYJUK MEG EZT A TOPICOT CSETMENTESEN!!!

Mást se csinálok jelenleg, mint kb. fél órája törlöm azokat a hozzászólásaitokat, amelyeknek semmi, de semmi közük sincs Orlihoz vagy Legolashoz! Az én netidöm is drága, gondolom, a Tiétek is, akkor minek van erre szükség? Ti begépelitek, a moderátorok pedig kitörlik...

Maradjunk a topic rendeltetésénél:

IMÁDJUK LEGOLAST ÉS ORLIT!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #89246 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Lányok, Orlando ismét csak a második...

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #89235 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
De sztem az az.Amit 4 féle borítóval is lehet kapni:Gandi,Ary,Legsie és Frodó.25 oldal GYU!!!Kötelezô olvasmány!!

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #89233 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Narië írta:

Iowa írta: Nem tudjátok, hol lehet megvenni a német Bravot, vagy Ti hol vettétek meg? :roll: Nekem nagyon kéne az az újság a Frodo poszter miatt. (gondolom nagyon ari rajta, nyálcsorgatva nézném, mint mindegyik képét) :eek2:

Nemtom,pesti vagy?Mert ha igen,akkor az Astoriánál a 7es busszal kell menni 1 megállót az Erzsébet híd felé,és onnan egyenesen elôre 100 métert.Na ott van egy iszonyat khirály újságos,még Empire-t is lehet kapni.Na ott 100 hogy van német BRAVO.

Igen pesti vagyok. Köszi, akkor majd megnézem.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #89228 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Iowa írta: Nem tudjátok, hol lehet megvenni a német Bravot, vagy Ti hol vettétek meg? :roll: Nekem nagyon kéne az az újság a Frodo poszter miatt. (gondolom nagyon ari rajta, nyálcsorgatva nézném, mint mindegyik képét) :eek2:

Nemtom,pesti vagy?Mert ha igen,akkor az Astoriánál a 7es busszal kell menni 1 megállót az Erzsébet híd felé,és onnan egyenesen elôre 100 métert.Na ott van egy iszonyat khirály újságos,még Empire-t is lehet kapni.Na ott 100 hogy van német BRAVO.

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #89173 Írta: Iowa
Nem tudjátok, hol lehet megvenni a német Bravot, vagy Ti hol vettétek meg? :roll: Nekem nagyon kéne az az újság a Frodo poszter miatt. (gondolom nagyon ari rajta, nyálcsorgatva nézném, mint mindegyik képét) :eek2:
A német Popcorn nekem is megvan, és tényleg megéri. :itscool:

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #89150 Írta: Niké
Niké válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ismeri valaki ezt az újságot? :
www.ym.com/ :?: :?: :?: :hein:
remélem látjátok ki van a címlapján?! Nekem kell egy ilyen!! :bawling:
Tud valaki szerezni?????

Hih...ezeket a képeket gondolom már 1000szer láttátok de olyan édik hogy...be kellett raknom.. :lol: :oops: :look: :roll:
66.162.75.78/images/torncaps.html
Azok a fejek..... :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #89106 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nekem is +van a német Bravo!! :twisted:
Végighurcoltuk egész Debrecenen, úgyhogy kicsit már +viselt!
Már csak:

8 nap
9 óra
44 perc

:wink: HÜLYE VAGYOK!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #89078 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szavazás:asszongya ho, perpillanat Orli vezetget (azért nem lenne rossz róla se 1-2 oldal :) )

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #89073 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Egy kis update újságok terén:

Ismét ajánlom figyelmetekbe a német Bravot-t. Legolas van az elején, benne Frodó poszter és két oldalnyi GYU-cikk tele gyönyörű képekkel.

Szintén érdemes beruházni a német Popcorn-ba. Annak ugyan Shakira van az elején, de benne szintén két oldalnyi GYU cikk tele gyönyörű képekkel és közepén A4-es TTT filmplakát poszteren.

Kártyásoknak felhívnám a figyelmé Scrye magazin GYU-s különszámát, mely számos GYU játék mellett elsősorban a GYU kártyajátékot taglalja. Ennek is Legolas van az elején, jár hozzá egy booster és egy FIERCE feliítú tetkó. :-)

Csocsi és BUÉK mindenkinek.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 10 hónapja #89023 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Eh lányok, nem értettetek meg. A "párharc" nem a könyvben v a filmben jelenik meg, hanem bennünk. Oh, mily lírai volt! :P Szóval ha +nézitek a két kis álompasit, elég rendesen különböznek, külső-belső karakterben is. Mégis milyen jól megférnek egymás mellett.
Na, ezt tisztáztam. Szó sincs semmi harcról. Bár azért +néznék egy Lego-Ary iszapbirkózást... :wink: :lol: :wink: :lol:

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Több
21 éve 10 hónapja #89016 Írta: Morgana
Nono lányok, nem cseteljük szét a topicot...
:nono:

:P

S. P. Q. L.

a semmiből a létbe."

Több
21 éve 10 hónapja #88950 Írta: Niké
Hih...ugye-ugye! nem kell neki az a hosszú haj :tongue: .........
A szavazással én pl úgy vagyok hogy nekem tök mindegy hogy melyikőjük nyer! Én mid a négyet szeretem :lol: (na persze a favoritom akkor is Orli :hello: ) és sz.tem kicsit következtetni is lehet mivel Lij most volt és már Orli is szerepelgetett benne.....hát...így mindjárt szűkül a kör.

Több
21 éve 10 hónapja #88916 Írta: Galadhriel
Galadhriel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nem tudom, az mondjuk elég érdekes lenne, ha Orli csak harmadik-negyedik lenne, az tutira nem igaz! Ez a szavazás egy hülyeség! Mindenkinek más az ízlése (a miénk jobb), és senkinek sem lehet mindig a kedvére tenni. :cry:

Namarie!

Galadhriel

Több
21 éve 10 hónapja #88909 Írta: Niké
Tudom már régi téma de....szal szerintetek Orli jól nézne ki Legsie hajjal civilben?! :lol: :roll:
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/manipulalt/03.jpg
Háááááááááát........én nem is tudom :lol:

Amúgy ami a szavazást illeti...sz.tem a végeredmény úgy sem tőlünk függ......ez a szavazás csak egy láccat... bundaaaaaaa

Több
21 éve 10 hónapja #88888 Írta: [Nerwen]
Na ez már durva!Még h Sean jobb pasi Orlinál 8O :x :evil: !Ezt ők se gondolhatják komolyan!

Jujj, most voltunk a Corába és a Lays chipsekbe gy.u.-s kártyák vannak és mi volt nekem benne?Hát Legsie :D !Ráadásul az egyik kedvenc képeckém :D !Úúgy örültem h csak na :D :D !

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88874 Írta: Morgana
...mi is ezt fogjuk tenni, Orlando ugyanis éppen az utosó helyen kullog és bocsásson meg a világ, nehogy már egy Sean-Samu érzékibb legyen!!!
Lányok, nyomás az IM honlapjára szavazni!!!

S. P. Q. L.

a semmiből a létbe."

Több
21 éve 10 hónapja #88871 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Én nem hiszek az ilyen szavazásokban. Úgy manipulálják, ahogy akarják. :twisted:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #88868 Írta: [Nerwen]
Szavazás:1:Viggo
2:Lij
3:Orli
4:Sean (lehet h feljön a 3.-ra)[size=9:378uisuo]Hüle szerkesztők :evil: [/size]

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88867 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mármint párharc vagy versengés Legolas és Aragorn között? :eek2: Én ilyet sem a filmben, a könyvben meg pláne nem fedeztem fel :nono:

Több
21 éve 10 hónapja #88847 Írta: Iowa

Namarie írta: Off: Losttűrwen! De jó, hogy ideírod... :) Kicsit idegesek lesznek tőle a népek.
Iowa! Örülök, hogy egyetértünk, de szerintem veled még nem vitatkoztam.

Más : a könyvben hogyan harcolnak? Én nem éreztem semmi feszültséget köztük.

Tudom, nem is azért írtam. Csak a hajával kapcsolatban.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #88843 Írta: Galadhriel
Én azért azt nem állítanám, hogy kicsit, mert én elég ideges lettem ettől, de úgyis Orli fog nyerni, legalábbis remélem.

Van itt valaki, aki nincs teljesen elkábulva Legolastól? :oops: Bocs, hülye kérdés volt!

Namarie!

Galadhriel

Több
21 éve 10 hónapja #88841 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Off: Losttűrwen! De jó, hogy ideírod... :) Kicsit idegesek lesznek tőle a népek.
Iowa! Örülök, hogy egyetértünk, de szerintem veled még nem vitatkoztam.

Más : a könyvben hogyan harcolnak? Én nem éreztem semmi feszültséget köztük.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 10 hónapja #88829 Írta: Galadhriel
Bocs, egy kicsit le vagyok maradva. Orli növeszti a haját? Szuper!

Rayan, melyik moziban nézed a premiert? :wink:

Nincs valaki, aki a Mammutban nézi?

Namarie!

Galadhriel

Több
21 éve 10 hónapja #88819 Írta: Galadhriel
Én az előbb voltam fönt az IM-neten, és Orlira szavaztam, bár a stílusa néha... hogy is mondjam... furcsa.

Namarie!

Galadhriel

Több
21 éve 10 hónapja #88818 Írta: [Nerwen]
Nima:Pontosan!
Egyébként az IM-es szavazáson (ami egy negy kamu, szal föfösleges szavazni) Orli nyer.Olyan kis szemetek a szerkesztők arra kényszerítenek minket h döntsünk kedvenceink közül (jó, én Orlista vok, csak néha túl tökéletesnek tűnik és ez idegesít :x ), de azért mégis...na mindegy (nna, ezt jól elmondtam)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88807 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Picit off: Tegnap már nem tudtam beírni, ma meg már elkalandoztatok a témától. Szóval, hogy miért is tetszik nekünk annyira. Hát csak azért, mert a nők 50%-ának ő az ideálja. Bár a könyvvben nem látszik, de a filmben tisztán kirajzolódik a két félisten "párharca". Mondanom sem kell, h a másik 50% szívének büszke tulajdonosa Ary. Szóval mi az első 50 vagyunk. Bár én ingázom, Ary típusából viszont nem pont Viggo az ász...
Mind1. Legsie a tipikus herceg fehér lovon, szőke, kékszemű, lovagias, hős, stbstb... :cry: Úgy elérzékenyültem tőle... :wink: Szóval nem bonyolult a válasz, Lego a megtestesült álom, akit Tolkien öntött szavakba, PJ pedig megmutatta nekünk. Köszi, rendező bácsi!!!!! :D

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Több
21 éve 10 hónapja #88805 Írta: Iowa

Szerintem tündeöltözet nélkül is jól állna neki a Legolas-haj

Ezt mondtam Én is. Legalább ebben egyetértünk.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #88784 Írta: Galadhriel
Nekem is az ilyen kinézetű pasik tetszenek, és amikor először láttam a Gyűrűk Urát, hát, azt hiszem, ott dőlt el igazán, hogy ki a kedvenc színészem. :oops:

Namarie!

Galadhriel

Több
21 éve 10 hónapja #88712 Írta: Morgana
Igen, de fénykorukban őket is a nyilvánosság tette a NAGY Marcellová és az ISTENI Sophiava...

(Off stori: Mastroianni komornyikja mesélte, hogy az idősődő színész villájához buszokban szállították a rajongókat, mintegy a körséta egyik látványosságaként. Ha a hölgyeknek (és uraknak) szerencséjük volt, imádott emberük éppen kint tartózkodott kertjében, ahonnan lelátás nyílt a kapura. Az öreg szolgáló elmesélte, hogy az utasok nem szállhattak ki, de kinyújtózkodtak az ablakokon és úgy kiabálták; Marcello, Marcello!...
Ő pedig intett nekik, vagy ha olyan kedve volt, csókot dobott és bement a házba. :) )
Íme minden rajongás őse... :)

S. P. Q. L.

a semmiből a létbe."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.553 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére