Ki jönne Nyugatra?

Több
21 éve 7 hónapja #109329 Írta: hobbit
hobbit válaszolt a következő témában: Ki jönne Nyugatra?
Az álmok sok mindent megmutatnak tudatalatt azok viszik előrébb az életünket.
Nefadar köszönöm szépen. Azt a könyvet még nem volt szerencsém elolvasni...

Az alagútban ismerkedtünk meg.Mikor kiértünk megláttam,hogy ronda és öreg.Akkor már késő volt.Megszerettem.
-üdv-

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #109318 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Ki jönne Nyugatra?
Hobbit ez szép :)
Engem legjobban Marion Bradley Zimmer - Világok háza c. könyvére emlékeztet :D

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #109311 Írta: hobbit
bocs hogy most off leszek:
Demon: Nem a "kishaverom" hanem a legjobb barátom és nagyon sokat köszönhetek neki.
on: Ha már az álmoknál tartunk: Egy szer elkezdtem írni egy mesét ami így kezdődött:
Mindeki álmaiban vannak tündék, csodás lények,sokan szertnék ténleg hinni a létezésüket. Én hittem, hogy vannak de mostmár nem hiszem...hanem tudom mert amikor egyszer még kiskoromban olyan beteg voltam, hogy anyuék nagyon féltek és jött az orvos is fehér köpenyben és minden de minden kívánságom teljesült volna, akkor egyszer arra ébredtem, hogy valaki ül az ágyam mellett. Az alakját fény vette körül, hosszú szőke haja volt és mosolygott. Megkérdezte akarok e vele menni és nyujtotta a kezét, és én már fel is álltam az ágyból. Megfogta a kezem és elindultunk az ablak felé. Nagyon megijedtem ugyanis kiléptünk a nyitott ablakon. De ahelyett hogy leestünk volna egy csodálatos rétre értünk.....

A vége pedig: Felébredtem. Újra otthon voltam és azt hittem álmodtam az egésszet, de mikor kinyitottam a kezem egy gyönyörű medál volt benne, de olyan szép, hogy olyat emberek nem tudnak csinálni.

Hát igen eléggé Alíz csodaországban beütése van, csak az a kár, hogy amit igazán érzek azt nem tudom leírni. No mendegy bocsánat hogy ha unalmas de muszály volt leírnom....

Az alagútban ismerkedtünk meg.Mikor kiértünk megláttam,hogy ronda és öreg.Akkor már késő volt.Megszerettem.
-üdv-

Több
21 éve 7 hónapja #109246 Írta: Nefadar
Éowyn, mert lehet, hogy tényleg nem csak sima álom volt, hanem az egyik előző életed emlékképei

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #109201 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: Ki jönne Nyugatra?
Ma fantasztikus napom volt(van):
:arrow: előszöris reggel rohantam a buszhoz
:arrow: azán bevertem a suliban a fejem, a lábam, a kezem
:arrow: mindenemet elhagyom, és még csak három órája tart a napom :(

nekem is volt már ilyen valósághű álmom+ volt olyan is hogy miután felébredtem egy órát még azon gondolkoztam, hogy az álmomban elromlott "szerkezetet" hogy is tudnám megjavítani, és egyszerűen nem esett le, hogy ez nem a valóság :D

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"

Több
21 éve 7 hónapja #108985 Írta: keshu

Demon Hunter írta: Kedves Éowyn!

Hát nem tudod miért vannak a Démon Vadászok(...én :lol: )
Legközelebb lécci álmodj bele az álmodba és akkor lesz aki segít...

köszi szépen :D

Több
21 éve 7 hónapja #108972 Írta: Nefadar
Demon Hunter, de aranyos vagy :P

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #108897 Írta: Demon Hunter
Demon Hunter válaszolt a következő témában: Ki jönne Nyugatra?
Kedves Éowyn!

Hát nem tudod miért vannak a Démon Vadászok(...én :lol: )
Legközelebb lécci álmodj bele az álmodba és akkor lesz aki segít...

Hobbit:tehát nincsenek gondjaid.Az jó.Amint a múltkor láttam elég jól kijöttök a kishaveroddal.Azóta zabos vagyok rá,amióta háromszor is le akartalak kérni táncolni és mind a háromszor a pofám előtt csapott le... :cry:

Amúgy meg,asszem fogom a cókmókom,és ellátogatok az elfekhez és
lehet,hogy ott is maradok.Asszem nem lenne túl sok kedvem visszajönni...
Jön még valaki?

Több
21 éve 7 hónapja #108680 Írta: Nefadar
Nekem az "álmom" már a 100 éves háborús, teljesen valóság hű volt, olyan, mint még előtte más álmom soha, mintha tényleg ott lettem volna.

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #108677 Írta: keshu

Nefadar írta: De nekem ez az álom nem is igazán álom hanem egy korábbi életem emlékképei. (ez miatt ne nézzettek hülyének, de én hiszek benne)

Miért néznénk hülyének?én is hiszek az újjászületésben, bár én nem hiszem azt hogy ebben az életemben én elérem azt az állapotot, hogy megismerjem a valóságot :crying:
de tök jó neked!

meg az én álmom az biztos hogy csak egy álom, márcsak azért is mert elrablásomat igencsak passzívan tűrtem, és ez igencsak nem jellemző rám a való világban :cross:
de azt gondolom hogy biztos van valami különleges jelentése, mert már két éve szinte majdnem ez az egyetlenegy álom amire emlékszem(pedig régebben mindennap emlékeztem rájuk :( )

Több
21 éve 7 hónapja #108638 Írta: Nefadar

Éowyn! írta: Mostanában van egy visszatérő álmom(egyébként ez az első LotR- val kapcsolatos álmom -persze nemis tudom mi lenne, ha ez az egy legalább nem ilyen "rémálomféleség" lenne)
Arról szól az egész hogy Ithiliában vagyunk, és az egész táj teljesen kihalt és ilyen kopár pusztaság az egész, a fák megvannak égve.
ott vagyok én meg pár ember az Anduin keleti felén, és egyszer csak emberek támadnak ránk, és engem elfognak, és hiába kiabálok nem segít senki.És elvisznek át a folyón, és ott sincs semmi, ugyanolyan kopár az egész. És olyan mintha azok az emberek engem okolnának mindenért.

és akkor felébredek és olyan rossz érzés :( és már egy jó ideje egy-két hetente mindig előjön ez az álom :(

Éowyn nekem is volt egy teljesen ilyen álmom ahol szinte ugyan ez történt, de ez csak egyszer.
Azóta ugyan ez az álmom a 100 éves háborúban játszódik, és azóta halálvágyam van. :cry:
De nekem ez az álom nem is igazán álom hanem egy korábbi életem emlékképei. (ez miatt ne nézzettek hülyének, de én hiszek benne)

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #108632 Írta: keshu
Mostanában van egy visszatérő álmom(egyébként ez az első LotR- val kapcsolatos álmom -persze nemis tudom mi lenne, ha ez az egy legalább nem ilyen "rémálomféleség" lenne)
Arról szól az egész hogy Ithiliában vagyunk, és az egész táj teljesen kihalt és ilyen kopár pusztaság az egész, a fák megvannak égve.
ott vagyok én meg pár ember az Anduin keleti felén, és egyszer csak emberek támadnak ránk, és engem elfognak, és hiába kiabálok nem segít senki.És elvisznek át a folyón, és ott sincs semmi, ugyanolyan kopár az egész. És olyan mintha azok az emberek engem okolnának mindenért.

és akkor felébredek és olyan rossz érzés :( és már egy jó ideje egy-két hetente mindig előjön ez az álom :(

Több
21 éve 7 hónapja #108627 Írta: keshu

Nefadar írta: Éowyn nem tudnád valahova neten felrakni a Levelet? Hogy ott lehessen elolvasni?

Mostanában semmiképp. :( Sajnálom.

Mellesleg nem tudjátok, hogy hol lehetne olaszul megszerezni a Gyűrűk Urát?

Több
21 éve 7 hónapja #108430 Írta: Nefadar
Éowyn nem tudnád valahova neten felrakni a Levelet? Hogy ott lehessen elolvasni?

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #108414 Írta: keshu

Ring-bearer írta: Éowyn: Neked meg van a Levél??
Én még sajnos nem olvastam! :(

Majd odaadom egyszer, kár lenne kihagyni, mert ha egyszer elolvasod, akkor ... :( :hein: :)
Érted ugye? Egyébként ugyanígy voltam a Mithopoeia-val(tuti hogy nem így kell leírni, de mindegy) is, csak azt ha lehet mégtöbbször olvastam :lol: el, szavaltam+ ilyesmi

Több
21 éve 7 hónapja #108113 Írta: Nefadar
Sajnos még én sem olvastam... :cry:

Nefi

Több
21 éve 8 hónapja #107735 Írta: Esticsillag
Esticsillag válaszolt a következő témában: Ki jönne Nyugatra?
Sziasztok!

hobbitom ne haragudj, csak mostanság annyira magam alatta vagyok, hogy gondolkodni sem tudok!
Bár ahogy idetévedtem, máris sokkal jobb kedvre derültem! :P Örülök, hogy még vannak olyan emberkék, akik nem vesztették el az optimizmusukat!
Nekem szörnyű hetem volt;akaratomon kívül sikerült magamra haragítanom két embertársamat,(bár az egyiket azthiszem sikerült kiengesztelnem a nemtudommiért :? )és ettől+még sok mindentől nagyon szomorú voltam.
De miután anyukám megvígasztalt, eldöntöttem, hogy tegnap(péntek)
ún. "kedves-mosolygós napot" tartok!És bejött!!! Tök jó kedvem lett!
Amúgy kedden volt nálunk farsang;na minek öltöztem? Tündének! :arwen2: Egy gyönyörű szürke ruhában voltam, sötétebb szürke köpennyel, amit elűl egy ezüst csak fogott össze, az oldalamon ott volt a kardom....
Olyan jól éreztem magam benne, mint még soha semmiben eddig.Meg is jegyezték egypáran, hogy el tudnák viselni, ha mindennap ilyen lennék! :oops: (Én is!)
Csak az a kár, hogy maga a buli nem volt túl jó, a zene szörnyű volt, a társaságot meg inkább hagyjuk :evil: ...

Oisin! Megnéztem a képeket, iszonyúan tetszenek, nagyon szépek!!! :hello:

Na üdv!

Ui:Veled tartok hobbitom!

"Ó ég szele, állítsd meg ott a kék egen
oly gyönyörü, hadd látom mert ellebeg."

Több
21 éve 8 hónapja #107685 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Ki jönne Nyugatra?
Éowyn: Neked meg van a Levél??
Én még sajnos nem olvastam! :(

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 8 hónapja #107649 Írta: keshu
Egyébiránt olvastátok már Tolkientól A Levélt(jól meg mondtam)?

én már így kétnaponta elolvasom, olyan szép is meg szomorú is, és alapvetően mindig Nyugat jut róla eszembe :cry: és ettől mindig szomorú leszek+ vidám is mert eszembe jut hogy egyszer én is elmehetek oda akár, miért is ne. Ebbe a mai világban már úgyis bármi megtörténhet

Több
21 éve 8 hónapja #107404 Írta: Nefadar
Oisin naon tetszenek a képek. :wink:

Nefi

Több
21 éve 8 hónapja #107286 Írta: hobbit
No látjátok megy ez. off:Na jó most nem leszek paranoid és nem fogom azt hinni, hogy miattam nem írt senki ebbe a topicba:on
Demon : problémákat akarsz hallani :?: Na hát most amikor már egyszer végre valaki az én bajaimra kiváncsi hát most Nincs. És most megint isssszonyatoszan fogalmazok úúúdám drágaszágom ész kitiltanak a topicból mert adamra mentek a dolgok. Annak viszont nagyon örülök, hogy vannak még optimisták.
Esticsillag:tudom, hoogy Helsinki az kelet csak egy filmből próbáltam idézni. No de sebaj.
Bocs hogy most off voltam és hemzsegek a helyesírási hibáktól. Viszont hogy mondjak egy Nyugatossat is: Éljen Nyugat avagyMenjünk Tol Eresseából Valinorba. Kijön?

-üdv-

Több
21 éve 8 hónapja #107281 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Ki jönne Nyugatra?
Százezer üdvözlet!

Telcontar bt.? :lol: Amúgy lefagyott tőle a gépem, ejnye-bejnye, de a 0017es az télleg csúcs volt! De azért őszintén: nagyon szépek!

Éowyn, ne aggódj, nem csak Te csinálsz hülyét magadból: képzeljétek, képtelen voltam ma följutni a munkamegbeszélésemre, mert nem tudtam bejutni a kapun :D
Ezek után persze várható, hogy nem engem választanak :wink:
Na, mára ennyi belőlem, és Daemonhunter: fel a fejjel!

Míriel

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Több
21 éve 8 hónapja #107251 Írta: keshu

Demon Hunter írta: Kedves Éowyn!

Gratula ehhez az optimizmushoz!!!
Irigyellek érte.Rám férne egy jónagy adag belőle.Nem acc egy kicsit belőle??? :lol:

Ez egyszerű, kell hozzá sok-sok mosoly : :D :D :D :D
meg napsütés + tudni kell azt mondani hogy most már elég! nekem is szokott olyan lenni hogy nagyon magam alatt vagyok, és mivel a vidám embereket szeretem ezért olyan mérges leszek magamra, hogy a jókedvig meg se állok! :dance:

Szerintem ki próbálhatnád, hátha bejön+ ha sok hülyeséget csinálsz akkor nem csak te fogsz nevetni magadon, hanem másoknak is jó kedvük lesz/bár a sok hülyeség az az én specialitásom, nálam többet nemigen égett itt senki :oops: :hello:

Több
21 éve 8 hónapja #107231 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Ki jönne Nyugatra?
Nyugatosok! Az Írországi képeimből majdnem 100db-ot feltettem a telcontar.hu-ra. A fotógalériát nézzétek. A képekre kattintva megnézhetitek őket (egy kicsivel) nagyobb felbontásban is.

www.telcontar.hu

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 8 hónapja #107202 Írta: Demon Hunter
Kedves Éowyn!

Gratula ehhez az optimizmushoz!!!
Irigyellek érte.Rám férne egy jónagy adag belőle.Nem acc egy kicsit belőle??? :lol:

Az a helyzet,hogy nem nagyon van kedvem olvasni mostanában.Legutóbb megpróbálkoztam Freud:bevezetés a pszihoanalizisbe c.könyvel,de beletört a bicsakom... :(
A legutóbbi könyv Theodor Dreiser:Amerikai Tragédia volt,amit olvastam.
Ajánlom mindenkinek...

Nekem a gitár segít.Lassan már csak az tartja bennem az életet.A fősuliba meg egyre kevesebbszer megyek be(inkább nyugatra mennék :lol: )

Hát ennyit magamról...

Kedves többiek!
Irjátok le,bármilyen jelentéktelen dolog is történt veletek egy nap...
Pláne ha jelentős...(relativ)

Fő az optimizmus meg a fanyar humor...
Hát,hajrá fiatalok!!!

Több
21 éve 8 hónapja #107062 Írta: Míriel
Százezer üdvözlet!

Örülök, Éowyn, hogy ismét jó kedved van. Hogy úgy mondjam, KIRÁLY :D
Ez itt nem a reklám helye, de ha tudjátok, olvassátok el az Avalon kulcsa c. művet - tekintsetek el a borító szenzációhajhász voltától - mert komolyan érinti az eddig alkotott Valanor(Valinor)-Avalon képet.
Nem a középkori legendákra támaszkodik, hanem a kezdetekhez, a walesi mitológiához és kódexekhez nyúlik vissza, így eltűnik a sok maszlag Lancelotról, Camelotról - és megmarad a puszta valóság, ami akkor is gyönyörű, ha nem népesítik be sosemvolt személyek sosemvolt tettei.
Nekem legalábbis nagyon bejött, és ha tehetem, elindulok Nyugatra...
Míriel

Több
21 éve 8 hónapja #107035 Írta: keshu

Míriel írta: Éowyn, őszinte részvétem:
Míriel

köszike, de azóta már jól vagyok :D úgy felpörögtem hogy 7 óra helyett véletlenül 5- kor keltem fel :itscool: még a buszhoz is majdnem kimentem

csak az a baj, hogy nekem már itt a tavasz :lol: és ilyenkor 10 percet se tudok végigülni, nemhogy 8 órát, bár most megint ilyen "mindennek örülök időszakom" van(mindig az van) úgyhogy most semmi nem rontja el a kedvem :mrgreen:
Szóval éljen a tavasz, meg a nyár, ami jelenlegi állás szerint talán el se jön!!! :dance: :up: :bounce: :bandit: :cooljump: :cheers:

Több
21 éve 8 hónapja #106872 Írta: Míriel
Százezer üdvözlet!

Hát, Daemon Hunter, nekem fülig ér a szám :D Vért, könnyeket, agysejteket meg pláne nem fogsz tőlem látni.
Képzeljétek, tegnap ugráltam először Ronan Morgan szteppiskolájában, és ment a dolog - megjegyzem, hogyne ment volna 8)
És külön öröm, hogy Szent Patrick napján fizetős föllépésünk lesz set dance-szel, és táncházat is kell tartanunk.
Úgyhogy... :P
Éowyn, őszinte részvétem:
Míriel

Több
21 éve 8 hónapja #106826 Írta: keshu

Demon Hunter írta: Hát lassan már menekülök a gondolatok topicból,mert már 1 teljes hónapja az életről filozofálgatnak az aranyoskáim...és már nagyon uncsi.

Mondjuk én nyugat helyett speciel azzal is beérném,ha a fősuliból HAZA mehetnék,mert már tele van a .... az egésszel.
Az ember tök depi lesz itt...
Assszem,felhívom az egyik tünde barátnémat,hogy dajkálja el a kis lelki világomat.Meg mást is. :lol: (Álmodik a nyomor :lol: )

Szóval engem érdekelne a véleményetek a sulikról,vagy a hétköznapokról.Írjátok le a gondolataitokat,vagy napi gondjaitokat,vagy,hogy éppen kibe vagytok belezúgva stb...
Vért,könnyeket,agysejteket akarok látni... :lol:

Hajrá emberek!!!!

Agysejteket három matekfakt után??? :D

Egyébiránt vagy éljük az életet, vagy beszélünk róla, nem???
például amikor mindenki engem szeret, akkor nincs időm filozofálgatni, de mostanában felém se néz senki :bawling: mivel hogy mindenki szörnyen elfoglalt. Én meg, mivel hogy ilyen- olyan tanulással nem foglalkozom(ami helytelen, mivel - matektanáromat idézve- még kitűnő is lehetnék)nem marad más mint filozofálgatni+filozofálgatni...

Több
21 éve 8 hónapja #106532 Írta: Demon Hunter
Hát lassan már menekülök a gondolatok topicból,mert már 1 teljes hónapja az életről filozofálgatnak az aranyoskáim...és már nagyon uncsi.

Mondjuk én nyugat helyett speciel azzal is beérném,ha a fősuliból HAZA mehetnék,mert már tele van a .... az egésszel.
Az ember tök depi lesz itt...
Assszem,felhívom az egyik tünde barátnémat,hogy dajkálja el a kis lelki világomat.Meg mást is. :lol: (Álmodik a nyomor :lol: )

Szóval engem érdekelne a véleményetek a sulikról,vagy a hétköznapokról.Írjátok le a gondolataitokat,vagy napi gondjaitokat,vagy,hogy éppen kibe vagytok belezúgva stb...
Vért,könnyeket,agysejteket akarok látni... :lol:

Hajrá emberek!!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.545 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére