Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 4 hónapja #66911 Írta: Celebdringwen
Celebdringwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Az utolsó kép ha esetleg nem jönne be, akkor itt is lehet próbálkozni: pages.quicksilver.net.nz/petra/ob197.jpg

...az ember csak ember, bármelyik útját járja...
/Triszmegisztosz/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #66910 Írta: Celebdringwen
Nos szép jó reggelt mindenkinek! Pennek mihamarabbi gyógyulást!!! Hajrá!!! :lol:

Nos örülök hogy ennyi szép helyet látattok már a világban, reméljük néhol tényleg megbújik egy-egy tünde!!! :biggrin2: Azt hiszem én megtaláltam a világ azon pontját ahol talán tényleg élnek még tündérek. Ez a hely Ausztriában van, Salzburg környékén. A hegyek között, egy elég eldugott helyen van egy apró tavacska, amit úgy hívnak Grünensee, azaz Zöld-tó. Sűrű, végtelen méregzöld erdő, és egy hatalmas, több mint háromezer méter magas, hófödte hegy határolja. Csak kevesen tudnak a létezéséről. Olyan a víze, mint a smaragd... Ember csak nagyon ritkán vetődik oda. És akkor sem tud megszólalni. És most nem arra gondolok, hogy a szépségtől okozott ámulat miatt nem, hanem egész egyszerűen ott voltunk vagy harmincan, és senki nem szólalt meg, mert ott nem lehet szavakkal beszélni. Szinte a bőrödön érezni hogy mennyi lény figyel téged. Ha valaki véletlenül arra vetődik keresse meg, de ne lepődjön meg, ha esetleg még az arra fele élők sem mindig tudják pontosan merre is van!!!

És akkor egy-két kép is:
orlando.omelhansen.dk/images/fotrbk17.jpg
egyre jobban szeretem ezt a dán Orlando oldalt! Mindig van valami amit én még nem láttam :lol:
orlando.omelhansen.dk/images/fotrbk24.jpg
blooming.fateback.com/orlando/mag.jpg

/Triszmegisztosz/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #66894 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF: Penngaladielnek én is yobbulást kívánok!!! (teljesen megdöbbentem, hogy mi történt vele.. ez nekem naon durva.. :? )

ON: sajnos túl sok helyen nem jártam, hogy annyira ismerjem a világ helyeit, de pl a Tátra vmi eszméletlen, ill. a Cseszneki várról csodás klátás tárul elénk, úgyhogy szerintem ezek a tájk simán beleillenének Középfölde gyönyörűségei közé.. bár a tündék annyira szerintem nem költöznének hatalmas hegyek közé..

Több
22 éve 4 hónapja #66873 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok! Annyira jók a képek, hogy az eszméletlen!!! :D 8) Sajna, még mindig nem tudtam megnézni a TTT trailert... Majd holnap! Az új témához: mondjuk a lakásunkban... ( :) ) kicsit szűkösen, ugyan, de asszem meglennénk. Őszintén szólva csak valahol egy csendes erdőbe, mondjuk Mo.-n valahol. Például a Bakonyban, ahogy már említettétek. :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 4 hónapja - 22 éve 4 hónapja #66863 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF
Vic, most olvasom, amit írtál, és borzalmasan megijedtem! Szegény Pennie :bawling: Gyógyulj meg mielőbb!

ON
Ismét gyönyörűek a kártyák :)
Csak még annyit, hogy ezen a kártyán Saelbeth látható, akit sokáig Glorfindelnek hittek, aztán kiderült, hogy mégse ő az :)

És nagyon szép a termés, köszi mindenkinek!

Celi, ez jó kérdés. De azt hiszem, a világ minden részén van egy olyan erdőterület, amire nyugodtan ráfoghatjuk, hogy az Bakacsin, és Legolas lakhelye. Én csak egyetlen hazai helyen jártam eddig, ami tényleg Középföldére emlékeztetett: Északon, egy félreeső kis erdőben, ami viszont Lothlórienre hasonlított. Ez van. Talán majd nyáron, a Pilisben megtaláljuk a mi Zöld-erdőnket :)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #66859 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF: Penngaladielnek így a topicon keresztül kívánunk jobbulást, mert szegény jelenleg korházban van... :( Elütötte egy autó, de "megúszta" egy térdműtéttel...
Pennie, ezt Neked küldöm:

ON:
Feltétlenül látogassatok el ismételten az elf-lordos kártyaoldalra, mert rengeteg új kártyával lett gazdagabb az eddigi gyűjtemény.
A link a decipher.com-hoz:
decipher.com/lordoftherings/card ... index.html

Lsd. egy új Legolas-kártya:
decipher.com/lordoftherings/card ... snear.html - Legolas akcióban :itscool:

Több
22 éve 4 hónapja #66839 Írta: Vic
Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a belinkelt képeket! 8) :D

Celebdringwen: Neked pedig nagyon szépen köszönöm a témafelvetést, lehet rá bátran válaszolni! 8)

Íme egy kis adalék Orlihoz:
Az Empire magazinból íme a beszkennelt kép:
orlandomultimedia.net/news2002/j ... 2002b.html

Több
22 éve 4 hónapja #66778 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Most hétvégén voltam Szlovákiában osztálykiránduláson. A Kis-Tarpataki (asszem, így írják) vízesés gyönyörű hely! Völgyzugolynak el tudnám képzelni. A fél szívem ott maradt :cry: :bawling: :crying: . (A másik fele meg a Lomnici csúcson, de oda inkább Gimli menne........ :roll: )

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 4 hónapja #66774 Írta: Ody

Több
22 éve 4 hónapja #66771 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mi májusban voltunk osztálykiránduláson Oltárcon (csak úgy emlegettük a lányokkal, hogy Orthanc :lol: ). Az első nap gyalogtúrán elmentünk Várföldére. Ott volt egy kis erdő, mi meg bementünk, és olyan szép volt! Én el tudnék képzelni ott egy tünde-helyet.

Több
22 éve 4 hónapja #66758 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát én most szombaton voltam a Csóványoson és ahony mentünk fölfele az egyik erdőrész pont oan volt ahogy Tolkien is lerajzolta a Babóban Thranduil palotáját! Még nevettünk is rajta az osztálytársammal :) Nem csodálkosztunk volna, ha elénk lép egy tünde!!! :D Oan szééép volt...A nap meg hol besütött a fák közé, hol pedig félhomály volt.

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 4 hónapja #66757 Írta: Celebdringwen
Sziasztok! Már nagyon rég jártam itt, és csak kapkodom a fejem ide-oda a sok újdonság láttán, már azt hiszem említenem sem kell, hogy Vic zseniális volt... :wink: Nekem őszintén tetszik a szörfözős jelenet, mert a vásznon szerintem nagyon jól fog mutatni. Furcsa-furcsa, de klassz lesz!

Íme pár kép a saját vadászatomból, remélem újdonsággal is szolgálok!

www.mentally-unbalanced.com/orla ... rty024.jpg
www.mentally-unbalanced.com/orla ... mag089.jpg
www.mentally-unbalanced.com/orla ... /tv084.jpg
www.totalwaste.net/orlando/other ... candid.jpg
www.totalwaste.net/orlando/art/drawing1.jpg :oops: :oops: :oops:

Kérdés:
Szerintetek ebben a világban ahol ma élünk, hol lenne az a hely (akár konkrétan), ahol a tündék élnének, hol lenne az a hely ami a tündék birodalma lehetne? Hol lehetne ma Völgyzugoly, vagy Mirkwood? Hol tudna Legolas élni? New Orleansban a Mississipi partján? Az Ír hegyek között? Esetleg itt a Bakonyban? Rengeteg ötlet felmerülhet, rengeteg lehetőség. Esetleg valaki járt már olyan eldugott, nem ismert helyén a világnak amelyről ez jut eszébe?

/Triszmegisztosz/

Több
22 éve 4 hónapja #66756 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nos röpke öt napig voltam psztálykirándulni, és annyit írtatok, hogy nem győzök olvasni. Yeah! :) Klasszak vagytok!
Ezekről pedig kérek véleményt:
Ezt nézzétek meg!!!!!!! :oops: :lol:
Meg ezt is! :heu:
Huh! 8O :roll:
Legolas játék :roll:
Lando játék :)
Mennyit tudunk Legolasról?
Ehez sajnos nem tudok eleget németül. :cry:

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 4 hónapja #66733 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Na lassan megyek, mert kezdek éhes lenni, csak még egy utolsó megjegyzés:
ORLIBALL 4EVER!!!
I LUV ORLI!!!!
:D

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
22 éve 4 hónapja #66727 Írta: Ryana
Még mindig nemtom elolvasni az előző oldalakat, de azért ezen is van annyi lik jó kis képekre, hogy jó kedvre derít!
(Nem tudok sárgafejet beszúrni, úgyhogy most ahelyett: :) )
Szóval a képek nagyo szupik!
Kedvenc Orlis oldalam a www.orlandobloom.de , azon RENGETEG kép van!
Egyik nap 5 órán át azokat nézegettem/mentettem!

Ja, még egy hozzászólás: az Elrond "bácsi" szerintem nagyon aranyos, először ő volt a kedvencem (olyan édesen tudja a szemöldökét húzogatni), aztán a Legolas (bár ő azóta is!), azán a Haldírról találtam civil képet, és az se volt rossz.
Erre jegyezték meg, hogy a tündékhez vonzódok!
Lehet, hogy van benne vmi, bár a Dominic Monaghant se vetem meg!

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
22 éve 4 hónapja #66722 Írta: Ryana
Sziasztok!
Nem tudom elolvasni az előző oldalakat.
Pedig régen voltam, és jó volna...

Több
22 éve 4 hónapja #66689 Írta: Vic
Sziasztok, jó reggelt!

Ha már valaki berakta ezt a fanartot Legolasról ide, akkor utólagosan sorry, de én még tényleg nem láttam:
www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=5581

Az augusztusi angol Empire magazinban lesz Orli kép, ha valamelyikőtök esetleg meglátja azt az újságot, amelyiknek az elején Cruise és Spielberg van, nézzétek már meg, hogy milyen. Előre is köszi! Itt az újság címlapja:
www.empireonline.co.uk/inprint/

Több
22 éve 4 hónapja #66621 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Csak gondoltam megkönnyítem a dolgát annak, aki látogatja az oldalt. Itt egy könnyebben begépelhető cím:

orlando.rocks.it

Zsu

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
22 éve 4 hónapja #66603 Írta: Vic
Hát akkor lássuk végre a TTT trailer Legolas képeit jó minőségben:
(Ha nem jönnének be klikkeléssel, akkor marad a szokásos másolás...)

www.orlandomultimedia.net/screen ... iler18.jpg
www.orlandomultimedia.net/screen ... iler19.jpg
www.orlandomultimedia.net/screen ... iler20.jpg
www.orlandomultimedia.net/screen ... iler21.jpg - ez a négy kép az Aragorn-Legolasos

www.orlandomultimedia.net/screen ... iler50.jpg
www.orlandomultimedia.net/screen ... iler51.jpg
www.orlandomultimedia.net/screen ... iler52.jpg
www.orlandomultimedia.net/screen ... iler53.jpg
www.orlandomultimedia.net/screen ... iler54.jpg
www.orlandomultimedia.net/screen ... iler55.jpg - ez az öt kép a "szörfözés"

www.orlandomultimedia.net/screen ... iler68.jpg
www.orlandomultimedia.net/screen ... iler69.jpg - Legolas közelről

www.orlandomultimedia.net/screen ... iler81.jpg
www.orlandomultimedia.net/screen ... iler82.jpg
www.orlandomultimedia.net/screen ... iler83.jpg
www.orlandomultimedia.net/screen ... iler86.jpg
www.orlandomultimedia.net/screen ... iler87.jpg - ez az öt kép a Fehér Gandalf "kontra" Legolas

Több
22 éve 4 hónapja #66582 Írta: Vic
Észi: ez valami hihetetlen kutatómunka volt a részedről, szívből gratulálok és nagyon sok puszi érte! 8O 8)
Viszont azt kell, hogy írjam, csak akkor tudok érdemben hozzászólni a dologhoz, ha újra átfutom a Gondolin bukását a Szil-ben. :oops:
Mindenesetre a dolog igencsak elgondolkodtató már így is... Imádom Tolkien-t, de ezt már úgy is tudjátok... 8)

Több
22 éve 4 hónapja #66498 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A pont az i-re Glorfindel ügyben

Nos úgy tűnik a kérdés megoldódott. Alaposan átrágtam magam a cikken, amit Vic belinkelt ide a fórumba és a bizony az író is arra az álláspontra jut, hogy a GYU Glorfindele (ahogy ő nevezi Glorfindel of Rivendell) bizony ugyanaz, mint a Szilmarilok Glorfindele (Glorfindel of Gondolin).
Az érvelését JRR jegyzeteire, valamint két, a People of Middle-Earth c. kiadványban megjelent esszéjére alapozza, melyekből a következő derült ki:

1. essay: Az első oldala hiányzik és nem is teljes az iromány.
Az istárokkal együtt több tündét is visszaküldtek Közép-földére, hogy segítségül legyenek a számukra. Glorfindelt Gandalf mellé rendelték. A Gondolinnál tett áldozata miatt visszatérhetett Mandos csarnokából és a tündék "eredendő bűnétől" megszabadulva új életet nyert. > Ezt az elméletet JRR hamar elvetette. Númenor bukása után tünde nem jöhetett Amanból Középföldére, tehát nem kísérhették tünde urak az istárokat.

2. essay: A két Glorfindel még itt is azonos, de miután vezekelt bűneiért Mandos csarnokában, engedélyt kapott, hogy tovább éljen Amanban. Ő azonban visszatért Középföldére, hogy segítsen Gil-Galadnak felkészülni Szauron ellen. > Glorfindel hatalma már közelebb áll az istárokéhoz, mint a tündékéhez, mivel megjárta Amant, Mandos csarnokát és onnan "rehabilitálták".

Ez utóbbi alapján Glorfindel a Másodkorban, valamikor a tündék és Szauron harca idején tért vissza Középföldére, részt vett Lindon és Eriador harcában Mordor ellen, és az Emberek és Tündék Utolsó Szövetségében Völgyzugoly seregében harcolt Szauron ellen, majd Völgyzugoly és Lothlórien seregeit vezette Angmar ellen a Boszorkánynagyúrral szemben. > Glorfindel már akkor szimbólum volt a tündék szemében, igen nemes és nagyhatalmú tünde úr.

Igazán csak a G of R = G of G lehetőség magyarázza meg hitelesen, hogy mitől annyira fontos, mitől olyan nagyhatalmú az a Glorfindel, akivel a gázló előtt találkoznak Frodóék. Gandalf nem mond róla többet, csak a Szilmarilokból derülhet ki.

Mindazonáltal Glorfindel az egyik legrejtélyesebb alakja Középföldének, és az is marad, jegyzetek és esszék ide vagy oda. Nem tudni, hogy kik voltak a szülei. Arany haja miatt Finarfin házából származtatják, de JRR műveiből bizony kiderült, hogy nem csak Finarfin leszármazottjai voltak aranyhajúak. Ez alapján még az sem biztos, hogy mindkét szülője nolda volt. Nem tudni, hogy a tünde-társadalomban pontosan milyen szerepet is töltött be és halála után miért pont ő tért vissza Mandos csarnokából Középfölde megsegítésére, mikor a Szilmarilok tele van hozzá hasonló kaliberű elhunyt hősökkel.

Mit gondoltok erről?

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 4 hónapja #66496 Írta: Rayan
Vic ;)

Ez az új Legolas-kép 8O 8O 8O
Nagyon herceg! :P

Nézzétek! Egy újabb Orli-háttér :)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #66468 Írta: Vic
Jaj, már megint egy kis röhögés következik:
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... fhead.html
Az Elfhead "bandatagok": Legolas, Rumil, Orophin, Haldir, Celeborn... Nem bírom, behalok.... :D :D 8)

Több
22 éve 4 hónapja #66467 Írta: Vic
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a képlinkeléseket! 8) :wink: Sok puszi érte!

Kezdjük rögtön a legfontosabbal:
Új Legolas kép! :D :D 8)

orlandomultimedia.net/legolas/legolas239.jpg
Gyönyörű, nem? Erre szerintem nincs más szó... :wink:

És itt a már látott YM magazin Orlival - beszkennelve nagyban:
orlandomultimedia.net/news2002/j ... 92002.html

Több
22 éve 4 hónapja #66465 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!!!
Nagyon nagyon hiányoztatok, pedig csak 4 napra mentem el! (Az utolsó ált. iskolai osztálytáborba! :cry: ) :D Azért a sok gyönyörű képért mindenkit puszilok!!! Tök jók! Sajna a trailert még nem tudtam letölteni... Na, ha lesz időm holnap, akkor jövök, és többet írok. :)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
Több
22 éve 4 hónapja #66331 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!

Visszatértem (igaz rövid időre)!!
Lányok, hogy ti mennyit írtatok! Vagy 2 órája olvasom a topicot :D :D .
Kicsit lemaradtam, de most pótolom éppen.
Láttam az új TTT trailert. Gyönyörű :D :D :D !!!!! Mondjuk az a szörfözös rész tényleg furcsa 1 picit :wink: .
Vic, Észi és mindenki akit kihagytam :) : Gyönyörűek a képek!!
Hol tudtok ti ilyeneket találni, vagy lehet, hogy nem vagyok túl türelmes alak?
Úgy látom semmi normális dolgot nem tudok leírni, úgyhogy abba is hagyom.

Namarië!
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 4 hónapja #66195 Írta: Rayan
Hm. Ha nem haragszotok, nyitnék Svindler engedélyével egy "Imádunk, Vic!"-topicot :D :D :D

Észi: nagyon köszi a kártyákat! :D

Ajánlanék figyelmetekbe egy nagyon jó, és viszonylag új Orlando-honlapot: www.orlandobloom.cc
Igényes, info-dús, érdemes böngészgetni.
Új (beállítású) fotók:
Az Orlando-pictures bemutatja: A sötét oldal :D
Orlando és Sean

Ezen kívül a Media részlegben Orli kedvenc számait is le lehet tölteni. (Nagyon-nagyon megéri!! Jamiroquai, Basement Jaxx, Depeche Mode, Ute Lemper és mások. Az utóbbi hölgynek fantasztikus hangja van, ő az egyik nagy kedvencem, sajnos nagyon kevesen ismerik. És azok, akik még nem hallottak róla, végre képet alkothatnak, mi is az a Drum & Bass :) )

www.orlandobloom.cc/fanart5.jpg -Na igen :lol:
www.orlandobloom.cc/wall4.jpg -Orlando arcai teszik érdekessé ezt a háttérképet
www.orlandobloom.cc/wall11.jpg -Egy gyönyörű Legolas-háttér

És még valami, amit megtudtam az oldaltól: André szerint Orli megbízható, jólnevelt, toleráns, jó illatú, és jól csókol :P Ugyanakkor jobban kedveli Christina Aguilerát, mint Britney-t. (Meg tudom érteni :twisted: )
És állítólag az 'Orlando' szó (spanyol eredetű) jelentése: 'Az Arany Földje'.
*Orlando=kincsesbánya*

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #66179 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.522 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére