Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 4 hete #79461 Írta: Esticsillag
Esticsillag válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
Valahogy nagyon is meg tudom érteni a tündéket.Nekem nagyon fontos, hogy valakinek milyen a hangja(milyen tónusú) szeretm, ha nyugtató, és nem érdes.
Ja, a HUMOROS képek irtó jók!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
Üdv.

"Ó ég szele, állítsd meg ott a kék egen
oly gyönyörü, hadd látom mert ellebeg."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hete #79458 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
"Ezért én több színésznőt meg fogok csókolni."
Ejnye! Fujj! Szabad ilyet? Asszem ma este alapsan el kell vele beszélgetnem... :twisted:

Én se lennék jó tünde: világéletemben utáltam a hosszú hajat, pont a félülködés miatt... :roll: :wink:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hete #79454 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Kedves vagy, Bobita, de nem ez a helyzet. Enyhén hullámos a hajam, és azért nem nő meg hosszúra, mert a) törik a vége, b) nem bírja el a súlyát és hullik :crying: Ha én minden fésülködésnél 100-szor végighúznám a fésűt a hajamon, már kopasz lennék :closed:

Több
22 éve 4 hete #79453 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Legolas 2193 éves, ha jól emlékszem. Ezt nemcsak a Filmkönyvben mondja Orlando Bloom, hanem Ti is kiszámoltátok, meg én is, bár arra már nem emlékszem, melyik Tolkien-mű alapján. A halálra visszatérve: szerintem a saját társaik földi elmúlásánál a végtelen fájdalom mellett ott van a remény is, hiszen találkozhatnak még az Áldott Birodalomban vagy legkésőbb Iluvatar Második muzsikájakor. Az első esetben azokra gondolok, akik nem vettek részt a Testvétmészárlásban, mert azok Mandosnál vannak. ( Nem tudja valaki, meddig? Bármikor nyerhetnek testet? Mert ez esetben reinkarnáció van a tündéknél!) Vidámabb téma:
Kedves Vic! Az egyik Legolast ábrázoló kép kapcsán azt mondtad, hogy frászt kapsz, amikor így néz rád. Nos, nem biztos, hogy benned van a hiba. Néztél már ilyenkor a hátad mögé vagy a lábad mellé? Lehet, hogy valami ork, Gollam vagy más, efféle csúfság ólálkodik ottan! Erre Glorfindel mester hívta fel a figyelmemet egy erdei utunk során, hozzátéve, hogy óvatosabb is lehetnék. Penngaladiel! A Te hajad nem göndör véletlenül? Mert akkor nem csodálkozz! Mindenki! A tündék és a normális emberek a külsőt ha látják is, a belső szépséget és fényt nézik, abból pedig MINDENKI részesült! Tehát fel a fejjel! Végezetül hoztam egy verset,nem én írtam, de szerintem remek illusztráció a tündék muzsikájához, a szerelemhez vagy a távoli Nyugathoz. Fogadjátok szeretettel!

Az ének árnya

A hang kedves nekem
bár megőrizni nem tudom
a veszélyes uton
mellettem futott a folyó
akkor öledben
az örök vándorlást kipihentem
nyugvó kezed alatt
a dal a húrban alszik
míg a fenti s a lenti világok
hallgatásba borulva fülelnek
/Weöres Sándor/

Ui.: Ha sokat írnék, chat-elnék, offolnék, vagy valami hülyeséget írok, jelezzétek! Azt is, ha valamiről már volt szó,és fölöslegesen ismétlem. Ha valami ocsmányság keveredne a lapra az én nevemben, akkor nem én voltam, hanem valaki már megint feltörte a kódom. Köszönöm és mindenkinek minden jót!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
22 éve 4 hete #79438 Írta: Penngaladiel
Rayan, igazad van. Tévedtem, de még így is fiatalnak számít Legolas :wink:

Thaurwathiwen: köszi a fordítást! :)

Több
22 éve 4 hete #79434 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!

Itt az egész interjú:One interjú Orlando Bloommal:
Készítette: One
Forrás: orlandomultimedia.net
Fordította angolra: ???
Magyarra: Thaurwathiwen

Ha holnap meghalnék, úgy érezném, hogy rendkívüli életem volt.

Még hátra van több hónap a LOTR köv. részéig, de Orlando Bloom népszerűsége nem csökken. De a fiatal színész hideg fejjel beszél az elért sikereiről. Ma arról beszél, hogy hogyan lett színész és bemutatja karakterének néhány meglepő tulajdonságát.

One: Hogy tudtál egy több, mint 2000 éves tünde bőrébe bújni (kb. ezt jelenti a mondat, akit érdekel elolvashatja az eredetit is -ford.)*?
Orlando: Legolas fizikai tulajdonságaira koncentráltam, különösen a mozgására. Megpróbáltam mozgással ábrázolni, hogy mire gondol éppen. Legolas mozgása elegánsak és ruganyosak, mint egy macskáé (hmm, naon szereti a macska-Legolas összehasonlításokat :) -ford.). A harcjelenetek során mindig egy macska képe volt a fejemben, aki mindig a talpára esik. Legolas mozgása kecses, mint egy balett-táncosé, de nagyon nehéz megcsinálni úgy, hogy ne ess el! De szerintem sikerült belevinnem ezt az eleganciát a karakterembe, mert meg akartam mutatni, hogy Legolas mennyire erős, mind testileg, mind lelkileg, mint egy szamuráj harcos.

One: Milyen változáson megy keresztül a karaktered a LOTR 2. részében?
Orlando: Közelebbi kapcsolatba kerül Gimlivel. A kaland kezdetekor Legolas nem kifejezetten bírja Gimlit (és fordítva is -ford.), mert a tündék mocskos kis lényeknek tartják a törpöket, akik rabolják a természetet, de vissza nem adnak semmit. De Legolas és Gimli megtanulják becsülni a másikat, együtt nevetnek és csak baráti villongások vannak köztük, versenyeznek, hogy ki öl meg több ellenséget (lesz benne ez a rész, jaj de jó *Thaur megnyugodott* -ford.).

One: Ki volt az az ember, aki a legjobban hatott az életedre.
Orlando: Apám, Harry Bloom, aki meghalt, amikor 4 éves voltam. Legendás figurája volt a dél-afrikai apartheid-ellenes mozgalomnak, többször börtönözték be elvei miatt. Nelson Mandelával dolgozott együtt, hogy végett vessen a faji megkülönböztetésnek. Egy nagyszerű ember volt, aki mindenre képes volt, hogy elérje nemes célját.

Ha valaki felkér egy szerepre, ahol megcsókolhatok egy lányt, akkor mindenképp elvállalom (Deed Poll :) , na jó nem leszek szemét -ford.).

One: Miért lettél színész?
Orlando. A lányok miatt (nevet). Nem, őszintén, nem a pénzért vagy a hírnévért. Ha vki felkér egy szerepre, ahol megcsókolhatok egy lányt, akkor mindenképp elvállalom. De most komolyan, amikor gyerek voltam, élénk fantáziám volt és mindig azokat a hősi karaktereket rajzoltam, amiket filmvásznon vagy színházban láttam. Mikor nagyobb lettem megértettem, hogy ezek csak fikciók és színészek játsszák őket. Úgy véltem, ha színész leszek, én lehetek Superman vagy egy indián esetleg egy bandita.

One: Ki a kedvenc színészed?
Orlando: Paul Newman, mert az 1ik filmje bírt rá arra, hogy valóban színész legyek. Szeretem még Daniel Day Lewist (Az utolsó mohikán -tényleg mi van azzal a filmtervvel, hogy újra megfilmesítik és Orli lesz benne az egyik főszereplő? Tud róla vki vmit? -ford.) és Johnny Depp a karrierük és a becsületességük miatt.

One: Sok rajongód gondol rád, mint szexszimbólum. Te mit gondolsz erről?
Orlando: Igazat megvallva, én félek ettől. Szerencsére az emberek többsége nem ismer meg engem Legolas szőke parókája nélkül. De tudom, hogy eddig igazán értékes életem volt eddig és remélem az elkövetkezők is ilyen emlékezetesek lesznek. Ha holnap meghalnék, úgy érezném, hogy rendkívüli életem volt.

One: Nem félsz, hogy a siker a fejedbe fog szállni?
Orlando: Nem, mert a barátaim és a családom nem engedni, hogy ez megtörténjen. A nővérem, Samantha, aki szintén színész, a helyes irányba lökne, amint úgy érzi, hogy arrogáns kezdek lenni, és a legjobb barátaim megütnének, ha önfejűvé válnék (nevet).

