Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 4 hónapja #65704 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tudom, tudom, elcsépelt, ráadásul off téma is, de én még mindig kiakadik azon, hogy 'mi fenét keres Arwen a Helm-szurdokban' :?: :!: :?: :!: :?: :!:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #65685 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Most pedig egy hatalmas Orli kép (éppen dedikál a lelkem)

nine.paul-bettany.net/nine930.jpg

Ezt pedig már múltkor mutattam Nektek, de most három kép is Legolasról, ugyanabból a jelenetből:

members.fortunecity.co.uk/obfan/ ... las230.jpg
members.fortunecity.co.uk/obfan/ ... las236.jpg
members.fortunecity.co.uk/obfan/ ... las237.jpg

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #65683 Írta: Vic
Én még mindig nem tudom, hogy hol láttátok Gimlit külön pacin ülni?
www.herr-der-ringe-film.de/hdr/m ... aser08.jpg
- ezen a képen, illetve ezen:
www.fantasyplanet.cz/lotr/pictur ... 5F14%2Ejpg
lehet látni, hogy Gandalf vágtat elől, utána Aragorn, és utána Legolas, aki mögött ott ül Gimli. Legalábbis én úgy láttam. 8) Gandalf a kezében tartja a kardját, tehát kizárásos alapon az első lovas ő.
Legolas lovának pedig kantárja sötét színű, nem fehér:
www.dazzled.com/obfiles/pictures/ttt/ttt44.jpg
www.dazzled.com/theobfiles/pictu ... r/ttt1.jpg
Ezen a két képen is látszik, hogy Gimli ott ül mögötte....

Egy kis OFF még: LOVAK: Keselyüstök így néz ki:
www.quintessentialwebsites.com/l ... ax2_tn.jpg
www.quintessentialwebsites.com/l ... ing_tn.jpg

Sőt, Arwen lova Kürtvár ostrománál is fehér: (hivatalos nevén az ilyen pacit szürkének mondják :wink: ):
www.quintessentialwebsites.com/l ... s_deep.jpg - lsd. itt vagy itt:
www.quintessentialwebsites.com/l ... _small.jpg

Sőt, Éomeré is... :D :
Éomer a lovon - klikk

Több
22 éve 4 hónapja #65679 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Gandalf írta: Gimli miért nem Legolas mögött ül a lovon, miért lovagol külön? Vagy azok hárman ott nem ők?

Úgy emléxem mintha annakidején Eomer 3 lovat ajánlott volna fel nekik, mikor először találkoztak a pusztán.
Akkor asszem Gimli megprószálkozott az egyik lóval de aztán mégis Legolas mellett döntött.
Vagy rosszul emléxek és kapásból nem ült fel a lóra hanem csak a tünde mögé?

Laegolas

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 4 hónapja #65675 Írta: Vic
Szasztok, szép jó reggelt mindenkinek!
Kezdjük rögtön a napot egy kis rekeszizom-tornával :wink: : members.lycos.co.uk/greenleafgre ... nzmag.html - :D :D :D A fülbevalója sem semmi, tessék megnézni az alsó képen is! :D

Több
22 éve 4 hónapja #65669 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ez a szörfözéses dolog, ez nagyon tuti... remélem azért a rohaniak nem fognak kánkánt járni... Vic, hová lennénk nélküled! :wink:

Legolas csilagjegyében asszem még nem nyilatkoztam... nos szerintem igenis tűz-jegyű a krampusz. Azon belül is Nyilas. (Most nem azért mert én is Nyilas vagyok :) ) Illik rá minden: bátor, önálló, gyakorlati munkákra nem kifejezetten alkalmas (de hát melyik tünde alkalmas arra), és szerintem igen, makacs is, lásd fene a tündék vastag nyakába című aragorni goldköpést.

Több
22 éve 4 hónapja #65623 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nos, én is megmnéztem a trailert, így végre véleményt mondhatok a Legolas-os jelenetekről...

Igen, a szörfözés elég bizarr ötlet, én egy kissé popcorn-szagúnak érzem, de hát már az első filmben is meg kellett hozni kompromisszumokat, hogy a laikusok is végig tudják ülni... Mindezek ellenére valóban nem néz ki annyira gáznak, mint amilyennek hangzik. De egyébként itt is esőben harcol, nem? Akkor mi maradt ki?
A haja, persze, még mindíg tökéletes... :lol: Apropó, haj! Ahogy Grímát elnézem, ő hajápolatlanságban még Aragornt is lepipálja! :D
Gimli miért nem Legolas mögött ül a lovon, miért lovagol külön? Vagy azok hárman ott nem ők?

Több
22 éve 4 hónapja #65583 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
most őszintén, én öööm, szal először észre se vettem ezt a jelenetet, csak hogy így Vic berakta lettem rá figyelmes :roll: szentem nem gáz, nekem semmi bajom vele :D (bár őszintén én a Legolasázikazesőben részt kerestem, de -amint már Vic írta- legnaobb dájdalmamra ki lett vágva :cry: )

Több
22 éve 4 hónapja #65582 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Rayan írta: A szörfözős jelenet nem is olyan gáz. Azt hittem, rosszabb lesz 8) Kifejezetten jónak tűnik.

Well, én viszont jobbra számítottam... :roll:

Több
22 éve 4 hónapja #65578 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Penngaladiel írta: De innen már csak egy ugrás a kungfuzó nazgul 8)

Ez nagyon jó! :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

Vic: Mi lenne velünk nélküled? :roll: :wink:

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 4 hónapja #65572 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Pennie: a film címe Kerge Kelly, de aki teheti, inkább ne nézze meg. :lol: 8O ;)

Bocsesz, semmi érdemleges hozzászólásom nincs, de Vic, mindezekért egy nagy puszi! :D :wink:
És hódica: az animációk istenek! :mrgreen:

A szörfözős jelenet nem is olyan gáz. Azt hittem, rosszabb lesz 8) Kifejezetten jónak tűnik.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #65557 Írta: Penngaladiel
Vic, végülis erről az oldalról is meg lehet közelíteni a dolgot. De innen már csak egy ugrás a kungfuzó nazgul 8)

Több
22 éve 4 hónapja #65556 Írta: Vic
Penngaladiel: igen, szerintem is furcsa egy pajzsot ilyesmire használni :lol: , de attól még a dolog működik... :wink: Gondolj arra, hogy Legolas villámsebességgel le akar startolni segíteni a többieknek és ez tűnik a legegyszerűbbnek. Szörf Középföldén! Behalok. 8)

Több
22 éve 4 hónapja #65554 Írta: Vic
A trailer képeit normális, de kicsi minőségben ugyenerről a honlapról le lehet szedni:
www.dazzled.com/theobfiles/pictures/ttt1.html

Itt a szörfözös kép pl.:
www.dazzled.com/obfiles/pictures ... ailer8.jpg

Több
22 éve 4 hónapja #65552 Írta: Penngaladiel
8O 8O 8O
Nemtom, ki hogy van vele, de ez a szörfözés kissé... izé :?

Több
22 éve 4 hónapja #65550 Írta: Vic
A trailerben lehet látni egy új jelenetet, amikor Legolas "leszörfözik" a lépcsőkről egy pajzson. Erről lehet látni egy animációt, tehát egy rövidített részt. Íme:
www.dazzled.com/obfiles/pictures ... tslide.gif

Ha nem jön be - mert elképzelhető - akkor az Orlando Bloom Files honlapjáról le tudjátok szedni:
Klikk ide:
www.dazzled.com/theobfiles/
Utána a honlap jobb felső sarkában klikkeljetek az animated Gif linkre és kész. 8)

Több
22 éve 4 hónapja #65522 Írta: Penngaladiel
Kicsit OFF:

Pénteken este 8-kor a Duna TV ismét leadja az 1970-ben készült Ned Kelly filmet, Mick Jagger főszereplésével. Nem egy nagy durranás, és túl sokat danolásznak benne :P , de egyszer talán érdemes megnézni a történet kedvéért. Ajánlott film hozzá: Yahoo Serious - Reckoning Kelly (a magyar címére már nem emlékszem :? ) :D

Több
22 éve 4 hónapja #65516 Írta: Vic
Ezt pedig feltétlenül nézzétek meg:

az Orlando Bloom Multimedia Legolas honlap-melléklete:

orlandomultimedia.net/legolas/le ... nleaf.html

Ezt a képet onnan szedtem le:
orlandomultimedia.net/legolas/legolas220.jpg - Legolas/Gandalf

Jas külön kigyűjtötte a Decipher kártyákat, amelyeken Legolas is rajta van. De az új Elf Lordos pakli képei még nincsenek benne a gyűjteményben.

Több
22 éve 4 hónapja #65514 Írta: Vic
Lementettem az új trailert, néhány apró kocka van, ami új a régihez képest, de a minősége tényleg nagyon jó az eddigiekhez viszonyítva. 6 mega összességében és Quick Time kell hozzá. Sajnos Legolas a szakadó esőben, Helm-szurdokban ki lett belőle nyesve... :evil:

Itt a J-17 nevű magaziból találhattok Orli cikket és képet:

orlandomultimedia.net/news2002/j ... 2002b.html

Több
22 éve 4 hónapja #65508 Írta: Vic
OFF TOPIC: le lehet tölteni egy új TTT trailert!

www.comingsoon.net/movies/l/lotrtt.php

vagy innen is lehet próbálkozni:

homepage.mac.com/charliechicken/ ... Ttease.mov

A kép nagyon szép és színes, úgyhogy feltétlenül essetek neki, ha tudtok!

A TTT új plakátja pedig itt megnézhető:
www.lordoftherings.net/film/excl ... tures.html

/ON

Több
22 éve 4 hónapja #65507 Írta: Vic
Na jó, a melegtől én is meghibbantam... :oops: De ezeknek egyszerűen nem lehet ellenállni... Fiúk/lányok, ezt a három animációt beraktam ide, többet ne pakoljunk be, mert lassítani fogja a fórumot és Svindler az orrunkra fog koppintani...
hódica: nagyon-nagyon köszike a linket :wink: 8)

Több
22 éve 4 hónapja #65461 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ezek iszonyú cukrok!!!!! :D :D :D Nekem Orly tetszik a legjobban, meg Arwen és Aragorn! :oops: :D :) :P

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 4 hónapja #65433 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Annyira jó képeket találtok!!Olyan, mintha a humor topicban lennék--->halálra röhögöm magam :D :D (Orli mint Superman :mrgreen: )

Ezeket láttátok már?(Legsie nagyon cukor :wink: ) :arrow: www.members.shaw.ca/korinchan/adoptee/lotr.html
www.members.shaw.ca/korinchan/adoptee/alotr.html (ezek még mozognak is :P az utolsó előtti a legjobb, mikor Gimli leesik Legolas lováról :P )

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 4 hónapja #65373 Írta: Penngaladiel

Esgalfanawen írta: Találtam néhány képet, de csak a bemásolós módszerrel lehet őket megnézni (gondolom ez a Full-Bloom bűne). Szóval:
www.full-bloom.net/images/legolas/35.jpg
www.full-bloom.net/images/legolas/57.jpg
www.full-bloom.net/images/legolas/60.gif

A jobb klikk is működik :wink:

Az utolsó viszont nem jön be, illetve üres :cry:

Több
22 éve 4 hónapja #65368 Írta: Esgalfanawen

Rayan írta: Hát nem gyönyörű?

(Zöld hajjal különösen )

Nem is zöld a haja! :( 8) :roll:

Találtam néhány képet, de csak a bemásolós módszerrel lehet őket megnézni (gondolom ez a Full-Bloom bűne). Szóval:
www.full-bloom.net/images/legolas/35.jpg
www.full-bloom.net/images/legolas/57.jpg
www.full-bloom.net/images/legolas/60.gif

OFF: Rayan: Honnan szeded ezeket az emotikonokat?

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 4 hónapja #65334 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sokan mondják hogy a nagyon sok meleg megárt az embernek....

Nos a nővérem a nagyon melegben egyszer csak elkiáltja magát:
,,Olyan meleg van hogy még Legolas is full barnára lesül!" 8O :? :lol:

(A nővérem nem szereti Legolast és csak sápadt csávónak hivja mert Legolasnak elég halvány a böre...)

Több
22 éve 4 hónapja #65331 Írta: Esgalfanawen
OFF: Tipp mindenkinek, aki a melegtől nem tud aludni: Lefekvés előtt zuhanyozz le annyira hideg vizzel, amilyen hideget csak el tudsz viselni. FONTOS: Ne azonnal jeges vizzel kezd! Fokozatosan engedj a langyos vizhez hideget, hogy a szervezeted is megszokja! (Különben hirtelen szívgörcsöt is kaphatsz, ami életveszélyes!) Zuhanyozás után egy törülközővel itasd fel a testedről a vizet: ne dörzsöld, és nem kell csontszárazra törülközni. Hálóruhának olyat válassz, ami nem műszálas és nem tethez simuló. OFF vége.

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 4 hónapja #65327 Írta: Rayan
És ezt láttátok már? Egy (szerintem) vadiúj Decipher!

www.dgma.com/graphics/cards/0015 ... anduil.jpg

Hát nem gyönyörű?
(Zöld hajjal különösen )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #65318 Írta: Rayan
Lányok!
Mindenkinek ezer hálám a képekért! Köszi!

Celi: Nagyon-nagyon gratula!!! :D :wink: És a képek is királyak! :D

Viiiiiiic!!!! Behalás!
A legelső kép...hát az nagyon ott van!
*Megeszem, megzabálom, rántottát sütök belőle*
Itten a teljes kép, aki még nem látta volna :)
Az öltöztetős babák...ezekre már nem is mondok semmit 8)

(Asztrológia szempontjából egyértelműen bak jegyű Legolas, akárcsak Orli->szerintem is.)
(És Orlandót nem vihetném magammal, mert mindenki rá ácsingózik :lol: , Legolas meg foglalt 8) 10 pasi meg nem kell egy nőre, úgyhogy asszem beérném a nagy Ő-vel is ;) )

Mindenesetre a véleményem továbbra is ez
Melléklet:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #65316 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Diplomához gartula. Én éppen most teszem le a gólya évemet... :D

Tíz pasi? Kettő kapásból: Wincott, Jarlaxle.
Hmmm, ki is akadnának egymásra igen hamar. Ja, és Jarl megidézne egy mágikus kaput és egy-kettőre otthon lennénk, így veszett ötlet... :x

A képek durvák. Nagyon durvák. Kezd nekem is sok lenni. Remélhetőleg Orlandonak nem éppen most mutogatják meg a honlapokat...

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.659 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére