- Köszönetek: 0
Tanulószoba
- Gwendir, a Keresztapa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Candide: Hát akkor miért teremtették a világot?
Martin: Hogy legyen min mérgelődnünk.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gwendir, a Keresztapa
- Nem elérhető
Rabyn írta: www.freeweb.hu/musicen/beltanya/122-2274_IMG.JPG
Ez fájt! Ugyan nem mindegyik matektanárt szeretem, de mutass már be egy ilyen képet a fizikáról! Az tök jó lenne!
Úgy utálom a fizikusokat!
Egyébként láttam a magyar középszintű érettségit. A szövegértési általános iskola 8. osztálynak készült, volt olyan feladat, ahol másolni kellett. A szövegalkotás pedig megúszható, ugyanis egy érvelő szöveget 3 óra alatt bárki tutira összedobhat. Mondta a magyar tanárnő, hogy hülyének találja azokat, akik nem az érvelő szöveget választják, mivel akkor az felesleges fáradozás. Nem kell mindig a nehezebb utat választani.
A szóbeli nem tudom milyen volt. De még ráérek 4 évet (angol kéttannyelvűs vagyok).
Egyébként a váci Boronkayba járok.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gwendir, a Keresztapa
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Gwendir, a Ferneyi Pátriá írta: ...míg oroszból igazából 4 vagyok, de kegyelemből 5. Lehet, hogy azt le fogom adni jövő évre.
Dejó, oroszt tanulsz? Mennyi ideje? És hova jársz?
[size=9:36d0us5c](én csak ilyen "szakkör"-szerűen, heti 1-2 órában tanulom)[/size]
Hát én is ahhoz hasonlóan, egyedül a tanárral, heti 2 órában. Bár azért elég nehéz bemagolni a ragokat. Nem tudom rászánni magam. A tanévnél kezdtem, Vácra járok.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Gwendir, a Ferneyi Pátriá írta: ...míg oroszból igazából 4 vagyok, de kegyelemből 5. Lehet, hogy azt le fogom adni jövő évre.
Dejó, oroszt tanulsz? Mennyi ideje? És hova jársz?
[size=9:2nf1ytmr](én csak ilyen "szakkör"-szerűen, heti 1-2 órában tanulom)[/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rayan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kincső (Thilanna) írta: Ki írt angolt? Milyen volt? (főleg emelt érdekel)
Szerintem oké. Felkészüléssel és némi logikával simán megcsinálja a hülye is. A magnónak csak az első 1/3-a volt érthetetlen, szal nem volt gáz.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Rabyn
- Nem elérhető
Egyébként én soha nem értettem azt a rendszert, hogy ha büntetnek akkor jobban fogunk tanulni. Egy frászt! Én egy idő elveszetettem a lelkesedésemet. Érdekes módon amikor pedig megdícsérnek akkor meg küzdök, hogy mégtöbbet dícsérjenek meg:)
Szóval ha egyszer tanár leszek akkor nem hiszem, hogy azért fogok egyeseket osztogatni mert akkor legközelebb majd jobbat ír a kölyök. Persze aki tökhülye azt nem fogom kímélni
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Rabyn írta: www.freeweb.hu/musicen/beltanya/122-2274_IMG.JPG
És hogy fog ez neked hiányozni 5-6 év múlva
Our knees do not bend easily
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gwendir, a Keresztapa
- Nem elérhető
Feanor Faelivrin írta: Na nálam sem rózsásabb a helyzet. Van már igazgatói figyelmeztetőm és már egy párszor behívták a szüleimet is, de én még mindig nem javultam meg. A legjobban az b.ssza a csőrüket, hogy emellé elküldenek versenyezni és nyerem nekik szinte mindet. Eléggé patt helyzet de talán még kibírom ezt a pár hetet aztán jövőre ujra lehet gyüjteni
Sorstárs, én ugyan nem kapok igazgatói intőket, de az igazgató még mindig nem gratulált nekem, s a matematikatanárok fagyosan néznek rám, főleg amiatt, mert túl alacsony volt a pontszámom. Érdekes, ezt a versenyre felkészítő tanárom, tudja nem sértőn és nem is fagyosan közölni, s bár ő a legnagyobb maximalista, dől belőle az optimizmus. Mert tudja, hogyha maximalista az ember, akkor nagyobb eséllyel nyer. S ő valahogy a mában él.
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Gwendir, a Keresztapa
- Nem elérhető
1. Az iskolaigazgató, dr. Molnár Lajos, úgy támogat engem, hogyha kitűnő leszek, s versenyeredményeket érek el. Ez eddig rendben, megcsinálom, úgyis elmegyek az Alvin koncertekre .
2. Nem hagyhatom, hogy az a sznobista idióta (bocsánat a kifejezésért ) Oláh Máté a sárba tiporjon minket, Árpádosokat, úgy, hogy őneki csak földrajzból van 4-ese, mi meg végiggürcöljük magunkat a versenyeken, benne vagyunk a legjobbak között, ő meg mindig a leghülyébb eredményeket éri el. S őt dicsérik még, miután az igazgató úr elvárásainak megfelelően, kipréselt magából egy Irinyi elsőt. El is várható, miután benne van az első 4-ben, csakhogy látnák más, normális versenyeredményt is. Ki kell állnom az iskolám mellett! Klikkesedés, bajtársiasság ! (Tudom, hogy ez nem éppen CNN, de mindegy).
Megnyugtatásul, angolból van egy 3 és egy 4, de túl sok 5 van, hogy ne legyek 5, míg oroszból igazából 4 vagyok, de kegyelemből 5. Lehet, hogy azt le fogom adni jövő évre.
- Kincső
- Nem elérhető
Feanor Faelivrin írta: Kincső te melyik suliba jársz? Mert átmennék egy két évre
Nagy László ÁIG Bp. XX. ker. (Pesterzsébet)
de nem biztos h. olyan jól járnál... ez kb. az egyetlen pozitívum, amit az iskola tanulmányi támogatásáról elmondhatok
Ryana: köszi magnózást úúútáljuk az egyébként információim szerint tavaly is nagyon nehéz volt
- Ryana
- Nem elérhető
Olvasott és nyelvhelyesség könnyű, hallott kib nehéz (pláne csengővel), fogalmazás meg téma miatt sztem elég nehéz, de úgyis fantázia és rizsa az egész, szal nem gáz. (ez emelt)Kincső (Thilanna) írta: Ki írt angolt? Milyen volt? (főleg emelt érdekel)
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Artemisz
- Nem elérhető
Rabyn írta: az aki mindenből kitünö végig az nem normális.
Na, kösszépen
[size=9:1z0dqjbh]Különben is: ki akar normális lenni? [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Kincső
- Nem elérhető
Rabyn írta: Gwendir: mire eljutsz oda addigra már vágni fogok ezeket a dolgokat hidd el nekem. CSak tanulj addig is jól. (nem nem kitünöen mert az aki mindenből kitünö végig az nem normális...) És figyelj az órákon. 12.ben így már nem lesz olyan nehéz. Ha én a nulla tanulásommal megtudtam írni jól a törit akkor másnak is menni fog.
Dejó nem vagyok normális
[size=9:ynrlqyjj]najó inkább nem kiabálom el még azt a két évet ami hátra van
de nálunk a suliban 10.-től adnak érte suskát, ha jó az (előző évvégi) átlagod, és minél jobb, annál többet (asszem másfélszer annyit mint ha nem vagy kitűnő, hanem 4,5-4,99 közt vagy)
ráadásul karácsony előtt nem sokkal osztják ki...
:anyagias: [/size]
Ki írt angolt? Milyen volt? (főleg emelt érdekel)
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gwendir, a Keresztapa
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ó, pedig ha összefogtunk volna, kikapartuk volna szabad kézzel is a páncélautóbólMírrand / Verinen Enkeli írta: Idén azért kacérkodtunk a gondolattal...de sajnos egyikünknek sem volt annyi nagyobb kaliberű lőfegyvere, hogy biztonságosan kivitelezhető legyen az akció
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Persze az egész tök felesleges volt, mert tavaly sem rohanták meg a kiszállítókat gépfegyveres középiskolások.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Rabyn
- Nem elérhető
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Ryana
- Nem elérhető
Rabyn írta: Én a az egyhéz szerepe a középkorban
a dualizmus alatti társadalmi és gazdasági helyzet
és a két VH közti MO helyzetet válsztottam aminek az alkérdése a zsidótörvények volt.
Egyikhez se volt elég a hely az írásra így a piszkozat megírása után össze kellett töpörítenem a betűimet, hogy kiférjek.
Aztán vigyázz mert levonják a pontot a "lényegkiemelés"-nél. Mert azért van olyan kevés hely mert tényleg annyira semmit nem kell írni. Persze én is hangyaf*sznyi betűkkel írtam ám. Már próbaérettségin megtanultam h ezt kell.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.