- Köszönetek: 1
Legolas (Orlando Bloom)
- Morgana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Vic
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
nine.paul-bettany.net/nine930.jpg
Ezt pedig már múltkor mutattam Nektek, de most három kép is Legolasról, ugyanabból a jelenetből:
members.fortunecity.co.uk/obfan/ ... las230.jpg
members.fortunecity.co.uk/obfan/ ... las236.jpg
members.fortunecity.co.uk/obfan/ ... las237.jpg
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Vic
- Nem elérhető
www.herr-der-ringe-film.de/hdr/m ... aser08.jpg
- ezen a képen, illetve ezen:
www.fantasyplanet.cz/lotr/pictur ... 5F14%2Ejpg
lehet látni, hogy Gandalf vágtat elől, utána Aragorn, és utána Legolas, aki mögött ott ül Gimli. Legalábbis én úgy láttam. Gandalf a kezében tartja a kardját, tehát kizárásos alapon az első lovas ő.
Legolas lovának pedig kantárja sötét színű, nem fehér:
www.dazzled.com/obfiles/pictures/ttt/ttt44.jpg
www.dazzled.com/theobfiles/pictu ... r/ttt1.jpg
Ezen a két képen is látszik, hogy Gimli ott ül mögötte....
Egy kis OFF még: LOVAK: Keselyüstök így néz ki:
www.quintessentialwebsites.com/l ... ax2_tn.jpg
www.quintessentialwebsites.com/l ... ing_tn.jpg
Sőt, Arwen lova Kürtvár ostrománál is fehér: (hivatalos nevén az ilyen pacit szürkének mondják ):
www.quintessentialwebsites.com/l ... s_deep.jpg - lsd. itt vagy itt:
www.quintessentialwebsites.com/l ... _small.jpg
Sőt, Éomeré is... :
Éomer a lovon - klikk
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Gandalf írta: Gimli miért nem Legolas mögött ül a lovon, miért lovagol külön? Vagy azok hárman ott nem ők?
Úgy emléxem mintha annakidején Eomer 3 lovat ajánlott volna fel nekik, mikor először találkoztak a pusztán.
Akkor asszem Gimli megprószálkozott az egyik lóval de aztán mégis Legolas mellett döntött.
Vagy rosszul emléxek és kapásból nem ült fel a lóra hanem csak a tünde mögé?
Laegolas
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Vic
- Nem elérhető
Kezdjük rögtön a napot egy kis rekeszizom-tornával : members.lycos.co.uk/greenleafgre ... nzmag.html - A fülbevalója sem semmi, tessék megnézni az alsó képen is!
- Dae/siss
- Nem elérhető
Legolas csilagjegyében asszem még nem nyilatkoztam... nos szerintem igenis tűz-jegyű a krampusz. Azon belül is Nyilas. (Most nem azért mert én is Nyilas vagyok ) Illik rá minden: bátor, önálló, gyakorlati munkákra nem kifejezetten alkalmas (de hát melyik tünde alkalmas arra), és szerintem igen, makacs is, lásd fene a tündék vastag nyakába című aragorni goldköpést.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Igen, a szörfözés elég bizarr ötlet, én egy kissé popcorn-szagúnak érzem, de hát már az első filmben is meg kellett hozni kompromisszumokat, hogy a laikusok is végig tudják ülni... Mindezek ellenére valóban nem néz ki annyira gáznak, mint amilyennek hangzik. De egyébként itt is esőben harcol, nem? Akkor mi maradt ki?
A haja, persze, még mindíg tökéletes... Apropó, haj! Ahogy Grímát elnézem, ő hajápolatlanságban még Aragornt is lepipálja!
Gimli miért nem Legolas mögött ül a lovon, miért lovagol külön? Vagy azok hárman ott nem ők?
- Fereste
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Well, én viszont jobbra számítottam...Rayan írta: A szörfözős jelenet nem is olyan gáz. Azt hittem, rosszabb lesz Kifejezetten jónak tűnik.
- Esgalfanawen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Ez nagyon jó!Penngaladiel írta: De innen már csak egy ugrás a kungfuzó nazgul
Vic: Mi lenne velünk nélküled?
"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."
- Rayan
- Nem elérhető
Bocsesz, semmi érdemleges hozzászólásom nincs, de Vic, mindezekért egy nagy puszi!
És hódica: az animációk istenek!
A szörfözős jelenet nem is olyan gáz. Azt hittem, rosszabb lesz Kifejezetten jónak tűnik.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Vic
- Nem elérhető
- Vic
- Nem elérhető
www.dazzled.com/theobfiles/pictures/ttt1.html
Itt a szörfözös kép pl.:
www.dazzled.com/obfiles/pictures ... ailer8.jpg
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Nemtom, ki hogy van vele, de ez a szörfözés kissé... izé
- Vic
- Nem elérhető
www.dazzled.com/obfiles/pictures ... tslide.gif
Ha nem jön be - mert elképzelhető - akkor az Orlando Bloom Files honlapjáról le tudjátok szedni:
Klikk ide:
www.dazzled.com/theobfiles/
Utána a honlap jobb felső sarkában klikkeljetek az animated Gif linkre és kész.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Pénteken este 8-kor a Duna TV ismét leadja az 1970-ben készült Ned Kelly filmet, Mick Jagger főszereplésével. Nem egy nagy durranás, és túl sokat danolásznak benne , de egyszer talán érdemes megnézni a történet kedvéért. Ajánlott film hozzá: Yahoo Serious - Reckoning Kelly (a magyar címére már nem emlékszem )
- Vic
- Nem elérhető
az Orlando Bloom Multimedia Legolas honlap-melléklete:
orlandomultimedia.net/legolas/le ... nleaf.html
Ezt a képet onnan szedtem le:
orlandomultimedia.net/legolas/legolas220.jpg - Legolas/Gandalf
Jas külön kigyűjtötte a Decipher kártyákat, amelyeken Legolas is rajta van. De az új Elf Lordos pakli képei még nincsenek benne a gyűjteményben.
- Vic
- Nem elérhető
Itt a J-17 nevű magaziból találhattok Orli cikket és képet:
orlandomultimedia.net/news2002/j ... 2002b.html
- Vic
- Nem elérhető
www.comingsoon.net/movies/l/lotrtt.php
vagy innen is lehet próbálkozni:
homepage.mac.com/charliechicken/ ... Ttease.mov
A kép nagyon szép és színes, úgyhogy feltétlenül essetek neki, ha tudtok!
A TTT új plakátja pedig itt megnézhető:
www.lordoftherings.net/film/excl ... tures.html
/ON
- Vic
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- hódica
- Nem elérhető
Ezeket láttátok már?(Legsie nagyon cukor ) www.members.shaw.ca/korinchan/adoptee/lotr.html
www.members.shaw.ca/korinchan/adoptee/alotr.html (ezek még mozognak is az utolsó előtti a legjobb, mikor Gimli leesik Legolas lováról )
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Esgalfanawen írta: Találtam néhány képet, de csak a bemásolós módszerrel lehet őket megnézni (gondolom ez a Full-Bloom bűne). Szóval:
www.full-bloom.net/images/legolas/35.jpg
www.full-bloom.net/images/legolas/57.jpg
www.full-bloom.net/images/legolas/60.gif
A jobb klikk is működik
Az utolsó viszont nem jön be, illetve üres
- Esgalfanawen
- Nem elérhető
Nem is zöld a haja!Rayan írta: Hát nem gyönyörű?
(Zöld hajjal különösen )
Találtam néhány képet, de csak a bemásolós módszerrel lehet őket megnézni (gondolom ez a Full-Bloom bűne). Szóval:
www.full-bloom.net/images/legolas/35.jpg
www.full-bloom.net/images/legolas/57.jpg
www.full-bloom.net/images/legolas/60.gif
OFF: Rayan: Honnan szeded ezeket az emotikonokat?
"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."
- Telumehtar
- Nem elérhető
Nos a nővérem a nagyon melegben egyszer csak elkiáltja magát:
,,Olyan meleg van hogy még Legolas is full barnára lesül!" 8O
(A nővérem nem szereti Legolast és csak sápadt csávónak hivja mert Legolasnak elég halvány a böre...)
- Esgalfanawen
- Nem elérhető
"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."
- Rayan
- Nem elérhető
www.dgma.com/graphics/cards/0015 ... anduil.jpg
Hát nem gyönyörű?
(Zöld hajjal különösen )
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rayan
- Nem elérhető
Mindenkinek ezer hálám a képekért! Köszi!
Celi: Nagyon-nagyon gratula!!! És a képek is királyak!
Viiiiiiic!!!! Behalás!
A legelső kép...hát az nagyon ott van!
*Megeszem, megzabálom, rántottát sütök belőle*
Itten a teljes kép, aki még nem látta volna
Az öltöztetős babák...ezekre már nem is mondok semmit
(Asztrológia szempontjából egyértelműen bak jegyű Legolas, akárcsak Orli->szerintem is.)
(És Orlandót nem vihetném magammal, mert mindenki rá ácsingózik , Legolas meg foglalt 10 pasi meg nem kell egy nőre, úgyhogy asszem beérném a nagy Ő-vel is )
Mindenesetre a véleményem továbbra is ez
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Tíz pasi? Kettő kapásból: Wincott, Jarlaxle.
Hmmm, ki is akadnának egymásra igen hamar. Ja, és Jarl megidézne egy mágikus kaput és egy-kettőre otthon lennénk, így veszett ötlet...
A képek durvák. Nagyon durvák. Kezd nekem is sok lenni. Remélhetőleg Orlandonak nem éppen most mutogatják meg a honlapokat...
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.