Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 2 hónapja #72845 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Gekko: bizony, ez a piszkosarcú Legolast mi is nagyon csípjük. 8) :twisted:
Itt van nagyobb változatban, ezt már régebben beraktam, de lehet benne újra gyönyörködni:
www.orlandobloom.co.nz/images/twotowers.jpg

Esgalfanawen: látom, Te is elmerültél a régebbi képek tanulmányozásában... :D Sosem árt. :wink: Nekem a tegnapi napom ugyancsak erről szólt... többszáz Legolas képet néztem újra át. :wink: 8O :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #72844 Írta: Vic
Nem tudom, hogy ezt láttátok-e már, de az új TTT akció-babák tényleg nagyon szépek:
1. Legolas, mint Zak'nafein Do'Urden: :lol: A kis kétkezes. :lol: 8)
klikk ide

2. Legolas karddal és tőrrel:
klikk ide

3. Legolas az íjával:
klikk ide

A képek az alábbi honlapról valók:
americandreamcomics.com/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #72843 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 2 hónapja #72829 Írta: Gekko
Gekko válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
Érzem az illatát a levegőben.

Több
22 éve 2 hónapja #72753 Írta: Arwen Undómiel hercegnő
Arwen Undómiel hercegnő válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szerintem is jó az a kép róla.De azon is ráncolja a homlokát.Lehet, hogy cuki, de nem fog jól kinézni mondjuk 10 év múlva, ha keresztben csupa ránc. :?

Több
22 éve 2 hónapja #72679 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nekem a kedvenc képem az 1., és akár még 50x is meg tudnám nézni!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 2 hónapja #72676 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Az elsőt személy szerint kismilliószor láttam, nem is baj, csak...nekem túl.....ehhhh...szóval..na mind1 :twisted: . A másodikért viszont egymillió plusz egy puszi, im-im-imádnivaló :D

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 2 hónapja #72631 Írta: Evenstar
Evenstar válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Két kép, remélem, nem láttátok már őket kismilliószor (vagy ha igen, akkor is szívesen nézitek meg őket újra!:)):

Az egyik kedvenc Orlando képem:
orlando.glisten.net/gallery/arena01.jpg :wink:

És egy Legolas (szerintem gyönyörű ezen a képen): www.decipher.com/lordoftherings/ ... sonof.html

"The light of the Evenstar does not wax and wane."

giftoftheevenstar.gportal.hu

Több
22 éve 2 hónapja #72594 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok! Gyönyörűek a képek, mint mindig!!! Pusssz! :) Képzeljétek! Görögben megvettem az angol Sugar-t, és 1 tök Aragorn Orli poszter van benne!!!!!!! Ki is teszem a falamra! :D Aztán meg megyek, és megveszem a GYU-t!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 2 hónapja #72589 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Igen, a legfrissebb IM-ben van benne. Én is kiakadtam, de hát ízlések és pofonok. Én őszintén szólva még örülök is neki. Szoktam már le kedvencről azért, mert ő lett az év pasija a Cosmopolitan-ben.
Egyébként nagyon aranyos a kép, ami Orlandoról van az IM-ben. Kicsi, de nagyon jó.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 2 hónapja #72566 Írta: Arwen Undómiel hercegnő
Hallottátik, hogy egy magyar szavazáson Elijah lett a legszexibb pasi? :( És Orlando csak 5. lett? Disznóság!! :(

Több
22 éve 2 hónapja #72564 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Én is kedvet kaptam az Elfwoodhoz. :-)
Íme egy-két ide való, ami az utamba akadt.

Osgiliath-i íjász:
elfwood.lysator.liu.se/loth/w/i/wilke/ar...f_osgiliath.jpg.html

Elf őrszem:
elfwood.lysator.liu.se/loth/w/i/wilke/00606.jpg.html

És végül örök kedvencem Legolas mellett, Glorfindel:
elfwood.lysator.liu.se/loth/h/o/hooghoudt/glorfindel.jpg.html

Jó szórakozást!

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 2 hónapja #72516 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Legosok!
Nektek is szolgálok egy jo kis honlappal, ugy mint a viggosoknak. :)

Ime:

www.e-blooming.net/previous%20updates/june_2002.htm

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 2 hónapja #72479 Írta: Vic
OFF: Dodiee: bizony, sötételfek, többtucatnyi kép. 8) Van közöttük kritikán aluli, de jónéhány nagyon szép is.
Belinkelni sajna nem tudom, mert már lementettem a képeket, ajánlom az Elfwood főlapját:
elfwood.lysator.liu.se/elfwood.html
és a keresőbe írd be a drow szót. 1200 körüli számot fog kihozni, aztán nekieshetsz a legszebbek kigyűjtésének. :lol: (2 napos meló...)
A másik nagyon jó honlap, ahol sötételfes képek vannak dögivel, a Lavender Eyes:
lavendereyes.rivkashome.com/
Érdemes itt is körbenézned.
/ON

Láttátok már ezt a gyönyörű és nagy és szuper minőségű LEGOLAS képet?
oscarwatch.com/Buzz_Pages/Best_P ... lotr11.jpg
Ha igen, akkor sorry... Holnap végigbogarászom az eddigi termést, és szépen lementek mindent a gépemre, úgyhogy képben leszek, hogy mi volt már fent és mi nem... Addig türelem. :oops:

De ha már itt tartunk, itt is Legolas megy Aragorn mögött, csak a haját lehet látni sajna... :( oscarwatch.com/Buzz_Pages/Best_P ... lotr10.jpg

Ez itt off lesz, de érdemes megnézni az Arwen képet is:
oscarwatch.com/Buzz_Pages/Best_P ... lotr12.jpg

Sőt, tudjátok mit? Másoljátok be a linket fent a címsorba, és írjátok át mindig a képek számát lotr1.jpg-től egészen lotr12-ig :D

Több
22 éve 2 hónapja #72448 Írta: Vic
Szasztok!

OFF: Most végre úgy néz ki, hogy újra rendszeresen - naponta - itt lehetek a fórumban, mert újra van állandó net elérésem (többé-kevésbé). A gáz az, hogy két napja "elvesztem" az Elfwoodon, és azóta sem találtam ki belőle. :lol: 8)
De amint látom, vannak "sorstársaim" is... mint Dae... 8) :wink: Az első kép, amit beillesztettél.... huuuuuhhhh... baromi jó. 8O :twisted: Imádom. Én még nem találtam meg, bár most jelenleg drow-kat (sötételfeket) mentegetek le az Elfwoodról. Ha végignéztem mind az 1200 drow-s képet, jöhetnek a felszíni elfek és Legolas ezerrel. 8)
Rayan: sok-sok puszi a rengeteg képért és linkért - a napló pedig fergeteges. Mééééég... :bounce: :up: :hello: :mrgreen:

Puszi mindenkinek (a Legolas-topicos találkozónk pedig szervezés alatt van, nemsokára beszélünk arról is. :D :wink: )

Mrs. Legolas Greenleaf
:wink:

Több
22 éve 2 hónapja #72359 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mondtam már, hogy imádlak titkeket?Ha igen, tuti nem eleget :D Szülinapom van, vagy mi?Hazajövök, egy hét "elvonásból", és tessék: el vagyok árasztva képekkel, naplóval stb..
Rayan: rosszul emléxem, vagy ez a naplórászlet fenn van azon a vámpíros oldalon(ami mellesleg a világ legjobb Orlando Bloom oldala..)?
Most ennyire futja, mert áét kell böngésznem a levelemim és stb-ket :wink:

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 2 hónapja #72347 Írta: Dae/siss

Több
22 éve 2 hónapja #72248 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!

Irgum-burgum! Mi az, hogy csak fél oldal 3 nap alatt? Ébresztő, tündék! :D

Ithil: állati jók a képek!! :D :D :D

Dae-val megegyeztünk a táborban, hogy Legolast senki sem überelheti :twisted: (Össze kellett fognunk, mert csak ketten voltunk Legolasosok. -Állítólag bealudtam DVD-nézésen, pont egy olyan résznél, ahol persze rengeteget mutatták :embarassed:)

Nya, akkor képek :) (Néhol még mindig CMMN *)

Szuper minőségű Legolas-kép a TTT-előzetesből
Asszem ezt még nem linkeltük :)
Dettó :)

Ja, és érdemes ellátogatni az OBM-ra, mert a nyitóoldalon újabb stúdiófotók leledzenek! *nyami :D *

[size=9:2a7qj1vb]*cél mentése más néven[/size]

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 2 hónapja #72188 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Láttátok már ezt az oldalt?
www.stararchive.com/starc2000/sl/22275.html

~ Une lumi

Több
22 éve 2 hónapja #72186 Írta: Arwen Undómiel hercegnő
Én tudom a londoni címét.Amúgy nem amerikát tarttja igazi otthonának.

Orlando Bloom
c/o ICM Oxford House 76 Oxford Streett
London W1N 0AX
England, UK

Csak annyi a baj, hogy én nem tudok angolul, így nem is tudok autogramot kérni tőle.

Több
22 éve 2 hónapja #72157 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Rayan írta: Elkészült a folytatás :tongue:

Hát ez óriási!Khirály vagy Rayan!!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #72153 Írta: Melinda
Melinda válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Orlando Autogrammcíme!!!

Orlando Bloom
c/o Artist Mang. Group
9465 Wilshire Blvd. #419
Beverly Hills, CA. 90212
USA

:bounce: :bounce: :bounce:

-she said-"...May it be a light to you in dark places,
when all other lights go out..." (Galadriel)

Több
22 éve 2 hónapja #72130 Írta: Old Hawk
Old Hawk válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!

Itt egy közeli arról a szép sas szemeiről! :oops:
kep.tar.hu/oldhawk/index.phtml?aid=27527136&pid=1202712

Itt meg épp egyenlít Gimlivel szemben:
kep.tar.hu/oldhawk/index.phtml?aid=27527136&pid=1202710

Nem rossz mi?

Na jó nézegetést.

Pá: Hawk

Old Hawk
Aki szinte már Ent.

Több
22 éve 2 hónapja #72123 Írta: Arwen Undómiel hercegnő
Az esküvős dologhoz nem tudok hozzászólni, ezen nem gondolkoztam. De mintha valaki írtta volna, hogy nem tudja milyen ruha van Legolason, Lothlórienben.Szeintem csak levette azt a barna ruháját, ami csak amolyan mellény szerű izé.Amúgy látszik a legtöbb képen a szürke "alsóruhája".

Több
Több
22 éve 2 hónapja #72033 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 2 hónapja #72032 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Megpróbálom megosztani veletek egyik kedvenc képemet.Ha nem yönne be,szólyatok.
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/beallitott/o68.jpg

Több
22 éve 2 hónapja - 22 éve 2 hónapja #72025 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mossatok fel! Rayan: :eek2: :mrgreen: :cooljump: :clown: :bounce: :biggrin2: :hello: :sungl: :dance: :itscool: :roll: :up:
Szavazhatok? Nekem a legutolsó kép tetszik a legjobban!

www.dreamwater.net/boromir/gallery/Legolas/LegolasC.jpg Láttátok már ezt a képet? (Sajna csak bemásolós módszerrel lehet megnézni mert le van védve.)
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/lotr/452.jpg
www.furnituretiger.dk/images/lotr_caps/PDVD_255.jpg
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/lotr/dvd.jpg

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 2 hónapja #71949 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Na még egyet hozzászólok:
nem tudom, mikor lesz alkalmam megint jönni, és olyan kérésem van, hogy ha kiderül, mikor lesz Orli a Midsomerben, akkor írjatok egy emilt! :!:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.930 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére