A Gyűrűk

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27024 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: A Gyűrűk
Jó Munkát! (ja bocsána<br> t, ez nem a chat-topic :) ))<br> Aztán ha lehet ne legyen olyan komor, mint a filmben

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27022 Írta: Anonymous
Na jó, viszlát!<br> Megyek megcsinálni legoból Lórient:)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27023 Írta: Anonymous
:D DDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27021 Írta: Anonymous
Azért mondtam, hogy egy szőrös nyuszi vagyok, mert... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27019 Írta: Anonymous
hát ott Camelot felé...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27020 Írta: Anonymous
ni :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27018 Írta: Anonymous
boreger: melyik résznél volt ez?:)<br> - Camelot! <br> - Camelot!<br> - Camelot!<br> - Csak egy makett...<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27017 Írta: Anonymous
Ragoran: egy jelenet a Gyaloggaloppból :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27016 Írta: Anonymous
Tud valki olyan oldalt, ahol mind a 20 Gyűrűt mutatják?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27371 Írta: Anonymous
szevasztok!<br> köszönöm a helyreigazítást Olórin, meggyőzött ez a mindenre kiterjedő magyarázat. Bevallom, hogy csak egy kósza gondolat volt bennem, amikor Gandalfról és a Naryáról írtam. Ebből látszik, hogy sokat kell forgatni Tolkien műveit, hogy tényleg komplexen át lehessen látni egy-egy kérdéskört. Ne legyünk hát restek a mitológia mélyére ásni, és próbálni megérteni ennek a fantasztikus világnak a működését...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27370 Írta: Anonymous
Olórin:jól utána jártál.Kösz!Megvilágosodtam.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27369 Írta: Anonymous
Ery:<br> <br> meglehet, nem néztem talán eléggé utána...<br> <br> Gil-galad meghalt a Másodkor végén, a mordori csatában, minttuggyuk :) <br> Hogy mikor került Elrondhoz, passz. <br> <br> Hja, még a Bölcs Olórin se tudhat mindent :) de majd kisegítetek, ha kell...<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27368 Írta: Anonymous
Olórin: a VILYA eredetileg Gil-galadnál volt!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27367 Írta: Anonymous
Gandalf:<br> <br> :) )) LOL<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27366 Írta: Anonymous
<b>Ash Nazg</b><br> Nevének jelentése: Egy Gyűrű<br> Eleme: a színtiszta, tömény Gonoszság<br> Köve: az nincsen, de mindenkinek nagyon kő' ;-) <br> Őrzője: eredetileg Szauron, aztán Déagol, aztán Gollam, aztán Bilbó, aztán Frodó, aztán Samu, aztán megint Frodó...<br> Rejtekhelye: az épp aktuális gazda nyakában egy láncon csüng.<br> <br> ;-DD<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27365 Írta: Anonymous
Manwe:<br> a Három Gyűrű adatai:<br> (a nevük quenya)<br> <br> <b>NARYA:</b><br> nevének jelentése: ''(A) Tüzes'' (nar- = nap-)<br> eleme: tűz<br> köve: vörös rubin<br> őrzője: eredetileg Círdan, aztán Gandalf<br> rejtekhelye: eredetileg Mithlond (Szürkerév)<br>
<br> <b>VILYA:</b><br> nevének jelentése: ''ég (menny), levegő''<br> eleme: levegő<br> köve: kék zafír<br> őrzője: Elrond<br> rejtekhelye: Imladris (Völgyzugoly)<br>
<br> <b>NENYA:</b><br> nevének jelentése: ''(A) Víz(es)'' (nen- = víz-)<br> eleme: víz<br> köve: fehér gyémánt<br> őrzője: Galadriel<br> rejtekhelye: Lothlórien<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27364 Írta: Anonymous
Amilyen pontos lehet. Elvitték az egyik filmkönyvet, amelyiknek a borítójában benne voltak a tünderúnák. Biztos láttad.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27363 Írta: Anonymous
Az én haverjaim is tudják, hogy ''Gyűrűk Ura buzi'' vagyok, de nekem nem csináltatnak Gyűrűt, mivel már látták a nyakamba a mostanit...<br> és tényleg a felirat van benne Cicafül? és pontos?:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27362 Írta: Anonymous
Én 19-dikre kaptam.. Hehe! :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27361 Írta: Anonymous
Nekem is ígértek a haverjaim majd a 18. szülinapomra, tudják milyen ''Gyűrűk Uar buzi'' vagyok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27360 Írta: Anonymous
Szülinapomra kaptam. De megkérdeztem szüleimet, és ötvössel csináltatták. A címet meg tudom adni, de azt nem tudom, hogy mennyibe került.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27358 Írta: Anonymous
Tényleg, honnan van?<br> Nekem bezzeg be kell érnem egy vékonyka aranygyűrűvel, ami épp a napokban ferdült meg, és ezt egy picit furcsállom...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27359 Írta: Anonymous
Biztos Gollam keze van a dologban...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27357 Írta: Anonymous
Cicafül: egyáltalán nem zavarsz, mi mindenkit szívesen látunk! (na jó, majdnem mindenkit...). Ja, egébként honnan van az a gyűrű??? :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27356 Írta: Anonymous
Csókolom mindenkinek! Igazán nem áll szándékomban zavarni; csak el akarom újságolni, hogy kaptam egy EGY GYURUt!!!! Tünderúnákkal, meg minden! Nagyon szééép!! :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27355 Írta: Anonymous
Olórin: <br> És milyen fajtájúak a 3 gyűrűk?<br> Azt tudom, hogy a Gandalfé tűz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27354 Írta: Anonymous
<br> Ragoran:<br> <br> persze hogy benne van:<br> <br> ''Három Gyűrű ragyogjon a tünde-királyok kezén''<br> <br> Ezek a Nelya, a Vilya és a Narya.<br> A 3 király: Gil-galad, Círdan és Galadriel.<br> Círdan a magáét, a Naryát adta át Gandalfnak.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27015 Írta: Anonymous
boreger:mi jutott eszedbe??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27353 Írta: Anonymous
Olórin:Tök érthető csak én vagyok hülye.<br> Szóval Gandalf Gyürüje benne van abban a 20-ban ami a versikében szerepel??Valószinüleg ezt már kifejtetted valahol, de én ilyen nehéz felfogású vagyok, vagy lehet, hogy még nagyon reggel van.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #27352 Írta: Anonymous
HAWK,<br> <br> Nem nem nem.<br> Ne keverjük a dolgokat.<br> <br> Olvasd el figyelmesen, amit írtam.<br> Gandalf az Eru erejét és teremtő akaratát jelképező Titkos Tüzet szolgálja, azaz (mint maia) MUNKÁLKODIK ERU AKARATÁNAK beteljesülésén. Ez a Tiktos Tűz még az Óidőkben, a Világ teremtésekor jelent meg.<br> <br> A Narya nevű Gyűrű valóban a Tűz Gyűrűje, de nem a Tiktos Tűzé.<br> A Naryát (a Vilyával és a Nenyával együtt), jóval később, a Másodkor 1590. éve táján készítették Eregionban, Celebrimbor vezetésével.<br> <br> A Narya a tűznek mint ELEMNEK a Gyűrűje, mint ahogy a másik kettő a VÍZ és a LEVEGŐ Gyűrűje.<br> <br> Gandalf Círdantól megkapja a Naryát, és ezzel lesz képes bizonyos jó szándékú tűzvarázslatokra, de főleg aara, hogy felszítsa a remény és tenniakarás tüzét Középföldén.<br> <br> Tehát Olórint mint eredendő maia, Eru Titkos Tüzét, akaratát szolgálja. Mint a Gandalf néven, mágus alakjában Középföldére küldött maia pedig felhasználja a Naryát IS, a munkájához. ANaryának csak Középföldén van hatalma, és ott is csak addig, amíg az Egy Gyűrű meg nem semmisül.<br> <br> Nem tudom mennyire voltam érthető...<br> <br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.599 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére