Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 2 hónapja #74020 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Beleg Cúthalion írta: Mely fajdalommal tudatom, hogy Laegolas elhajozott Eressea fele egy furcsa kis zomok urge kisereteben.
Engem kert fel hogy adjam at a hirt es tekintsetek engem is ugyanolyan jo baratotoknak mint amilyen jo baratotok o volt :)
Mindig gondolni fog ratok :)

Mostantol pedig allok rendelkezesetekre, vagy hogy hu legyek onmagamhoz: "Tietek az ijam" :twisted:

Vic:ez igaz?? Elhagyott téged, vagy te vagy az a "furcsa kis zömök ürge"??Nyaralni mentetek?

Beleg, téged pedig üdvözöllek körünkben :D

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #74017 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mely fajdalommal tudatom, hogy Laegolas elhajozott Eressea fele egy furcsa kis zomok urge kisereteben.
Engem kert fel hogy adjam at a hirt es tekintsetek engem is ugyanolyan jo baratotoknak mint amilyen jo baratotok o volt :)
Mindig gondolni fog ratok :)

Mostantol pedig allok rendelkezesetekre, vagy hogy hu legyek onmagamhoz: "Tietek az ijam" :twisted:

Beleg Cuthalion

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #74014 Írta: Dodiee
Vic...csak most döbbenek rá, hogy szétnéztem a honlapon...EZER HÁLÁM!letöltöttem ugyanis a sims-hez egy Legolas skint, ugyhogy most Legsie-vel játszom:))))cuki:9 és Frodó és Pippin futkározik a lábánál:)))

Több
22 éve 2 hónapja #73972 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
ÁÁÁÁÁÁ!!!!! Behalok!!!! Gyönyörű!!!!

ÚJ LEGOLAS TTT POSZTER!!!!! 8O :twisted: :bounce:
LEGOLAS A LOVON!!!!

orlando.omelhansen.dk/tttlegolasposter.jpg

Ha nem jön be, próbáljátok ezen a honlapon először:
orlando.omelhansen.dk/

Több
22 éve 2 hónapja #73866 Írta: Vic
Figyelmetekbe ajánlom ezt a cikket:
klikk ide
vagy ugyanezt elolvashatjátok - többek között - az OB Multimedia linkjén is:
orlandomultimedia.net/news2002/s ... 2002b.html
Itt több cikket is találhattok a filmmel kapcsolatban.

Részlet:
British actor Orlando Bloom has come aboard the Walt Disney Co.'s "Pirates of the Caribbean," in which he will star opposite Johnny Depp. Bloom, best known for his role as Legolas Greenleaf in "The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring," plays a young British man who teams up with an honorable pirate (Depp) to save the woman he loves from dangerous pirates.

:D 8) :lol:
Tehát Orlink összeáll Deppel, hogy együtt kiszabadítsák a kormányzó leánykáját az emberrabló kalózok - és Geoffrey Rush - kezéből... Remélem, a Walt Disney ezúttal kitesz magáért. :twisted:

Több
22 éve 2 hónapja #73862 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ja és a zoknik: van egy kicsi zoknibolt a Fészek klubtól pár méterre, ahol van mindegyikböl. Gandalf, Frodó, Legolas, Aragorn. Asszem ök forgalamazzák, így lehet, hogy olcsóbb is, mint máshol. Ha valakit érdekel, a cím Dob u. 59. A 4-6-os villamos Király utcai megállójától kell besétálni egy kicsit.

~ Une lumi

Több
22 éve 2 hónapja #73861 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Death írta: Sziasztok!

Előre elnézést kérek, mivel nem hozzászólást fogok "közzétenni", hanem szeretném ha valaki válaszolna a következő kérdéseimre! Fontos lenne. Azért fordultam hozzátok, mert én ebbe a topicba tartozom! :D
Az első az, hogy én voltam a Kaisers-ben, de nem találtam Legolasos zoknit, az eladóknak pedig halvány lila gőzük sem volt a témát illetően! Nem tudnátok pontosan megmondani, hogy hol találom? Lehet kapni GyU-s füzeteket, tolltartót ugyanitt? (mivel a Legsie-s zokni keresésében elfeledkeztem ezekről) A másik dolog, hogy most ugye a DVD két CD-t tartalmaz. De azt olvastam, megjelenik 4 CD-s formátumban is. Ez a kiadás miben lesz más, milyen plusz anyagot fog tartalmazni? Remélem tud valaki segíteni!
Még egyszer elnézést, remélem nem fogtok "szétszedni" emiatt! :P