One: Milyen típusú filmekben szeretnél szerepelni a jövőben?
Orlando: Őszintén, szeretem azokat a filmeket, amik valami nagyszerű történetet mesélnek el. De nagyon szeretnék vígjátékban szerepelni (hmm, érdekes, eddig csak vígjátékban nem szerepelt -ford.). Az ismerőseim szeretik a humoromat. Ez nagy meglepetés az olvasóidnak, de nekem tényleg van egy humorosabb, könnyedebb oldalam.

One: Fedj fel magadról valamit, amit a közönség nem tud rólad!
Orlando: Vegetáriánus vagyok és nem eszek semmilyen tejterméket.

One: Milyen szereped van a következő filmedben, a Kelly Gangban?
Orlando: Joe Byrne, egy tolvaj, aki Ned Kelly bandájának a tagja, a legendás ausztrál banditát Heath Ledger játssza (Lovagregény). A film a banda sorsát meséli el, akik segítettek a szegényeket a 19. sz. alatt Ausztráliában, úgy hogy bankokat és vonatokat raboltak ki. A banda tagjai mind bűnözők, de nagyszerű fickók voltak, és az én karakterem egy igazi nőcsábász. Ezért én több színésznőt meg fogok csókolni. Szóval ez egy jó munka (nevet).

Vége.

Üdv:
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 4 hete #79429 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Pennie, az általános elmélet szerint Legolas dupla ennyi idős :!: (Arwennel kb. egyidőben született.)

Bóbita, Isten tartsa meg ezt a jó szokásodat! :)

Legolas, lévén tünde, igen nagy tudással rendelkezhetett, persze még nem annyival, mint az évezredekkel idősebb tündék. Egyébként nem hiszem, hogy nem találkozott volna a "halállal", mint jelenséggel. Hisz láttuk, olvastuk a könyvben is, ahogy Helm szurdokában, és a vadászat során is irtotta az orkokat rendesen- Gimlivel egyetemben. Pedig mindketten fiatalnak számítanak! A Gyűrűháború idején is Középföldén a halál-gyilkosság eléggé megszokott jelenség volt; tehát nem tartom kizártnak, hogy az egyes fajok képviselői, akiknek meg kellett védeniük a népüket, nagyon korán hozzászoktak az ilyesmihez.
Arról, hogy Legolas hogyan élte meg (vagy egyáltalán megélte-e?) egy közeli hozzátartozójának vagy fajtársának halálát, semmit sem tudok. Ő maga a rejtély 8)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hete #79426 Írta: Penngaladiel
Az igaz, hogy Legolas a maga alig 1500 évével fiatalnak számít. De a tudás szerintem relatív. Legolas nagyon sokat tud pl. a fákról, egy helyen azt mondja, hogy sok fát ismert makk-korától haláláig. A Bakacsinerdőben élt, ami kissé félreeső hely Középföldén, és szerintem mindent tudott, ami az ottani élethez szükséges volt. Az bizonyos, hogy a Gyűrű útján nagyon sok dologban változott, sokmindent tanult - de ez így van mindenkivel, aki másfajta dologba, kalandba vág bele, mint amit megszokott a mindennapi életben.

Több
22 éve 4 hete #79425 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok! Régóta olvasója vagyok a honlapnak és nagyon tetszik a sokszínűsége, valamint a humora. Nem tudom, ildomos dolog-e, hogy először kérdést teszek fel. Barátnőmmel nemrégiben azon vitatkoztunk, hogy Középföldén ki tud a legtöbbet, valamint milyen jellegű ez a tudás? Pl.: Bombadil Toma tipikusan olyan, aki mindent tud, és semmit se. Lehet, hogy a tudást az adott dolog átélése adja? Mert akkor Legolas nemcsak tünde -kor szerint, hanem lélekben is fiatal. Sok mindenről tud, hogy lehetséges és van, de, ahogy kivettem a könyvből és a regényből, pl. halált szerencsére nemigen látott. Válaszotokat előre is köszönöm!

Ui.: Úgy hallottam, ez a fésűdolog csak akkor működik, ha természetes anyagú a fésű, pl.:lószőr, csont, szaru stb.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
22 éve 4 hete #79332 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ma hallottam, hogy az embernek 100szor kell végighúznia a haján a fésűt,akkor lesz gyönyörű a haj.lehet, hogy ez ősi tünde recept?? mindenesetre vagy 150szer húztam végig, biztos ami biztos...
Már a hátam közepéig ér, az már jó??? :wink:

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 4 hete #79316 Írta: Penngaladiel
Rayan, ezek a képek tényleg brutálisak :hello: :bounce: :sungl: :itscool:

Viszont a másik témával elszomorítottál :crying: Nekem nem nő meg hosszúra a hajam... most mi lesz velem? :bawling:

Több
22 éve 4 hete #79296 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Na ehhez most mit szóljak? Jelenleg súlyos röhögögörcsben szenvedek... :lol: :lol: :lol:
Vic: Gyönyörü képek....
Thaur: A régen várt forditás :) ;)

Több
22 éve 4 hete #79246 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Üdvözletem minden tünde-leányzónak! :D

Fölhívnám a figyelmeteket két dologra:

Numero uno: Ulmo, a Vizek Ura betett egy isteni linket a Képgalériába, íme:
www.ninecompanions.net/humor/hum ... pics1.html
Hogy mire gondolok?
Nézzétek végig őket, különösen fontos Legolas arcait vizslatni. Nagyon junkie :agree:
(Azért az se semmi, mikor Gandalf Legolas karjaiba levitál. :mrgreen: )

Numero dos: Mindenképpen olvassátok el a Rejtélyek Középföldéről topicban található tanulmányt, amit Minerva fordított le! A tündék szerelmi életéről, természetesen :)

Gondolatébresztőnek:
„Az összes eldának gyönyörű haja volt (és a kivételesen szép haj különösen vonzotta őket.)” ( Shibboleth of Fëanor, Peoples of Middle-Earth, HME )
Egy kis kitérő, ami azért jelentős, mert ez az egyetlen utalás arra, mit találnak vonzónak a tündék. A gyönyörű hang is csábítónak számított. Minden idők legelragadóbb tündéje, Lúthien, bűbájt használt, hogy különösen hosszúra növessze a haját. Ez lehetett a tündék számára a legerotikusabb a külsőben.

Megyek és kiengedem a hajam.

Pusszancs

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hete #79229 Írta: Thaurwathiwen
Sziasztok itt a fordítás:One interjú Orlando Bloommal:
Készítette: One
Forrás: orlandomultimedia.net
Fordította angolra: ???
Magyarra: Thaurwathiwen

Ha holnap meghalnék, úgy érezném, hogy rendkívüli életem volt.

Még hátra van több hónap a LOTR köv. részéig, de Orlando Bloom népszerűsége nem csökken. De a fiatal színész hideg fejjel beszél az elért sikereiről. Ma arról beszél, hogy hogyan lett színész és bemutatja karakterének néhány meglepő tulajdonságát.

One: Hogy tudtál egy több, mint 2000 éves tünde bőrébe bújni (kb. ezt jelenti a mondat, akit érdekel elolvashatja az eredetit is -ford.)*?
Orlando: Legolas fizikai tulajdonságaira koncentráltam, különösen a mozgására. Megpróbáltam mozgással ábrázolni, hogy mire gondol éppen. Legolas mozgása elegánsak és ruganyosak, mint egy macskáé (hmm, naon szereti a macska-Legolas összehasonlításokat :) -ford.). A harcjelenetek során mindig egy macska képe volt a fejemben, aki mindig a talpára esik. Legolas mozgása kecses, mint egy balett-táncosé, de nagyon nehéz megcsinálni úgy, hogy ne ess el! De szerintem sikerült belevinnem ezt az eleganciát a karakterembe, mert meg akartam mutatni, hogy Legolas mennyire erős, mind testileg, mind lelkileg, mint egy szamuráj harcos.

One: Milyen változáson megy keresztül a karaktered a LOTR 2. részében?
Orlando: Közelebbi kapcsolatba kerül Gimlivel. A kaland kezdetekor Legolas nem kifejezetten bírja Gimlit (és fordítva is -ford.), mert a tündék mocskos kis lényeknek tartják a törpöket, akik rabolják a természetet, de vissza nem adnak semmit. De Legolas és Gimli megtanulják becsülni a másikat, együtt nevetnek és csak baráti villongások vannak köztük, versenyeznek, hogy ki öl meg több ellenséget (lesz benne ez a rész, jaj de jó *Thaur megnyugodott* -ford.).

One: Ki volt az az ember, aki a legjobban hatott az életedre.
Orlando: Apám, Harry Bloom, aki meghalt, amikor 4 éves voltam. Legendás figurája volt a dél-afrikai apartheid-ellenes mozgalomnak, többször börtönözték be elvei miatt. Nelson Mandelával dolgozott együtt, hogy végett vessen a faji megkülönböztetésnek. Egy nagyszerű ember volt, aki mindenre képes volt, hogy elérje nemes célját.

*How did you go about putting yourself in the skin of an elf who has more than 2000 years of existence under his belt?

Coming soon a köv. rész is, reményeim szerint holnap :)

Üdv:
Thaur

Több
22 éve 1 hónapja #79178 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic, ezek a képek valami gyönyörűségesek!!!
Nagyon-nagyon várom már a bővített kiadást!!!!!!

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
22 éve 1 hónapja #79173 Írta: Penngaladiel

Vic írta: Itt pedig a novemberi 4 CD-s DVD kiadványnak a dobozait stb. lehet látni, gondolom, hogy nálunk is ilyen zöld színű lesz a díszkiadás. De a fotók között (alul) találhattok két Legolasos képet is, igaz, mindkettőt ismerjük már.
www.dvdtown.com/disc_details/med ... ype=screen

WOW, Vic és mindenki, észrevettétek a második képet ("Legolas vizsgálja az íját" alatt) :?: :?: :?:
Úgy tűnik, mintha az a jelenet lenne, amikor Frodó találkozik Gildorral és csapatával :!:

Több
22 éve 1 hónapja #79170 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nagyon OFF:

Most olvastam, hogy Billy Boyd hivatalos honlapján a fórum egyik moderátora közölte a TTT film premierjeinek pontos dátumait. Eszerint:
TTT World Premiere is in New York on December 5th, and that the Paris premiere is December 10th and the London premiere December 11th.

Úgyhogy aki december elején London vagy Párizs környékén jár, ki ne hagyja ezt a szuper lehetőséget!
[size=9:3ipmwywe]Én megmaradok a kis videóm távszabályzójánál és a műholdas csatornáknál, úgy, ahogy tavaly. [/size]:oops:

Több
22 éve 1 hónapja #79169 Írta: Vic
Augustíne: régóta nem láttam már LOTR-os tollakat boltban, de szerintem ne rohangálj fölöslegesen érte. Amint bejön a TTT, ismét elárasztanak bennünket ilyesmivel. :wink:

Újabb képeket közöltek a Calcium Kid forgatásáról. Itt megtalálhatjátok őket:

www.orlandomultimedia.net/kid/news09242002b.html

Itt pedig a novemberi 4 CD-s DVD kiadványnak a dobozait stb. lehet látni, gondolom, hogy nálunk is ilyen zöld színű lesz a díszkiadás. De a fotók között (alul) találhattok két Legolasos képet is, igaz, mindkettőt ismerjük már.
www.dvdtown.com/disc_details/med ... ype=screen

Több
22 éve 1 hónapja #79142 Írta: Penngaladiel

Vic írta: Most végeztem két új videó-mentéssel, mindkettőt a warofthering.netről szedtem le az imént. Innen:

www.warofthering.net/downloads/miscfootage.shtml

OFF: Csak erős idegzetűeknek :biggrin2: ugyanitt, az oldal alján:
Leonard Nimoy - Ballad of Bilbo Baggins.mov

Elég nagy (6 MB) a minőségéhez és a hosszához képest, de igazi csemege :cool2:

(Leonard Nimoy Mr. Spock a Star Trekben)

Több
22 éve 1 hónapja #79073 Írta: Penngaladiel

Vic írta: Orli nem tehet róla, hogy nem magyarázták el neki rendesen, hogyan kell helyesen megfogni egy íjat. :oops:

Ez nem Orli hibája volt, hanem azé, aki a montázst készítette :P

Több
22 éve 1 hónapja #79050 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Júúj! Vic! Láttam a videót! hogy mennyit tud ökörködni ez a pasi! Azt hiszem mellette nem tudnék unatkozni! :roll: :wink: A kártyák pedig haláli jók! nem tudjátok amúgy, hogy (a Westenden kívül) hol lehet Legsis tollat kapni? A bnőmnek van, de ő tavaly vette a fent említett helyen, ahol már csak Szarumános van!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #79047 Írta: Thaurwathiwen
Lefordítottam a One Orli interjút :)
Megpróbálom még ma begépelni, és betenni ide ;)

Asszem megyek videókat tölteni :)

Vic: Ez nagyon széép! :)

Több
22 éve 1 hónapja #79034 Írta: Vic
Ez pedig remélem, hogy be fog jönni:

Legolas leborulása Fehér Gandalf előtt:

Több
22 éve 1 hónapja #79033 Írta: Vic
Találtam még egy printelhető verziójú régi könyvjelzőt Legolasról:

www.theorlandobloomfiles.com/amu ... kmark9.jpg

és az egyik Legolasos Decipher kártya képét kinagyítva:

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... d22big.jpg

Több
22 éve 1 hónapja #79031 Írta: Vic
Most végeztem két új videó-mentéssel, mindkettőt a warofthering.netről szedtem le az imént. Innen:

www.warofthering.net/downloads/miscfootage.shtml

Elsőként ezt javasolnám: :wink: 8)
Orlando on MTV's Movie House - 1 - Real
Az MTV-nek ezt a klipet az www.theorlandobloomfiles.com/ készítette, lehet benne ökörködő :twisted: Orlit látni, amint bungeezik, snowboardozik stb. + Legolasként megkapja a szőke parókáját, íjjal a kezében rohan :!: valami vízparton stb. stb.
A fájl kis helyet foglal (nincs két mega), úgyhogy érdemes letöltenetek.
Ha nincs Real One otthon, akkor le lehet tölteni MPEG formátumban is itt:
www.theorlandobloomfiles.com/mul ... moviehouse

A másik klipben csak nagyon kicsit szerepel Legolas (a végén a trailer-bevágásban), tul. képpen az egyik Így készült a TTT darabja, ahol a "gonoszok" mesélnek a karaktereikről, így Szarumán, Kígyónyelv stb. Maga a videó kb. 6 mega. és a fenti warofthering.netes linken az alábbi cím alatt találjátok meg:
Forces of Darkness Clip from Official site to download - 1 - (Quicktime) (240) NEW!

Több
22 éve 1 hónapja #79030 Írta: Vic
Szasztok! :D

OFFOK: Minerva, én nem szóltam egy szót sem, nekem tetszettek a képek. :wink: Orli nem tehet róla, hogy nem magyarázták el neki rendesen, hogyan kell helyesen megfogni egy íjat. :oops: A második kép pedig kifejezetten tetszik, mert csak jobban kiemeli Legsie maszatos pofiját. 8)
Dae: a versed megint gyönyörű, kérünk még, ha van egy kis időd. :D
Pennie: Legsie akkor szokott így rámnézni, amikor hozzá merek nyúlni a nyílvesszőihez. :lol: Hiába, egy tünde is lehet háklis. :twisted:

Több
22 éve 1 hónapja #78910 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Morgana írta: Pfuj, tudatlan képalkotó!
Drága Legolasunkat így magcsúfolni. Hiszen ő tökéletes, nagyszerű íjász és a legtündébb tünde...

Bocsánat... azt hittem, teszeni fog... Nekem tetszet... De nem hittem, hogy ilyen szőrszálhasogatók vagytok! :mrgreen:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #78883 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic:A kártyák gyönyörüek !!!!
Jah és Dae: ez a vers csodálatos ;)

Több
22 éve 1 hónapja #78872 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Én olyan szerencsétlen vagyok...Hát nem elaludtam az OW-ot.Pedig nem is kezdődött olyan későn... :cry: :cry: :cry: :cry:

Ezt a képet/kártyát láttátok már? www.decipher.com/lordoftherings/ ... 04073.html :P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 1 hónapja #78843 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Assszta leborult...!!! Nekem nagyon is teccik ezena durci képen!! Imádom a vérmes hapikat. :D

Na, megin' hoztam egy verset, hogy valamit le is tegyek az asztalra, ne csak szöveget...

Ezüstvizek fala csillog jegesen,
Árva fecske vele szárnyal, betegen.
Bukott az utolsó próbán,
Bukott ég-szem hazug szóján,
Tündehangja-éneken.

Hajó épült kis öbölben, mithril-vert;
Hóvirág nyílt árboc csúcsán, fényre kelt.
Napszentület köszöntötte,
Búcsúztatta a nap jötte,
Fák hercege, ím, búcsúszót énekelt.

Elrepült a tündehang a Könny taván;
Fecske repül messze, túl Ithilián.
Hét nap múlt és hét éjszaka,
Intett neki Manwe maga,
S holtan pihen tündeherceg fénykarján.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.552 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére