- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Misteq
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Mindenki Pestre megy a premierre???
Lehet hogy rám jön az 5 perc és én is felhúzok!!!
A tincses dologban benne vagyok!
"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sagrat
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Dodiee írta: Én sajna(?) nem megyek tünde-tinccsel a premierre(pedig igencsak hosszú hajam van), ugyanis hivatalosan(legalábbis magamban már hivatalos) hobbittá avanzsáltam, és bár jl hangzik a félszerzettünde, azért azt nem vállalom be, de még lehet hogy mégis fonással megyek. ezt jól megaszontam.
jó ötlet ez a hajfonás, legalább megnézhetem, jobbaknak hogyan sikerül Alvaronak tuti be lesz fonva, nekem meg tökmindegy, mert úgysem fog látszani a fejem a Fekete Lovas-jelmezben
a naptárhoz: nincs köztük Fekete Lovas. nem igazság... olyan feelinges, amikor látszik a sziluettje a holdfényben, köpenyét lengeti a szellő...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Legolasról: ÉSZAH egy régi hozzászólásában írta, hogy megy a betűszaporítás rendesen, és a film után biztos lesznek jó témák. Azt is írta, hogy ez rossz vagy jó, döntsük el akkor. Nos, itt lesz a lehetőség.
/Remélem, ÉSZAh, tényleg ezt írtad, nem én tulajdonítok Neked olyat, amit nem mondtál./
Az viszont tény, hogy néha ellaposodott a topic. Remélem, 2004 után téma hiányában nem oszlunk fel, meg akkor sem, amikor Orlando Bloom idős lesz, és a dédunokáival játszadozik...
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Ery írta: Morgana! Ha hoztok, akkor én vevő vagyok 1-re. De szerintem egy külön topicot kellene nyitni erre.
Igen, én is szerettem volna kérni, hogy a "nekem 1-et" és az "én is kérek" jellegű bejegyzéseket ne itt tegyétek meg. Valaki vállalja fel, hogy megszervezi és gyűjtse be priviben, e-mailben a megrendeléseket, itt pedig csak egy-egy rövid összefoglalót közöljön tájékoztatás végett.
Azt is szeretném kérni, hogy ha valaki moziba gyűjt társaságot, azt a Találkozások vagy a Nézzük meg együtt a filmet rovatokban tegye.
Köszönöm.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Iowa
- Nem elérhető
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
(a becézett alak 3 ember számára fenntartott, a többieket szeretném leszoktatni róla, meg szerintem a hosszabb szebb is...)
Hát, ha egyátalán meggyógyulok addig, nem hiszem, hogy lesz idegrendszerem a haja fonogatni, de meglátjuk...
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Namarie
- Nem elérhető
elfwood.lysator.liu.se/loth/e6m/ ... y.jpg.html
Kicsit szomorú:
elfwood.lysator.liu.se/loth/b/l/ ... s.jpg.html
a vörös haj se áll szeretett tündénknek rosszul:
http://elfwood.lysator.liu.se./loth/p/x ... s.jpg.html
Off:kukacoskodás: és ha valakinek nincs hosszú, tincsekbe rendezhető haja...
- Nici
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Augustíne
- Nem elérhető
Iszonyat jó az a naptár! Még nem is láttam azokat a képeket! 8O
A hajam + majd megpróbálom befonni, de nem bizti, hogy normálisan sikerülni fog.
ORLANDO 4ever!!!!
- Hunnai
- Nem elérhető
Vic írta: Legolas hajfonásával kapcsolatban nekem az jutott az eszembe, hogy a premierre mehetne mindenki, akinek hosszú haja van, Legolasos tincsekkel. Mit szólnátok hozzá?
Én szombaton megyek, már meg is beszéltük a csajokkal meg az öcsémmel De megcsinálom a hajamat Ugyanolyan, mint Legolasé, csak sötétbarna.
Morgana: hogy érted ezt a naptár-dolgot? :hein:
Imádom a barátnőmet! Fölvette azt, amit 26-án volt így készült, én meg a Stella moziklubot és az MTV Europe-osat, úgyhogy kazicsere lesz
Vett chipset, és mivel utálja Legolast (Frodó-mániás ), odaadta a kártyát :hello:
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Van egy teljesen komoly ajánlatom.
Fogjunk össze néhányan, akiket ez érdekel, és Vic, Te úgyis mondtad, hogy Bécsben lehet kapni naptárat (csodaszépek a képek, részemről egyre biztos benevezek), hajtsuk fel a címet és rendeljünk együtt magunknak néhányat.
Ha többet kérünk, biztos olcsóbb lesz a postaköltség is, és Ausztrából meg csak áthozzák már!
Ez most komoly, úgyhogy gyorsan ki kéne találni, mit akarunk, mert nehogy elfogyjanak!
Tehát, válaszokat várok!
Ery fenti hozzászólásán okulva a jelentkezést privát várom és arra is kérlek Titeket, hogy Ti is nézzetek utána, hogy hol lonnan lehetne rendelni.
Aztán egyszer összeülünk.
És még egy fontos:
Mindenki gondolja meg, ne legyen az, hogy rendelünk 10-et és abból 5 a nyakunkon marad. Tök jó, meg mindnen, de itt senki sem rohangál olyan nagy pénztárcával.
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- A Fák Úrnője
- Nem elérhető
Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
A Fák Úrnője írta: Doodie: Jajh! Brutális fej... Hogy Te milyen kifejezéseket használsz...
Egyébként szerintem nem áll jól neki ez a mérges tekintet.
Most komolyan. olyan arca van, ha ezt egy babánál lehet mondani, mintha maholnap agyon akarna verni(jól be is dobozoltam, nehogy használja a hegyes kis nyilait )
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Vic
- Nem elérhető
www.bagendinn.com/rotkcal.htm
Itt van egy kép Legolasról is a fenti naptárból:
www.bagendinn.com/images/rotkcal9.jpg - kár, hogy ilyen kicsi
- Vic
- Nem elérhető
Galadhriel: Idna76 Ausztráliából szokott nekünk írni...
Supersonica: posztert és kalendáriumot, és persze naptárat már Bécsben is lehet kapni, az más kérdés, hogy esetleg behozzák-e az országhatáron belülre is. Bögrét és pólót viszont bármelyik színes fénymásolóban lehet gyártatni és tényleg nagyon szépek.
- Namarie
- Nem elérhető
- Galadhriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Melyik újságban láttad ezt?Idna76 írta: Ma lattam az egyik uzletben isteni ujsagot, amiben minden szereplorol volt leiras. Orlandorol szexi kep...
Namarie!
Galadhriel
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Pont ezt írtam, csak nem ilyen részletesenFereste írta: ööizé, kérdés. a könyvben le van írva, hogy a tündéknek mindenképp be kell hogy leen fonva a haja? mer ha csak a könyvet nézzük és a film benyomásait félretesszük akkor nekem az eszembe nem jutott volna, hogy Legolast vagy akármeik tündét befont hajjal képzeljem el (csúcsos fülekre uez érvényes) de lehet, hogy csak nekem kerülte el vmi a figyelmemet...
A könyvben nincsenek túl részletesen leírva a tündék, Legolas meg pláne nem Glorfindelről tudunk annyit, hogy vállig érő aranyhaja volt. A fülek meg abszolút nincsenek említve, de az abból is eredhet, hogy az angolszász mesevilágban az elfeknek hegyes fülük van :hein:
- Galadhriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Az milyen újság és hol lehet kapni? Olyan nekem is kell! :crying: :bawling:Narië írta: De sztem az az.Amit 4 féle borítóval is lehet kapni:Gandi,Ary,Legsie és Frodó.25 oldal GYU!!!Kötelezô olvasmány!!
Namarie!
Galadhriel
- Orlando
- Nem elérhető
- Fereste
- Nem elérhető
- Supersonica
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
És lehet hogy Orlinak összaragasztották, miáltal úgy maradt...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- A Fák Úrnője
- Nem elérhető
A hajfonós téma: Én még semmilyen kosárfonásos szösz-möszről nem hallottam, nekem egyszer az anyukám csinált ilyen frizurát, és semmilyen különleges fonást nem alkalmazott. 10 perc alatt bőven kész volt. Pont úgy nézett ki, ahogy a filmben. (csak nekem rövidebb barna hajam van) Mondjuk tartós az nem lett...
Bár az is lehet, hogy tévedtem, és más lett, mint amilyen a filmben, de nekem kifogástalannak tűnt...
Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Jártam én itt már valaha?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sagrat
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
A hajfonáshoz való hozzászólás: nem is olyan egyszerű a tünde-hajfonás, nekem szép hosszú fekete hajam van, és abból szokott barátnőm ilyet fonni, nekünk ez egy hosszabb munka, mert egész szorosan kell oldalt a két tincset befonni, kosárfonás-szerűséggel, majd fentről, középről összeszedni és összefonni a hajat. Viszont 2-3 napig garantáltan tart is
hűha. azt se tudom, mi a kosárfonás... csak a sima fonást ismerem. talán keresnem kéne valami weblapot e témában... Alvaronak be kéne fonni a haját a bemutatóra, ami igencsak közel. ugyanis tündének fog beöltözni. régóta lelkesedik a tündékért . de max lesz egy sima fonat és kész.
ami Legolast illeti, igen rulez, én Orlando helyében hosszú szőke hajjal mászkálnék, fene se érti, hogy ő miért nem. ilyen adottságokkal... ej-ej.
sebaj, a fő, hogy Alvaro egyhamar nem cseréli le hosszú szőkeségét sok pontot ad a karizmájának
a fonatok és egyéb díszek igen jók a filmben, én nem szeretem a minimalizmust. majdan a házamban is lesznek díszek, kovácsoltvas ívek, effélék.
én egyébként a Fekete Lovasokat kedvelem, meg Sarumán tornyát, de hát ízlések és pofonok azért a tündék világa is szép
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Tolkien nem vacakolt hajfonatokkal , így a kérdésre egyszerű a válasz: a parókakészítőkNici írta: : Lehet, hogy hülye kérdés, de mindig már régóta foglakoztat a kérdés, hogy vajon ki fonogatja Legolas hajacskáját? Ő maga bíbelődik vele minden nap a tükör előtt, vagy egymásnak fonogatják, vagy így születik? Ugyan ezzel a problémával talákozam Gimli szakállával kapcsolatban, azt meg ki amanó fonogatja? Lécci válaszoljátok meg tudományos szempontból a kérdést!
Köszike
- Supersonica
- Nem elérhető
Van tippetek, hogy filmes relikviákat honnan tudnék beszerezni? Németországból hozattam eddig posztert, meg telefontartót, ellenben az elbenwald-nál az a baj, hogy csak német, osztrák és svájci címre szállítanak. Poszter, bögre, kalendárium, naptár érdekelne.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.