- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Vic
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Dodiee írta: És akkor megpróbálkoznék egy föliratozással:
orlando-hana.ddo.jp/Image/gallery/fanart/images/fanart07_2.gif
Pippin:Nem igaz, Samu, inkább azzal foglalkoznál, hogyan ragasztjuk meg a répát(sőt, Répát, nagy R-rel)!
Trufa:Mmm-nyamm-hamm,ja
Frodó:Eperillatot érzek?Samu, csak nem a haját is azzal mostad? Arwen kinyír...
Legolas(A Gandalfos képben):Gandalf, szerinted milyen így a hajam?
Gandalf:Hát, szerintem a rövid barna jobban áll...
Legolas:MIIIII?????
Pippin:...
Frodó:Ööö..Legsie, szerintem gandalf nem úgy gondolta...
Gandalf:Egy fenét nem! Ezzel a hajjal úgy nézel ki, mint valami elfuserált Barbie baba!
Gandalf(alul):Bár, ha jobban meggondolom, nagyon jól áll, hehe, sőt, én is ilyet akarok,heheh, sőt, szebb vagy, mint galadriel, heheh...
Tudom, elég gyenge, de már elég késő van...
Dodiee: ne szerénykedj, kérlek, szerintem baromi jó... :bounce:
Mééééééég akarunk!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Vic
- Nem elérhető
Aragorn írta: Hoisszú idő után ismét megtértem,és örömmel tapasztaltam,hogy még mindig sok-sok új képet,oldalt találsz.
Nagyon jók az oldalak,a képek,köszönömsokaknak nevében!
Továbbra is tartsd meg ezt a jó szokásod!:
Mostmár gyakrabban leszek olvasható,és már baromira várom a TTT-t!
Gondolom ezzel nemvagyok egyedül!
Minden tündebarátnak!
Legyetek jók!
Aragorn-a kósza
Aragorn! Nagyon-nagyon köszönöm, hogy újra itt vagy közöttünk, gyere kérlek sokszor! :bounce:
A TTT-t már mi is nagyon várjuk, alig bírunk magunkkal...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rayan
- Nem elérhető
Fanart1
Fanart2
Amúgy tudtátok, hogy Naomi Watts és Heath Ledger románcát Orli biztosította? Azt csiripelik a madarak, hogy Cupidót játszott, na meg segített a szerelmespárnak, hogy a kapcsolatuk híre legalább a NK forgatásának időtartama alatt ne szivárogjon ki a médiába.
Imádom
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rayan
- Nem elérhető
Gregor Jordan, a Ned Kelly rendezője szerint "Orlando a jövő sztárja", emellett "nagyszerű fickó és remek színész. Ő az, akire igény van."
A legfrissebb infó: HOLNAP kezdődik LONDONBAN a CALCIUM KID forgatása. Szóval lányok, irány London, akinek van ideje és anyagija, és 100 autogramnál illetve 500 fényképnél alább ne adjátok!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Aragorn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Köszönöm ekedves szavakat!
Leszek mindig hű királyotok,és a népem,kik vagytok nekem,csodálatos,és mindennek barátja!
Tündék,törpök,félszerzetek,és egyéb jóságos teremtmények, óvlak benneteket!
Királyotok Aragorn!
off:
Már rongyosra néztem a dvd-t
Én csak mostláttam eredeti hanggal,és szuper!
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Aragorn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Nagyon jók az oldalak,a képek,köszönömsokaknak nevében!
Továbbra is tartsd meg ezt a jó szokásod!:
Mostmár gyakrabban leszek olvasható,és már baromira várom a TTT-t!
Gondolom ezzel nemvagyok egyedül!
Minden tündebarátnak!
Legyetek jók!
Aragorn-a kósza
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
orlando-hana.ddo.jp/Image/gallery/fanart/images/fanart07_2.gif
Pippin:Nem igaz, Samu, inkább azzal foglalkoznál, hogyan ragasztjuk meg a répát(sőt, Répát, nagy R-rel)!
Trufa:Mmm-nyamm-hamm,ja
Frodó:Eperillatot érzek?Samu, csak nem a haját is azzal mostad? Arwen kinyír...
Legolas(A Gandalfos képben):Gandalf, szerinted milyen így a hajam?
Gandalf:Hát, szerintem a rövid barna jobban áll...
Legolas:MIIIII?????
Pippin:...
Frodó:Ööö..Legsie, szerintem gandalf nem úgy gondolta...
Gandalf:Egy fenét nem! Ezzel a hajjal úgy nézel ki, mint valami elfuserált Barbie baba!
Gandalf(alul):Bár, ha jobban meggondolom, nagyon jól áll, hehe, sőt, én is ilyet akarok,heheh, sőt, szebb vagy, mint galadriel, heheh...
Tudom, elég gyenge, de már elég késő van...
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Dodiee
- Nem elérhető
A legdögösebb új képeket hozza ő kis társaságunk szemi elé.
Azoka bizonyos emlékeztetők:)mert én sose emlékszem egyikre se, és így mindíg fölmosom magam a bejegyzései után:)
Én, mint lelkes fanart rajongó(minden mennyiségben és témában, főleg mangás )leborulnék előtte, ha szabad:_o_, ugyanis, ennyi, ilyen szép, és ilyen aranyos fanartot, ha megdöglenék se tudnék összeszedni Istenem, az a haj, abban a képregényben...behalok...
Ha lesz Legolasos tali, én tuti megyek Remélem akkorra már meglesznek a kártyák
- Dodiee
- Nem elérhető
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Ti fel tudtok menni az Orlando Bloom Multimediára, mert én már a fél napot végigpróbálkoztam, és nem tok feljutni?
Vic: A talival kapcs. legyen szombaton, mert csak akkor tok elmenni biztosan, és naon akarok menni .
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Vic
- Nem elérhető
Találtam egy japán Legolasos fanartos honlapot, íme a címe:
orlando-hana.ddo.jp/Html/gallery/fanart.html
Nézzétek meg, nekem a kedvencem a harmadik kép.
A honlap alján találtok fanartos Legolasos képregényeket is.
FELADAT vállalkozó szelleműeknek!
Próbáljátok meg kitalálni, hogy mit mondhatnak a szereplők és írjátok le ide a topicba!
Legolas főz (????) a többieknek
orlando-hana.ddo.jp/Image/galler ... nart01.gif
és
orlando-hana.ddo.jp/Image/galler ... nart03.gif
Te Atya Ég!
Legolas hajat ápol
Ezen a két képregényen nézzétek meg Legolast és a HAJÁT! Behalok, mossatok fel!!!
orlando-hana.ddo.jp/Image/galler ... rt07_1.gif
és
orlando-hana.ddo.jp/Image/galler ... rt07_2.gif
Szöveget ehhez is lehet írni!
Igencsak durvát mondhatott szegény Legonak Gandalf, ha ennyire ki tudta hozni a sodrából, nem gondoljátok?
- Vic
- Nem elérhető
Más. Véletlenül leltem rá ismét erre a honlapra, ez a Charlie Song egyszerűen fantasztikusan fest. 8O A régi festményei mellett most újakat is lehet találni színesben, gyönyörűek.
A honlap címe:
chucks888.freeservers.com/photo.html
Emlékeztetőül a régi Legolas egyszínű zöld festmény:
chucks888.freeservers.com/gallery/legolas.html
És ugyanez színesben:
chucks888.freeservers.com/galler ... color.html
- Evenstar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ez amúgy mindenkire áll, aki szeretne kártyát, keressen meg!
"The light of the Evenstar does not wax and wane."
giftoftheevenstar.gportal.hu
- Dodiee
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
Lorien Elf(C), Uruviel(C), Silinde(UC), Rúmil(UC),
Haldir(UC), Legolas(UC)
De én nem értek hozzá, nekem csak a birtoklásért magért kéne:)
- Evenstar
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
- Vic
- Nem elérhető
www.quintessentialwebsites.com/l ... 6_cles.jpg - Legolas, Haldír (!), Aragorn és Gimli
A kép - ha hinni lehet a honlapnak - a Helm-szurdoki csata előkészületei alatt készült, csakúgy, mint ez
www.quintessentialwebsites.com/l ... 7_cles.jpg - Théoden, Aragorn és Legolas
, de ez már volt itt a topicban.
- Vic
- Nem elérhető
Ez egy sorozat Legolasszal a istállóban, egymás után nézzétek meg mindet:
www.quintessentialwebsites.com/l ... 07_res.jpg
www.quintessentialwebsites.com/l ... 09_res.jpg
www.quintessentialwebsites.com/l ... 10_res.jpg
És ez a hivatalos kép innen, amit már láthattatok korábban, ez a legjobb minőségű:
www.quintessentialwebsites.com/l ... 12_cls.jpg
- Vic
- Nem elérhető
www.quintessentialwebsites.com/l ... /index.htm
Érdemes újra és újra ellátogatni ide, mert folyamatosan frissítik a többezernyi képet.
- Vic
- Nem elérhető
OFF: tudtok például valamit a cseh fantasyplanetről, hogy csak új lett a címe, vagy teljesen eltűnt? (Ez utóbbit kizártnak tartanám) /ON
Még az a szerencsénk, hogy a legjobb Orlis honlapok még tartják magukat.
Van egy LOTR-os honlap, amit folyamatosan, egyre többször ajánlanak mindenhol a világon, itt is szerepelt már párszor a címe.
WAR OF THE RING
www.warofthering.net
Ajánlom megnézésre mindenkinek, aki még nem járkált itt, mert jók a képek a Photos link alatt
vagy itt:
www.warofthering.net/movies/photos/
, de mellette sok a festmény is a Gallery link alatt (Howe, Lee, Nasmith képeit is):
www.warofthering.net/gallery/
Legolasról is van bőven kép, pl. A két toronyból a már sokat mutogatott és kielemzett képeket itt találjátok:
www.warofthering.net/movies/phot ... e/legolas/
A DVD-ről a kimaradt képeket a filmből itt találjátok:
www.warofthering.net/movies/phot ... hipextfin/
És van egy Orlando Bloom rajongói részlege is itt:
www.warofthering.net/stars/orlandobloom/
Elég sok képet is találhattok az Orlis Galleryben - igaz, én egy újat sem találtam közöttük...
- Vic
- Nem elérhető
A Full Bloom neten van egy - számomra még új - szép fanart, egy helyes kis Legolas-manga:
www.full-bloom.net/fanart/gollul5.jpg
Ha ráklikkeltek, biztosan nem fog bejönni, javaslom a jobb-egérgomb, mentés másként és a gépetekre pakolás után megnézni.
- Evenstar
- Nem elérhető
- Gekko
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Vic: a régi képeket sohasem lehet megunni...Nekünk több mint 500 képünk van letöltve (nem csak róla) és úgy szeretem nézegetni!
Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
Érzem az illatát a levegőben.
- Dodiee
- Nem elérhető
Mea culp az isteni kép meggyalázásáért, nekem valahogy sok.
Amúgy azok a legédibb képek, ahol mosolyog
- Esgalfanawen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."
- Vic
- Nem elérhető
Lego a lovon egy leányzóval, aki kishíján leszedi onnan...
thereandbackagain.xigroup.com/art/asuna_5.jpg
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.