- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Dae/siss
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Hoztam nektek megint egy verset, olvassátok egészséggel.
Messze, ezüst folyó partján, hegyből szakadt,
holdban fürdő, vérben fénylő ezüstpartján,
nagy csata dúlt, kemény csata, ahol
pusztult mocskos férgek, sötét orkok
rút-bús hada; s fenn az égen
éjszakában, téli égen, csillagkép gyúlt,
új csillagkép, öt csillagból, s fönn tündökölt
feketében.
Folyó partján a víz-fénybe, mit a
sötét, gonosz ork-vér és a bátor hősök
vére öltöztetett feketébe, és az égen új
csillagkép, öt csillagból, megöntözte
sötétkékbe; belelépett, ím az űrbe,
s vízen járt: lába nyomán gyöngyház
vércsepp fakadt vízbe, és most ott megy,
nézd, most ott ál, álmainak megölt
partján szilárdan áll, megtört szívvel,
harci ruhás, kardos új hős,
holdfényhajú tünde.
Leszállt rég a hegyillatú, fehér ormú,
sötét testű este; de a tünde elhagyottan,
páncéljától megrogyottan,
halott hősök, szörnyek közt,kik feküdtek örök-holtan,
a láthatárt leste:
magas hegyek, hágók között, földje,
folyók rétek fölött, eltűnt idők nyoma mögött
a lelkét kereste.
S a szeme, zafírszeme, aranykékben
tűzzel égő, fájdalommal szívét tépő
zafírszeme égre mered, hajnal-égre,
a felkelő, új napfényre, hol kiapadt
a Hold tava;
könnye fátyla elapadt már,
gyémántkönnye, aranykönnye, véres könnye
nem hullik már, ahogy
suttog halk szava:
"Gyere, gyere, gyere haza!"
Messze, ezüst folyó partján, hegyből szakadt,
holdban fürdő, vízben fénylő ezüstpartján,
nagy csata dúlt, kemény csata, ahol
járt az örökéltű, elköltözött
fehér tünde halk szava; s fenn az égen,
éjszakában, téli égen: csillagkép gyúlt,
új csillagkép, öt csillagból, s fönn tündökölt
feketében.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
TIPP:
A Real Player 8-hoz van egy letöltőprogi, a Real Download, azt is érdemes használni nagyobb fájlok letöltésére. Okos kis progi, és bármikor fel lehet függeszteni és újraindítani a letöltést. Ha jobb gombbal kattintasz egy linkre, van egy olyan menü, hogy Copy link, azt bemásolod a Real Download megfelelő helyére és GO! (Egyetlen hátránya, hogy folyton regisztrálásra meg hasonlókra szólít fel, de el lehet viselni a cél érdekében )
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ryana
- Nem elérhető
Szal,
Arwen Undómiel: én láttam a Sólyom végveszélybent, ha a film nem is, Orli teccett.
Az interjút nem tudom letölteni... :bawling: :bawling: :bawling: Túl lassú és béna hozzá a gép...
Vic: AZAGYARÁT! 8O :eek2: :eek4:
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Vic írta: Csak erős idegzetűek nézzék meg ezt a vadiúj Greenpeace-es képet Orliról! Komolyan mondom!
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... npeace.jpg
Totálkár. A szó minden értelmében GÁZ. Ha nem hiszitek el, hogy az ott tényleg ő, akkor íme az Orlando Bloom Files kommentárja:
"And that IS Orlando in the photo, he is growing his hair out for his Pirates role!"
:eek2: Ha ez tényleg Orli, akkor fel is szedett jópár kilót :eek2:
- Evenstar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Aki a múltkor lemaradt és szeretné pótolni, vagy aki újra szeretne csöpögni egyet imádott gesztenyeszemű (v. őzikeszemű) srácunkon, annak mondanám, hogy október 27-én, azaz vasárnap az m2-es 23.00-kor ismét leadja az Oscar Wilde szerelmeit! Az aznapi tvműsor egyébként elég gazdag kínálatot nyújt, az HBO-n az X-men lesz 20.00-kor Sir McKellennel, az RTL Klubon pedig Elijah A jófiú c. filmben.
És mivel nem látom itt, ezért írnám, hogy Rayannal, Thaurral és Teluval szeretnénk az említett okt. 25-ei Legolas-napra szervezni egy személyes Legolas-talit. Aki tud, jöjjön el, bővebb infók és a "ki-jön-ki-nem-jön" megbeszélések a Találkozások topicban illetve minket négyünket lehet keresni priviben, emailben stb.!
"The light of the Evenstar does not wax and wane."
giftoftheevenstar.gportal.hu
- Vic
- Nem elérhető
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... npeace.jpg
Totálkár. A szó minden értelmében GÁZ. Ha nem hiszitek el, hogy az ott tényleg ő, akkor íme az Orlando Bloom Files kommentárja:
"And that IS Orlando in the photo, he is growing his hair out for his Pirates role!"
- Vic
- Nem elérhető
www.cinemabilia.de/details/katnr/249411/
Ajtóplakát. 8O Nem rossz, mi?
Esetleg a bejárat felöli oldalra kellene kiragasztani, és garantáltan senki sem merne bemenni a szobátokba.
- Vic
- Nem elérhető
Köszönet mindenkinek, aki tartotta a frontot a hétvégén! :bounce:
Most töltöttem én is le ezt a Legolas-PlayStation2 interjút Orlival. Egyszerűen ééééédes. Ahogyan beleéli magát az akciókba, miközben csak annyi lenne a dolga, hogy "szinkronizálja" a játékfigurát... nagyon husi. Az íjazáshoz nem értek sajna, de a két kardos aprításait öröm nézni. 8O Már amikor lehet követni, de legtöbbször nem lehet. Eddig tiltakoztam, hogy Orli hogyan nézne ki sötételfként, de bízom benne, hogy Salvatore is megnézi a TTT-t, és utána úgy jön ki a moziból: íme Drizzt Do'Urden személyesen. :smokin:
Utána pedig Orlandot megválasztjuk "hivatásos elfnek" és valódi hosszú füleket növeszthet mindenki örömére.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Oh, well... van benne valami. Magában az íjazásban viszont nem zavaró a hosszú haj, ezt tapasztalatból tudomangwen írta: Nekem az nem fér a fejembe, hogy hogy képes Legolas kibontott hajjal nyilazgatni: kizárt dolog, hogy az egyik nyílvessző, amit a hátáról lekap, bele ne akadjon a hajába.
Nem minden jelenetben. Úgy értem, vannak jelenetek, ahol rendesen lő (amikor van ideje szépen felkészülni a lövésre), pl. Móriában az első vessző, meg az első jelenet az interjúban; máskor tényleg csak az üres íjjal imitálja a lövést, ahol gyorsnak kell lenni. Van olyan képem - még egy hivatalos kép is! - ahol nincs vessző az íjonEgyébként én úgy hallottam, hogy csak a levegőbe nyilazgatott, a vesszőket utólag rajzolták be.
Böszi:
Ha megvan a Quicktime-os Gyűrű Szövetsége trailer, abban a második benne van. Tudom, sovány vigasz...
- Angwen
- Nem elérhető
Egyébként én úgy hallottam, hogy csak a levegőbe nyilazgatott, a vesszőket utólag rajzolták be.
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Böszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
(ez természetesen az ügyetlenségemnek is betudható, de most az egyszer talán nem 100%-osan az én hibám...)
Area:ezt ismerem, a német GyU-s oldal, itt van a kedvenc Orli képem
hódica:Khirrály! :itscool:
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- Hunnai
- Nem elérhető
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Az első jelenetnél Orli valóban kilő egy nyílvesszőt, szépen, többé-kevésbé szabályosan (kissé felhúzza a könyökét ), és itt jön a gond: hátranyúl a következő vesszőért – de nem éri el Ez a filmen a gyors mozdulatok miatt nem tűnik fel, de így van! A másik jelenet (ez volt látható a Gyűrű Szövetsége trailerben is - már akkor is nagyokat hahotáztam rajta ) még viccesebb: hátranyúl – szintén a semmibe, mert a puzdra a vesszőkkel messze a bal oldalára nyúlik -, visszahozza a kezét – üresen, majd néhány kocka után a kezében terem a nyílvessző, majd az íj külső oldaláról repül el, ami normál körülmények között lehetetlen, mert leesne a vessző a tartó kézről. Ez utóbbi végülis a gyorsaság imitálása miatt megbocsátható, az viszont ciki, hogy szegény Legolasnak úgy van a hátára erősítve a puzdra, hogy nem éri el a nyílvesszőket…
- hódica
- Nem elérhető
Hoztam pár képet
Orliként:
www.bagendinn.com/images/A-D/dope.jpg
www.bagendinn.com/images/hommearena11.jpg
www.bagendinn.com/images/Numeric/13.jpg
www.bagendinn.com/images/A-D/arena15.jpg
www.bagendinn.com/images/ob10.jpg
www.bagendinn.com/images/id.jpg
www.bagendinn.com/images/grinningorli.jpg
Legolasként:
www.bagendinn.com/images/A-D/legstttposter1.jpg
www.bagendinn.com/images/f/foh18.jpg
www.bagendinn.com/images/quest32.jpg
www.bagendinn.com/images/card2.jpg ( )
Remélem, vannak köztük újak is.
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Death
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Végre van időm netezni... Most röviden csak egy infót közlök, az M1-en ma 16:05-kor kezdődik a Szigorúan bizalmas. Az előzetesben mondták, hogy lesz benne A Két Toronyról!!!!!%
"Most tél van és csend és hó és halál."
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Rayan
- Nem elérhető
Röpke interjú Orlandoval a TTT-videojáték készítéséről 8O
Közvetlenül az Orlando Multimediáról is elérhető. WOW.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Hunnai
- Nem elérhető
- Arwen Undómiel hercegnő
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Böszi
- Nem elérhető
(van másik nagy LoTR kedvelő is a családban, és az ő jóvoltából negyed órával előbb érkeztünk a moziba(mivel félt, hogy lekéssük, azt monda 7-kor kezdődik)), és pont akkor beszéltem anyumhoz valamit, amikor a legendás "Tied az íjam." mondat elhangzott.De természetesen utána már azt vártam, hogy odáig jussak a könyvben, hogy megtudjam igazából ki is Ő.
[size=9:vzz4ih13]U.i.:Bocs, ezt el kell mondanom:Végre sikerült kivetetnem a 2 lemezes DVD-t videotékából (hamisítványban persze már megvan, csak ott két trailer az extra )és ha minden jól megy, hajnalig csöpöghetek Orlando-n, vagy ha nem, holnap mindenképp megnézhetem [/size]
Böszi
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Minerva
- Nem elérhető
- Hunnai
- Nem elérhető
- Böszi
- Nem elérhető
Szóval:Ülünk angolórán, magnógyakorlat...valami ilyesmi...My name's Orlando*, and I'm from Italy.
Ha csak az időtöket raboltam ezzel a hozzászólással, akkor bocsi, viszont szerintem akinek Orlando első számú kedvence, annak nem kétséges mi jut eszébe ennek a névnek a hallatán...(Mondhatni szinte az ütő megállt bennem, de komolyan. )
*[size=9:6sbqdcph](Szóval igaza volt anyumnak, hogy tényleg olasz név. )[/size]
Jah, ez a másik sztori:Egyszer mentünk haza anyummal a cukrászdából,
előttünk egy tábla:Orlando[size=9:6sbqdcph]cipőbolt[/size].És utána megkérdeztem tőle, hogy kit hívnak Orlando-nak...
És ha emlékeim nem csalnak, akkor persze hogy nem tudta...de persze fölvilágosítást adtam neki.
Böszi
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Bóbita, írtam neked magánban, nézd meg!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.