Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 1 hónapja #78341 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
mennyit írtatok! 8O
Mi a helyzet?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #78337 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Off:

Dodiee írta: Csak nekem nem jön be a trailer letöltés?? valami zöld kép van a bal sarokban...

Te panaszkosz? :hein: Nekem még annyi se! :rmad2: Először 99% -nál lefagyott a gép, nem bírta. :embarassed: Utána letöltöttem mégegyszer, most nem bírom lejátszani. :crazy: Úgyhogy nekifutok harmadszorra és ha most sem sikerül, fejbe lövöm magam! Ráadásul megnéztem Vic képeit (amik ki vannak vágva a trailerből).........:mad2: :triste: :bawling: :On

Vic: Nem részletezem. Nem lehet leírni. IMÁÁÁDLAK! :bounce: :itscool:

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #78284 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Death írta: Üdv!

Berakok egy kis cikket Orliról. Új infót nem tartalmaz a szöveg, de gondoltam megosztom veletek!

„Legolas tengerre száll

Tündék helyett kalózok között találja magát legújabb filmjében Orlando Bloom, A gyűrű szövetségének szőke íjásza. A Disneyland népszerű műsorszámának adaptációjában, a Pirates of the Caribbean, azaz a Karib-tenger kalózai című filmben egy hajótöröttet alakít, aki a tengeri haramiák közé keveredik. Partnerei Johnny Depp (mint jó barát) és Geoffrey Rush lesznek (utóbbi mint gonosz kalózkapitány). A kormányzó lányának kulcsfontosságú szerepére az alkotók még nem találták meg a megfelelő színésznőt, de nem is könnyű dolog olyan népszerű legényekhez, mint Bloom és Depp megfelelő partnert találni. A rendező a hírek szerint Gore Verbinski (Egértanya, A mexikói) lesz.”

Honnand is ismerös nekem ez??? :D Jah a Junior ujságbol :D

Több
22 éve 1 hónapja #78272 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Azt meg hogy csináltad? Rossz a gépetek v. mi? :wink: :?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #78269 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Csak nekem nem jön be a trailer letöltés?? valami zöld kép van a bal sarokban...

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 1 hónapja #78260 Írta: Augustíne
Death! Köszi! Azért nekem tartalmaz új infókat... :roll: Amúgy mikor lesz a bemutatója kb.?

Több
22 éve 1 hónapja #78257 Írta: Death
Death válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Üdv!

Berakok egy kis cikket Orliról. Új infót nem tartalmaz a szöveg, de gondoltam megosztom veletek!

„Legolas tengerre száll

Tündék helyett kalózok között találja magát legújabb filmjében Orlando Bloom, A gyűrű szövetségének szőke íjásza. A Disneyland népszerű műsorszámának adaptációjában, a Pirates of the Caribbean, azaz a Karib-tenger kalózai című filmben egy hajótöröttet alakít, aki a tengeri haramiák közé keveredik. Partnerei Johnny Depp (mint jó barát) és Geoffrey Rush lesznek (utóbbi mint gonosz kalózkapitány). A kormányzó lányának kulcsfontosságú szerepére az alkotók még nem találták meg a megfelelő színésznőt, de nem is könnyű dolog olyan népszerű legényekhez, mint Bloom és Depp megfelelő partnert találni. A rendező a hírek szerint Gore Verbinski (Egértanya, A mexikói) lesz.”

"Most tél van és csend és hó és halál."

Több
22 éve 1 hónapja #78244 Írta: Augustíne
Nyüssz!!! Letöltöttem!!! VÉGIGBŐGTEM AZ EGÉSZET!!!! :bawling: Istenem, de gyönyörű volt! Vic! IMÁDLAK azért a sok képért, és persze a trailerért!!! Böszi: téged is! Én még nem láttam azokat a képeket! :D Penn! Megnyugtattál, már kezdtem volna aggódni... :)

Több
22 éve 1 hónapja #78121 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Dodiee írta: Arwen:"...Orlando és én egy saroknyira laktunk attól a helytől, ahol Peter él ebben a gyönyörű öbölben, a sziklákon, és rögtön előttünk ott volt a tenger. Szivárványra és delfinekre ébredtünk. Szóval ott voltunk egymásnak, volt munkánk és ott volt a leggyönyörűbb táj, amit életemben láttam."
Ehm.. ez csak nekem furcsa? Mi az, hogy OTT VOLTUNK EGYMÁSNAK????és "Orlando és én egy sarokra laktunk attól a helytől..."?? mi az, hogy O. és én????egy házban laktak, vagy miszösz??

Öööö... izé. Sajnos ez tényleg nem a legszerencsésebb fordítás, de nem tudtam jobbat kitalálni arra, hogy "...we had each other and work...", de abban biztos vagyok, hogy ez nem csak Orlira vonatkozik, hanem a színésztársaira általában. Egy későbbi idézetből az is kiderül, hogy Liv és Orli szomszédos házakban laktak.

Több
22 éve 1 hónapja #78118 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát, Dodee, ez télleg fura... :oops:

Meg mintha Peter Jackson a sziklákon lakna...

Biztos, hogy pontos a fordítás? Hol olvastad?
Ez az "ott voltunk egymásnak" meg végképp...
Én úgy emlékszem, hogy Liv folyton a számítógép előtt ült és a vőlegényével levelezett.

Orlando nem nyilatkozott a dologról? :lol:

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
22 éve 1 hónapja #78115 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Arwen:"...Orlando és én egy saroknyira laktunk attól a helytől, ahol Peter él ebben a gyönyörű öbölben, a sziklákon, és rögtön előttünk ott volt a tenger. Szivárványra és delfinekre ébredtünk. Szóval ott voltunk egymásnak, volt munkánk és ott volt a leggyönyörűbb táj, amit életemben láttam."
Ehm.. ez csak nekem furcsa? Mi az, hogy OTT VOLTUNK EGYMÁSNAK????és "Orlando és én egy sarokra laktunk attól a helytől..."?? mi az, hogy O. és én????egy házban laktak, vagy miszösz??

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 1 hónapja #78105 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic, nem semmi vagy, ezt eddig is tudtuk :mrgreen:
Köszi ezt a sok szépséget! :cooljump:
Még mindig a trailer: Legolas szerintem itt a legszebb :sungl:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 1 hónapja #78077 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic: Millió köszönet neked a trailerért és a képekért :D .
Penn: Nagyon örülök, hogy visszatértél, és persze a fordításodnak is.

Üdv: Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 1 hónapja #78058 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
10000000000 köszönet mindenkinek (de főként Vicnek)
a gyönyörű képekért,
és 10000000000000000000 köszönet szintén Vicnek a trailerért!
("Mi lenne velünk nélküled?")

Amúgy a Space View engem is nagyon érdekelne. :oops: :wink:

Penngaladiel, én is nagyon örülök, és nagyon köszönöm, hogy lefordítottad! (így én is "művelődtem" ezen a téren. :wink: )

[size=9:179902fe]10000000000x10000000000 bocsi, ha már láttátok. :oops: :oops: :oops: councilofelrond.com/modules.php? ... rby=titleA
councilofelrond.com/modules.php? ... rby=titleA (Ezeket a shaira által Arwenes topicba linkelt oldalon találtam, itt az oldal, rakás Legolas képpel: councilofelron.com/modelus.php?o ... all&gid=12 )

U.i.:Millió bocsi shairától! :oops: :oops: :oops: [/size]

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
22 éve 1 hónapja #78032 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nos, letöltöttem ezt a TTT PlayStation 2 játékelőzetest.
Nem is volt olyan "kicsi", majd 28 megányi... Pedig olyan kicsinek tűnt... :oops:
Tul. képpen az összes eddigi PlayStation előzetest gyúrták egy egésszé össze, így újra lehet látni Aragornt, amint kék színű (vagy éppen lángoló) kardjával már-már olyan bravúrokat hajt végre, hogy az ember lányának csak gúvadnak a szemei. 8O Röpködnek is szépen az orkok fejei - és egyéb testrészei... 8)
Legolas íja pedig halálos. :twisted: Golyószórót megszégyenítő sebességgel lövi ki a nyilait, amelyek hol lila, hol rózsaszín, hol "normál" színűek. Amikor pedig a két kard van a kezében... :twisted: 8O No comment. :D
De látni itt hajítógépekkel kilőtt lángoló tűzgömböket, szakadó esőt, patakban gyalogló Gimlit - egyszóval baromi érdekes lesz ez a játék - már, akinek van PlayStation 2 gépe. Nekem sajna nincs. :(

Több
22 éve 1 hónapja #78010 Írta: Vic
Hali!

Ez itt egy újabb érdekes "trailer", amit érdemes letölteni - vagy legalábbis elkezdeni. Ugyanis az első kb. fél perce pontosan a HELM-SZURDOKI CSATA, Legolas a szakadó esőben az íjával, amit eddig csak rossz minőségben láthattunk még valamikor nyáron az Orlando Bloom Multimedia jóvoltából.
Ez a jelenet most ebben az előzetesben végre tűéles, és igen kicsi - tehát viszonylag gyorsan lehet tölteni. A többi -a maradék nem tudom hány perc, mert én is még csak most töltöm - azonban már nem a filmből kivágott jelenet, hanem az új EA-Games, tehát a TTT-s számítógépes játék előzetese.

De nem győzöm hangsúlyozni, a TTT játékelőzetes eleje még a filmbeli csata, a hús-vér szereplőkkel!

A link:
www.warofthering.net/downloads/g ... ttt_hi.mov

Több
22 éve 1 hónapja #77987 Írta: Vic
Képek-képek még dögivel az új trailerből:

Csak Legolas!!! :lol: :bounce:
www.theorlandobloomfiles.com/pictures/ttt3.html

Íme Gandalf megjelenése kockánként:

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... iler17.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... iler18.jpg - Legsie térdel!
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... iler19.jpg - itt is!

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ailer7.jpg -itt pedig gyönyörű 8O
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ailer8.jpg - itt is! :wink:

És végül még egy link, ahol a teljes trailert igencsak jó minőségben nagy-képenként meg lehet nézni:
elflady.beastybunny.com/ttt/newt ... ameSet.htm

Több
22 éve 1 hónapja #77986 Írta: Vic
Tudom, hogy ez OFF lesz, előre elnézést kérek érte. De már olyan sokszor beszéltünk itt a DECIPHER kártyákról, hogy idekívánkozik:

A DECIPHER TTT-KÁRTYÁINAK LISTÁJÁT ezen a linken fogjátok a későbbiekben megtalálni:

www.decipher.com/lordoftherings/ ... index.html

Íme ízelítőként az Egy Gyűrű a víz alatt:
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 04001.html
És Éowyn kártyája:
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 04271.html

És ha már itt tartunk, itt a kártyák csomagolása- tehát a dobozok:
www.decipher.com/lordoftherings/ ... aging.html

Több
22 éve 1 hónapja #77985 Írta: Vic
Hali, jó reggelt mindenkinek!

Penngaladiel: óriási virtuális pussszi. Nagyon szépen köszönjük a fordítást! Mindjárt nyomtatom is ki. :lol: :bounce: :hello:

Minerva: ezek meseszép Legolas-mangák! 8O Egyik szebb, mint a másik. Nagyon szépen köszi, ez is megy mindjárt a nyomtatóba. :lol: :wink:

Én pedig akkor folytatom a tegnap félbehagyott trailer-képek bemutatását, ahol Legolas is szerepel. *khöm* Tehát:
(Lehet, hogy sorba kellene raknom, mert tegnap úgy ugráltam, mint egy őrült, ezért csak pakoltam be a képeket mindenféle rendszer nélkül... De végül is a képek sorszáma alapján lehet következtetni, hogy melyik melyik után következik):

img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_010.jpg - Legolast és Aragorn "lerohanják" :wink: (Én is ezt tenném... :wink: :lol: ) Legsie haja itt hátulról csodálható.

img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_115.jpg - Ezt már láttátok, a lépcsős jelenet a pajzson való csúszkálás előtt. Legsie lő...

img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_116.jpg - ... és csúszik. :wink:

img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_124.jpg - és ez itt kérem a másik nagyjelenet. Legolas hátrafelé lövi ki a nyílvesszőt - vágtatva a lován... 8O 8O :D

img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_125.jpg - ez ugyanez a jelenet, csak másik kocka. Kár, hogy ilyen homályos. Sajna a trailerben is csak egy villanásra látszik. :(

img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_152.jpg - ezt a képet is láttátok már, ez az istállós jelenet - de másféle beállításból

Próbálok más helyről is képeket vadászni... :twisted:

Több
22 éve 1 hónapja #77925 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #77917 Írta: Penngaladiel
Szóval, hogy mindenki tudja, miről is van szó:

Pár hónappal ezelőtt került be ide egy link az Orlando Bloom Multimedia-ról. Ez a film szereplőitől tartalmaz idézeteket, sztorikat (többnyire). A cím: orlandomultimedia.net/diary/fell ... ry800.html
Mialatt itthon voltam, lefordítottam ezeket, egy hosszabb cikk kivételével, amin még dolgozom, de ideiglenesen fent van abban az állapotban, ahogy éppen van. Az idézetekben is van egy-két dolog (spéci kifejezések és hasonlók), amelyekkel még nem sikerült megküzdenem, de kijavítom, amint tudom.

A fordítás tehát itt érhető el (néha gyorsan bejön, de van, hogy a reklám betöltésére sokat kell várni - bocs :? ):
pennie.freeweb.hu/doc/naplo.htm

Enjoy! :itscool:

Több
22 éve 1 hónapja #77869 Írta: Penngaladiel

Estel Adániel írta: :idea: Jól sejtem, hogy a MS Wordben van olyan opció is, hogy "mentés weblapként" :roll: ? Ami lehet, hogy pár dolgot el**** ,de ki lehet javítani... még ha kicsit munkás, akkor is.... :P
;)

Igen, Estel, ezt én is tudom, de az otthoni gépemen pillanatnyilag nincs olyan Word verzió, amely támogatná a html-t.

Jó hír: ma beugrottam a munkahelyemre, és itt meg tudtam csinálni a szóbanforgó módosítást. Innen nem tudok FTP-zni a proxy miatt, de este felrakom :hello:

Több
22 éve 1 hónapja #77857 Írta: Vic
Még egy kép, aztán vegye át valaki a "stafétabotot", mert mennem kell haza... :oops:

Tehát:
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_018.jpg - ismételten Aragorn és Legolas - ezúttal elölről

A többit itt találjátok:
www.theonering.net/movie/preview ... 02_01.html

Off: Thaurwathiwen, zip formátumban tényleg 39, de kibontva már 41 mega :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #77853 Írta: Thaurwathiwen
Vic: Ez a 41megás előzetes megegyezik az általam említett topicba belinkelttel: Mert ez "csak" 39 mega.

Space Viewről: Remélem lehet itt is kapni (mondjuk nekem oly mindegy mert egy szót se tudok németül, másrészt itt Egomban biztos nem lehet kapni :cry: :( .

Üdv:
Thaur

Több
22 éve 1 hónapja #77852 Írta: Vic
Hát, akkor a theonering.net jóvoltából íme a legfrissebb képek az új trailerből:
Ki ne hagyjátok, maga a csoda!!! :D :lol: :wink:
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_003.jpg - Legolas és Aragorn háttal

img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_006.jpg - Legolas és Aragorn oldalról

img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_007.jpg - Legolas!! Meghaltam!!! :lol:

img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_035.jpg - Legolas leborul Fehér Gandalf előtt!!! - Na, erről beszéltünk!!

Több
22 éve 1 hónapja #77849 Írta: Vic
A németek már megint tudják, mi a jó. A Space View újságot én is jól ismerem, szoktam néha venni. A legújabb különszáma csak a TTT-vel foglalkozik, és Legolas maszatos pofija van az elején. Még nem jelent meg, néhány napra írják, mire lehet kapni - odakint, nem nálunk. Utána fogok érdeklődni, mert elképzelhető, hogy nálunk is lehet majd kapni.

Kép és szöveg róla:
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... il_348.php

Több
22 éve 1 hónapja #77845 Írta: Vic
Nos, leányzók: OFF:

TTT - 41 megás trailer letöltése:

KLIKK IDE:
www.apple.com/trailers/newline/the_two_towers/

Ki kell választani a PC .zip format: full screen feliratot (ez a 41 megás változat, értelemszerűen a kisebbek ennél kevesebb helyet foglalnak), és go. Nekem "röpke" két órámba került, mire letöltötte a zip formátumú fájlt. DE MEGÉRTE!!!!
Viszont a felirat ellenére ez sem teljes képernyős, mert felül és alul TTT-s grafika van rajta, ami állandó, és nem lehet eltüntetni. Tehát tul. képpen középen van egy hosszú csík, csak ott lehet látni a trailert TŰÉLES minőségben.

Több
22 éve 1 hónapja #77844 Írta: Thaurwathiwen
Augustíne, Esgalfanawen: Sztem az Előzetesek, bemutatók topicban benn van a cím. Én most töltöm a trailert, de valszeg csak este fogom látni :cry: :cry: , mert megyek színházba. és a letöltés nekem még 2 órát vesz igénybe :( .

Több
22 éve 1 hónapja #77842 Írta: Augustíne
Váááá! Pont ezt akartam kérdezni! A 40 megásat még nem is láttam!!! 8O :oops: :o

Több
22 éve 1 hónapja #77836 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic: Honnan töltötted le a 40 megás trailert?

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.539 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére