- Köszönetek: 0
Vimpár Gittegylet
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ben
- Nem elérhető
Nekem meg a nevemből tessék lecsapni ott azt a "Kenobi"-t, semmi keresnivalója ott. thx.Orsie / Fraktál írta: Icke, majd pls ha Te kezeled most a vimpároldalt, az avataromat cseréld ki kérlek az (itteni) újra. thx.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
icke írta: Üdvözletem!
Nem igaz, az egész család vimpár lesz?!
132...
icke
Valóban elharapódzott a dolog kissé...
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Orsie
- Nem elérhető
Icke, majd pls ha Te kezeled most a vimpároldalt, az avataromat cseréld ki kérlek az (itteni) újra. thx.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Esgal
- Nem elérhető
icke írta: Üdvözletem!
Nem igaz, az egész család vimpár lesz?!
132...
icke
Mit problémázol, fiam, inkább örülnél neki...
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- icke
- Nem elérhető
Nem igaz, az egész család vimpár lesz?! =
132...
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Esgal
- Nem elérhető
Orsie / Fraktál írta: én ma este (bocs már tegnap, tábori tali, szeptember 8 estéjén) a Pótkulcs nevű szórakoztató létesítményben sok tanú (többek közt Fox, Feanor, Remzymama) tanúskodása mellett beÖleltem első vimpárleányommá Dorwiniont.
Ugyanitt, hasonló körülmények közt én is beÖleltem Meliant, első vimpárgyermekemet. =
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- icke
- Nem elérhető
Vahh =
icke
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Orsie
- Nem elérhető
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Ery
- Nem elérhető
fqqdk írta: Táborban, kicsit összefolyik hogy pontosan melyik nap estéjén, de talán az ötödiken, Mírrand tanúskodása mellett beÖleltem Feanor Faelivrint.
Úgy kell nektek!
Sietve szeretném leszögezni, hogy az ügyhöz az AVE-nek semmi köze sincs. Feanor soha nem volt az ügynökünk és nem is fertőztük meg vírussal!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Artemisz
- Nem elérhető
fqqdk írta: Táborban, kicsit összefolyik hogy pontosan melyik nap estéjén, de talán az ötödiken, Mírrand tanúskodása mellett beÖleltem Feanor Faelivrint.
JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
: ))))))))=
JV Feanor, üdv köztünk!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
Megtettem
"A mosoly a leger
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- GothicNoir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Jó éjt minden vimpárnak!
- icke
- Nem elérhető
Ha nem tudjátok olvasni az oldalt, állítsátok át a kódolást a böngészőben Unicode-ra. Szürke szabványosra csinálta az oldalt, de az UW erről nem tud, és nem is érdekli...
Engedély meg sose volt szükséges, csak nem néztem jó szemmel a gátlástalan szaporodást Egyrészt, ki vagyok én feltételeket szabni - kérni, maximum; másrészt a beÖlelhetők elfogyása útján megállt a parttalan gyarapodás is. Továbbra is pártolom viszont a minőséget a mennyiséggel szemben...
icke
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
A fogadott, avagy tiszteletbeli vimpárlét
A neten keresztül szerzett, avagy virtuális vimpárlét
A megÖlelt, avagy valódi vimpárlét
(Ezek közül szaporodásra csak az utóbbi képes, ezenkívül a második ideiglenes jellegű: ha a virtuális beÖlelő nem végzi el élőben is az Ölelés műveletét a legközelebbi találkozásukkor - mely a virtuális beÖleléstől számított egy holdhónapon, azaz 29 napon belül esedékes -, akkor a virtuális vimpár megszűnik vimpárnak lenni.)
- Fogadott, avagy tiszteletbeli vimpár lehet az, akit valamelyik valódi vimpár saját akaratából azzá fogad. A tiszteletbeli vimpár később valódi vimpárrá is válhat, bár erre kevés példa akadt eddig...
- Virtuális vimpár lehet az, aki számára egy valódi vimpár az internet útján bejelenti a későbbi Ölelés szándékát. Ezt általában a lehető leghamarabbi Ölelés követi, ám a virtuális vimpár már ennek bekövetkezte előtt is használhatja a szokásos vimpársmiley-kat és -köszönéseket*, és felkerülhet a családfára is.
- Valódi, avagy megÖlelt vimpár lehet az, akit egy valódi vimpár az Ölelés útján gyermekévé tesz. A valódi vimpár maga is potenciális Ölelővé válik, tehát beÖlelése után maga is nemzhet gyermekeket. A gyermekek számára vonatkozóan semmiféle korlátozás nincs.
"Well, I'm back."
- Ben
- Nem elérhető
Hála az ultrawebnek, ismételten szarakodik a betűkészlettel. Nekem is ugyanolyan pocsékul írja ki, látogass vissza, időnként magjavul (fejből nem tudom a szöveget, bár lehet h vhol itt a topikban megvan )GothicNoir írta: vagyis nem tudom elolvasni...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Egy vimpár beÖlel téged, ehhez kellenek szemtanúk, meg hát szerintem icke engedélye, hogy már megint beÖleljenek egy újabbatGothicNoir írta:
öhm... nem tudnád bemásolni nekem a vimpárrá válásos dolgot, mert nekem nem igazán jön be az oldal... vagyis nem tudom elolvasni... köszi szépen!!!!Ben írta: A vimpárlét némileg más, mint a vámpíroké. Azt ajánlom, nézz körbe itt: vimpar.uw.hu
"Well, I'm back."
- GothicNoir
- Nem elérhető
Ben írta: A vimpárlét némileg más, mint a vámpíroké. Azt ajánlom, nézz körbe itt: vimpar.uw.hu
öhm... nem tudnád bemásolni nekem a vimpárrá válásos dolgot, mert nekem nem igazán jön be az oldal... vagyis nem tudom elolvasni...
köszi szépen!!!!
- Ben
- Nem elérhető
A vimpárlét némileg más, mint a vámpíroké. Azt ajánlom, nézz körbe itt: vimpar.uw.huGothicNoir írta: amúgy én is nagy vámpír vagy vimpár mániás vagyok és hogy csatlakozhatok körötökbe?
köszi szépen előre is!!!!
- GothicNoir
- Nem elérhető
nem tudja valaki, h budán hol lehet megvenni az interjú a vámpírral c. könyvet?? már szinte mindenhol kerestem, de csak azt tudták mondani, hogy jöjjek vissza később... vissza is mentem, de semmi... láttam a filmet, de sajnos nem végig, mert áramszünet volt
amúgy én is nagy vámpír vagy vimpár mániás vagyok és hogy csatlakozhatok körötökbe?
köszi szépen előre is!!!!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Sokak ellen lehet harcolni Nézd meg Drímör népes családfájáttelcontar írta: Van ki ellen harcolni... de otven vimpar egyutt sem er fel egyetlen farkas kisujja kormevel
s3.bitefight.hu/c.php?uid=28645
Remzy írta: Buuuuu = 100 évente de énis felnézek ide =
s1.bitefight.hu/c.php?uid=24663
gyertek és harcoljatok ti is a farkasfattyak ellen !!!!!
- Telcontar
- Nem elérhető
s3.bitefight.hu/c.php?uid=28645
Remzy írta: Buuuuu = 100 évente de énis felnézek ide =
s1.bitefight.hu/c.php?uid=24663
gyertek és harcoljatok ti is a farkasfattyak ellen !!!!!
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.