DEATH

Ez lesz a 4 lemezesen (teljesen mások az extrák, mint a 2 lemezesen):

• Director's Cut, DTS Surround Sound
• DISCS 1-2: The Feature
• Unique version of the epic adventure with over 30 minutes of never-before-seen footage incorporated into the film and new music scored by Howard Shore
• Four audio commentaries by director and writers, the design team, the production team, and the cast featuring more than 30 participants
• DISCS 3-4: The Appendices
• Two discs with hours of original content including multiple documentaries and design/photo galleries with thousands of images to give viewers an in-depth behind-the-scenes look at The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
• DISC 3: "From Book to Vision":
• Adapting the book into a screenplay & planning the film
• Designing and building Middle-earth
• Storyboards to pre-visualization
• Weta Workshop visit: An up-close look at the weapons, armor, creatures, and miniatures from the film
• Atlas of Middle-earth: Tracing the journey of the Fellowship
• An interactive map of New Zealand highlighting the location scouting process
• Galleries of art and slideshows with commentaries by the artists
• Guided tour of the wardrobe department
• Footage from early meetings, moving storyboards, and pre-visualization reels
• DISC 4: "From Vision to Reality":
• Bringing the characters to life
• A day in the life of a hobbit
• Principal photography: Stories from the set
• Scale: Creating the illusion of size
• Galleries of behind-the-scenes photographs and personal cast photos
• Editorial and visual effects multi-angle progressions
• Sound design demonstration
• Widescreen anamorphic format
• Number of discs: 4

~ Une lumi

Több
22 éve 2 hónapja #73831 Írta: Dodiee
/me szétszedi Death-et, megnézi mi van benne..majd riadtan újra összerakja..reméli jól..
Amúgy pletykák keltek szárnyra plusz 30 vagy plusz 50 perc kihagyott jelenetről a 4 CD-s DVD-ben, én ennyit tudok:)

Több
22 éve 2 hónapja #73822 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szia Death! A Kaisers-ban én is csak Aragornos, és Frodós zoknt vettem, mert Legsis nem volt (van egy olyan érzésem, hogy egyébként sincs). Ha jól tudom, a Tesco-ban lehet kapni tollat, meg ilyeneket. A DVD-t illetőleg lesz egy Full-extrás vált., de erről a többiek többet tudnak.

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 2 hónapja #73806 Írta: Death
Death válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!

Előre elnézést kérek, mivel nem hozzászólást fogok "közzétenni", hanem szeretném ha valaki válaszolna a következő kérdéseimre! Fontos lenne. Azért fordultam hozzátok, mert én ebbe a topicba tartozom! :D
Az első az, hogy én voltam a Kaisers-ben, de nem találtam Legolasos zoknit, az eladóknak pedig halvány lila gőzük sem volt a témát illetően! Nem tudnátok pontosan megmondani, hogy hol találom? Lehet kapni GyU-s füzeteket, tolltartót ugyanitt? (mivel a Legsie-s zokni keresésében elfeledkeztem ezekről) A másik dolog, hogy most ugye a DVD két CD-t tartalmaz. De azt olvastam, megjelenik 4 CD-s formátumban is. Ez a kiadás miben lesz más, milyen plusz anyagot fog tartalmazni? Remélem tud valaki segíteni!
Még egyszer elnézést, remélem nem fogtok "szétszedni" emiatt! :P

DEATH

"Most tél van és csend és hó és halál."

Több
22 éve 2 hónapja #73746 Írta: Augustíne
Ez igaz, csak hogy én a letöltéden kívül is biztosan elmennék min. 2x a moziba is megnézni, mert ott nagyonbb élmény...

Több
22 éve 2 hónapja #73744 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Igen en is hallottam hogy allitolag az egesz TTT-t le lehet tolteni a netrol, mivel kiszivargott vagy mi.
De en ugy vagyok vele hogy ezek a sracok olyan jo filmet csinaltak es annyit meloztak vele, hogy megerdemlik azt a bevetelt ami a mozikon at folyik majd be, es emiatt en elvbol sem toltom le most a filmet. :nono:

Amugy meg hallottam hogy szankciokat terveznek bevezetni azok ellen akik letoltik. Ne kerdezzetek hogyan, nemtom. Az indexen volt rola cikk. Bar ez engem nem igazan erdekel. :evil2:

De a lenyeg a lenyeg... rajongas ide vagy oda, szerintem nem szep dolog megsz......tni szegeny tunde ijaszunkat csak azert mert nem birjuk kivarni a hivatalos bemutatot a moziban. :shake:

Laegolas

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 2 hónapja #73743 Írta: Augustíne
Új kép:

nettrash.com/users/jasparina/orlando392.jpg

Több
22 éve 2 hónapja #73718 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
De még milyen új, csak úgy ropog!
Köszi Vic! =^_^=
Hát nem tudom, nekem ez a manipulált kép akkor is manipulált kép marad. Bizarr.

Ellenben a Meadowheaven gyönyörű! Megszállottan gyűjtök minden mangát, ami elfes, ezért nagy köszi, lányok!

Igazából semmi érdemlegeset nem tudok hozzátenni, szóval Legolasos szép álmokat mindenkinek! :lol:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 2 hónapja #73714 Írta: Dodiee
Az "álomkép" tulajdonképpen montázs. már valahol olvastam róla. Ugyanis ez a kép fellelhető Orliról rövid hajjal is:) Csak már nem tudom, hol...
Vic:köszkee az infot, és a kép nekem is úúújjj:) és naon szép:)

Több
22 éve 2 hónapja #73713 Írta: Augustíne
Én sem!! Az egyik haverom egyébként megtalálta a Two Towerst a neten, és lehet, hogy le fogja tölteni... :D (Ugye nem kell tovább ragoznom?)

Több
22 éve 2 hónapja #73648 Írta: Vic
ÚJ (??) Legolas kép:
www.dazzled.com/obfiles/pictures/ttt/ttt49.jpg
Nekem új, lehet, hogy Ti már láttátok... 8)
Mindenesetre nagyon ott van. :wink:

OFF/ Dodiee: a Meadowhaven egy olyan honlap, ahol egy Elfwoodos művész, Adele Sessler rajzait lehet látni. Tulajdonképpen két sztorit lehet olvasni elfekről, az egyiknek Not All Kings Wear Gold, a másiknak The Wars of Avenan a címe.
Mindkét történet folytatásos, tehát állandóan frissítik, és kb. hetente újabb rajzokat rajzolnak hozzájuk a szereplőkről és a cselekményről - Adele és a rajongók is fanart formájában. Ezeket a képeket találhatod meg a gallériában. /ON

Több
22 éve 2 hónapja #73646 Írta: Augustíne
Észi! Megelőztél! Pont ezeket akartam betenni! :rmad2: Amúgy az álomhoz kapcsolódva: Szerintem ő Orli félig kész sminkkel a GYU forgatásán. :) :lol: Én is szoktam egyébként álmodni, csak én Orlival, és rendszerint összejövünk. A tegnapelőtti álmom is ilyen volt!!! ma is korán megyek aludni. :D

Több
22 éve 2 hónapja #73591 Írta: Dodiee
Még egy kérdés ÉSzAH-hoz:ez az oldal mihez kapcsolódik? vagy ha te nem tudod, akkor Vic! Mert ez valaminek az oldala, az tuti...

Több
22 éve 2 hónapja #73590 Írta: Dodiee
ÉSzAH:Az oldal tök jó, bár az ütő megállt bennem, mikor az ipse a sarokban pislogott...de szépek a képek:)

Több
22 éve 2 hónapja #73550 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nos, innentől kezdve a találkozó témát tegyük át a Találkozások rovatba, mert teljesen szét fogják offolni a topikot a "nekem ekkor jó" és a "nekem nem" tartalmú két-három szavas bejegyzések.

Itt még annyit, hogy Legolas-os találkozó LESZ és lehetőség szerint SZOMBATI napon lesz. Minden mást beszéljünk meg a Találkozások rovatban.

Visszatérve a tünde-esküvő témához hadd osszak meg veletek egy-két inspiráló képet, melyekre Vic hívta fel a figyelmemet:

meadowhaven.net/php-bin/view.php?pid=118

meadowhaven.net/php-bin/view.php?pid=110

meadowhaven.net/php-bin/view.php?pid=827

Egyébként ajánlom figyelmetekbe a Meadowheaven teljes galériáját. Érdemes végignyálazni, gyönyörű képek vannak.

És még valami ... Egyszer volt egy álmom, amikor szembe jött velem Legolas és nem tudtam, hogy ő akkor most Legolas vagy Orlando. Teljesen pánikban voltam, hogy mit mondjak neki. :-)
Az alábbi képet látva újra átéltem ezt az érzést. :-)

www.full-bloom.net/fanart/jean1.jpg

Szerintetek ő Orlando vagy Legolas?

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 2 hónapja #73511 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
Sztem legyen a 28-29.i hétvégén, de inkább szombaton, ha lehet.
ez a játék a kártyákért jól hangzik :wink: .

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 2 hónapja #73497 Írta: Augustíne
Sziasztok!
Az Orlis taliról: Vic, akkor te szervezed? Mondjuk nekem jó lenne a 21-22-i hétvége, nem, vagy az azután követzkező...

Több
22 éve 2 hónapja #73485 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!

Kérdésem van: nincs vkinek meg videón/bármin az a vmi, ami az MTV-n volt, és Orliék voltak benne :?: (Ha jól tudom, akik benn voltak: Orli, Elijah, Sean Astin, Dom, Billy, Liv)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
22 éve 2 hónapja #73473 Írta: Rayan
Észi, a játék isteni ötlet! :) :agree:
(t.o.:Az OBM nekem simán bejön :eek4:)
Vic: a képek és a fanartok nagyon-nagyon jók!! :D 8O :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 2 hónapja #73470 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Télleg!Valaki mostanság írta:találkozó.
Szervezzük meg!

Több
22 éve 2 hónapja #73468 Írta: Dodiee
ÉSzAH:igen, azóta magam is birtokában vagyok ezeknek az infóknak, hála Evenstarnak, sőt! már kaptam is tőle kértyákat:))Szóval nagyon happy vagyok:)Az ötlet pedig nagyon jó, mmnt a játék:)

Több
22 éve 2 hónapja #73464 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Dodiee írta: Ha az Ég, az Istenek és a magya r Posta is úgy akarja, esetleg már a jövő héten megérkezhetnek hozzám a kártyááák:)Ja,nem mondtam? Egy netes sráctól megveszek néhány LotR-os kártyát, köztük egyet Legolasról(remélem vallami jó..), meg Haldírról.Még nem tom milyenek, de majd kiderül:)ha meglesz, bescannelem, oszt megmutizom nektek:)

Dodiee, ne scanneld be őket, mindegyik megtekinthető a már sokszor belinkelt Decipher honlapon. ( www.decipher.com )

Én is gyűjtom a kártyákat, a barátommal versenyekre is járunk és rendszeresen elhozzuk a citromdíjat. :evil2:
Nagyon szép képek vannak a kártyákon, sok olyan is, melyek a filmben nem szereplő jelenetekből lettek kivágva.

Aki csak a tündés kártyákra hajt, semmiképpen se vegyen teljes paklit, mert azokban nagyon kevés a tünde. Vannak a 11-lapos, ún. booster-ek, azokban több tündés van, de érdekes módon nem a tündés boosterekben, hanem azokban, aminek a Frodó van az elején.
De a legjobb, ha laponként vesztek tündés kártyákat. A legtöbb megkapható 40-200 forintért, a ritkákért azonban több ezer forintot is elkérnek. (Én Legolas íját 3000 forintért vettem.)

Ajánlom figyelmetekbe a Camelot-ot (Ferenc krt.-n a híd felé a bal oldalon, nemtomhányszám alatt), illetve a Trollbarlangot (az Astoriától a Ferenciek tere felé a jobb oldalon, nemtomhányszám alatt). Mindkét helyen érdeklődjetek az "eladó kártyák" után, aztán böngésszetek.

A Legolas-találkozóra én is hozok kártyákat csereberélni, ajándékozni, vagy akár rendezhetnénk egy Legolas-vetélkedőt, ahol Legolas kártyákat lehetne nyerni. Mit szóltok hozzá? Milyen játékot játszanátok szívesen? Persze olyat, ami valamilyen módon kapcsolódik Legolashoz és a GYU-hoz. :-)

Az OBM nekem sem jön be. Tudtok róla valamit?

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 2 hónapja #73455 Írta: Rayan
Köszi, Vic! :×

Hűűűűha, láttátok már ezt a két könyvborítót? 8O 8O 8O
The Two Towers Visual Companion
The Two Towers Photo Guide

Impresszív 8O

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 2 hónapja #73452 Írta: Vic

Rayan írta: Srácok, ha kérhetném, tűzzétek ki minél előbb a Legolas-találkozó időpontját, mert kezdődik a suli, jövőre érettségizem, hajtanom kell mindállat, időm beszűkül és nem szeretnék lemaradni róla! Köszönöm előre is. *ya may erase it*

Oké, oké, értem én a dörgést, a Nilder Eldaron elé terjesztem az ügyet még ezen a héten. 8) :wink:
Én mindenképpen a hétvégében gondolkodom, mert ugye sokan dolgoztok vagy tanultok (én is 8) ), úgyhogy valamelyik szombati vagy vasárnapi napot fogjuk kijelölni, aztán majd lehet helyeselni vagy tiltakozni. :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.699 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére