Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 1 hónapja #77833 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Rayan írta: Lányok, egy vallomással tartozom Nektek, nagyon kikívánkozik...

Tegnap reggel láttam először az új Két Torony trailert, és azt hiszem, újabb csodálatos filmnek nézünk elébe. Teljesen meghatódtam, miközben néztem a szebbnél szebb jeleneteket. És mikor elérkezik az a rész, hogy Gandalf, a Fehér visszatér...Szerintem ez a tetőpontja annak a 3 percnek. Aragorn szinte el sem akarja hinni, hogy ez lehetséges, a Három Vándor döbbenten áll...és ekkor Legolas letérdel Gandalf előtt.
Gyerekek, ebben a mozdulatban benne volt minden. Minden, ami Legolast tündévé teszi, és minden, ami az ő bensőjéből fakad.

Fantasztikus jelenet. Mikor megláttam, sírtam, mint egy gyerek...
Hihetetlen hatása van. Úgyhogy előre is elnézést kérek, ha a premier alatt zokogni fogok, valószínűleg nem fogom tudni megállni.

Pennie, üdv újra itthon :D

Rayan: én sem írhattam volna le jobban, amit megfogalmaztál. Tegnap láttam a 7 megás trailert, most töltöttem le a 40 megásat, és még most is alig kapok levegőt. Legolas nem egyszerűen letérdel, szinte leborul Gandalf elé. Látni kell, nincs mese. Hihetetlen élmény!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #77824 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Lányok, egy vallomással tartozom Nektek, nagyon kikívánkozik...

Tegnap reggel láttam először az új Két Torony trailert, és azt hiszem, újabb csodálatos filmnek nézünk elébe. Teljesen meghatódtam, miközben néztem a szebbnél szebb jeleneteket. És mikor elérkezik az a rész, hogy Gandalf, a Fehér visszatér...Szerintem ez a tetőpontja annak a 3 percnek. Aragorn szinte el sem akarja hinni, hogy ez lehetséges, a Három Vándor döbbenten áll...és ekkor Legolas letérdel Gandalf előtt.
Gyerekek, ebben a mozdulatban benne volt minden. Minden, ami Legolast tündévé teszi, és minden, ami az ő bensőjéből fakad.

Fantasztikus jelenet. Mikor megláttam, sírtam, mint egy gyerek...
Hihetetlen hatása van. Úgyhogy előre is elnézést kérek, ha a premier alatt zokogni fogok, valószínűleg nem fogom tudni megállni.

Pennie, üdv újra itthon :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #77811 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
:idea: Jól sejtem, hogy a MS Wordben van olyan opció is, hogy "mentés weblapként" :roll: ? Ami lehet, hogy pár dolgot el**** ,de ki lehet javítani... még ha kicsit munkás, akkor is.... :P
;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 1 hónapja #77799 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Penn,

Ez a Wordből html elég gáz ügy :) Szerintem nem nagyon van ilyen progi.
Legfeljebb Linuxban, ha van olyan oprendszered.

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 1 hónapja #77703 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!

Igen, balesetem volt, elütött egy autó, a bal térdem sérült meg. Már sokkal jobban vagyok, de még egy darabig mankó segítségével járok. Most már csak eggyel, így lehet közlekedni :) És még egy jó hír: már itthonról is tudok netezni!!!

A fordítás webre alakításával még gondjaim vannak (van valakinek olyan html szerkesztó progija, ami windózos doc-ból tud úgy weblapot készítnei, hogy megtartja annak formátumát?), de amint meglesz, felteszem.

Augustine, ez a Két tornyos Legolas kép... :oops:

Több
22 éve 1 hónapja #77691 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Jaj lányok annyira hiányoztok. A suli miatt alig marad időm fórumozni. Már elvonási tüneteteim vannak. Így utólag hozzászólva Evenstar témáihoz:

1)Babó-Szil-GyU tündeábrázolás: A Babót (én úgy tudom) "estimesének" kezdte írni a gyerekeinek, még a GyU előtt.Talán csak később alakult ki Tolkienban a GyU "tünde-képe". A Szilben pedig valahol azt írja róluk, hogy még nem tette őket melankólikussá a sok ezer év, amit átéltek. (Nem tudom pontosan idézni, és még csak a könyv felénél járok :oops: ) Szerintem a tündék sem voltak rögtön tökéletesek. Kellett nekik idő, amíg "felnőttek", csak később szereztek tapasztalatokat.Azt is írja a Szil, hogy a sötét tündék kezdetben nagyon hasonlítottak az emberekre, csak később amikor már többet éltek és láttak távolodtak el tőlük.
2)

Evenstar írta: És mit szóltok a lakhelyükhöz? Kőkastély? Na ne! Viszont akkor hogy élnek a bakacsinerdeiek? Szerintem nem fákon, mint lórienben, de biztos nem egy zárt épületben. Talán valami olyasmit tudnék elképzelni, mint Völgyzugoly, csak nem őszi, hanem erdei színekben, tehát sok lombzöld, barna, szürke stb. Mi a véleményetek?

Ezt a kőkastélyt ne úgy képzeljétek el, mint egy szimpla barlangot. Megint a Szilből idézek:
"Ahol az Esgalduin kettészeli Neldorethet és Regiont, ott állt az erdő közepén egy sziklás hegy, s folyó futott a lábánál. Ott építették meg Thingol palotájának kapuját, s a folyó fölé kőhidat emeltek, s a kapuhoz csak azon a kőhídon át lehett eljutni. A kapun túl aztán folyosók futottak le a magas csarnokoba és termekbe, amelyeket az eleven kőből vájtak ki, s akkora volt ez a palota, hogy a Menegroth, az Ezer Barlang nevet kapta.
Ám a tündék is rész vettek ebben a munkában, s a tündék meg a törpök együtt változtatták valósággá Melian látomásait, a tengeren túli Valinor csodáinak és szépségeinek képeit. Menegroth oszlopai olyanok voltak, mint Orome bükkfái - törzs,korona,levél -,s aranylámpások égtek rajtukl. A fülemülék úgy daloltak, akár Lórien erdeiben;s voltak ott ezüst szökőkutak, márványmedencék és sokszínű kőből lakott padozatok. Faragott állat- és madárfigurák futottak végig a falakon, másztak az oszlopokon vagy kukucskáltak ki az oszlopfők virágai közül. S ahogy múltak az évek, Melian meg a szolgálóiszőttesekkel töltötték meg a termeket, amelyek a valák tetteit ábrázolták, meg az Arda kezdete óta történteket s a még be nem következett események árnyékát."
Tudom, hogy a Babóban máshogy van leírva, de ha abból indulok ki, hogy ott a tündék sem "olyan igazi" tündék, miért ne lehetne Thranduil palotája ehez hasonló?
3) Szerintem sem egyke Legolas, de ő a legidősebb. És ha belegondolsz, hogy apuka ül otthon és uralkodik, te meg mehetsz mindenfelé követségbe, izgi küldetésekbe, vagy ahová akarsz (mint mondjuk Elladan és Elrohír) mégsem olyan szívás tünde hercegnek lenni.
4) Ha már "Legolas kedves nejének" ruhájánál tartunk milyen lehet maga Mrs. Greenleaf? Vic, mesélhetnél. Milyen nőket szeret a férjed? :roll: :tongue:

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 1 hónapja #77688 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #77679 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ezt láttátok már? 8O
www.councilofelrond.com/modules/ ... olasho.jpg

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #77640 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
www.bagendinn.com/images/A-D/legolashorse1.jpg

Bizti ismeritek de szerintem ez egy állati kép ;)

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #77626 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Augustíne: Szép kép :) nyammi!
Noha már mintha láttam volna, de Legsie-képekkel soha nem tudok betelni.
Penngaladiel: Örülök, hogy újra itt láthatlak!
OFF: Észi: Akkor meg tudod adni annak a boltnak a címét?
Evenstar: Ne' haragszó'.
Vic: Nekem is küldhetsz képeket, főleg Orli, Legsie-fanart és Legolas tmában :wink: .
Naon köszi a kártyákat, ÉSzAH!
On

Na, megyek híreket keresni.
Üdv:
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 1 hónapja #77569 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ehh:)Augustíne: nekem naon új, és naon tetszik!!!!!!djönörű!!

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 1 hónapja #77546 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ugye ez mindenkinek új, nem csak nekem!!!? *csöpp*:

www.posternow.com/imagel/l/l11608.jpg

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #77534 Írta: Augustíne

Evenstar írta: "L'egolas - mert megérdemled", "L'Orlando - mert megérdemled"-et is!

EZ NAGYON JÓÓÓ! Betehetnétek a humorba! Látom elvoltatok nagyon!

Penn!: Télleg elütött egy autó? :wink: :roll: Remélem már jól vagy!!! :)

Több
22 éve 1 hónapja #77488 Írta: Beleg Cúthalion
Szijja Penn!!! :eek2:

Mi tortent veled? Emlexem valaki irta hogy elutott egy auto vagy mi, es azota se hallottunk feloled? Mizujs, hogy vagy? Nagy a gaz?

Beleg (nehai megboldogult Laegolas)

Több
22 éve 1 hónapja #77475 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
sziasztok Bloomisták!!!!!!!!!!!!!!

hát itt is rég voltam!!! remélem ugyanolyan hévvel imádjátok a világ legszebb tündefiúját, és a legjobb Angol pasit , akit valaha hátán hordott a föld!!!!!! Mert , amint látom néhány topicban már nem olyan nagy az érdeklődés , mint néhány hónapja.... :bawling:
mivel nem tudok túl sokat hozzászólni a témához (meg azt se tudom miről van szó), inkább megyek :closed:

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #77473 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Üdv Mindenkinek!

Sajnos rég jártam erre egy baleset következtében, de nemsokára otthon is lesz netem (gépem van, csak a modem vacakol :cry: ). Addig is előzetesben annyit, hogy lefordítottam a The Fellowship Diary nagy részét (a hosszú cikk PJ és a film útjáról még nincs meg), és amint lehetőségem lesz, felrakom a homepage-emre (ld. alant). Addig izguljatok! :wink:

Addig is minden jót, és szeressétek Orlit és Legolast! :hello:

PS: Ha nem működik a link a WWW gombra kattintva, akkor:
pozo.rtlmail.hu/ -> Belépés -> A Szövetség naplója
Ez még gyorsabb: pennie.freeweb.hu/ -> A Szövetség naplója

Több
22 éve 1 hónapja #77472 Írta: Evenstar
Evenstar válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Üdv mindenkinek!

Először is Vicnek köszönet a képekért, ami még konkrétan eszembe jutott, hogy szeretném elkérni, azok a mangák, főleg az, amikor Legolas, Samu és Boromir rajtakapja Frodót Aragornnal, meg a rózsaszín törölközős Legolas, de a festmények és rajzok is nagyon tetszettek. Köszönöm!
A tali tényleg nagyon jó volt, várom a folytatást. A felmerült "L'egolas - mert megérdemled" mellett javasolnám a "L'Orlando - mert megérdemled"-et is! (Ez mondjuk nem hangzásilag olyan jó, itt a vicc az első pár betű egyezésében van.) :D
És most topic-témák:
Vic és ÉSzAH (a M.Sz.F. :D ), végre elolvastam a válaszotokat az előző kérdéshalmazra. Azt, hogy Celeborn elhajózott végül Nyugatra, nem találtam a függelékben. Odáig megvan, hogy elment Völgyzugolyba Elrond fiaihoz, miután belefáradt az országlásba, de mást én nem találtam, még A Gyűrű keresésében sem. Most velem van a hiba? :hein:
A trónöröklésről: szerintem ha egy király belefárad az királyságba (lásd Celeborn), akkor átadhatja az örökösének a trónt, ha annak még van kedve maradni. Szóval nem is olyan ciki elf hercegnek lenni, belőle is lehet király, csak győzze kivárni! :D De hát végülis nekik több ezer évük van erre! :D
A Szilmarilokkal kapcsolatban annyit, hogy nem tudom, ki hogy van vele, de mikor én azt olvastam, valahogy az volt az érzésem, mintha emberi történeteket, mitológiát olvasnék. Valahogy amiket az elfek tettek, azokat mintha emberek csinálták volna. (Főleg a nagy nolda átkelésnél az a helyes kis testvérmészárlás!) Nem is tudom, mit vártam a könyvtől, és nem azt mondom, hogy pocsék volt, csak olyan furcsának tűnt ennyire emberi eseményekről, háborúkról, kalandokról, félreértésekről stb. olvasni, amiket szerintem minden emberi mitológiában fellelni. Jó, tudom, ezek voltak az alapok, de azért mégis... Ti mit gondoltok?
A babónál meg a völgyzugolyi tündérek énekei, viselkedése abszolút alátámasztotta számomra azt, amikor Bilbó azt mondja rájuk, hogy "locska népek". A Gyűrűk Ura tündéire, egy Legolasra, egy Elrondra, egy Galadrielre és egyáltalán bármelyikre pedig valószínűleg sok jelzőt alkalmazhatnánk, de a "locskát" nem tartom valószínűnek! Szóval tényleg mások az elfek mindhárom műben, de véleményem szerint magasan a Gy.U.-ban a legelfebbek!
Na, namarie, egy témám lenne még ugyan, de azt majd legközelebb, mert az kb. mégegyszer annyi lenne, mint amennyit eddig írtam, és ez már megint egy fél oldal... :oops: Szóval ideje megszűnnöm! :)
Ja, Thaur, a talin a sültkrumplidat ottfelejtetted. Mi meg közkinccsé tettük... De azé' ugye nem haragszó'? :D

"The light of the Evenstar does not wax and wane."

giftoftheevenstar.gportal.hu

Több
22 éve 1 hónapja #77460 Írta: Vic
OFF:

Thaur: nagyon szépen köszönjük a fordítást. :D :wink:

Még néhány sor a találkozóval kapcsolatban:
Evenstar: néhány kép, amit kértél (így gyorsabban és könnyebben le tudod tölteni, mintha mailben küldöm el őket):

elflady.beastybunny.com/ttt/lego ... rse002.jpg
elflady.beastybunny.com/fotr/amo ... hen057.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... /ttt49.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... homme8.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 02sept.jpg
A fullbloom.netes képeket csak úgy tudod megnézni, ha ezekre a linkekre jobb egérgombbal ráklikkelsz és elmented a gépedre (vagy lemezre):
www.full-bloom.net/images/mags/misc/mag150.jpg
www.full-bloom.net/images/mags/misc/mag50.jpg
www.full-bloom.net/images/redcar ... afta15.jpg
www.full-bloom.net/images/redcar ... afta23.jpg
www.full-bloom.net/images/redcar ... /la036.jpg
Két képet fogok elküldeni Neked mailben, mert azokat már nem tudom, hogy honnan szedtem le.

Ezt a képet pedig kértétek egy páran, úgyhogy újra berakom ide:
Orli félmeztelenül a tükör előtt:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ne/bw1.jpg

/ON:

A Calcium Kid forgatásáról még egy új képet találhattok a fullbloom.neten:
www.full-bloom.net/images/calcium.html - lsd. legfelső mosolygós Orli kép 8)

Ti láttátok már ezt?? 8O :D
www.theorlandobloomfiles.com/amu ... pbook.html
Miket ki nem találnak... Lehet, hogy néhány napot ismét színes nyomtatással fogok tölteni? :lol:

Több
22 éve 1 hónapja #77409 Írta: Augustíne
Tényleg TÖK JÓ!!! Ez a "Lőj le Legolas!" jó volt! :) Engem is lelőhetne! :mrgreen: Annyira sajnálom, hogy nem tudtam elmenni! N :crying: em igaz!!!!

Több
22 éve 1 hónapja #77391 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Dae: Höpp..hüpp...gyönyörü...
Thaur: Nagyon jól forditasz ;)

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #77390 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
nos gondoltam újra berakom az interjút, mert már senki se néz vissza, de most már az egészet :wink: .Hitkrant Orlando Bloom interjú:
Készítette: ???
Fordította: Thaurwathiwen

H: Szóval ő az. Zöldlombfi Legolas a LOTR-ból. Mindenkinek, akinek megvan a DVD és a VHS (nekem nincs meg, oan prózai okokból, hogy nincs DVD-nk, VHS + inkább a nov.-i, de azért én is elovashatom? Ugye? :) -ford.), és nem tud várni decemberig, hogy megnézze a LOTR 2. részét: A két tornyot (nekünk januárig, brühü :( :cry: -ford.), ezen a héten beszámolunk a tünde-íjászról, aki megdobogtatta a szívünket. Az igazi neve:
Orlando Bloom (nna, ennyi a bevezető, kb. ez van benne leírva -ford.)!

H: Hallottam, történt veled vmi baleset a LOTR forgatásán, igaz ez?

O: Oh, igen! Egy lovasjelenetet forgattunk, ami az 1ik köv. részben lesz. Leestem, és eltörtem az egyik bordám. Hogy mit csináltam utána? Semmi különöset csak bevettem egy csomó fájdalomcsillapítót, és folytattam a jelenetet.

H: Az igaz, hogy amikor 21 voltál, leestél egy erkélyről?

O: Te tényleg mindent tudsz rólam (nevet). Igen, ez igaz. A 3. emeletről estem le. Amikor magamhoz tértem a kórházban feküdtem, törött csigolyával. Az orvosok eléggé pesszimistán nézték a dolgot. Azt hitték, hogy soha többé nem fogok tudni járni. Azonban teljesen felépültem. Biztos van egy tünde, aki vigyáz rám (:D -ford.)
Vannak még pletykák?

H: Öhm, igen van még. Valóban csináltattatok egy tetoválást, ami örökre emlékeztetni fog titeket a LOTR-ra (vagy inkább a forg. Közben kötődött barátságokra -ford.)?

O: Igen, 1 újabb pletyka, melynek igazat kell adnom. Mindenki, kiv. John aki Gimlit játssza, kapott egy tünde-kilencest ábrázoló tetoválást. Én a karomra tetováltattam.

H: Mindenki sokat tud a karakteredről, Legolasról, de te ki vagy valójában?

O: London közelében éltem évekig. Utána Los Angelesbe költöztem, de sokszor hazamegyek. A családom ott él. Azért költöztem Am.-ba, mert színészkedni akartam. Miután 1999.-ben, amikor 22 éves voltam, aláírtam a LOTR-os szerződést, amit két évig készítettünk (múltkor még 18 hónap volt, na mindegy :wink: -ford.), kipróbáltam magam a szinte összes műfajban (horror, kalandfilm, akciófilm, sorozat stb -ford.).

H: Ahol ragyogó alakítást nyújtottál (ez nagyon igaz, de a LOTR-ba mki jól alakít :D -ford.)

O: Ne akard tudni, hogy mennyi ideig dolgoztam rajta, hogy a mozdulataim légiesek, balettszerűek és macskaszerűek legyenek, mint Legolasnak, a tündének. Ian McKellen, aki Gandalfot játssza, mondta rólam, hogy én vagyok a legjobb tünde, aki valaha létezett ( v. vmi iesmi, de ez a lényege :D -ford.). Hát, ha ez azt jelenti, hogy 18 hónapig rohangáltunk Új-Zélandon gyönyörű jelmezekbe öltözve, akkor azt mondom. Szívesen végigcsinálnám újra az egészet!! (asszem -ford.)

H: 18 hónap nehéz munka után, több időd van a barátnődre,

O: Hú, csaknem azt gondolod, hogy van szabadidőm (hát 8 film 1 év alatt tényleg nem jár sok szabadidővel -ford.). Sok utómunkálat van még a LOTR-hoz. De volt barátnőm a forgatás alatt. De a távolság túl nagy volt, ő Londonban, én Új-Zéland eldugott tájain forgattam. A kapcsolatnak vége, és én most egy boldog egyedülálló vagyok.

H: Frodó és Te (a nagybetűt Orli tökéletesen megérdemli :) -ford.) lettél a film legjobb pasija. A való életben naon különbözöl a filmbeli szerepedtől. Hogyan rajonganak érted a rajongóid (tudom, szép magyaros mondat -ford.)

O: Mindegyik fajtával, szerintem. Kaptam oan leveleket, amik írói a színészi alakításomtól váltak a rajongóimmá, de voltak 'Lőj le, Legolas!' :) stílusúak is, ők azt hitték, hogy csak összevissza sétáltam nyilakkal és tegezzel a hátamon a szabadidőmben (+ gondolom a külsejétől voltak elájulva :) -ford.).
De ez 1 fantasy film (drága Orli, szerintünk a LOTR nem fantasy -ford.), a legjobb a világon a véleményem szerint (sztem is, v. inkább legjobb film -ford.). És ha vki rajongani akar értem ezek után, hát hajrá!

Vége

Nos ennyi.
Lányok naon jó volt a tali!!! :lol:

Üdv: Thaur

Dae: Nagyon szép a versed:)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 1 hónapja #77375 Írta: Evenstar
Evenstar válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Kedves mindenki!

Felraktam (felszenvedtem) pár képet a netre, ez a gyűjteményem igen kis hányada, sajna most nem sikerült többet, de ígérem, folyt. köv.! A cím: kep.tar.hu/evenstar . Jó mazsolázást!

"The light of the Evenstar does not wax and wane."

giftoftheevenstar.gportal.hu

Több
22 éve 1 hónapja #77325 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Van egy olyan erős gyanúm, hogy Dae-elena írta... ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 1 hónapja #77324 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hello Mindenkinek!

Hah, alig tudtam ma kivakarni magam az ágyból. Eszméletlen jól sikerült a tegnap este, a két óra, amit a könyvtárban töltöttünk, semmi sem volt, még utána is sziporkáztunk!!!

Orlando vagy csulkott, mint az eszeveszett vagy feltöltődött energiával. 8) ...annyi szépet és jót mondtunk és gondoltunk Róla.

Erősen támogatom a folytatást. :D

Off: a Corvinba kitették a Két torony plakátot, megvenni nem engedik...On.

Csodálatos a vers!!! Kérem, hogy aki írta vagy ismeri az írót, feltétlenül jelentkezzen nálam!!!!!!!!!
Holnap estig nagyon kéne!!!

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
22 éve 1 hónapja #77308 Írta: Vic
Dae: a vers tényleg csodaszép. 8O :D

Néhány megdöbbentően szép képet ajánlok figyelmetekbe az új TTT-s videójátékról:

A probléma csak annyi velük, hogy az ign.com limitálja a megnézhető képek mennyiségét, ha nem vagytok ign-tagok. (Én sem vagyok). Tehát egy nap csak max. 5 képet enged megnézni. Úgyhogy vigyázzatok, ha elkezditek ezeket a képeket nézegetni, ketyeg a számláló...
Legsie nyila - klikk 8O Gyönyörű.

Legsie aprít - klikk Az Istenek tartsák meg ezt a jó szokását. :lol:

Legsie ugrik - klikk 8O

Legsie két kardja - klikk Lehet, hogy tényleg Zak'nafein tanított neki néhány fogást? :lol: :wink:

Még több képet itt találtok, érdemes holnap visszatérni a linkre, és újabb öt képet meg lehet nézni:
mediaviewer.ign.com

Több
22 éve 1 hónapja #77304 Írta: Vic
Szasz Mindenki! 8)

Örömmel nyugtathatom meg azokat, akik nem tudtak eljönni a tegnapi Legolas-topic találkozóra, hogy póttali feltétlenül lesz, mivel ez a tegnapi Orli és Legsie-imádat remekül sikerült. :D :wink:

A póttali időpontjának megbeszélésével még bőségesen ráérünk, de ígérem, hogy egyrészt jóval korábban szólunk, másrészt találunk valami normálisabb időpontot. 8)

Remélem, mindenki rendesen hazaért, és ugyanolyan jól érezte magát, mint én. :lol: :bounce:

Nagy cuppanos puszi:

Vic :wink:

Ui: Addig is imádjuk Orlit és Legolast e szentélyben továbbra is ugyanekkora intenzitással. :D

Több
22 éve 1 hónapja #77291 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Úristen DAEEEEE! Egy gyönyörűűűűűűűű :!: Nagyon rég nem olvastam ilyen szépet :!: Nagyon köszi, hogy felraktad, puszi

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
22 éve 1 hónapja #77207 Írta: Augustíne

Dodiee írta: :lol: Elképzelem Augustíne-t, ahogy odaáll Orli elé, hogy megmondja neki, gyúrjon egy kicsit:
A: figyelj, szóval...
O:igen?*bájosan elmosolyodik..*
A:szóóóval....*bambán nézi Orli-t, nyála csöppen, agya üresen kattog...*
O:mondd csak!:)
A:szóvalcsakaztakartammondanihogytevagyalegszebbavilágonésimádommindenporcikádatlégyenyém!
:twisted:

:D :D Ez jó volt!!! Hát, igen, valami ilyesmi lenne! :)

Több
22 éve 1 hónapja #77202 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hmm.
Orli mikor vetkőzik?
Mindennapos látvány számomra... :tongue:
A kockahasra + már dolgozik! :wink:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
22 éve 1 hónapja #77199 Írta: Beleg Cúthalion
Atyam, de szep ez a vers! :eek2: :cry:
Ki irta???

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.527 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére