- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Vic
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ennyi offot én is hagy engedjek meg magamnak: csatlakozom az előttem szólókhoz, mivel én is BAROMI jól éreztem magam, hála Nektek! Tényleg szükségünk van ilyen Legolas-imádatokra, nem tehetünk róla!
Rayan írta:
Új képek is vannak!
Az OBM nyitólapján a magazine scan of Legolas és a Legolas TTT book cover link alatt.
Bizony, és ráadásul milyen mosolygós mindkettőn Legolas.
A képek rögtön be is jönnek, ha a linkekre klikkeltek:
elflady.beastybunny.com/ttt/lego ... kcover.jpg
elflady.beastybunny.com/ttt/lego ... las002.jpg
A novemberi angol CosmoGIRL-ben Orli poszter lesz, de még nem lehet róla képet látni, csak az újság címlapját. Ezt a számot még nem lehet nálunk kapni, csak az októberit. Ha látom, szólok.
Címlap itt:
www.cosmogirl.co.uk/current/current_issue.jsp
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Rayan írta: Csajok, én tök jól éreztem magam a pénteki Legolas-imádáson, köszi Nektek! (Bár mintha a párhuzamos tali beárnyékolta volna a dolgot )
Én is, nagyon. És szerintem nem árnyékolta be semmi. Én nagyon jól szórakoztam a helyzeten. Már várom, hogy mikor kötnek belénk, amiért a Legolas talin három elnökségi tag vett részt. Mintha bármi köze is lenne az MTT-hez.
Hórusz szerelmére, bárcsak ne lenne túl durva SÚ erre vonatkozó beszólása és idézhetném itt.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rayan
- Nem elérhető
Csajok, én tök jól éreztem magam a pénteki Legolas-imádáson, köszi Nektek! (Bár mintha a párhuzamos tali beárnyékolta volna a dolgot )
Megint jó hír: egy rákbeteg lány találkozhatott Orlandóval, és annak alapján, ahogyan leírta őt, maradéktalanul meggyőzött, hogy a mi drágánk mit sem változott töretlen népszerűségének röpke 11 hónapja alatt. (Yes!) Orli együtt sushizott a lánnyal, és a kezébe nyomott egy kis gyöngyöt (olyan világoszöld, hosszúkás izé) a nyakláncából, amit a Black Hawk down forgatásának helyszínén vásárolt, és állítólag két éve cipelte magával. Szóval nem csodálom, hogy Christina elképedt az ajándék és Orli jóságának láttán... Nagyon bájos és megható történet. De a linket sajnos már megszüntették ; vegyétek úgy, hogy igazat mondok.
Új képek is vannak!
Az OBM nyitólapján a magazine scan of Legolas és a Legolas TTT book cover link alatt.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Hódica, tök jók a képek
Ja, Én is boldog Legolas-napot kívánok így utólag
meséljetek mi minden történt?
Alig győzöm visszaolvasni
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Namarie
- Nem elérhető
Lányok! Észrevettétek, hogy Estel rászolgált a nevére? Megpróbálta tartani a reményt, hogy nem Orlando az a képen. Mondhatom azt, hogy köszönjük? Penngaladiel! Neked is köszönet a pontosításért! De azért így is aranyos, nem? Dae-elena! De, hozzá verset! Úgy nézem, intezíven csetelek,meg megint szép hosszú lett a szöveg, úgyhogy ideje eltűnnöm. MIndenkinek jó hétvégét, aki a jövő héten dolgozatot , zárthelyit ír, vagy TDK-t véd, vagy bármi ilyesmi, annak sok erőt és sikert hozzá!
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Rayan írta: One elf to rule them all,
One elf to find them,
One elf to bring them all
And with his light eyes blind them.
Rayan, legyen az utolsó sor inkább
"And with his bright eyes bind them"
(És fényes szemeivel leláncolja őket.)
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Dae/siss
- Nem elérhető
Különben meg pukkadjatok meg. Nem is hozok nektek többet verset.
- hódica
- Nem elérhető
www.dreamvisionarts.com/orlando/tnob1.jpg
www.dreamvisionarts.com/orlando/tnob2.jpg
www.dreamvisionarts.com/orlando/tnob3.jpg
www.dreamvisionarts.com/orlando/tnob4.jpg
www.dreamvisionarts.com/orlando/tnob5.jpg
www.dreamvisionarts.com/orlando/tnob6.jpg
www.dreamvisionarts.com/orlando/tnob7.jpg
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Telu: Igen, Orli jobbkezes
- Telumehtar
- Nem elérhető
Mini Lego RULZ!!!!
De ugye egyébként Orli jobbkezes ugye????
- Namarie
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
One elf to find them,
One elf to bring them all
And with his light eyes blind them.
Sok boldog Legolas-napot, Legolas, és drága fórumosaim!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Minerva
- Nem elérhető
8O :itscool:
image.com.com/gamespot/images/20 ... een008.jpg
image.com.com/gamespot/images/20 ... een009.jpg
image.com.com/gamespot/images/20 ... een010.jpg
image.com.com/gamespot/images/20 ... een012.jpg
image.com.com/gamespot/images/20 ... een015.jpg
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Vic írta: Meglepiként egy új, gyönyörű Legolas képet ajánlok a figyelmetekbe:
Lsd. itt:
www.orlandomultimedia.net/news20 ... 2002b.html
Ezen a képen Legolasnak mintha a szokásosnál is hegyesebb füle lenne :cool2:
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Az ember kinézete az alkattól és az életmódtól egyaránt függ. Szerintem ránézésre nem állapítható meg valakiről, hogy alkatilag olyan, amilyen, vagy kemény melóval (ld. Shobert Norbi). Egy kicsit kevesebb mozgás, több nass... Orli nővére is kicsit ducibb.
Thaurwathiwen:
Teljesen normálisan tartja atollat. Ezt egy jobbkezes mondja
A balkezes képek egyszerű tükrözés eredményei, amit azért szoktak elkövetni, hogy a képen levő személy mindig az adott újság, könyv stb. belseje felé nézzen.
Én a nagy kép alapján is úgy gondolom, hogy a képen Orli van.
- Ryana
- Nem elérhető
Nagyon - nagyon boldog Legolas-napot kívánok mindenkinek! :hello:
[size=9:1si5r8dh]Jaja, chaten vagyunk, mind a 2en. [/size]
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Böszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Isten éltesse sokáig Orlando Bloom-ot!
[size=9:2indqdq7]Remélem jön valaki chatelni, a www.trefort.net -en nyittottam Legolas szobát, de légyszi mondjátok meg melyik a tolkien.HU szobája ott! (De persze a tolkien.HU-n is fent vagyunk...)[/size]
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Greenpeace-s képhez egy kis hozzáfűznivaló:
Sztem nem Orli van a képen, mert ha megnézitek a képet azon jól látni, hogy az aláírása már ott van és sztem egy ember nem így fogja a tollat, ha alá akar írni vmit, ezt nem állítom teljes biztonsággal, mert én mint balkezes máshogy tartom a tollat, így fogalmam sincs, hogy 1 jobbkezes hogy tartja.
Ja azt észrevettétek már, hogy egy-két képen úgy tartja az íjat, mintha balkezes lenne? (A nyílvesszó a balkézben, maga az íj a jobb kézben)
Üdv:
Thaur
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Orlando
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Telumehtar
- Nem elérhető
Ja és én is szeretnék mindenkinek boldog Legolasnapot kivánni
- Vic
- Nem elérhető
www.theonering.net/movie/scrapbook/large/4965
Továbbra is boldog LEGOLAS-NAPOT MINDENKINEK!
- Vic
- Nem elérhető
Ha nem, akkor itt egy hatalmas változat:
frodo.greenpeace.org/photos/exxonmobil/la6.jpg
user ID: media
password: speedpast
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Pedig a mult heten az elveszett ametiszt koves ezustgyurumet is megtalaltam a fuves ijaszpalyan (kb 1500 negyzetmeteres teruleten).
Szerintem lehetetlen hogy o lenne. Marcsak azert is mert ahogy elnezem pont olyan a testalkata mint a ferjuramnak, o pedig keptelen hizni. Ennyi ido alatt egy ilyen szalkas testalkatu ember nem tud ennyit hizni, az kizart.
Ez nem plusz 10 kilo lenne, hanem legalabb 15 de meg a 20 is boven belefer.
Az is lehet hogy digitalisan lett kicsit megmunkalva a foto, ki tudja. Technikailag lehetseges.
De szerintem Orli tudja hogy nem engedhetne meg maganak ezt a merteku igenytelenseget, az egyenlo lenne a karrierje veszelyeztetesevel. Egy jo szinesz mindig a lehet legjobbat hoza ki magabol lelkileg es testileg is, kulonben nem tud jatszani. O pedig lelkiismeretes, jo szinesz.
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Higgyetek nekem. Ez ő.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Nem, nem stimmel. A sapkás kell, hogy Orli legyen. És szerintem ő az. Bár teljesen biztosan akkor tudhatnám, ha látszana a füle - a bal füléről mindig felismerem Tudom, hogy kiábrándító a kép, de nem lehetetlen. Ha egy hónap alatt le lehet fogyni 10 kilót, akkor hízni is lehet ennyit. De ne féljetek, legkésőbb a ROTK utóforgatására le kell fogyniabobita írta: Megnéztem a képet. Ha muszáj, hogy a képen legyen, a nem- sapkás valaki ő. Idősebbnek néz ki, de inkább ő, mint a másik. ( Haja, alkata is stimmel)
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Hianyzik a huvelykujjarol a gyuru
Es ezen a Greenpeace-es kepen mintha a csokanak szemolcs-szeruseg lenne a bal also alkapcsanal, Nos, Orli kepein ilyet nem lattam.
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Vic
- Nem elérhető
Meglepiként egy új, gyönyörű Legolas képet ajánlok a figyelmetekbe:
Lsd. itt:
www.orlandomultimedia.net/news20 ... 2002b.html
(Most nem azért, de szerintem Arwen ruhája is gyönyörű...)
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
A Valák óvják lépteid valahol messze, az ősi Nyugaton!
Üdv, Néked, Thranduil fia Legolas, Bakacsinerdő hercege!
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Namarie
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.