Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 3 hónapja #69553 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Arwen Undómiel hercegnő írta: Aragorn a Narsillal ment, és már az első részben újjá kovácsolták.Legalábbis ha nem vagyok dilis.

Valóban Aragorn a könyvben már Bríben megmutatja Frodóéknak a Narsil darabjait, amit utána Völgyzugolyban újrakovácsolnak, a film szerint viszont Völgyzugolyban őrzik a darabokat és az újrakovácsolást én nem láttam. :?

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #69523 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nekem nem jönnek be a Rayan-féle cikkek!Brühühü! :? :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #69504 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 3 hónapja #69466 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sztem az egész Arwen-dolog egy nagy botrány, de ez itt Lego topic, úgyhogy hagyjuk. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hónapja #69448 Írta: Arwen Undómiel hercegnő
Arwen Undómiel hercegnő válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Az a szöveg szerintem nem több egy viccnél. Aragorn a Narsillal ment, és már az első részben újjá kovácsolták.Legalábbis ha nem vagyok dilis.

Több
22 éve 3 hónapja #69434 Írta: Old Hawk
Old Hawk válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Halihó!

Dear Minerva!
Sajnos el tudom képzelni, hogy ekkora változtatások lesznek :( . Erre abból következtetek, hogy a palantírok is csak a második részben,Vasudvard lerombolása után "kerülnek elő" erdetileg. Itt pedig már az első részben. Mivel a látókövek korábbban előkerültek, kvázi Gandalf tudja, hogy van Vasudvardban egy Palantír, ezért szerintem egészen máshogy fog gondolkodni, mint a könyvben.
Nagy kérdés volt, hogy a Narsilt mikor kovácsolják újjá, mert hogy az első részben nem, az biztos. Pedig a könyvben Aragorn már azzal vág neki A Köd hegységnek. :evil:

Kicsit félek a második résztől, viszont nagyon várom már!!! Na ezt adjátok össze!
És Legolasról is egy kicsit:
VETTEM EGY pólót amin Legolas van! az ujján, pedig a Lord Of the Rings felirat! :bounce:

Sziasztok: Hawk

Old Hawk
Aki szinte már Ent.

Több
22 éve 3 hónapja #69383 Írta: Esgalfanawen

Minerva írta: Ezeket tudtam meg Arwen szerepéről a 2. részben: (forrás: asszem a www.theonering.net ) (bocs, ha már tudjátok... )

"Elrond, Arwen, és sok más völgyzugolyi tünde elhagyja otthonát, mert már nem találják biztonságosnak.
ELROND: "Szarumán orkjai közelednek, és félek, hogy ez az árnyék meghaladja erőnket. Keletre megyünk, Lothlórienbe, és ott várjuk meg a végzetünket."
Mielőtt elindulnak, Arwen összeszedi a Narsil darabjait.
Arwennek látomásai vannak utazás közben. Mikor megérkeznek Lórienbe, elmondja ezt Galadrielnek, aki felajánlja, hogy nézzen bele a tükörbe. Arwen végignézi egész kapcsolatát Aragornnal, kezdve a legelső talákozásuktól sok bolog időn át <<gondolom, itt lesz az a puszizkodós kis jelenet a naplementében >> egész addig, míg elváltak Völgyzugolyban. Aztán meglátja Aragornt a Helm-szurdokban. Esik az eső, és Aragornt rengeteg uruk-hai veszi körül, akik megölik őt.
Ezt látva megkéri az apját és Galadrielt, hogy küldjenek segítséget. Beleegyeznek, és elindul egy csoport, élén Haldírral. Arwen is akar menni, de Elrond nem engedi."
Ezek után, gondolom, Arwen mégiscsak meglóg, és aztán jön az ismert csatajelenet, Haldír halála , meg a Morwen-ügy (A palantírról nem is beszélve, de lehet, hogy az már a harmadik rész... )

Tudom, tudom ez nem az Arwen fórum (de onnan hoztam), kíváncsi vagyok a véleményetekre. O.K. előre kár cakkozni magunkat, de ez a kép kissé felemelte a vérnyomásomat. Lehet, hogy P.J. tényleg ekkorát módosított? Ugye nem! Ti tudtok erről valamit?
(Addig is amíg Orlando nem botránykodik, illetve nem nyilvánosan, addig akár erről is beszélhetnénk. Ha a Nővérek nem engedélyezik, ezúton sorry és már törlöm is le!)

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 3 hónapja #69381 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Jelentem a Nővérek nem tűntek el, én is itt vagyok, csak Morgana szadizik minket a távollétével, tekintve, hogy MTT táborban van.

Az a helyzet, hogy egy kissé tényleg leült a topik. Ennek okait az alábbiakban látom:

1. Vakáció! Mindenki nyaral, ahelyett, hogy fórumozna, jó tünde-rajongóhoz méltón. :down:
2. A január rég volt, a következő meg még messze van. Én már előre félek, hogy mekkora lesz az internet számlám jövő januárban, amikor megint beindul itt a téma meg minden.
3. Nincsenek új hírek Orlandoról. :bawling: Tudom, tudom, forgat Ausztráliában meg minden, de akkor is. Csinálhatna egy-két botrányt, hogy írjanak róla. :-) Na ezt nem gondoltam komolyan. Én jobban kedvelem a srácot így botránymentesen.

Ami engem illet én drow-kkal vigasztalom magam. :oops: Tünde, tünde. Fehér vagy fekete, egyre megy. De hadd éljek itt egy idézettel, amit NEM ÉN találtam ki:
"Once you tried the black
You never want the white back."
Na, ez így, ebben a formában nem igaz, de aranyos. Én azért a kis fehér Legolasunkat is visszavárom. A Nilder Eldaron már eltervezte, hogy tapadókorongokkal készül a januári bemutatóra, arra az esetre, hogy ha a vászonra kívánnánk tapadni. :evil2:

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 3 hónapja #69374 Írta: Orlando
Rayan:Orli tényleg édi...Reggel óta az aranyos arcát nézem.Tényleg el lehet olvadni tőle.

Több
22 éve 3 hónapja - 22 éve 3 hónapja #69373 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Atyagatya...Leányok, most töltöttem le Orli interjúját a DVD-ről...ÚÚristen, mennyire tünde ez a srác! Mielőtt elolvadnék, mint hóember tavasszal, menjetek a www.orlandomultimedia.net -re és töltsétek le! Vagy: www.orlandomultimedia.net/news20 ... 2002b.html

Továbbá A Két Torony forgatási jelenetei, és kimaradt részek a FOTR-ből !!!
(Mivel az előző nem működött *kígyó-béka*, itt van Ulmo linkje: www.theonering.net/movie/scrapbo ... r_Spy_Lutz )

Még ilyet...Gyönyörű képek, gyönyörű Legolas, édi Gimli...Minden van, mint karácsonykor.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 3 hónapja #69363 Írta: Orlando
Esgalfawen:én is örülök,ha egy kis mozgást látok itt.Orlando Bloomról tudsz valamit? :D

Több
22 éve 3 hónapja #69362 Írta: Esgalfanawen
/OFF: :dance: Juhhéééééjjj! Él a fórum. :hello: :bounce: Ez van ha a Nővérek eltűnnek. :roll: :wink: Remélem ilyen néptelenség sokáig nem lesz. Sorry, de most semmi értelmes nem jut az eszembe. /On

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 3 hónapja #69315 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát akkor lássuk a legfrissebb termést:

Kezdjétek mondjuk ezzel az Orlando fotóval. Szerintem nagyon helyes, ahogy a karjával támasztja a fejét:
orlandomultimedia.net/news2002/j ... ndo347.jpg

Itt pedig az Empire magazinban megjelent Orli cikket lehet megnézni:
orlandomultimedia.net/news2002/j ... 2002c.html

Ja, és ha valakinek fáj a foga a Midsomer Murdersért, akkor meg lehet rendelni az Amazonon:
www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASI ... 96-8755822

Orliról egy új kép egy premierről Ausztráliából:
orlandomultimedia.net/news2002/j ... 2002b.html

Több
22 éve 3 hónapja #69312 Írta: Vic
Sziasztok!
/OFF: Tényleg nem voltam itt néhány napja, de ennek nagyon egyszerű az oka: a munkahelyemen jelenleg karbantartják a hálózatot, hétvégén pedig nem volt időm feljönni a fórumra. Ez van. :oops: /ON:
Most is csak benéztem, kiprinteltem és elolvastam Laegolas fordítását, és ismételten ezer köszönet érte! :itscool: :bounce: :sungl: :D :D Nagyon sokat dolgozhattál vele, úgyhogy megérdemled a hatalmas tapsot: :hello: :hello:
Azt azonban hozzá kell tennem, hogy maga a történet (NEM a fordítás!) nem üti meg azt a hihetlenül magas színvonalat, ami az elsőt jellemezte, és amitől guvadtak a szemeim... 8O De azért nagyon aranyos és szép fanfic, tényleg érdemes elolvasni, mert ilyesmit ritkán talál az ember leánya... A legjobban az tetszett, ahogy Legolas építi a hajót, Gimli pedig zsörtölődik, hogy egy törpnek minek kellene ilyesmihez értenie... :lol:

Augustíne: az MTT-s táborról a Közösség fórumon olvashatsz többet, ott van egy MTT-s tábor topic, bármit kérdezhetsz, bizonyára válaszolnak a többiek. De ez a topic itt Legolasról szól, itt nem beszélgetünk semmiféle táborozásról. Sorry. :twisted:

Több
22 éve 3 hónapja #69297 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Húúúúúúúúúúú! Már 3 napja senki sem írt! Elég gáz!!! :cry: :eek2: :bawling: Mellesleg milyenek szoktak lenni ezek a táborok, és kik mehetnek el?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 3 hónapja #69088 Írta: Esgalfanawen
Végre sikerült elolvasom a fordítást! :dance: Laegolas csúcs vagy. :agree: :bounce: :up: :hello: :itscool: Tudom, hogy nem Te fordítottad :roll: , de jobbhíján neked hálálkodom. Mellesleg jegyzem meg: a fordításon nagyon sok minden múlik, általában egy második/másod írója a műnek a fordító. :biggrin2:

"Csak nem midenki a taborban hawaiiozik?" :dance: Már megint hülye vagyok, de most van az MTT tábor?

:cheers: [size=9:1dl1p7e2]Ezek annyira jók muszály beraknom őket. [/size]:oops:

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 3 hónapja #69076 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Topicmentés :sungl:
Csak nem midenki a taborban hawaiiozik? :dance:

Laegolas

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 3 hónapja #68984 Írta: Beleg Cúthalion
Talaltam par hibat a forditasban, :heu: ugyhogy kicsit atdolgoztam. :agree:
Az uj verzio ugyanott ugyanugy elerheto. :sungl:
www.personal.ceu.hu/departs/comp/eva/Legolasgimli.htm :deal:

Laegolas

Több
22 éve 3 hónapja #68981 Írta: Augustíne
Sziasztok! Most nézem Orly videóit, és azt vettem észre, hogy az interjúknál nem tud egy helyben ülni, fészkelődik, mocorog, vakaródzik, és ha van pohár, meg víz kikészítve az asztalon, akkor fél percenként iszik! Ja, és a kötőszava az "am..."! :D

Több
22 éve 3 hónapja #68959 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Laegolas: gyönyörűűűűűűűűűűű!!!!!!!!! Gratula!

Több
22 éve 3 hónapja #68931 Írta: Beleg Cúthalion
Ujabb kepek:

www.sanctusflare.net/blue/random-2.jpg Anyam, de jo kep!!! :eek2:
tothink.com/orcs/lotr_legolas.jpg Fu de nagyon tud a Kiscsako :cross: Ez mar ismert kep de tok jo
www.orlando-bloom.org/prembhd2.jpg "Na, mi a palya?" :sungl:
www.allstarz.org/~orlandobloom/marchpremiere.jpg jo kis kep
images.cafepress.com/prodtn_noca ... 0_F_TN.jpg melyikotok hordana egy ilyen polot? :heu:
web.mit.edu/dawn/www/AaronPurim.jpg Huuu de gaz :eek2: :down:
johnson.commontown.com/netshare/ ... pic001.jpg :oops:
www.elfenomeno.com/peliculas/rep ... gimli2.jpg a ket jobarat :clown:

Mara ennyi.
Hozzon edes almot szemetekre a hus nyari szello :D

Laegolas

Több
22 éve 3 hónapja #68859 Írta: Augustíne
Jézus! :eek2: Asszem én is lehidalok! :hello: Laegolas! Isten vagy! (de csak a másik legolas után... :D )

Több
22 éve 3 hónapja #68854 Írta: Beleg Cúthalion
Orulok hogy tetszik :D de ezt nem en irtam, en csak forditottam. :nono:
De forditas kozben en is pityeregtem rajta mikor nem latta senki :oops:

Laegolas

Több
22 éve 3 hónapja #68853 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Laegolas:Ez isteni,csodálatos,gyönyörű!!!!

Nagyon ügyes vagy,nemcsak a fordításban,de az előadásban is.Öröm olvasni.És annyira megható :bawling:

Ezt most azonnal kinyomtatom :itscool:

Azt hiszem,hogy mindenki nevében köszönetet mondhatok,mert most boldogabb lettem 8)

I make my own luck.

Több
22 éve 3 hónapja #68839 Írta: Beleg Cúthalion
Sziasztok,

Vegre megnezheto a forditas a weben. 8)
A cim:
www.personal.ceu.hu/departs/comp ... sgimli.htm

Laegolas

Több
22 éve 3 hónapja #68838 Írta: Melinda
Melinda válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
:) :) :) www.herr-der-ringe-film.de/hdr/m ... loom05.jpg :) :) :)
:bounce: dearaaaannnnnnnnyyyyosssssssss!!!!!! :bounce:

-she said-"...May it be a light to you in dark places,
when all other lights go out..." (Galadriel)

Több
22 éve 3 hónapja #68833 Írta: Vic
Új Legolas kép - Decipher kártyáról:

www.decipher.com/lordoftherings/ ... nleaf.html :D 8)

Több
22 éve 3 hónapja #68825 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Erunis_ írta: Várjunk csak, ki vegetáriánus? Amúgy tény és való, hogy attól hogy valaki vegetáriánus, még nem fogy le okvetlenül...egyik osztálytársam anyukája is vegetáriánus, és kifejezetten jól néz ki.

Nem az a lényeg, hogy valaki mit eszik, hanem, hogy mennyit és mikor. Én már láttam egy-két fura vegetáriánust. 8O

Több
22 éve 3 hónapja #68797 Írta: Erunis_
Erunis_ válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nemtom mikor voltam utoljára, de így is rendesen le vagyok maradva.
Egy hely, ahol tündék élhetnek...egész egyszerűen Írország. Még nem jártam ott, de kismillió képet láttam róla, eleget meséltek is, és sztem sehol nincs ennyi...hmmm...talán varázs a Földön, mint ott...és még melegük sem lenne :lol: ! Viszont ahol jártam is, és még lehet, az valóban Svájc. Télleg gyönyörű. Volt olyan hely, ahol csak kinyúltam a kocsiablakon (mert autóval voltunk), és a kezembe fogtam a felhőket...valami hihetetlen.
Még mindig jók a képek... :itscool:
Várjunk csak, ki vegetáriánus? Amúgy tény és való, hogy attól hogy valaki vegetáriánus, még nem fogy le okvetlenül...egyik osztálytársam anyukája is vegetáriánus, és kifejezetten jól néz ki.
Igenigen! Várjuk a linket! Én legalábbis a magam részéről nagyon... :dance:

Ne elégedj meg azzal, ami vagy, hanem törekedj azzá, ami lehetnél!
/falfirka az Arsenal öltözőjéből/

Több
22 éve 3 hónapja #68720 Írta: Beleg Cúthalion
Rendben, akkor holnap megcsinalom a weboldalt a szoveggel es berakom nektek a linket.

Laegolas
U.i.: Tevedtem, nem 13-as betumerettel 9 oldal, hanem 12-sel :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.547 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére