Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 1 hónapja #75557 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic: 8O
Az elmúlt napok terméséért -> :hello:

Ezt figyu! Szeretett Legolas képünk (TTT) extra nagyban:
KATT IDE!

Meseszép :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #75554 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A tündék házasságához még egy kis adalék:
A FORGOTTEN REALMS kiadott egy könyvet, Elfek Kézikönyve címen, ebből szeretnék most egy kicsit idézni:

A Születés Ünnepe
Mivel az elf szaporulat sokkal de sokkal lassabb, mint az embereké, egy elf gyermek születése mindig hatalmas ünnepléssel jár, ilyenkor felborul az élet a faluban. A mulatozás akár napokig is tarthat, s ilyenkor megtörténik a gyermek névadása is. Az újszülött kap egy saját nevet a szüleitől, és egy közösségi nevet. A titkos nevet csak a szülők és a szertartást vezető pap ismerheti. Ez a név nem jelent hatalmat vagy előnyt, a szeretet és megbecsülés jele, ha egy elf elárulja a másiknak.

Átjáró a Felnőttkorba
A legtöbb civilizációban létező rituálé a felnőtté válás, s ez alól az elfek sem kivételek. Ha elérik a 110 éves kort, véget ér a gondtalan gyermekkor s annak minden felelőtlensége. Többé nem maradhatnak szüleik házában, el kell menniük, hogy saját útjukat járhassák a világban. Ilyenkor egy ceremónia keretein belül az új felnőtt ajándékokat kap, főleg olyanokat, amik később hasznára válhatnak, más elfek pedig történeteikkel készítik fel az ifjút, s sok szerencsét kívánnak neki. Ha az elf nem kívánja követni a kalandozók útját, akkor ajándékait átnyújtja választott mesterségének és annak házának. Ettől kezdve megteremtette saját életét, más elfekkel együtt dolgozva az élet teljességéért és a boldogságért.

A Házasság Ünnepe
Az elf faj végtelenségét és folytonosságát szimbolizálja ez a hatalmas ünnepség, s bárki, aki megtöri eme ünnepet, az élete végéig az elfek esküdt ellensége lesz, s mindig vadászni fognak rá, nem kímélve annak rokonságát sem.
A házasság addig tart két elf között, amíg az egyikük meg nem hal (az utóbbi háromszáz évben csak egy válás felháborító esete történt, s az is két szürke elf között). A partner halála után az özvegy ritkán keres magának új párt, szívét örökre megvakítja más elfek iránt.
A ceremóniának jellemző formája van, s a résztvevők; elf papok (kiknek nevük Helani Celanil) inkább csak tanúként szolgálnak, szentesítve a pár házasságát. A kapcsolat a két fél között sokkal szorosabb és szentebb, mint az embereknél, s igazi lelki kapcsolatot jelent.

A Véreskü
Az elfek nem mindig békések. Ha támadás éri őket vagy szövetségeseiket, barátaikat, megfogadják a vérbosszút. Mikor megtörténik ez a szörnyű; fogadalom, minden más elhomályosul egészen addig, amíg a bosszú be nem teljesül. Az elfek megértik, hogy ez az eskü messze repíti őket igazi énjüktől és lelküktől. Az eskü és a hozzá kapcsolódó vadászat addig tart, amíg a sértett elégtételt nem vesz.

Ha többet is szeretnétek belőle olvasni, itt a link:
www.nexus.hu/fantasy_99/elfek.html
Ez a szöveg az eredeti Elfek Kézikönyvének csak a kivonata, kb. 15 oldal, míg az eredeti úgy kb. 150.
Hozzátenném: ez a Forgotten Realms megközelítése, nem Tolkiené!!! De azért érdemes elgondolkodni rajta!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #75507 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Esgalfanawen: Sztem biztosan létezik, mondjuk egy ékszer vagy kézzel készített emlék formájában vmi, ami örökre emlékezteti őket az együtt töltött pillanatokra, szerelmi zálogként.

Nekem is lenne 1 Tmám, mondjuk lehet, hogy naon idióta, de azért megkérdezem:
Konkrétan nem emlékszem, hogy volt e már ien tmánk:
1. Egy tünde szerintetek megcsalja e a kedvesét, pl utazik, otthon várja a szerelme, de talál egy jó nőt/pasit és közelebbi kapcs.-ba kerül vele?
2. Szerintetek (ez szintén a tündeesküvőhöz kapcs.) van oan a tündéknél, hogy érdekházasság vagy csak szerelmi házasság létezik?
Ezen gondolkodtam a fél délután.

Üdv:
Thaurwathiwen

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 1 hónapja #75473 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Klasszak a képek. Főleg Dae rajza tetszik. :look: :roll:

Akkor én próbálkozom témaötlettel:
Régebben volt egy tündeesküvős témánk, ez ahoz kapcsolódik: létezik vajon a tündéknél nászajándék, és ha igen vajon mi lehet?

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 1 hónapja #75423 Írta: Thaurwathiwen
Off: Vic: Nagyon örülök, hogy más is olvasta a Kusza hálókat, hát Gromph Baenrét én is szeretem, na de vissza a Tmához /on

Találtam egy új Legolas-képet, nagyon remélem, hogy még nem láttátok:

images.snapfish.com/3354%3B%3A47 ... 3B47ot1lsi

Nekem nagyon tetszik :D :wink: .

Üdv:
Thaur

Több
22 éve 1 hónapja #75366 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Jöttök a Legolas-találkozóra?

Mert ha senki sem ér rá, akkor tényleg felesleges erőltetni azt az időpontot. Részünkről (Nilder Eldaron) lehet később, lehet más napon, de sajnos semmiképpen sem hétvégén, mint azt már jeleztük. Vagy lehet hétvégén, valamikor mondjuk november-december környékén. Nem azért, mert ilyen baromira fontos és elfoglalt emberek vagyunk, hanem azért, mert mindannyiunknak annyi a munkahelyi és iskolai elfoglaltsága, hogy szinte csak és kizárólag hétvégén élünk.
De kérlek titeket, hogy ha van valami ötlet, akkor ne várjatok ránk. Mi elkezdtük ezt szervezni, mert megkértetek rá, de ti is nyugodtan dobhattok fel megoldási lehetőségeket és alternatív időpontokat.
Csak könyörögöm ne itt!!! Ugyan gyertek már át a Találkozások rovatba!

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 1 hónapja #75294 Írta: Vic

Thaurwathiwen írta: Feldobhatnánk vmi témát (főleg Ti, mert én most Forgotten Realms (azon belül is Kusza hálók c. könyv ÉSzAH: Neked különösen ajánlom, ha még nem olvastad :) )) bűvöletében élek, így most nem jut eszembe semmi Legolasos téma, mármint vmi értelmes.

OFF:Thaurwathiwen Két napja "végeztem ki" a Kusza hálókat, látom, más is oda van Lirielért. De meg mondom őszintén, én a papájáért, Gromph Baenréért jobban. :oops: :lol: [size=9:2h5oewbp](Csak Legolas meg ne tudja... :D )[/size]
Megkaptam a prividet, és jó ötletnek tartom, beszélünk még róla. 8)

Dae: b-a-r-o-m-i jóóóóó az a smacizós Legolas kép. 8O 8) De azt hiszem, alaposabban elbeszélgetek a férjurammal, ha hazérek. :twisted: :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #75279 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Annyira jók a képek! Azt hiszem én is megtaláltam Legsit! Dae-elena: mostantól Eleniel vagyok...! :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #75274 Írta: Thaurwathiwen
Dae: Valszeg én is lemaradok róla :cry: .
Szép a kép nagyon :D :D .
OFF: Vic: Megkaptad a privimet? /on

Én is megtaláltam Legolast a képen, :)

Vic: Sztem, a 2. képen (nem tom hogyan kell idézni :( ) Aragorn mellett Gandalf áll, és Gandalf mellett áll Legolas szvsz.

Thaurwathiwen

Ui: Feldobhatnánk vmi témát (főleg Ti, mert én most Forgotten Realms (azon belül is Kusza hálók c. könyv ÉSzAH: Neked különösen ajánlom, ha még nem olvastad :) )) bűvöletében élek, így most nem jut eszembe semmi Legolasos téma, mármint vmi értelmes.

Több
22 éve 1 hónapja #75260 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Vic írta: Így senki sem marad le semmiről. :D

Cask én. :( Na mindegy.

Én is megtaláltam Legolast!! :D :tongue:

Rayan, mondotta volt, amikor mutattam neki a képet, hogy "szkenneld be, szkenneld be!" (igen, így volt! ;) ) , de azonkívül is szeretném ezt megmutatni... igaz, hogy a kószasztorihoz készült, de mindenesetre Legsie van rajt... (csak sajnos halvány, mert qrva vacak a szkennerünk...)

elfwood.lysator.liu.se/loth/s/i/sissy/todiefor.jpg.html

Még egy közérdekű információ (nem vagyok én már egy kicsit beképzelt? :) ) : páran innen talán olvasták a mesét, most készülőben van hozzá, egy előeposz-szerűség, aminek kész az első része... Akit érdekel a dolog, dobjon meg egy maillel és küldöm.

Na ennyi.

Több
22 éve 1 hónapja #75229 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Vic írta: Aki ezen a DVD-s képen megtalálja Legolast, személyesen fogok gratulálni. 8)
www.theonering.net/movie/scrapbook/large/4679

:oops: ... Szóval... én megtaláltam... de hogy karikázzam be? :roll:
:D Ő az, aki a fleten, az "előtérben" ül... 8)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 1 hónapja #75224 Írta: Vic
Ráadásul az orlandobloomfiles.com-on találtam egy jobb minőségű képet erről a londoni partyról:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... oparty.jpg
Csak ezen vettem észre Orli ujjain a szokásos gyűrűket.
8)

Több
22 éve 1 hónapja #75223 Írta: Vic
Mi a szösz? :lol:
Lassan már egy éve láttuk a Homme Arenás Orli képeket, erre most előkerül még kettő olyan, amit nem láttunk...
Emlékeztetőül itt vannak a régiek, de már úgyis kívülről fújjátok őket:
www.theorlandobloomfiles.com/pictures/homme.html

És itt van a két eddig még nem látott kép, ami most fog megjelenni egy angol (J-17 nevű) magazinban:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 02oct1.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 02oct2.jpg

Mik vannak, mi? Jobb később, mint soha. 8O :lol:

Több
22 éve 1 hónapja #75221 Írta: Vic
Aki ezen a DVD-s képen megtalálja Legolast, személyesen fogok gratulálni. 8)
www.theonering.net/movie/scrapbook/large/4679

Sőt, én már abban is biztos vagyok, hogy aki Aragorn mellett áll, az NEM Legsie :wink: Szerintetek?
www.theonering.net/movie/scrapbook/large/4685

A változatosság kedvéért az Universal is gyártott egy LOTR PC-játékot, íme Legolas az ő verziójuk szerint:
www.theonering.net/movie/scrapbook/large/4614
Hát, a PlayStation2 játékban sokkal csinosabb a lelkem... :lol:

Két új fotó Orliról:
www.full-bloom.net/images/misc/51.jpg
www.full-bloom.net/images/misc/52.jpg
- csak a mentéssel tudjátok megnézni, ráklikkelve nem!
A kép szeptember 10-én készült Londonban a Jimmy Choo launch partyn.

Több
22 éve 1 hónapja #75220 Írta: Vic
Hali!

Először egy kis OFF a topic találkozóval kapcsolatban. Többen írtátok, hogy nem igazán jó a szerda, jobb lenne a péntek, vagy a hétfő.
A péntek nekem sajna semmiképpen sem jó, a hétfővel pedig az a bajom, hogy ha most átvariáljuk a tali időpontját 23-ára, akkor esetleg bekavarunk azoknak, akik már megbeszélték a 25-ét.
Úgyhogy maradjunk az eredeti dátumnál, a szeptember 25-nél, szerdánál, DE: ha sikeres lesz a dolog, és jól éreztétek magatokat, akkor tartunk valamikor egy PÓT-TALIT, akkor pedig ígérem, hogy egyrészt korábban szólok, másrészt hétfői nap lesz. Így senki sem marad le semmiről. :D

Több
22 éve 2 hónapja #75207 Írta: Augustíne
Jaj, de jók a képek! Ma is szépet fogok álmodni! :D Pussz Vic! Már annyira kiváncsi vagyok rád! :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #75178 Írta: Thaurwathiwen
Azt tudtátok, hogy a Ned Kelly márciusban a mozikban lesz, legalábbis Am-ban?
Vic: Jóók a képek, most mentegetem le őket :wink: :D .

Több
22 éve 2 hónapja #75058 Írta: Vic
Orli a Black Hawk Down DVD-jén található extrákban:

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ette2.html

Nagyon jó minőségű képek (lsd. pl. EZT , vagy EZT , úgyhogy érdemes végignézni őket.

Nekem mégis ez a kicsit homályos a kedvenc:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ette89.jpg
meg ez:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ette88.jpg Vaj'h miért? :lol: :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #74866 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Wow, igen, végre!!! :dance:

Drága Nővérem már szólt, csak annyit tennék hozzá, hogy nagyon-nagyon nagy szeretettel várunk Benneteket. Sőt, alig várjuk a találkozást!

Naaaagy dumcsizás lesz és :cheers: !

Puszi,
Morgana

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
22 éve 2 hónapja #74850 Írta: Vic
Beleg, nem Téged fognak meglincselni, hanem engem, ha ezt elolvassák a többiek... :oops: 8)

:bounce: LEGOLAS/ORLANDO BLOOM TOPIC TALÁLKOZÓ :bounce:

Hosszas vívódások után a Nilder Eldaronnak nem sikerült egyetlen hétvégi napot sem megjelölnie - túlságosan be vagyunk táblázva. :cry: Így marad az egyedüli kényszerű megoldás: a hétköznap este.
Gondoljátok át alaposan, hogy el tudtok-e jönni, abból a szempontból ez talán jó, hogy nem kell miatta feláldoznotok egyetlen zsúfolt és fontos hétvégét sem.
Úgyhogy végül kijelöltünk egy szerdai napot, így született meg a:

IDŐPONT: 2002. szeptember 25., szerda, 18.00
HELYSZÍN: Központi Szabó Ervin Könyvtár
Budapest, VIII. ker. Szabó Ervin tér 1.

A helyszínt leginkább a Kálvin tértől lehet megközelíteni, onnan kb. 5 perc gyalog.
A könyvtárnak van a bejáratnál egy nagy aulája, sok asztallal és székkel, és egy fincsi büfével, úgyhogy hely és lehetőség is van arra, hogy dumcsizzunk, csere-beréljünk, együnk és igyunk. Akik voltak anno a Filmcsillagos Orlis petíciót aláírni, tudják, hogy hol van. :wink:
A könyvtár egyébként este 8-kor bezár, ha még szeretnénk maradni, átsétálhatunk a közeli Burger Kingbe vagy McDonald's-ba dumcsizni.

Amit feltétlenül hozzatok magatokkal: Legolasos/Orlando Bloomos képek, fotók, poszterek, cikkek, kártyák, matricák, babák, rajzok, dossziék, tollak, könyvek, újságok, zoknik, boxernacik, pólók, bögrék, kulcstartók stb.... stb.... stb... :lol: :lol: :wink:
Tehát minden, amit meg akartok mutatni, el szeretnétek cserélni 8) (vagy ki akartok dobni :eek2: ) 8)

Még egy dolog: a félreértések elkerülése végett NEM LESZ OTT sem Orlando Bloom, sem Legolas. :wink: Úgyhogy autogramkérő kártyákkal ne készüljetek. 8)

:bounce: MINDENKIT SOK SZERETETTEL VÁRUNK! :bounce:

Ui: + egy kérés. Van ebben a fórumban egy Találkozások topic is. Szeretnélek megkérni Benneteket, hogy a találkozással kapcsolatban ott beszéljétek meg, hogy ki szeretne jönni, ki kit szeretne hozni stb. Így nem kellene nekünk ebben a topicban feleslegesen törölni az ilyenjellegű hozzászólásokat.
Lehet nekünk privit vagy e-mailt is írni, hogy hányan szeretnétek jönni, nem jó az időpont, mert feltétlenül hétvégét szeretnétek stb., és én pedig megígérem, hogy minden héten felteszek ebbe a topicba egy összesítőt, hogy eddig hányan jeleztétek, hogy jönni szeretnétek.
Ne chateljük már szét szegény Orlit olyan hozzászólásokkal, hogy "nekem nem jó a 6 óra", vagy "hozhatom-e a barátnőmet?" KÖSZÖNÖM. :D

Több
22 éve 2 hónapja #74813 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Meg a vesszo a kozepresz masik oldalan kellene hogy legyen es kifuto hijjan a tarto kezen kene nyugodnia a vesszonek :twisted:

Beleg elhallgat mielott meglincselik :biggrin2:

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 2 hónapja #74806 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Igen, igen, a húrt rosszul tartják az ujjai.
Egyébként télleg nem rossz kép. :)

És a többi, jaj nekem...

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
22 éve 2 hónapja #74805 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Telleg szep kep, de szakmailag igen kifogasolhato :twisted:
De azert nekem is nagyon tetszik :itscool:

Vic írta: Itt pedig még egy rajzolt kép, igaz nem Legolas, hanem Luke a neve a fiúnak :lol: , de ahogy lő azzal az íjjal... hát, öröm nézni :D

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 2 hónapja #74802 Írta: Vic
Találtam a fullbloom.neten egy cuki új Legolas fanartot, nagyon szép, de sajnos nem fogjátok tudni klikkeléssel megnézni, csak akkor, ha mentitek először:
www.full-bloom.net/fanart/gollul5.jpg

Itt pedig még egy rajzolt kép, igaz nem Legolas, hanem Luke a neve a fiúnak :lol: , de ahogy lő azzal az íjjal... hát, öröm nézni :D :
meadowhaven.net/php-bin/view.php?pid=159

És még egy dolog. A theonering.neten a mostani szavazás arról szól, hogy kinek volt a legszebb a rucija a FOTR filmben. Tudom, volt már ilyen szavazás korábban, de az a tolkien-movies.com-on, ez most más.
Jelenleg Boromir kosztüme áll az első helyen, őt követi Legolas, de csak egy szőke tündehajszállal lemaradva. :twisted: Ha van időtök, menjetek el szavazni. 8) :wink:
Itt a link, nézzétek a jobb oldali sávot:
www.theonering.net/

Több
22 éve 2 hónapja #74800 Írta: Vic
/OFF: Keira Knightley 1985-ben született, Londonban, és szerepelt a SW Episode1 filmben is, Amidala udvarhölgye, Sabé volt. Itt egy igencsak vacak kép róla:
www.starwars.com/databank/charac ... movie.html
Itt pedig egy honlap róla, ahol elég sok kép is van:
k-knightley.latest-info.com/ /ON

Orlando legújabb kalózos filmjéről (Pirates of the Caribbean) az Orlando Bloom Multimedia külön linket nyitott, ahol Jas összegyűjtötte az összes eddigi cikket, képet stb.
Itt a link elérhetősége, érdemes megnézni:
www.orlandomultimedia.net/pirate ... pdate.html

Több
22 éve 2 hónapja #74724 Írta: Augustíne
Még nem ismerem azt a csajt (örüljön neki!!! :evil: :evil: :evil: ), be tudnátok tenni róla 1 képet?

Több
22 éve 2 hónapja #74722 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Rayan: Ki ez a nő?? :twisted: Kép van róla? hadd lássam!!! :evil2:

Több
22 éve 2 hónapja #74660 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
ÚJ, és meglehetős érdekes híreket kaptunk.

Úgy tűnik, Orlando tervezett filmjében, 'A Karib-tenger kalózai'-ban Keira Knightly-val játszik együtt. A pletyka szerint a stáb teljesen el van ájulva a hölgytől, hasonlóképpen Orli, aki állítólag csak azután vállalta el a szerepet, hogy megismerte a fiatal színésznőt Londonban.

Őt ismerve, EZ nem újdonság :D ;)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 2 hónapja #74559 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ehh...Vic, igen, ha azért, amit a Legolas babával tettem, meg akarsz ölni, ez a legszebb halál:)) ezek a képek:)Djönörűűűűű!!Aza kártya...hát, az nekem kell:)Most! na jó..még ráér...vagy öt percig:))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 2 hónapja #74557 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Vic írta: Dodiee: sim-es Legolasokat már láttam én is (Aragorn Legolasszal kavar stb.), de ezek tényleg nagyon cuuuukik. :D Nagyon szépen köszi őket. 8)
De azért lenne egy... *khöm*... kérdésem... Azon a "Tűz van, babám!' képen ki az a fehér estélyis hölgyemény Legsie mellett? Hidd el, csak a puszta kíváncsiság hajt. :wink: :twisted:

Ehh,hát..ehh, mit is mondjak..nyugi,azt a csajt már Boromirnak szerveztem be, dúl a láv:) Legolas ott csak szimplán lakó:)De nagyon rossz fiú..állandóan tévét néz, vagy a laptopjával játszik...semmi szabad levegő, pedig medence is van:)

Vic írta: Ja és Dodiee... Azért csak csínyján ezzel a Legolas-játszadozással, mert igencsak nagy és csúnya szemeket tudok meresztgetni , ha akarok...

Amíg csak szemeket meresztesz, sebaj :twisted: :lol:

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.593 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére