Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 4 hónapja #64559 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!

OFF:
Celebdringwen: én pedig viszont köszönöm a képeket.. :wink: Imádom a fanartokat, de most komolyan.
Pennie: most, hogy láttam az eredeti képet is, valóban hasonlít... 8)

ON:
A Decipher leközölte Elrond Tanácsán lévő szereplők teljes listáját - a filmben. Itt megtekinthető, szerintem érdemes átfutni:

www.decipher.com/lordoftherings/ ... lrond.html

Ez pedig valóban egy remek kis hír:
A Midsomer Murders (miért van az, hogy jelen esetben a Midsomert így kell helyesen írni??? :wink: ) szövege elérhető a neten: Acrobat Reader kell hozzá!
www.screentalk.org/moviescripts/JudgementDay.PDF

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #64470 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Celebdringwen írta: legolas.nenya.net/images/fanart/69.jpg
erre pedig mi is volna a legjobb szó? bizarr???

Az előbb írtam ugyan, hogy pont úgy néz ki, mint az egyik vorta a Star Trek DS9-ban, de most meg is találtam :lol: . Mindjárt berakom a humorba is :wink:

www.startrek.com/content/Photo/weyoun_sm.jpg - csak kép

OFF:
www.startrek.com/library/individ.asp?ID=101802 - leírás a karakterről

:lol: :lol: :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #64461 Írta: Astragan
Astragan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Penngaladiel: hála jó szemednek, vigyorom szélesebb lett. Irány a TK majd.

Több
22 éve 4 hónapja #64423 Írta: Penngaladiel

Celebdringwen írta: legolas.nenya.net/images/fanart/69.jpg

Pont úgy néz ki, mint az egyik vorta a Star Trek DS9-ban :D :D :D

Több
22 éve 4 hónapja #64391 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ajjjjajjjjj! Csöpp, csöpp... Nagyon jók a képek meg a minden. Főleg a második, ahogy magyaráz a drága... :oops:

Több
22 éve 4 hónapja #64386 Írta: Celebdringwen
Celebdringwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic: köszi, nagyon jókat szórakoztam!!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon jók a kérdések is, csak egyszerre sok, de majd kifejtem amit gondolok!

Néhány apróság:
www.existance.org/obnfa/Fans/Fan ... anna01.jpg
ha ez tényleg rajz! akkor az illető nagyon tud!

www.vpfw.com/ji/Brit%20Interview ... rlando.jpg
Orli a Richard és Judyban

legolas.nenya.net/images/fanart/51.jpg
ez bár kicsit feminim, azt hiszem nagyon SZÉÉP!!!!

legolas.nenya.net/images/fanart/69.jpg

orlando.330.ca/art/manip05.jpg
WOOOOOOW :oops:

orlando.330.ca/art/manip07.jpg
ez is manipulált kép, de ha egyszer olyan szép!!!!!!

orlando.330.ca/art/art48.jpg

Na mára befejezem, mindenkinek szép álmokat!

...az ember csak ember, bármelyik útját járja...
/Triszmegisztosz/

Több
22 éve 4 hónapja #64334 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Kiegészítések:
1. A hajók nem közönséges hajók, tehát akárki nem készíthette őket. Csak Círdan és társai ismerik a titkát... Halandók hajói soha sem jutnának el Valinorba. Az "Egyenes Út" nem áll nyitva minden hajó előtt.
2. Nem hinném, hogy bármit is megtiltanának áthozni, kivéve olyasmiket, amik veszélybe sodorhatnák Amant, pl. Egy Gyűrű...de erre szerencsére nem is volt lehetősége senkinek! :lol:
3. Bármit lehet csinálni Amanban, amit Középföldén is, feltéve, hogy nem "antiszociális", "közösségromboló", "árokásó", "gyűlöletbeszéd", stb. Magyarul: mindent lehet, csak háborúzni és politizálni nem! :twisted:

Több
22 éve 4 hónapja #64329 Írta: Vic
Pennie: nagyon köszi, ezek remek hírek... :wink: :D
A naplót pedig előre is nagyon-nagyon köszönöm... 8)

A képeket átraktam a humor topicba is. :D

Több
22 éve 4 hónapja #64323 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic:irtó jók a képek!!! :D :P :D :P köszi!, és humorba velük!!!
Penn:köszi az infót

ami Vic kérdéseit illeti:nagyon jó kérdések. :P ha eljutok arra a szintre, hogy értelmesen tudom magamat kifejezni, akkor leírom majd a véleményemet(az a szint, azt hiszem holnap délelött jön el, mert lesz időm ezen gondolkozni :oops: )

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 4 hónapja #64243 Írta: Penngaladiel
Amit most adnak ki, az ugyanaz a verzió lesz, mint a moziban, max. hozzácsapják a Két Torony előzetesét. A bővített verzió, mind DVD, mind VHS november 12-én jelenik meg Amerikában. De kezdünk nagyon OFF-ok lenni, úgyhogy téma lezárva :wink: Sokkal többet amúgy sem tudok.

Több
22 éve 4 hónapja #64240 Írta: Elendil
Elendil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Köszi Penngaladiel. És magáról a filmről mit tudsz (VHS-változat)? Én a videotékában azt hallottam, hogy júliusban már kapható lesz (a boltokban is)

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
22 éve 4 hónapja #64236 Írta: Penngaladiel
Elendil, azt hiszem, nem egészen. A korábbi hírek szerint a teljes, minden jelenetet tartalmazó "dream cut" 4:45 perces lenne, de azt nem adják ki :cry: "Csak" kb. 30 perccel lesz hosszabb ez a verzió, mint a mozifilm, de benne lesznek olyan jelenetek, mint az pl. ajándékozás (amit sokan nagyon hiányoltunk).

Több
22 éve 4 hónapja #64228 Írta: Elendil
Penngaladiel: a "bővített verzió" az az ú.n. 'rendezői változat'-ot takarja?
(bocsi, hogy ezt kérdezem, de én így hallottam :oops: )

Több
22 éve 4 hónapja #64214 Írta: Penngaladiel
Augustine, tényleg szupik a képek, köszi! :D :D :D
Bár a manipuláltak... hát, hogy is mondjam - elég ízléstelenek 8O

Több
22 éve 4 hónapja #64212 Írta: Penngaladiel
Jó hír azoknak, akiknek nincs DVD-jük:
A LOTR hivatalos honlapján találtam az infót, miszerint a bővített, mintegy 208 perces verziót VHS-en is kiadják novemberben!!!!

Több
22 éve 4 hónapja #64188 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Huhuhúúú! :D
Ezt nézzétek meg, de az ÖSSZES képet ajánlom figyelmetekbe!:

www.geocities.com/nillosse/pics.html

Főleg a végén vannak jók.

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 4 hónapja #64164 Írta: Penngaladiel
A Fellowship Diary-t megnéztem, tényleg van két új oldal. És még az eddigiek fordítása sem teljes, de amint lesz egy kis időm, folytatom.

Elöljáróban az újakból annyit, hogy Sean Astin a szerep kedvéért hízott meg, ami elég sok problémát okozott neki a forgatás alatt és utána, és hogy Elijah Wood megkapta ajándékba az Egy Gyűrűt :!: a láncon PJ-től és Fran-től... Orliról nincs különösebb újdonság.

PS: A hozzászólásomnál a WWW ikonra kattintva a Szövetség Naplója fordításhoz juttok közvetlenül.

Több
22 éve 4 hónapja #64149 Írta: Veboriel
Veboriel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
Már megint nagy bajban vagyok...Nem tudjátok miért nem "működik"
a magyar Orli oldal? :oops:
Ha indenkinek betölt,akkor valszi én bénázok el folyamatosan vmit.
Majd ha megtudtok vmi,szóljatok...
Előre is köszi a segítséget :oops:

"A wizard is never late, Frodo Baggins. Nor is he early. He arrives precisely when he means to."

Több
22 éve 4 hónapja #64138 Írta: Elendil
Vic: a képek fantasztikusan jók! Mindenképpen tedd be őket a humorba.
A legjobb Legolas első albuma. :lol: :lol: :lol:

Több
22 éve 4 hónapja #64136 Írta: Penngaladiel
Ez a Newsweek cikk brutális. Még hogy Orli "csak kisebb szerepet játszott" a Gyűrűk Urában? :evil:

Több
22 éve 4 hónapja #64130 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic: ezek naon jók!!!

Több
22 éve 4 hónapja #64127 Írta: Penngaladiel
Whoaaa, Vic, ezek fergetegesek! :D :D :D
A számok szövegeit is nézzétek meg, hihetetlenek!!!!
A helyes link: members.lycos.co.uk/greenleafgre ... okelf.html

OFF: Vic, én is 1000 bocs a megjegyzésemért. :oops:

Több
22 éve 4 hónapja #64117 Írta: Vic
Kezdetnek egy kis OFF:

Rayan írta, hogy négy napra elstartolt a természet lágy ölére, de üzeni, hogy nagyon szeret Benneteket és puszil mindenkit!

Augustíne: semmi gáz, tényleg nem haragszom Rád és a többiekre sem. 8) Egyszerűen arról van szó, hogy ha nem tárgyaltuk ki ezen topic keretein belül százszor ezt a témát, akkor valószínűleg egyszer sem. Én és a többiek is tíz körömmel védtük Orlit, ennek ellenére mindig előkerült a téma, és a vége mindig vad és durva hangú vitába torkolt. Arról pedig nem is beszélve, hogy tulajdonképpen olyan dolgokról vitatkoztunk, amiről nekünk valóban fogalmunk sem lehet: hiszen csak Orli tudja az igazat. Én ezeket a *uzi-e vagy nem *uzi hozzászólásokat szeretném elkerülni. Ennek pedig a legegyszerűbb módja, ha nem beszélünk róla, és így elkerülünk minden összeütközési pontot. 8)

Most pedig egy kis röhögés következik (vagy sírás? :twisted: )
Ígérem, ha van egy kis időm, bepakolom a humorba is, de most sajnos nincs:

members.lycos.co.uk/greenleafgre ... avens.html - Legolas és Arwen a Titanic fedélzetén :D

members.lycos.co.uk/greenleafgre ... bbits.html - OFF topic: a Backstreet Hobbitok 8O :D

members.lycos.co.uk/greenleafgre ... gocup.html - Legolas díjat nyer: a Stanley Kupát 8O 8O 8O

members.lycos.co.uk/greenleafgre ... /okelf.htm - Legolas kiadja első albumát: Ooops... I Killed an Orc Again címmel. 8O :D Nézzétek meg a számok címeit! Behalok! :D :D :D

members.lycos.co.uk/greenleafgre ... /gig1.html - Legolas World Tour 2002 8)

members.lycos.co.uk/greenleafgre ... dwarf.html - és végül egy újabb agyrém: Batdwarf és Robin Greenleaf 8O :D :D

Több
22 éve 4 hónapja #64112 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
1.hajóépítés:Szerintem a hajóépítésben Gimli és más tündék is segítettek Legolasnak.Gimli vágta a fát :twisted: ,a tündék csiszolták,alakították,és olyan gyönyörű motívumokat faragtak bele,amiket mi el sem tudunk képzelni.

2.utazás:Többen mentek :D ,társaság...Attól még,hogy többen mentek lefogadom,hogy vittek magukkal használati tárgyakat.Nézzük csak....mit is....ááááááá megvan,például kaphattak Frodóéktól pipafüvet :lol: na jó ez elég brutális,de miért ne?Legolas biztos magával vitte az íját,Gimli pedig a fejszéjét.Meg persze családi ereklyéket.(Nagypapa aranyozott íja :twisted: )

3.:Mivel mindketten felfedező típusok voltak,először is megcsodálták és megismerték a helyet,később tanulgathattak,mondjuk Legolas bölcs volt,de egymást így is beavathatták népeik rejtelmeibe.Megismerhették egymás történelmét.

Most így ennyi jutott az eszembe.

I make my own luck.

Több
22 éve 4 hónapja #64103 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Agustine: én örülök,hogy beraktad ezt a cikket,mert így legalább tisztázódott bennem,hogy ki is ez az André stb...
szerintem néhányan kicsit eltúlozták ezt a dolgot,bár igaz, tényleg elég soxor átrágtuk ezt a témát.. mindegy , majd esetleg privátban.... :roll:

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 4 hónapja #64102 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
1. Miután a legutolsó hajóval hagyta el középföldét Círdan, valószínűleg ő és emberei (tündéi :D ) segítettek Legolasnak...
2. Biztos nem egyedül mentek, elvégre minimum a hajólegénységre szükség volt... Tárgyakat szerintem vihettek maguknak...
3. Sex, drog, rock 'n' roll!!!!!! :twisted: Passz...

Több
22 éve 4 hónapja #64080 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
EZER BOCS!!! :oops: :oops: :? Nem tudtam, hogy ez ennyire "fölkavar" mindenkit. Innentől kezdve csöndben maradok! Az új, azt hiszem vm.lyen hajós témához mejd akkor fogok hozzászólni, ha majd lesz időm, energiám, és ha majd utána nézek, hogy mi az a Valinor (remélem jól írtam). Szóval még1x bocs! Melesleg megkérdezhetem, hogy milyen 3 napos ülés? :oops: :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 4 hónapja #64064 Írta: Vic
Végezetül pedig egy nagyon szép asztalkép a cseh Fantasy Planet honlapjáról:

Legolas

Ígértem Nektek egy TÉMÁT is, amit átrághatunk... Mit szólnátok például Valinorhoz? Régen volt szó Halhatalanföldről a topicban... legalábbis szerintem. Akinek nem tetszik a téma, vagy másról szeretne beszélgetni, dobjon fel nyugodtan mást, ez csak egy alternatíva... 8)

Hát akkor, lássuk:
1. Legolas hajót épített. Kérdésem: Hogyan és milyet? Milyennek képzelitek el a Legolas építette hajót? Ki segített benne, segített-e neki valaki? (valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy Legolas fákat vágna ki és nekiesne ácsolni...)
2. Legolas Gimlivel együtt indult el. Kérdésem: Elképzelhetőnek tartjátok, hogy csak ketten vágtak neki az útnak, vagy mehetett velük valaki más is? Ha csak ők ketten mentek, akkor vittek-e magukkal bármit, ami Középföldére emlékeztette őket, ha igen, akkor mit? Gondolok itt használati tárgyakra, bármire, ami emlék a hosszú évszázadokból.
3. Legolas és Gimli odaérkeztek Halhatatlanföldre. A fegyvereiket le kell rakniuk, hiszen oda nem lehet íjjal és fejszével bemenni. Kérdésem: Mivel tölthetik el ott az időt hasznosan?

Mindenkinek szabadon szárnyalhat a fantáziája, kérlek Benneteket, hogy bármit, amit gondoltok a témában, írjátok nyugodtan le, minél hosszabban. :wink: :D

Több
22 éve 4 hónapja #64055 Írta: Vic
Az Elf-Lord kártyákat is frissítette a Decipher:

www.decipher.com/lordoftherings/ ... aldto.html - Elrond (szerintem egy nagyon jó kép, érdemes megnézni azt az inget közelebbről 8) )

www.decipher.com/lordoftherings/ ... ofthe.html - Galadriel

www.decipher.com/lordoftherings/ ... orien.html - Lothlórien éjszaka

www.decipher.com/lordoftherings/ ... arily.html - Hmmmm... Legolas kiszáll a csónakból. Ezt sem láttam még. 8) :D

Több
22 éve 4 hónapja #64049 Írta: Vic
Itt a nap legjobb híre:
Újra üzemel a legolasgreenleaf.com!
Ráadásul frissítették! (Bár nekem a régebbi verzió szimpatikusabb volt...)

legolasgreenleaf.com/indexb.htm

Klikk ide és go!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.530 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére