Legolas (Orlando Bloom)
- Ryana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
(Már az oldal elején leakadtam... Ilyen képeket!!!)
A Midsomer Murders-ről nem sokat tudok, egyik barátnőm szólt, hogy van, és télleg van, de állítólag Orli nincs mindegyik részben.
De azért egy próbálkozást megér!
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Midsomer Murders a Hallmarkon na már tudom mit fogok csinálni péntek esténként
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Orlando
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Orli a Ned Kelly filmet forgatta Ausztráliában,asszem...
- Ryana
- Nem elérhető
(Bár nem jön be. De lehet, hogy ez az elte baja, mert tegnap tesóm se tudta behozni a csirkét...)
Közben eszembe jutott, amit még kérdezni akartam:
Addig ok, hogy Orli Ausztráliában forgat, de mit?
A másik kérdésem pedig az, hogy a Legolasos történeteket ki írja/írta?
Mert én egy kicsit le vagyok maradva ezen a téren - letöltöm csak, elolvason, tetszik, de nem tudom, hogy hová tegyem.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Orlando
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Magyar Orlando oldal:www.giraf.elte.hu/~orlando-bloom/
- Ryana
- Nem elérhető
Tudjátok, hogy a Hallmarkon minden pénteken 20:00-kor Kisvárosi gyilkosságok van? (Midsomer Murders) :bounce: :bounce: :bounce:
Csak most tudtam meg, szóval még egy részt sem láttam. Sajna. :bawling:
De ezután fogom!
Már egyszer kérdeztem, de - úgy látom - nem kaptam rá választ, hogy a magyar Orlando-oldal-t hol találom?
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- ÉSzAH
- Nem elérhető
:deal: Akkor deklaráljuk: Lesz Legolas-os/Orlando-s találkozó. Valamikor szeptember végén.
A részleteket majd a Találkozások rovatban beszéljük meg.
:nono: Esgalfanawen, kérlek, az entes képeket az Entek rovatba illeszd be. Akit érdekelnek, ott biztos megtalálja őket. Köszönjük.
:nono: Augustine, Orlando, ismét kérlek titeket, hogy tartózkodjatok a pár szavas bejegyzésektől, az egymásnak válaszolgatástól (kivéve a témába vágó kérdésekben természetesen). Köszönjük.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Fereste
- Nem elérhető
- Telumehtar
- Nem elérhető
Na szóval a Viggos talira mindenki jöhet és szentem a Lijesre is....
A találkozó (Orlis) helye valami olyan helyen legyen amihez mindenki könnyen odatalál (lásd.:bevásárlóközpont,mozi,Margit.szigi stb.) az időpont ne legyen nagyon korán (pl.:Hajnali fél 9) mert akkor nem jó ha nyuzottan jövünk...szóval kényelmesen....Aztán:Mindenki aki azt mondta hogy jön azt meg KELL várni és ha a megpeszélt idöpont után negyed órával sem jön akkor még rákell csörögni (ezért kéne mindenki telcsiszámát tudni)....Hogy mit csináljunk:Beülni valahova és dumálni, mozizni, öööö...nem is tom.....szóval ilyesmik.....
Na kb.:ennyi...
- Vic
- Nem elérhető
orlando-hana.ddo.jp/Image/nedkel ... 16_jpg.jpg
Itt pedig egy fotó a fiúkról: Orlinak tényleg nyestek a szakállából...
orlando-hana.ddo.jp/Image/nedkel ... 17_jpg.jpg
- Vic
- Nem elérhető
Esticsillag: Ha egy kicsit lejjebb olvasnál a topicban, akkor kizárásos alapon érdemes körbenézned az INTERSPAR és a KAISER'S marketekben. Én már több helyen is láttam ezekben zoknit, boxergatyát és pólót is, úgyhogy gondolom, Pécsett is lehet kapni.
A Legolasos találkozót én sem tartom rossz ötletnek, sőt! , de meg kellene vele tényleg várnunk a szeptembert, amikor már nem nyaral mindenki. Akkor visszatérünk a témára, rendben?
Most pedig két HIHETETLEN ÚJ KÉP LEGOLASRÓL- KI NE HAGYJÁTOK! 8O
orlando-hana.ddo.jp/Image/lotr_l ... 43_jpg.jpg
orlando-hana.ddo.jp/Image/lotr_l ... 44_jpg.jpg
Ez pedig Orliról egy japán újságban megjelent kétoldalas cikk beszkennelve: :itscool:
orlando-hana.ddo.jp/Image/japane ... 08_jpg.jpg
orlando-hana.ddo.jp/Image/japane ... 09_jpg.jpg
- Esticsillag
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Valaki nem tudna egy helyet mondani Pécs közelében ahol lehet kapni Orlis pólót, vagy zoknit???!!(a teskon kivül)
Én is szeretnék egyet!!!!!!!!!!!
"Ó ég szele, állítsd meg ott a kék egen
oly gyönyörü, hadd látom mert ellebeg."
- Minerva
- Nem elérhető
Orli, ha jól tudom, 180, de ebben nem vagyok biztos.
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Esgalfanawen
- Nem elérhető
img.www.tolkienonline.com/gallery/archive/hobbitnobbing.jpg
img.www.tolkienonline.com/gallery/archive/91tcal_05.jpg Ez egy John Howe kép a Caradhrasról
www.tolkienonline.com/gallery/archive/aralego.jpg_thumb.jpg
img.www.tolkienonline.com/gallery/archive/legolasblack.jpg 8O :eek2:
img.www.tolkienonline.com/gallery/archive/do_you_fell_lucky.jpg
img.www.tolkienonline.com/gallery/archive/legolas2.jpg
img.www.tolkienonline.com/gallery/archive/lotr_13.jpg
"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."
- Esgalfanawen
- Nem elérhető
Bocsi az Arwenes témáért, csak szerettem volna ha nem hal meg megint a topik. Többet nem fordul elő.
Itt van néhány kép az Elfwoodról:
Helm-szurdok:
ew2.lysator.liu.se/loth/e/a/eagle/gimli_legolas.jpg
ew2.lysator.liu.se/loth/e/a/eagle/helms_deep.jpg
Legolasok:
ew2.lysator.liu.se/loth/v/a/vale83/legolas.jpg
ew2.lysator.liu.se/loth/i/z/izcovich/legolas_sketch.jpg
ew2.lysator.liu.se/loth/f/u/fudala/legolas.jpg
ew2.lysator.liu.se/loth/h/i/hilarym/legolas.jpg
Entek (külön Old Hawknak):
ew2.lysator.liu.se/loth/e/a/eagle/entmoot.jpg
ew2.lysator.liu.se/loth/e/a/eagle/entmoot.jpg
ew2.lysator.liu.se/loth/e/a/eagle/fircrown.jpg
ew2.lysator.liu.se/loth/e/a/eagle/mossbrow.jpg
"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."
- Fereste
- Nem elérhető
én személy szerint nem fogok ien pólót venni, se zoknit...
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Lara
- Nem elérhető
www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=5479
Nem nem,ez nem Keselyüstök :look:
www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=5316
I make my own luck.
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Old Hawk
- Nem elérhető
Bocs mindenkitől, az Arwen mellékvágány miatt.
Én speciel a Legolasos pólómat az Intersparban vettem (Tatabányán)! Ez volt az utolsó darab. Ezen kívül még Gandalfos volt vagy egy tucat.
zoknit még nem láttam.
Üdv: Hawk
Remélem az Entekről is lesz mindenféle ruhadarab... :pimp:
Old Hawk
Aki szinte már Ent.
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Valami 650 Ft korul van :eek4: dehat megis csak Legolasos
Laegolas
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Elendil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Maradjunk Legolasnál. Akit Arwen érdekel, az át fog menni vitatkozni az Arwen/Liv topikba.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- hódica
- Nem elérhető
Remélem még nem láttátok őket: www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=5581 (iszonyúan jó! :itscool: ) www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=5708 () www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=5514 ( :itscool: )
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Lara
- Nem elérhető
Augustíne:Hol lehet csinálni ilyen pólót?
I make my own luck.
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Vic
- Nem elérhető
OFF: Nagyon szépen köszönöm, hogy tartjátok nélkülem is a frontot! Egy héten belül újra rendesen netközelben leszek, úgyhogy addig bírjátok ki nélkülem valahogy, és please ne cseteljétek szét ezt a topicot (de a többit se... )
Puszi és imádjuk továbbra is Legolast és Orlit!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.