Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 4 hónapja #67214 Írta: Celebdringwen
Celebdringwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

...az ember csak ember, bármelyik útját járja...
/Triszmegisztosz/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #67212 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Megint kösz a tippet. (Pedig nem vagyok az a hülye a gépekhez, de hát ha az meber siet, sokminden eszébe se jut az embernek, pedig milyen kézenfekvő! :roll: )
Tényleg egész jó kép.
CSak a csajokat kell majd levágni. :evil2:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #67210 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF/
A technika ördöge... :twisted:
Próbáljátok meg úgy, hogyha a saját gépetek előtt ültök, hogy jobb egérgombbal klikkeljetek rá a Cél mentése más néven-re, és mentsétek el a gépre. Utána már meg lehet nézni.
Jó a kép, Orli napszemüvegben, Liv Tyler mellette - én sem láttam még. Celebdringwen: köszi 8)
Fiúk-lányok, ugye nincs cset? 8)

Több
22 éve 4 hónapja #67205 Írta: Celebdringwen
Celebdringwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nos akkor mostan megfogadom Vic tanácsát :wink: és felhívom a figyelmet, arra hogy itt van egy új kép : www.dazzled.com/obfiles/pictures ... ndidnz.jpg

...az ember csak ember, bármelyik útját járja...
/Triszmegisztosz/

Több
22 éve 4 hónapja #67201 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic!
És mit jelentenek az x-ek az aláírása alatt?
Ja, és azt nem akarnád elmesélni, miről szólt az elemzés?
(És ha lehet kérni olyat, hogy válaszolni inkább ímélben, mert nem leszek itt sokáig!)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
22 éve 4 hónapja #67186 Írta: Vic
A LOTR november 12-én megjelenő DVD-t ajánló képek közül íme egy Legolasos viszonylag nagyobb kiadásban:

www.dazzled.com/obfiles/pictures ... olas54.jpg

Több
22 éve 4 hónapja #67167 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
UFF izé OFF:Vic:A képet/képeket csak este vagy déluánküldöm mert nem otthonról irok és csak ott van meg a kép...
Akkor délután :wink:

Több
22 éve 4 hónapja #67166 Írta: Vic
OFF: Telumehtar: engem érdekel 8) Az email címem a freemailes, vagy küldheted a nilweth@yahoo.co.uk címre is. Előre is köszi 8)

Több
22 éve 4 hónapja - 22 éve 4 hónapja #67165 Írta: Vic
Rajongók készítettek néhány képet Orliról, miközben dedikált - ezek közül már mindegyiket ismeritek korábbról, kettőt pedig az előbb illesztett be Nektek Rayan -, és lehet látni az aláírását is külön két fotón. sweetsuite.org/site/photos/ob.html#

Én még emléxem arra, amikor Rayan kielemezte Orli kézírását néhány hónappal ezelőtt :oops: 8)
Akkor nem vettem észre azokat az X-betűket a neve alatt....

Több
22 éve 4 hónapja #67164 Írta: Telumehtar
Nem azt gondolom hogy ott élhetnének tündék hanem hogy eddig nem értettem hogy Legolas hogyan tud beleszeretni a tengerbe...hát most megértettem...velem is ugyanez történt....
Jah és ha valakit érdekel aza indigókék tenger annak szivesen elküldöm...

Több
22 éve 4 hónapja #67162 Írta: Vic
Sziasztok!

Death: még nem hallottam, hogy az Elle-ben lenne Orli, de ha Ti hallottatok róla, légyszi írjátok meg!

Ithil Iarfeniël: nagyon köszi a begépelt cikket, nem semmi, az tény.... 8O 8)

Rayan: hát, lehet, hogy gáz, de erre a Legolas idézetre én sem emlékeztem... :oops: 8)

Telumehtar:
sajnos nem szabad beilleszteni ide képet, mert nagyon lelassítaná a topicot. De ha elmeséled, hogy miért gondolod, hogy ott tündék élnek, az szívesen vesszük.

Több
22 éve 4 hónapja #67112 Írta: Telumehtar
Nekem most nyáron volt egy gyönyörű élményem....
Azthiszem beleszerettem a tengerekbe...Minden évben jártok valamilyen tengerhez de ez most más volt...

Gozon voltam (Málta egyik szigete) és azon belűl a Beltengernél...
Hát az valami csodálatos...a tenger olyan kék....
Beszúrnám ide a képet csak nem tom hogy hogyan kell...
Segitsen valaki....

Több
22 éve 4 hónapja #67110 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Dae-elena, szerintem az Aggteleki Cseppkőbarlangban drow-k (sötét, mélységi elfek) élnek.
Aki ismeri Drizzt Do'Urdent: A Nagy Csarnokban az a hatalmas központi cseppkő-oszlop (tehát összenőtt a sztalagmit és a sztalagtit) nem pont olyan, mintha Drizzt állna nekünk háttal, felemelt fegyverrel egy hatalmas mélységi szörny előtt? Vagy csak nekem túl élénk a fantáziám. Én ha ott járok, minden sarokban drow-t látok. :-) És az jó. Mert a drow olyan, hogy ha meg akarna ölni, akkor nem látnád. Ha már látod, akkor valamit megúsztál. :o h:

Nekem is van egy saját személyes Völgyzugolyom. Bár még nem jártam ott, csak képen láttam, de tuti, hogy ha a Földön van Völgyzugoly, akkor ott van. Ez a hely nem más, mint a plitnicai tavak völgye Horvátországban. Pár hét múlva megyek oda, majd hozok fényképeket és meglátjátok, egyet fogtok érteni. Olyan, mint egy Alan Lee vagy John Howe festmény.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 4 hónapja #67091 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ma jöttünk haza a Balatonról, és hazafelé jövet tettünk egy kerülőt a Szenbékkálai kőtengerhez. Ha arra jártok, feltétlen nézzétek meg, mert az egy csoda! Szerintem ott élhetnének tündék, bár néhány sziklára egy kardfogú tigrist vártam. Az a hely olyan, mint egy időutazás a dinoszauruszok korába.

Több
22 éve 4 hónapja #67056 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ithil, azt én s olvastam... hülye amcsik :)

Helyek, ahol sztem élhetnének ündék: az Aggteleki- cseppkőbarlangban és a Ram-szakadékban biztos. még gondolkodom a többin...

Több
22 éve 4 hónapja #67055 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Én hülye, most veszek csak észre egy baromi fontos dolgot: Legolas pontosan tisztában volt vele, mit érez Éowyn Aragorn iránt...Más kérdés, hogy ez eléggé nyilvánvaló volt, ő azonban nem "átallotta" a szájára venni a dolgot :) Ezt azt jelenti, hogy ismerte vagy mélységesen nagyra becsülte a szerelmet :tongue:
Íme:
Legolas és Gimli a Holtak Ösvényéről mesél a hobbitoknak:
"...azon az úton én szégyenbe keveredtem: én, Glóin fia Gimli, aki azt hittem, szívósabb vagyok, mint bármelyik ember, s a föld alatt keményebb, mint akárki tünde. De sem ez, sem az nem bizonyult igaznak; csak Aragorn akarata tartott meg az úton.
-És az iránta érzett szereteted-tette hozzá Legolas.-Mert aki megismeri, az meg is szereti őt, mind a maga módján, még a rohírok hűvös leányai is. Ez aznap történt, mikor te ideértél, Trufa; aznap hagytuk el Dúnhargot, és félelmében mindenki elbújt, hogy ne is lássa a távozásukat, csak Éowyn úrnő nem, aki most betegen fekszik lenn a házban. Fájdalmas volt a búcsú, és fájdalmas volt végignézni."

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #67026 Írta: Rayan
Húúúú, srácok, nézzétek meg a www.orlandomultimedia.net -et, mert ez is frissítve lett!

A DVD verziós képek, az oldal közepén egy még sosem látott Legolas képpel (A drága a lórieni íjjal ismerkedik. Kár, hogy ilyen pici...) Ja, és valamivel lejjebb egy szintén apró forgatási kép, Legolas, Aragorn és Gimli, Théodennél :)
numenoreen.com/set/image_04-07-2002.html

És Orli: még mindig a sötét oldal :)

Kép1
Kép2

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #66983 Írta: Telumehtar
Inkább a borosta mint a szakáll mert a borosta jobban áll Orlinak (szentem)

Több
22 éve 4 hónapja - 22 éve 4 hónapja #66982 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Volt az egyik itteni újságban egy cikk, gondoltam berakom nektek:
íme :deal: :

Szakállal vagy anélkül?

A legendás ausztrál haramia, Ned Kelly rövid, ám nagyszabású rablásokban gazdag életét feldolgozó film a XIX. században játszódik (Kelly 1855-ben született, és 1880-ig élt, amikor is felakasztották), így a történet szempontjából teljesen helyénvaló a szakáll, ám a hollywoodi főnököknek a hitelességnél sokkal fontosabb, hogy a nőnemű nézők elolvadjanak a 24 éves brit Bloom, illetve a 23 éves ausztrál Ledger látványától, márpedig szerintük az arcszőrzet jelentősen csökkentheti a két színész vonzerejét.
Hosszas egyezkedés után Bloom és Ledger rá is állt, hogy trendi borostává ( 8) :eek4: :mrgreen: :bandit: ) szelidítik mostani szakállukat, van azonban egy bökkenő: ahhoz már túl sok jelenetet forgattak le, hogy megérje elölről elkezdeni a felvételeket. :evil3: :roll:

Ehhez mit szóltok?

Több
22 éve 4 hónapja #66978 Írta: Death
Death válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
Kérhetnék egy kis segítséget? Valahol olvastam, hogy egy oldal van Orliról az Elle-ben. Igaz ez? Előre is köszönöm.
Hogy hol élhetnek a tündék? Nem tudok konkrét választ adni. Mindenesetre kis hazánkban is számtalan gyönyörű hely van, ahogy szerte a világban. Még nem jártam Új-Zélandon, de talán valamelyik ottani gyönyörű erdőben élnek!

"Most tél van és csend és hó és halál."

Több
22 éve 4 hónapja #66966 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Láttam a trailert! Esküszöm, hogy végig fogom bőgni a köv. részt!!! :bawling: :) Most nézem a Lovagregényt videón, és az elején volt a GYU videóelőzetese: Anyám már kivolt, hogy mért nem tudom abbahagyni a "jaj, de cukorka!" felkiáltásaimat... :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 4 hónapja #66956 Írta: Elendil
Elendil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Celebdringwen: régebben én is jártam Salzburg környékén, és szerintem majdnem az egész vidék olyan mesebeli. (egyébként sztem egész Ausztria nagyon szép - tele van hegységekkel, hegyi patakokkal meg erdőkkel)
Az egyik osztálytársam járt már Új-Zélandon. Húú, hogy irigylem...

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
22 éve 4 hónapja #66947 Írta: Vic
Hú, Celebdringwen ez baromi jó kép... 8O :up:
De ilyenkor nyugodtan lehet boldozni ám, hogy új Legolas képet találtál, mert úgy biztos, hogy mindenki ráklikkel... :wink:

Szóval, Celebdringwen "új" Legolas képe még egyszer: egy werkfilm egyik beszkennelt képe, Legolas, PJ és Boromir. Kicsit homályos, de a lényeg látszik... 8)
orlando.omelhansen.dk/images/fotrbk24.jpg

Több
22 éve 4 hónapja #66946 Írta: Vic
Orlando: én vagyok ennek a fórumnak az egyik moderátora, és ezúton szeretnélek megkérni, hogy ne cseteld szét a topicot :eek2: , mert kénytelen leszek az összes hozzászólásodat kitörölni. Sorry, de ez ezen a fórumon nem szokás. :nono:
Ha dumálni akarsz valakivel, fáradj át a Közösség részbe, ott találsz egy beszélgetős topicot. Oda lehet ilyen beszólásokat is írni.
Ha tényleg quenyául vagy sindául szeretnél megtanulni, akkor pedig a Középfölde részben találsz egy Nyelvek és írások topicot, ott fognak neked segíteni. De:
Ajánlom, hogy olvasgasd el előtte a többiek hozzászólásait is, mert az is sokat segíthet. :roll:

Több
22 éve 4 hónapja #66940 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Megtalalod a www.lordoftherings.net oldalon is, Feher Gandalfra kattanva :biggrin2:

Laegolas

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 4 hónapja #66938 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok! Szia Orlando! Én is meg szeretnék tanulni, úgyhogy segíteni nem tudok, de talán a "nyelvek és írások" topicban tudnak segíteni... Egyébként mi történt Pennel? Ja, és még 1 dolog. Vk. belinkelte azt a helyet, ahol le lehet tölteni a trailert (legalábbis úgy emlékszem), és nincs időm megkeresni, szóval betenné vk. még 1x? :oops: :)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 4 hónapja #66936 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nekem is volt terdmutetem. Szar ugy az is, en tudom. :dead:
En is jobbulast kivanok Penngaladielnek. :agree:
Laegolas

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 4 hónapja #66929 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tud valaki tündéül?Szeretnék tanulni tündéül.

Több
22 éve 4 hónapja #66926 Írta: Telumehtar
Celebdringwen:Jók a képek...
Penngaladielnek sok sok puszit és jobbulást küldünk...
Orlando:Helloka!

Több
22 éve 4 hónapja #66918 Írta: Rayan
Szia mindenki!
A www.legolasgreenleaf.com honlapon érdemes a Wallpaper részlegbe bekukkantani, mert jött pár háttér (még az elmúlt hetekben), és szerintem nagyon jók :)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.681 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére